Author |
Topic  |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 11/06/2005 : 20:55:41
|
Muze mi sakra nekdo vysvetlit proc je server locked, blby SOE, mohli dat aspon neco vedet. nejhorsi je, ze to je jen nas server. grrrr!!
|
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
Edited by - Eskel on 11/06/2005 20:56:23
|
|
| |
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 11/06/2005 : 22:10:09
|
no bejt tebou na hrani dneska zapomenu - tohle nekdo postnul na fora:

|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 12/06/2005 : 08:13:43
|
Mno já přišel po včerejším pádu o svýho ALTA na 26lev (aktivně ho hraju) a jak jsem jim to napsal,tak mi přišla od GM hláška,že danej char nemůžou vůbec najít v databázi a že mám 3 dny počkat.Takže jsem silně nasrán,protože to co se děje po přestupu na EU server je hrůza.Pokud o svýho alta přijdu,tak nevím co bych dělal stát se toto u main charu na 50lev. |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 12/06/2005 : 09:02:45
|
quote: Originally posted by Drew
Mno já přišel po včerejším pádu o svýho ALTA na 26lev (aktivně ho hraju) a jak jsem jim to napsal,tak mi přišla od GM hláška,že danej char nemůžou vůbec najít v databázi a že mám 3 dny počkat.Takže jsem silně nasrán,protože to co se děje po přestupu na EU server je hrůza.Pokud o svýho alta přijdu,tak nevím co bych dělal stát se toto u main charu na 50lev.
A ja mel pocit, ze po "supportu" v podani zabozroutsky pobocky blizzardu mne uz nemuze nic prekvapit.... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 12/06/2005 : 10:10:44
|
quote: Originally posted by Drew
Mno já přišel po včerejším pádu o svýho ALTA na 26lev (aktivně ho hraju) a jak jsem jim to napsal,tak mi přišla od GM hláška,že danej char nemůžou vůbec najít v databázi a že mám 3 dny počkat.Takže jsem silně nasrán,protože to co se děje po přestupu na EU server je hrůza.Pokud o svýho alta přijdu,tak nevím co bych dělal stát se toto u main charu na 50lev.
no to je napikacu, mam vubec pocit, ze ten evropskej tym je lehce nekompetentni, jinak mam pocit, ze pokud pada jen runneye, tak by meli okamzite povolit charmove |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|