Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 platba
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pawloskoba
Starting Member

14 Posts

Posted - 10/06/2005 :  20:08:18  Show Profile Send Pawloskoba a Private Message  Reply with Quote
Ja stoprocentne vim ze to tady nekde je,ale listuju uz hodku a pul a asi jsem slepy.
Hru mam uz doma,prisla drive nez jsem cekal,tak jsem teprve dnes poslal objednavku na cod od playman,pocitam ze to bude trvat tak 2 dny.
Mam napsat cislo platebni karty nebo cod.Mrsknu tam zatim nejaky vymysleny cislo karty a potrebuji vedet v jakem formatu to mam napsat,kolik cisel a kde mezery-diky.

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 10/06/2005 :  23:30:16  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pawloskoba

Ja stoprocentne vim ze to tady nekde je,ale listuju uz hodku a pul a asi jsem slepy.
Hru mam uz doma,prisla drive nez jsem cekal,tak jsem teprve dnes poslal objednavku na cod od playman,pocitam ze to bude trvat tak 2 dny.
Mam napsat cislo platebni karty nebo cod.Mrsknu tam zatim nejaky vymysleny cislo karty a potrebuji vedet v jakem formatu to mam napsat,kolik cisel a kde mezery-diky.

Moje kreditka ma 16 cisel bez mezer, ale mam dojem, ze te to ani jinak nenecha napsat :D

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 11/06/2005 :  17:58:18  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
jakem formatu to mam napsat,kolik cisel a kde mezery-diky.

vymyslet cislo ti nepomuze, nebot v cisle karty je zakodovana expirace, kterou taky vyplnujes.

Muzes ale pro prvni mesic zdarma zadat libovolnou kartu. I tu ktera nema povoleny internetovy platby.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000