Author |
Topic  |
|
Pawloskoba
Starting Member
14 Posts |
Posted - 10/06/2005 : 20:08:18
|
Ja stoprocentne vim ze to tady nekde je,ale listuju uz hodku a pul a asi jsem slepy. Hru mam uz doma,prisla drive nez jsem cekal,tak jsem teprve dnes poslal objednavku na cod od playman,pocitam ze to bude trvat tak 2 dny. Mam napsat cislo platebni karty nebo cod.Mrsknu tam zatim nejaky vymysleny cislo karty a potrebuji vedet v jakem formatu to mam napsat,kolik cisel a kde mezery-diky.
|
|
| |
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 10/06/2005 : 23:30:16
|
quote: Originally posted by Pawloskoba
Ja stoprocentne vim ze to tady nekde je,ale listuju uz hodku a pul a asi jsem slepy. Hru mam uz doma,prisla drive nez jsem cekal,tak jsem teprve dnes poslal objednavku na cod od playman,pocitam ze to bude trvat tak 2 dny. Mam napsat cislo platebni karty nebo cod.Mrsknu tam zatim nejaky vymysleny cislo karty a potrebuji vedet v jakem formatu to mam napsat,kolik cisel a kde mezery-diky.
Moje kreditka ma 16 cisel bez mezer, ale mam dojem, ze te to ani jinak nenecha napsat :D |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 11/06/2005 : 17:58:18
|
jakem formatu to mam napsat,kolik cisel a kde mezery-diky.
vymyslet cislo ti nepomuze, nebot v cisle karty je zakodovana expirace, kterou taky vyplnujes.
Muzes ale pro prvni mesic zdarma zadat libovolnou kartu. I tu ktera nema povoleny internetovy platby. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|