Author |
Topic  |
|
Spider-CZ
Starting Member
1 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 10:41:47
|
Hojky.Chystám se začít hrát Guild Wars a chtěl bych se zeptat na kolika servrech se hraje a kde je nejvic českých hráčů?A popřípadě který server mi můžete doporučit? Diky moc
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 11:33:07
|
V GW neexistuje neco jako "servery". Jsou zde zatim tri territoria (US, EU, Korea). Mezi nimi (mimo snad Korea territory) se muzes prepinat; max. petkrat. Omezeni je pravdepodobne z duvodu otevirani Undergroundu v Temple of Ages podle toho kdo prave vyhrava HoH.
Evropske territorium bylo v poslednim patchi rozdeleno na nekolik distriktu (nemecky, spanelsky, francouzsky, anglicky atd.).
Mezi disktrikty v ramci jednoho territory se muzes prepinat libovolnekrat.
Hraci z US, EU, Korea se muzou schazet na neutralni pude - International district. |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 11:57:18
|
Jak se projevilo to rozdeleni evropskych distriktu ?(strasny slovo:)) Nedochazi k "omezeni" komunikace mezi hraci? Dokazu si predstavit, ze napriklad v francouzske casti se mluvi french only, v nemecke to same. Takze pro cloveka co umi anglicky zbyva pouze jeden distrikt. V porovnani s puvodni situaci, kdy se vsichni evropsti hraci domlouvaly anglicky, jakozto universalnim jazykem mmo. Z tohole pohledu se mi jevi lepsi pridat se na Us "stranu" kde nedoslo k rozdeleni komunity a vsichni mluvi english only.. Snad se mi podarilo srozumitelne formulovat dotaz  |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 12:48:14
|
ja bych rek ze byla slyset hlavne zabojedstina nez inglish |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 13:10:45
|
takže to vypadá tak že na english se teď serou swedish, dannish, finish, dutch a prostě vypadá to stejně jako předtím. A když jim řekneš english pls, tak řeknou proč, že oni vlastně servery nemají a spamujou dále. |
 |
|
|
Topic  |
|