Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 MDK DAOC -> MDK GW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/05/2005 :  16:50:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
MdK opousti DAOC Mordred:

vnboard zprava

RIP Hysteria ...

Edited by - VT on 27/05/2005 16:52:32

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 28/05/2005 :  03:13:20  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
caute :p

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 28/05/2005 :  09:44:25  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Jako kdyby jste se netěšili na další cool PvE expansion

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 30/05/2005 :  10:36:06  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
toz nak tomu nerozumim, mdk slo do wow z daocu ted jdou do gw z daocu ;) a vubec ktere mdk to je ? posledni dobou me prijde ze tech mdk je v mmo svete nejak moc

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/05/2005 :  10:45:09  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

MdK opousti DAOC Mordred

Nakonec je to asi i dobre, protoze na Mordredu ted bude vice prostoru pro gimpy jako je UK a jim podobne, zacinajici guildy.

Ono je vicemene jasne, ze kdyz po Mordredu behaji 2-3 RR10/ML10 grupy, tak ostatni moc prostoru nemaji.

--

MdK jako guilda me osobne dala hromadu zkusenosti a tak nezbyva nez poprat hodne stesti v GW.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 10/06/2005 :  23:30:13  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
Ocividne to tak horke nebude, kdyz se nekteri MDK zase vraci na Mordred a je jich porad vic a vic

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/06/2005 :  01:14:59  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Pokud se nevrátí Dakír, tak je MDK asi oficialně pryč z Mordredu na GW a ty občasné login akce jsou asi jen nějaké hostování nebo co ((:
Bo daoc big mdk boss je on.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2005 :  09:05:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Pokud se nevrátí Dakír, tak je MDK asi oficialně pryč z Mordredu na GW a ty občasné login akce jsou asi jen nějaké hostování nebo co ((:
Bo daoc big mdk boss je on.

Dakir na Mordredu hraje.

Ja taky ;)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/06/2005 :  10:05:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

Ocividne to tak horke nebude, kdyz se nekteri MDK zase vraci na Mordred a je jich porad vic a vic

GW potenciál se vyčerpá přesně za týden intenzivního hraní, takže se není čemu divit.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2005 :  12:27:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by uschi

GW potenciál se vyčerpá přesně za týden intenzivního hraní, takže se není čemu divit.

Vetsina lidi (mdk) hraje gw, daoc a wow battlegrounds paraelne. Uz neni standardem (tedy ve svete, u nas jeste ano), ze by clovek hral a platil jen jednu mmorpg.

Edited by - VT on 12/06/2005 12:34:52
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/06/2005 :  12:29:43  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dakir na Mordredu hraje.
Ja taky ;)
Začlo platit kdy.. 5 minut po té, co jsi refreshnul account a hned napsal tento reply coz ((:
No každopádně v poslední době mi příjde, že se lidi dost vracejí do DAoCu, asi že je omrzela konkurence v kombinaci s prázdninami? Vim já ... (:
Včera v profláknutých pvp zónách pomalu nebylo k hnutí, kolik tam běhalo lidí (:

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2005 :  12:38:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
No každopádně v poslední době mi příjde, že se lidi dost vracejí do DAoCu, asi že je omrzela konkurence v kombinaci s prázdninami? Vim já ... (:

No, statistika ten pocit zatim nema: http://daoc.darkzone.net/server/us/mordred/

I kdyz bych si pral, aby to bylo naopak. Japonsky server nam vzal bohuzel hafo lidi (btw vsichni japonci z mordredu hraji na Akatsuki v jedne gilde) a doufam, ze se Mythic nebude snazit vytvaret spanelsky server jak nekdy sliboval :(

Edited by - VT on 12/06/2005 13:35:12
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 13/06/2005 :  00:03:17  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
.. tak jinak, s množstvím lidí, co hraje pvp s 50lvl charem, to bylo mnohem horší než teď (aktuálně dnešek).

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/06/2005 :  08:49:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

.. tak jinak, s množstvím lidí, co hraje pvp s 50lvl charem, to bylo mnohem horší než teď (aktuálně dnešek).

Asi ano, moje zkusenost z Catacombs to potvrzuje: o vikendu jsem se tam xx hodin placal; za tu dobu jsem tam potkal pouze dva lidi (theurga co mne rootnul a bufnul a buffbot clerica). Zaroven na Trinii monitoru jsem videl stale bitvy malych i fgroup padesatek+-.

Jinak musim rici, ze jsem prekvapen jak rychle se v catacombach leveluje. To co jsem udelal za 1,5 dne hrani solo (bez buffbota, bez pl) jsme drive delali ztezi za 1 mesic hrani ve full grupe ...

edit: 500 lidi na pvp serveru je porad super cislo, 2100 na Merlinu je taky great. Podobnych cisel dosahuje snad jen WoW (3000). V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene (AC1 300, AC2 150, EQ1 500, EQ2 400, sb 250, ffxi 1000 atd.).

Edited by - VT on 13/06/2005 08:55:00
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 13/06/2005 :  09:25:12  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Catacombs questy jsou na expu velmi výhodné, to už tvrdil Kallath, když těsně po vyjití datadisku dělal toho svého vampiira.
Osobně mne ale to běhání od čerta k ďáblu bez speedy nebavilo, sadomastera jsem protáhnul akcemi na finech s keep bonusem, kteréžto je, pokud je necro + ae dmg, asi nejefektnější, pokud se táhne víc postav.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/06/2005 :  09:33:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Catacombs questy jsou na expu velmi výhodné, to už tvrdil Kallath, když těsně po vyjití datadisku dělal toho svého vampiira.
Osobně mne ale to běhání od čerta k ďáblu bez speedy nebavilo, sadomastera jsem protáhnul akcemi na finech s keep bonusem, kteréžto je, pokud je necro + ae dmg, asi nejefektnější, pokud se táhne víc postav.

No, ja expuju pouze na mobech. Na jednu manu zabiju 15+- modrejch/zlutejch nesocialnich mobu. Ticky jsou silene silny a kdyz nahodou nejaky mob rezistuje tak ho dotlucu bicem.

Questy vubec nedelam. Nejak jsem jim v daocu nikdy neprisel na chut. Ale asi bych je mel ve vlastnim zajmu alespon zkusit ..

Co se tyce speedu tak musim rici, ze 'nova' non combat pve rychlost je uber.

Edited by - VT on 13/06/2005 09:34:44
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:54:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
a doufam, ze se Mythic nebude snazit vytvaret spanelsky server jak nekdy sliboval :(

Tak zpet, spanelsky server uz pod GOA nejaky ten patek bezi ... bleh.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  17:39:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
MdK "return" filmecek :)

http://www.crymore.org/daocvids/larax2.wmv

Existuje dalsich x filmu z posledniho tydne (napriklad zajimave bitvy strihane z pohledu tri hracu atd.), ale ty nejsou zatim bohuzel verejne.

Na Absorbovu videu jsou taky ke spatreni dve bitvy Mor do Kuli versus Uhni Kurva+Nathal/Corwin (fg versus fg). Potom 6 mdk versus 8 uhni kurva. Skoda, ze Larax nefilmoval bitvy 4 mdk versus 8 legends. Na videu jsou videt nejake dalsi bitvy 5/6 mdk versus full grupy.

source

edit: tak uz jedno z nich verejne je:
http://www.planetx.nl/mdkdata/mdk_uk_15-06-2005.wmv
vn source

Edited by - VT on 19/06/2005 18:12:16
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/06/2005 :  19:26:31  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

MdK "return" filmecek :)

http://www.crymore.org/daocvids/larax2.wmv

Na Absorbovu videu jsou taky ke spatreni dve bitvy Mor do Kuli versus Uhni Kurva+Nathal/Corwin (fg versus fg). Potom 6 mdk versus 8 uhni kurva.

Mno tak zrovna na tomto videu mame pug clerica co nebyl na TSku. :) A 6 vs 8 proti UK jsem nenasel... (nepopiram, ze MDK je stale lepsi)

--

UK vs MdK kde jsme vyhrali :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  19:46:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
Mno tak zrovna na tomto videu mame pug clerica co nebyl na TSku. :) A 6 vs 8 proti UK jsem nenasel... (nepopiram, ze MDK je stale lepsi)

Temer v kazde bitve mame pug hrace a pulka grupy hraje na jinych nez vlastnich charech :) No nic.

Bitva 6v8 je v Oceanus Anatole kolem 12:40mins.

quote:

UK vs MdK kde jsme vyhrali :)

Rozhodne musim uznat, ze jste se zlepsili. A to tak ze velmi. Nicmene proti vam mame stale slusny pomer vitezstvi asi tak 15:3 :) Proti nasi A grupe bojovat nechcete, takze bereme twinky a navzajem si pujcujem chary.

Edited by - VT on 19/06/2005 19:58:50
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/06/2005 :  20:55:31  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat

Asi ano, moje zkusenost z Catacombs to potvrzuje: o vikendu jsem se tam xx hodin placal; za tu dobu jsem tam potkal pouze dva lidi (theurga co mne rootnul a bufnul a buffbot clerica). Zaroven na Trinii monitoru jsem videl stale bitvy malych i fgroup padesatek+-.

Jinak musim rici, ze jsem prekvapen jak rychle se v catacombach leveluje. To co jsem udelal za 1,5 dne hrani solo (bez buffbota, bez pl) jsme drive delali ztezi za 1 mesic hrani ve full grupe ...

edit: 500 lidi na pvp serveru je porad super cislo, 2100 na Merlinu je taky great. Podobnych cisel dosahuje snad jen WoW (3000). V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene (AC1 300, AC2 150, EQ1 500, EQ2 400, sb 250, ffxi 1000 atd.).

uvedom si kolik serveru ma Daoc a kolik maj ostatni hry

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:21:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

Kolik myslis, ze ma DAOC serveru?

edit: pomohu ti - pouze jedina hra ze seznamu "V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene" ma vice serveru nez daoc a tou je ffxi. Jinak daoc ma mnohem vice serveru nez eq2, eq1, sb, ac1, ac2.

Takze nechapu tvuj prispevek :)

Edited by - VT on 19/06/2005 22:35:16
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:35:52  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kolik myslis, ze ma DAOC serveru?

20 US, 20 EU?
oproti WoW US cca 100 a EU cca 110 serveru a presto ma kazdej ve spicce temer 2x vic hracu nez nejvetsi daoc server??

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:39:25  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
[edit: 500 lidi na pvp serveru je porad super cislo, 2100 na Merlinu je taky great. Podobnych cisel dosahuje snad jen WoW (3000). V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene (AC1 300, AC2 150, EQ1 500, EQ2 400, sb 250, ffxi 1000 atd.).

Odkud jsou pls ta cisla?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:39:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
20 US, 20 EU?
oproti WoW US cca 100 a EU cca 110 serveru a presto ma kazdej ve spicce temer 2x vic hracu nez nejvetsi daoc server??

Ja myslel, ze resis ostatni hry (viz. muj edit v predposlednim prispevku), ktere "prohrali" per server. Proc resis "viteze"? Viz muj prispevek, kde wow nic "neupiram" :)

VT wrote:
Podobnych cisel dosahuje snad jen WoW (3000). V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene (AC1 300, AC2 150, EQ1 500, EQ2 400, sb 250, ffxi 1000 atd.).

A samozrejme vim, kolik ma wow serveru :)

Edited by - VT on 19/06/2005 22:48:16
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:41:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
[edit: 500 lidi na pvp serveru je porad super cislo, 2100 na Merlinu je taky great. Podobnych cisel dosahuje snad jen WoW (3000). V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene (AC1 300, AC2 150, EQ1 500, EQ2 400, sb 250, ffxi 1000 atd.).

Odkud jsou pls ta cisla?

Neco z me vlastni zkusenosti (wow, ac1, ac2, sb, eq1), neco z druhe ruky (EQ2, FFXI).
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:50:19  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Van Tassel

V kazdem fightu rozhodne nemate pick-up... a pokud ano, tak Acxiona -charge, assist tanka, coz je o 100% lepsi nez mit pick up clerica, kdy jsme ho meli mi ve videu, kterym se chvastate na VN-boardech :).

A Dakira na Sigmestgi ... coz je opravdu rozdil od puvodniho healera :)

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:52:06  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ja teda co muzu posoudit tu druhou ruku a je dost mimo ;)

U EQ2 mam pomerne dost presna cisla z tohoto tydne, protoze jsem si delal statistiku hranosti jednotlivych classu a na RE se mne to pohybovalo po secteni kolem 600-1200 (to vyssi cislo je patek cca 11 vecer - takze asi top spicka) V EQ2 je sice vyrazne min lidi nez v prosinci, ale neni to tak hrozny - holt je jen jedna instance hlavich zon misto ctyr.

U FFXI jsem pocital naposled nekdy na podzim a to mne vychazelo vic jak 2000 (uz si nepamatuju presne je to dlouho) a pred 14 dnama mne prisel Shiva server stejne zaplnenej jako pred tim pul rokem.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:53:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ Van Tassel

V kazdem fightu rozhodne nemate pick-up... a pokud ano, tak Acxiona -charge, assist tanka, coz je o 100% lepsi nez mit pick up clerica, kdy jsme ho meli mi ve videu, kterym se chvastate na VN-boardech :).

A Dakira na Sigmestgi ... coz je opravdu rozdil od puvodniho healera :)

Prave ted behame se dvema non mdk hracema :)

Edited by - VT on 19/06/2005 22:55:04
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/06/2005 :  22:57:45  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
20 US, 20 EU?

Ja myslel, ze resis ostatni hry (viz. muj edit v predposlednim prispevku), ktere "prohrali" per server. Proc resis "viteze"? Viz muj prispevek, kde wow nic "neupiram" :)

VT wrote:
Podobnych cisel dosahuje snad jen WoW (3000). V ostatnich hrach je hracu per server mnohem mnohem mene (AC1 300, AC2 150, EQ1 500, EQ2 400, sb 250, ffxi 1000 atd.).

A samozrejme vim, kolik ma wow serveru :)

to mel bejt priklad...nemuzes srovnavat cisla lidi na serverech pokud je nevynasobis jejich poctem...pocet lidi na serveru je absolutne nicnerikajici,navic si myslim ze v nekolika pripadech jsou ty cisla celkem mimo

Edited by - SHIMI on 19/06/2005 22:58:47
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/06/2005 :  23:00:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
to mel bejt priklad...nemuzes srovnavat cisla lidi na serverech pokud je nevynasobis jejich poctem...pocet lidi na serveru je absolutne nicnerikajici

Z matematickeho hlediska urcite. Ale ne z herniho, ze, a o to tu slo ... Urcite bude zajimavejsi hrat na serveru kde je tisic hracu nez na serveru kde je hracu 100, pricemz vis, ze hra ma techto serveru 50.

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/06/2005 :  23:23:55  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
to mel bejt priklad...nemuzes srovnavat cisla lidi na serverech pokud je nevynasobis jejich poctem...pocet lidi na serveru je absolutne nicnerikajici

Z matematickeho hlediska urcite. Ale ne z herniho, ze, a o to tu slo ... Urcite bude zajimavejsi hrat na serveru kde je tisic hracu nez na serveru kde je hracu 100, pricemz vis, ze hra ma techto serveru 50.

no ono jak se to vezme...jde o to jak je ten svet velkej,vzpominam ze kdyz sem este pred cca rokem hral daoc tak nektery oblasti byly primo precpany

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 20/06/2005 :  00:26:17  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Je docela fajn, že se ve veřejných MDK videích objevuje i UK.
Bo pochybuji, že by si někdo frapsoval, uchovával a následně zveřejňoval videa s nezajímavými záběry s nulovou challenge. Zároveň i počítání imaginárního skóre beru jako kompliment, nemyslím si, že by to někdo dělal u nezajímavého soupeře.
Jak mne ten daoc bavil dřív, tak včil mně ta hra baví ještě víc právě díky tomuhle houpavému efektu proher a vítězství ... kurňa zas celý víkend jen u kompu, na ten rl je nějak stále méně času (:

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  02:08:16  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
VT Wrote : "Bitva 6v8 je v Oceanus Anatole kolem 12:40mins."

Ani larax2.video, ani to druhy v tvem postu 12:40 minut nema.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  09:01:41  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stahni si ho znovu. Larax video ma 19:40 minut a 214 mega ...

Bitva 6 mdk versus 8 uhni kurva zacina v 12 minute a 26 sekunde ....

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  09:41:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Fajn nefajn, ono moc fg v eu case nebeha :). Nicemene posledni tri dny je to lepsi a zase zacinaji assjamy ). Napr. vcera kdyz jste na nas chargovali mezi DL a mostem tak jsme prave zabili fg Evangelist. Od kruteho zesendvicovani nas delilo pouhych pet, sest vterin (pevne verim, ze kdyz by jste do nas vbehli o 10,15 vterin drive, vas primarni target by byl mdk hrac :)).
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/06/2005 :  09:57:07  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
EVE se svejma 12k lidma na serveru lehce prekonava wow
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  10:07:56  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od kruteho zesendvicovani nas delilo pouhych pet, sest vterin

A nas pet, sest speedwarp od Evangelistu :), takze jsme si nabehli na mezz...

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  10:17:03  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Larax video ma 19:40 minut a 214 mega ...

Moje larax2.wmv ma 116MB, 11:14 minut a konci slovy The End. :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  10:25:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Larax video ma 19:40 minut a 214 mega ...

Moje larax2.wmv ma 116MB, 11:14 minut a konci slovy The End. :)

No tak mas uplne jine larax video. Stahni si ho znovu z meho linku. Ja jsem si ho dnes rano v praci znovu stahnul a ma mnou uvedenych 20 minut a 200 mega.

Kdyz se podivas na crymore.org/daocvids tak uvidis:

larax2.wmv 17-Jun-2005 23:48 210M

Edited by - VT on 20/06/2005 10:30:25
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  11:23:51  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ VT

Ja vim... chtel jsem podotknout nato, ze Absorb udelal 2 jine videa se stejnym nazvem...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  11:26:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ VT

Ja vim... chtel jsem podotknout nato, ze Absorb udelal 2 jine videa se stejnym nazvem...

Heh?

To jsi mohl "podotknout" asi lepsim zpusobem, ze. A ne tady tvrdit, ze mnou odkazovane video nema 200 mega a xx minut ...
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 20/06/2005 :  11:50:47  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Fajn nefajn, ono moc fg v eu case nebeha :). Nicemene posledni tri dny je to lepsi a zase zacinaji assjamy ). Napr. vcera kdyz jste na nas chargovali mezi DL a mostem tak jsme prave zabili fg Evangelist. Od kruteho zesendvicovani nas delilo pouhych pet, sest vterin (pevne verim, ze kdyz by jste do nas vbehli o 10,15 vterin drive, vas primarni target by byl mdk hrac :)).
Těch vteřin bylo více, soudím tak dle ostupu mezi poslední kill hláškou a nalezení první speedwarpy na visual. Ty warpy tam byly dvě tuším, každá od sebe posunutá témeř na funkční rádius. Jako neměl jsem pocit, že bychom "chargovali" bo to se s tím rudým kolem pod nohama snad ani nedá, byli jsme pomalí, roztahaní, projeli jsme cc, umřeli jsme (:

Kdybychom tam naběhli bez speedwarp během vašeho boje, věř tomu, že bychom masili to, co je nejblíž a je fuk, jestli je to evangelík nebo mdk, bo takový ten pomýlený dojem, že by v tom hrála roli nějaká personální zášť vůči někomu nebo nečemu má jen možná(?) Dakír.
Tož mu nemusíte hned všechno baštit (:

My o mdk mluvíme a zajímáme se o něj hlavně proto, že hodně z nás taky bylo mdk žejo. Nehledě na to, že v mdk jsou lidi, se kterýma bych třeba moc rád dal občas i nějakou kooperaci (Demawend, ty, trinia), protože si těch lidí vážím osobně.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  12:47:41  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

^^ VT

Heh?

To jsi mohl "podotknout" asi lepsim zpusobem, ze. A ne tady tvrdit, ze mnou odkazovane video nema 200 mega a xx minut ...

Ne nikde jsem netvrdil, ze tvoje odkazovane video NEMA 200MB.

Neprekrucuj to.

Poukazal jsem nato, ze muj soubor larax2.wmv ma 116MB a konci slovy The End = je komletne stazene a tudiz se lisi od tveho larax2.wmv, ktere jsi postnul. (duvod proc jsem psal, ze se "nemuzu" podivat na 12tou minutu, kdyz to video ma jen 11, pochopitelne)...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:01:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Poukazal jsem nato, ze muj soubor larax2.wmv ma 116MB a konci slovy The End = je komletne stazene a tudiz se lisi od tveho larax2.wmv, ktere jsi postnul. (duvod proc jsem psal, ze se "nemuzu" podivat na 12tou minutu, kdyz to video ma jen 11, pochopitelne)...

Nemuzes se podivat na 12 minutu mnou postnuteho url/videa? A zaroven vis, ze mas jine video nez o kterem mluvim/ktere_jsem_postnul?

Trikrat jsem ti rikal, ze si ho mas stahnout znovu a ty mi trikrat odpovidas, ze nema 12 minut a nebo ze konci the end v 11 minute ... A pri tom jsi vedel, ze mas jine video ... Jsi normalni a nebo si ze mne delas blazny ...?

Znovu stahuju schvalne kvuli tobe v praci video, abych overil, ze ma skutecne danou velikost a minutaz a ty mi pak reknes, ze tu debatujem o hovne, pac ty VIS, ze kazdy z nas mluvi o jinem videu ... Skoda, ze jsi to "nepodotknul" hned na zacatku, usetril by jsi mi cas ...

Edited by - VT on 20/06/2005 13:06:39
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:03:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat

To se mylis... zabili bychom to, co by bylo k nam nejbliz. Ono pokud mas v grupe castery, tak tanci proste nemuzou bezet 2000range dopredu zabijet MDK. Musi se udelat "prostor".

Ten add k Evangelist grupe... fraska :). Chargoval jsem na zacatku skoro sam, protoze tanci v zadu masili SWs... Kesiah byla pohotova, mezla me... a uz to s nama slo z kopce. Opravdu blbe zahrany boj.

Nicmene si MdK hodne vazim a respektuju vsechny z teto guildy, krome Dakira, ktery se mi svou povahou znacne znechutil. MdK je pro nas dobry souper, od ktereho se muzeme leccos priucit a jak vidno, MdK si na UK uz netroufa ve slabsich grupach. Jakmile ma UK fg, hned se ve hre objevi Trinia, Dakir na Sigmestgi, Eledh, Larax, obali se to Blanelem, Batu, Wockillou, prida se charge tank a jdem nato :).

Za fighty proti MdK jsem vdecny a kdykoliv budeme mit aspon "trochu" funkcni grupu, radi si v hibu zabojujeme.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:08:39  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemuzes se podivat na 12 minutu mnou postnuteho url/videa? A zaroven vis, ze mas jine video nez o kterem mluvim/ktere_jsem_postnul?

Trikrat jsem ti rikal, ze si ho mas stahnout znovu a ty mi trikrat odpovidas, ze nema 12 minut a nebo ze konci the end v 11 minute ... A pri tom jsi vedel, ze mas jine video ... Jsi normalni?

Ano, jsem. To, ze se nemuzu podivat na 12 minutu jsem psal jeste predtim, nez jsme zjistili, ze mame 2 jine videa se stejnym nazvem, ruzne velikosti. Ne 3x. Zvova opakuji, ze jsem podotykal , ze JSOU TEDY 2 ruzne larax2.wmv. Nic vic, nic min.

Edited by - Deimnia on 20/06/2005 13:14:28
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:08:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jakmile ma UK fg, hned se ve hre objevi Trinia, Dakir na Sigmestgi, Eledh, Larax, obali se to Blanelem, Batu, Wockillou, prida se charge tank a jdem nato :).

Fg mdk se vytvari zcela nezavisle na existenci ci neexistenci UK grupy. Vetsinou se vytvari podle toho jak ma cas Trinia (uci se). Pouze v pripade prohry plati to co rikas - tedy snaha o regroup na "ackovejsi" mdk grupu.

Edited by - VT on 20/06/2005 13:10:31
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:57:28  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Vy dva jste se hledali...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/06/2005 :  15:04:03  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Jakmile ma UK fg, hned se ve hre objevi Trinia, Dakir na Sigmestgi, Eledh, Larax, obali se to Blanelem, Batu, Wockillou, prida se charge tank a jdem nato :).

Fg mdk se vytvari zcela nezavisle na existenci ci neexistenci UK grupy.

S tim bych si dovolil nesouhlasit. Dokud nebeha venku FG UK, ktera je pro MDK "A" setup aspon trosku challenge, beha MdK s twinkama v malych grupach. Aspon mi to tak prijde z poslednich cca 5ti dnu.

V okamziku, kdy zjisti, ze UK ma FG, utecou s twink grupou ze zony a reloguje se (samosebou pokud je dost lidi, ze jo) na mainy. Az je grupa hotova, dostanu send od Trinie at jim jdem odevzdat RPs do hibu. :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/06/2005 :  15:16:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
V okamziku, kdy zjisti, ze UK ma FG, utecou s twink grupou ze zony a reloguje se (samosebou pokud je dost lidi, ze jo) na mainy. Az je grupa hotova, dostanu send od Trinie at jim jdem odevzdat RPs do hibu. :)

Rekl bych, ze mam celkem prehled co se v mdk gilde deje, kde kdo beha, jak to je s nasi fg atd (narozdil od tebe). Tudiz vubec nechapu o cem mluvis. Plati to co jsem rekl vyse.

Edited by - VT on 20/06/2005 15:17:16
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000