Author |
Topic  |
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 15:07:53
|
quote: Originally posted by Pertha
napriklad take akce do Cauldron Hollow a poznamky clenu RL k deleni lootu po akci
Nevím,to mně asi nějak ušlo.Můžeš mi prosím osvěžit paměť? |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 15:17:30
|
quote: Originally posted by Pertha napriklad take akce do Cauldron Hollow a poznamky clenu RL k deleni lootu po akci
Eh, ano vzpominam si. Na group kanale mel jisty clovek poznamky proc vsechno bere jeden a my mu pritakali se skrytym humorem (viz i konec akce).
Ano chyba toho cloveka ze neznal jak to na raidech chodi a ano chyba nase ze jsme to brali se srandou aniz by mu nekdo vysvetlil jak se veci maji.
Alespon tak si to pamatuji ja.
Mimochodem..ja vubec na konci nehazel random abych naabral loot, protoze mi o loot neslo. Nevzal jsem si NIC krom jedne jedine veci kterou mi po skonceni bidovani predal sam od sebe RL.
Nemyslim si, ze je dobre delat podobne zavery sledovanim debaty lidi, ktere poji jista forma dialogu a hlavne jejich forma.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:01:14
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Pertha nezajimaji, protoze po nekolika spatnych zkusennostech z akci s RL
A ktere ty akce mas na mysli krom DFC ktera byla ZJEVNE chybou OBOU stran. Ktere konkretne, prosim specifikovat?
napriklad take akce do Cauldron Hollow a poznamky clenu RL k deleni lootu po akci
A ja blahovy jsem do ted povazoval CH za povededeny priklad toho, ze bezproblemova spoluprace je mozna. Navic si myslim, Pertho, ze se dopoustis stejne veci jako byla v nekterem z predslich postu uz nekomu vycitana - hazes vsechny cleny RL do jednoho pytle (coz je skoda). |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Topic  |
|
|
|