Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Taky se vam zda o EQ2 aneb neco pro dr. Chocholous
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 25/02/2005 :  15:05:23  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Sorry ale napsat sem to musel, kdyztak to smazte.

Dnes v noci se probudim, totalne spocenej s tim ze jsem utikal pred nekolika skeletonama. Tak marne premyslim co to je za kravinu a pak me to doslo:

Vzdyt ja jsem byl vecer ve FG :)))
Je to normalni?

Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 25/02/2005 :  15:18:28  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Podle mě úplně normální, ně se zase zdá furt, že sem svůj char zaparkoval na noc někde, kde ho můžou mobové najít a killnout Budím se a mám tendenci se jít ke kompu podívat jestli je opravdo doma a prodává
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 25/02/2005 :  16:33:00  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Sorry, ale to fakt normální není.
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 25/02/2005 :  18:52:38  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Proč by nebylo?
Vždyť nám rodiče vždy opakovali "na to se nedívej, v noci se ti o tom bude zdát", tedy ne že by někdo z nás kdy poslechl.
Dobrej horor si, alespoň u mě, občas najde cestičku i do snů. Pravda, proto se na ně nedívám.

A věř, že jsem mnohokrát ve snu procházel starým dobrým Norrathem a ráno se budil se smutkem, že se mi to jen zdálo . Pravda, že by mě tam něco honilo, to si tedy nic nedovolilo

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 02/03/2005 :  16:59:08  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No ;)))
... naopak si myslim ze to normalni je. Z psychochocholouškologie mám sice jen dva semestry, ale podle mně čím kratší dobu po EQ pujdete spát a čím silnější emoce ve vás EQ vyvolává (stočí se Vám někdy přes den myšlenky samy k EQ?, bojite se opravdu kdyz jde do tuhyho a mate posledni procento HP?) tak tim vetsi sance je, ze se Vam alespon v jednom snu za noc bude zdat o skeletonech :)))

Navic podle toho co jsem pochytil si pamatujete jen ty sny ve kterych (uprostred nichz) se probudite a to jeste jenom pokud o tom co se Vam zdalo budete vedome premyslet. Takze je uplne klidne mozne ze i vam ostatnim se zda o jak mydlite skeletony ve FG ale asi pritom nehebate jako Muanxi a proto se hruzou nebudite na mokrem prosteradle a rano si to nepamatujete :)
Ja spim nastesti dost stabilne takze si sny skoro vubec nepamatuju, ale nepochybuju o tom, ze se mi nekdy o EQ zdalo.

Takže nic si z toho nedelej Muanxi... blazni sme vsichni, ti stastnejsi z nas o tom jen nevi

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 03/03/2005 :  01:27:00  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Krasne jsi me rozebral :) a to mas jen dva sesmestry :)

Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 03/03/2005 :  21:49:08  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
To si pis ze to je normalni. Tedka se mi to stava kazdy den :) a to od z kazeneho jidla az po plno mobu za prdeli a obrovskeho debtu na ucte grupy Nekdy se dokazu probudit i 3x za noc :))
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 09/03/2005 :  14:56:05  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Z group debtu bych měl mít spíš noční můry já
Ale pokud nejdem zrovna na draka tak ho moc nemíváme a já spím jak když mě do vody hodí...

Imaziel

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 09/03/2005 :  15:02:57  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
me se vcera po tech flame na ofic forech zdalo, ze to SOE zabalilo, docela zivej sen,t ka jsem radsi hne dpo probuzeni zapnul pc a zkontroloval, ze sou postavy na svem miste :)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 09/03/2005 :  15:32:39  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Hehe a mnohem horsi to bylo kdyz sem hral Asherons Call. Tam totiz kazdej lootovej predmet mel najekou hodnotu vpenezich. A podle toho jak bych drahej tak kdyz ste exnuli tak zustal v tele a museli ste jit telo sebrat ... predmety z neho. Telo zustavalo na miste za kazdt nabyty level 5 minut. Potom se rozlozilo a predmety zustaly lezet jen tak na zemi a i ty po nejake pomerne kratkeš dobe zanikly. NO a vsichni co meli nejake dobre vybaveni nosili pravidlene v baglu zasobnu nejakejch shitovejch i kdyz drahejch veci a ty pri smrti upadly. Rikalo se tomu tzv. Death Itemy (DI). No a v cem byl problem ? Jednou za cas se nejak divne pokroutil rnd generator a mohla vam upadnout i vec co podle hodnoty nemela. A kdyz ste chcipli na blbym miste, tak pa pa telo a uber vec :) No a ja sem se pravidelne budil uplne z hruzou, ze mam nekde telo a ze sem si ho zapomel sebrat. Kolikrat sem sel i ke kompu a kouknul se jestli to neni pravda, protoze sem z toho snu byl tak vyplacnutej, ze sem v tu chvili nedokazal rozlusit co je a neni skutecnost. Ono kdyz si mesic vymazlujete nejake brneni a potom o nej prijdete je masirka.
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 09/03/2005 :  16:18:33  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Jak tak koukam tak na tom zase nejsem tak spatne :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000