Author |
Topic  |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 02:46:16
|
Jednoducha otazka ^^^ ....ma s tim nekdo problemy? Instaloval sme to pritelkyni ale sobe ne porad nevim nekdy sem o tom slysel nejaky psatny veci nevite nemate? thx za info
|
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 08:22:08
|
Já to mám na obou dvou XP který používám a problémy nemám. Dokonce jsem zkoušel SP1 RC1 na W2K3 a taky naprosto v pohodě. |
 |
|
elidor
Administrator

1341 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 11:35:21
|
problem neni ani tak zda sp2 ano ci ne, ale co budes delat kdyz ho nenainstalujes. bo se na nej vazou dalsi opravy .. jsi tlacen do toho jej nainstalovat, nebo mit vedome neosetrene dalsi bugy. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 12:08:15
|
quote: Originally posted by elidor
problem neni ani tak zda sp2 ano ci ne, ale co budes delat kdyz ho nenainstalujes. bo se na nej vazou dalsi opravy .. jsi tlacen do toho jej nainstalovat, nebo mit vedome neosetrene dalsi bugy.
Bez SP2 jich ma daleko vic nez s nim a bez tech dodatecnejch zaplat, SP2 je balik zamerenej predevsim na bezpecnost, takze se vyplati si ho nainstalovat. |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 12:51:43
|
Diky za info, porad sem mel pocit ze SP2 je neco "spatneho" nevim proc driv se o tom povidali veci typu ze na tom neco nepojede atd ... OK jsem poucen a du to s klidem tahat, thx |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 08:22:12
|
SP2 má v sobě například ochranu spuštění nějakého spustitelného kodu a některé aplikace to může zakázat spustit. Ale abych se přiznal, tak jsem ještě nenarazil ani na jedinou. Můj názor - instalovat. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 11:16:29
|
jo nainstalovat ale pak musis okamzite instalovat nekolik dalsich zaplat... sp2 je prece jen trochu deravej. ale to se dalo ocekavat, ne? :) |
 |
|
|
Topic  |
|