Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Collections questy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/01/2005 :  10:26:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Přehledná tabulka pro sledování postupu v collections questech

http://www.eckhardsoft.com/collections.gif

PC, PS3, iPad

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/01/2005 :  10:59:29  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
super, ale nejak jsem nepochopil smysl tech sipek

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/01/2005 :  11:13:11  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

no to je snad jasny ne? treba kosti muzes zbirat bud treba chipped nebo froglok....

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 14/01/2005 :  07:32:36  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

Tys byl vzdycky takovej pomalejsi

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 14/01/2005 :  10:24:56  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ja jeste collection Q nikde nedostal. kde ho dostat a jake jsou rewardy ? Stoji to za to ?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/01/2005 :  10:28:03  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Sebereš otazník na zemi a dostaneš nějakou věc. Prozkoumáš. Sbíráš.
Nevím jak ostatní - zašutry je nějakej náhrdelník, za listy je 12 slotovej bágl.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 18/01/2005 :  13:21:05  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Mám motýly a je to docela dobrej náhrdelník (teda za všechny tři kolekce) - zůstaly mi z toho ale ty kolekce v krabicích. Do roomu pověsit nejdou, prodat nejdou, nevim co snima. Netušíte někdo co s nima?
Za scuffed shards (pokud si dobre pamatuju) náhrdelník nic moc.

Slyšel sem rumor, že za kosti (rasová sbírka :)) je podle rasy nějakej spešl předmět co (asi dočasně) mění rasu - ale zdá se mi to nějaký divný - asi kec ;)

Doporučuju červený collection questy (rasový/třeba floglock bones collection) nebrat a věci hrabat do banky až to budete mít všechno. Kosti do těchhle questů - kromě asi prvních třech - sou dost vzácný - teď sem jednu prodal za 4g jednomu zoufalci. Takže než tohle seberete trvá to věky a zbytěčně to pak zabírá místo v questlistu.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 18/01/2005 :  16:23:13  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtmar6n

Mám motýly a je to docela dobrej náhrdelník (teda za všechny tři kolekce) - zůstaly mi z toho ale ty kolekce v krabicích. Do roomu pověsit nejdou, prodat nejdou, nevim co snima. Netušíte někdo co s nima?
Za scuffed shards (pokud si dobre pamatuju) náhrdelník nic moc.

Slyšel sem rumor, že za kosti (rasová sbírka :)) je podle rasy nějakej spešl předmět co (asi dočasně) mění rasu - ale zdá se mi to nějaký divný - asi kec ;)

Doporučuju červený collection questy (rasový/třeba floglock bones collection) nebrat a věci hrabat do banky až to budete mít všechno. Kosti do těchhle questů - kromě asi prvních třech - sou dost vzácný - teď sem jednu prodal za 4g jednomu zoufalci. Takže než tohle seberete trvá to věky a zbytěčně to pak zabírá místo v questlistu.

Krabice muzes smazat, pokud mas z nich sbirku uz hotovou.
Je z toho petrified oko, ktere docasne zmeni rasu.

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 18/01/2005 :  17:14:52  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Aha tak to je super, aspon usetrim 3 sloty.
O pertrified oku sem slysel ale nevedel sem na co je. Jak to funguje ze docasne... potom zmizi?

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000