Author |
Topic  |
|
Drizzt_Landruem
Starting Member
8 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 10:27:57
|
Chci se zeptat, zda vám to někdy házelo problémy při placení kreditkou? Já ososbně mám meznárodní MasterCard u KB a včera, když jsem chtěl zaplatit, tak mi to házelo Invalid credit number, please try another Credit Card. Když jsem se o tom bavil se supportem, tak mi odepsali, že neví proč, ale že jejich systém mou Creditku odmítá... Setkali jste se s tím někdy?
|
Není umění problémy řešit, ale předcházet jim. |
|
| |
crawlerin
Starting Member

20 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 16:05:22
|
Ano, mne to robilo v Sk Tatrabanke ked som si vybrala debetnu MC. Zavolala som na hotline tatrabanky a po overovacej procedure mi teta tu kartu aktivovala. Bola sice vydana a pouzitelna 'doma', ale na medzinarodne pouzitie ju z bezpecnostnych dovodov aktivuju az na poziadanie, a pracovnik co ju vydava vacsinou na to pravo nema. Par minut po tom telefonate bola karta pouzitelna. Inak tou kartou mozes normalne platit na internete alebo si to este neskusal? |
There is no light without darkness.
7? Shillien Elder @Calixtines $Armada Hindemith
5x Dwarfies, 4x BD/WC |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 16:33:53
|
Komerční banka má standartně všechny své kreditní karty zablokovány pro platby z internetu. Musíš si dojít na svou pobočku a nechat si tu kartu otevřít pro platby z netu. (podepíšeš jim papír že žádáš o snížení zabezpečení) ... do cca 24 hodin ti to otevřou. |
Noe
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 16:41:56
|
...ja mel u KB asi 2 roky vedenou k uctu e-card kvuli platbam prez net, asi pred pul rokem sem si byl pro novou "bankomatovou" kartu maestro (bo ta predchozi nejak umrela ) a kdyz uz sem byl u toho tak si i odnesl emboss MC. Pred par dnama sem ju zkusil prez net a evidentne to proslo. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 18:33:17
|
quote: Originally posted by Stilgar
...ja mel u KB asi 2 roky vedenou k uctu e-card kvuli platbam prez net, asi pred pul rokem sem si byl pro novou "bankomatovou" kartu maestro (bo ta predchozi nejak umrela ) a kdyz uz sem byl u toho tak si i odnesl emboss MC. Pred par dnama sem ju zkusil prez net a evidentne to proslo.
kolik za ni chtěj? když jsem tam byl naposled před pár měsícema tak to bylo 600 za rok, fuck český banky, v UK ji dávaj ke každýmu účtu zadarmo |
offline |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 18:54:33
|
quote: Originally posted by Cotouch
kolik za ni chtěj? když jsem tam byl naposled před pár měsícema tak to bylo 600 za rok, fuck český banky, v UK ji dávaj ke každýmu účtu zadarmo
kdo ti brání udělat si tam účet :)
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 22:37:30
|
ja ji dostal v podstate zadarmo ...  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
|
Topic  |
|