Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Combat Art
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 06/12/2004 :  12:49:16  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Ahojda,

ma někdo nějakou stránku kde popisujou jaké kouzlo co udělá přesně a i jakíkoliv ostatní combo a tak. Je něco podobného.

By mě třeba zajímalo co mi přidá Taughness, nikde sem to pořádně nevyčetl.

Mimo to jsem si fšimnul že je to stejné jako se zbraní. Pokud to jednou za čas nezlepším šednou. A díky to mu mám co za postihy ?

Bude to mín učiné ?

EVE Online - Bel Gar family :-).

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 06/12/2004 :  12:52:09  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Ještě jedna věc.

http://estore.primagames.com/eguide_detail.aspx?prodid=SO2007

Nekoupil jsi to někdo ?

Docela by mě zajímalo co tam všechno mají a jak vypsané. Mohlo by to docela bodnout.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/12/2004 :  13:46:01  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Ještě jedna věc.

Nekoupil jsi to někdo ?

Docela by mě zajímalo co tam všechno mají a jak vypsané. Mohlo by to docela bodnout.

Ano koupil. Je to takova ucelena hromada zakladnich informaci.
Vzal jsem to hlavne kvuli prehlednemu seznamu receptu, kouzel, skillu, mapam a tradicim.

Celkem doporucuji za tech 10 dolcku to si myslim stoji.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/12/2004 :  14:59:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Marti

Ještě jedna věc.

Nekoupil jsi to někdo ?

Ano koupil. Je to takova ucelena hromada zakladnich informaci.
Vzal jsem to hlavne kvuli prehlednemu seznamu receptu, kouzel, skillu, mapam a tradicim.

Celkem doporucuji za tech 10 dolcku to si myslim stoji.

Jak je to s prenositelnosti toho pdf fajlu? Pokud vim muzes ho prohlizet pouze na compu z ktereho jsi ho koupil? Musis ho prohlizet ve windows predpokladam? Muzes wokna reinstalovat?

Nebo je nejak prenositelny (legalne)?

Edited by - VT on 06/12/2004 14:59:42
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 06/12/2004 :  15:02:15  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
je to ten samej guide jako ten Everquest II: Official Strategy Guide co se prodava treba na Amazonu? to uz bych ho mel radsi na papire :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/12/2004 :  15:28:32  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
>Jak je to s prenositelnosti toho pdf fajlu? Pokud vim muzes ho

Jo, musis si na tom pc nainstalit pdf plugin a prihlasit se na jejich stranku. Pak to muzes prohlizet.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/12/2004 :  15:29:08  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

je to ten samej guide jako ten Everquest II: Official Strategy Guide co se prodava treba na Amazonu? to uz bych ho mel radsi na papire :)
Jo je, a prvni vec kterou jsem udelal, ze jsem si dulezite pasaze vytisknul na barevne laserovce.

Edited by - Atronach on 06/12/2004 15:30:13
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/12/2004 :  15:32:38  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by reyden

Jo je, a prvni vec kterou jsem udelal, ze jsem si dulezite pasaze vytisknul na barevne laserovce.

Nemohl bys mi to poslat majlem? zaplatím převodem přes účet ... cenu si řekni
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/12/2004 :  16:14:16  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
Nemohl bys mi to poslat majlem? zaplatím převodem přes účet ... cenu si řekni
Jezis a proc si to u nich pres www nekoupis? hned si to muzes i stahnout?

Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 07/12/2004 :  20:11:37  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Mám lepší napad :-).

Předělej to do jiného soubouru a nasdilet :-))).

Budem ti vsichni vdecny. Aspon od kazde pasaze nejaky moc pekny obr. at víme co tam je. třeba by bodlo jak tam mají spracovaná kouzla a pod.

Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 08/12/2004 :  13:18:23  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Napiš jak se to PDF jmenuje.

příklad :
navod.pdf

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 14/12/2004 :  16:40:31  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Moze mi nejaky paladin povedat ci dostal na lvl 20 kuzlo Holy Steed - sumon horse ? Som na 21 lvl ale stale to nemam a neviem kde je problem :-( to kuzlo som nasiel iba ako zvitok u vendora v predaji ale nema ziadne appr I, II a pod.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito

Edited by - Duncan on 15/12/2004 10:45:47
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 15/12/2004 :  10:55:32  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Musis si ho koupit. U zlejch je to NFP pod velkym stromem. U dobrejch nevim.

Ale je to vicemene jen fun kouzlo.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 15/12/2004 :  14:34:15  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Takze to nieje spell, ani combat art :-( tak to ma zmiatli fora kde su zoznamy kuzel.
Pre good predava v Eldder Grove nedaleko vchodu do NQ zabak trainer, je schovany s inymi v nedalekych zrucaninach.

LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 15/12/2004 :  15:58:19  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Takze to nieje spell, ani combat art

Myslim ze je to spell, ale jistej si nejsem... Proc by nemel byt?

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 15/12/2004 :  17:03:21  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Takze to nieje spell, ani combat art

Myslim ze je to spell, ale jistej si nejsem... Proc by nemel byt?

Teraz si ma zmiatol, ja som myslel ako spell&combat art co dostavas pri prechode na lvl, mna zmiatlo ze na roznych zoznamoch kuzel je ze na 20 lvl paladin dostane toho kona ako spell&combat art a ja som ho nedostal :-( Ako zvitok - spell sa da kupit ale je to asi jednorazovka (neskusal som este). Preto sa pitam ci som to mal dostal alebo je to iba ten zvitok u vendora ? ci nemam naky bug na postave.

For the Masurito
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 16/12/2004 :  09:15:31  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan
Preto sa pitam ci som to mal dostal alebo je to iba ten zvitok u vendora ? ci nemam naky bug na postave.

Je to pouze fun "specka" a da se jenom koupit u trenera co prodava 20+ upgrady, takze jsi ji nemohl dostat na lvl 20.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000