Author |
Topic  |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 12:49:16
|
Ahojda,
ma někdo nějakou stránku kde popisujou jaké kouzlo co udělá přesně a i jakíkoliv ostatní combo a tak. Je něco podobného.
By mě třeba zajímalo co mi přidá Taughness, nikde sem to pořádně nevyčetl.
Mimo to jsem si fšimnul že je to stejné jako se zbraní. Pokud to jednou za čas nezlepším šednou. A díky to mu mám co za postihy ?
Bude to mín učiné ?
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
|
| |
Marti
New Member

159 Posts |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 13:46:01
|
quote: Originally posted by Marti
Ještě jedna věc.
http://estore.primagames.com/eguide_detail.aspx?prodid=SO2007
Nekoupil jsi to někdo ?
Docela by mě zajímalo co tam všechno mají a jak vypsané. Mohlo by to docela bodnout.
Ano koupil. Je to takova ucelena hromada zakladnich informaci. Vzal jsem to hlavne kvuli prehlednemu seznamu receptu, kouzel, skillu, mapam a tradicim.
Celkem doporucuji za tech 10 dolcku to si myslim stoji.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 14:59:15
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Marti
Ještě jedna věc.
http://estore.primagames.com/eguide_detail.aspx?prodid=SO2007
Nekoupil jsi to někdo ?
Docela by mě zajímalo co tam všechno mají a jak vypsané. Mohlo by to docela bodnout.
Ano koupil. Je to takova ucelena hromada zakladnich informaci. Vzal jsem to hlavne kvuli prehlednemu seznamu receptu, kouzel, skillu, mapam a tradicim.
Celkem doporucuji za tech 10 dolcku to si myslim stoji.
Jak je to s prenositelnosti toho pdf fajlu? Pokud vim muzes ho prohlizet pouze na compu z ktereho jsi ho koupil? Musis ho prohlizet ve windows predpokladam? Muzes wokna reinstalovat?
Nebo je nejak prenositelny (legalne)? |
Edited by - VT on 06/12/2004 14:59:42 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 15:02:15
|
je to ten samej guide jako ten Everquest II: Official Strategy Guide co se prodava treba na Amazonu? to uz bych ho mel radsi na papire :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 15:28:32
|
>Jak je to s prenositelnosti toho pdf fajlu? Pokud vim muzes ho
Jo, musis si na tom pc nainstalit pdf plugin a prihlasit se na jejich stranku. Pak to muzes prohlizet.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 15:29:08
|
quote: Originally posted by reyden
je to ten samej guide jako ten Everquest II: Official Strategy Guide co se prodava treba na Amazonu? to uz bych ho mel radsi na papire :)
Jo je, a prvni vec kterou jsem udelal, ze jsem si dulezite pasaze vytisknul na barevne laserovce. 
|
|
Edited by - Atronach on 06/12/2004 15:30:13 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 15:32:38
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by reyden
je to ten samej guide jako ten Everquest II: Official Strategy Guide co se prodava treba na Amazonu? to uz bych ho mel radsi na papire :)
Jo je, a prvni vec kterou jsem udelal, ze jsem si dulezite pasaze vytisknul na barevne laserovce. 
Nemohl bys mi to poslat majlem? zaplatím převodem přes účet ... cenu si řekni  |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 16:14:16
|
quote: Originally posted by spajdr Nemohl bys mi to poslat majlem? zaplatím převodem přes účet ... cenu si řekni 
Jezis a proc si to u nich pres www nekoupis? hned si to muzes i stahnout? 
|
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 20:11:37
|
Mám lepší napad :-).
Předělej to do jiného soubouru a nasdilet :-))).
Budem ti vsichni vdecny. Aspon od kazde pasaze nejaky moc pekny obr. at víme co tam je. třeba by bodlo jak tam mají spracovaná kouzla a pod. |
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 13:18:23
|
Napiš jak se to PDF jmenuje.
příklad : navod.pdf
|
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 14/12/2004 : 16:40:31
|
Moze mi nejaky paladin povedat ci dostal na lvl 20 kuzlo Holy Steed - sumon horse ? Som na 21 lvl ale stale to nemam a neviem kde je problem :-( to kuzlo som nasiel iba ako zvitok u vendora v predaji ale nema ziadne appr I, II a pod. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
Edited by - Duncan on 15/12/2004 10:45:47 |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 10:55:32
|
Musis si ho koupit. U zlejch je to NFP pod velkym stromem. U dobrejch nevim.
Ale je to vicemene jen fun kouzlo. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 14:34:15
|
Takze to nieje spell, ani combat art :-( tak to ma zmiatli fora kde su zoznamy kuzel. Pre good predava v Eldder Grove nedaleko vchodu do NQ zabak trainer, je schovany s inymi v nedalekych zrucaninach. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 15:58:19
|
Takze to nieje spell, ani combat art
Myslim ze je to spell, ale jistej si nejsem... Proc by nemel byt? |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 17:03:21
|
quote: Originally posted by Genagen
Takze to nieje spell, ani combat art
Myslim ze je to spell, ale jistej si nejsem... Proc by nemel byt?
Teraz si ma zmiatol, ja som myslel ako spell&combat art co dostavas pri prechode na lvl, mna zmiatlo ze na roznych zoznamoch kuzel je ze na 20 lvl paladin dostane toho kona ako spell&combat art a ja som ho nedostal :-( Ako zvitok - spell sa da kupit ale je to asi jednorazovka (neskusal som este). Preto sa pitam ci som to mal dostal alebo je to iba ten zvitok u vendora ? ci nemam naky bug na postave. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 16/12/2004 : 09:15:31
|
quote: Originally posted by Duncan Preto sa pitam ci som to mal dostal alebo je to iba ten zvitok u vendora ? ci nemam naky bug na postave.
Je to pouze fun "specka" a da se jenom koupit u trenera co prodava 20+ upgrady, takze jsi ji nemohl dostat na lvl 20. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|