Author |
Topic  |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 06:15:58
|
Mate nekdo nejake zkusenosti? Desi mne, ze s mecem, ktery ma base damage 4-11 davam ja damage 2-7. Required skill je sword 50, mastery 100, ja mam sword 90, vazne netusim kde muze byt zrada. Jine zbrane nez mece vychazeji trochu bliz zakladni damagi, ale zadna zbran mi nepise damage stejnou nebo vetsi nez base...
|
|
| |
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 09:57:44
|
quote: Originally posted by Rahman
Mate nekdo nejake zkusenosti? Desi mne, ze s mecem, ktery ma base damage 4-11 davam ja damage 2-7. Required skill je sword 50, mastery 100, ja mam sword 90, vazne netusim kde muze byt zrada. Jine zbrane nez mece vychazeji trochu bliz zakladni damagi, ale zadna zbran mi nepise damage stejnou nebo vetsi nez base...
ja mam hul a taky davam malůy dmg, nejspis protoze mam malou silu. proto sem si taky koupil hul, ktera pridava power, tech par bodu dmg behem boje dobry, ale rozhodujici roli to nehraje |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 10:14:15
|
presne tak zbran je jen jakysi doplnek, dulezite je neustale HO a pak ty dve utocna kouzla co mas, jinak druid a predpokladam ze nejen on ale vsichni priesti jsou zabijaci, na lvl 16 dam na solo oranzoveho moba bez jakehokoliv nebezpeci smrti, coz pokud si pamatuju jsem s warrem urcite nedaval. |
lastfm |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 12:13:57
|
quote: Originally posted by Rashaverak
presne tak zbran je jen jakysi doplnek, dulezite je neustale HO a pak ty dve utocna kouzla co mas, jinak druid a predpokladam ze nejen on ale vsichni priesti jsou zabijaci, na lvl 16 dam na solo oranzoveho moba bez jakehokoliv nebezpeci smrti, coz pokud si pamatuju jsem s warrem urcite nedaval.
s HO se da dat mob o cca dva levely silnejsi (jsem na lvl 10 nebo 11) horsi je to samozrejme s grupnutejma smejdama, tka je to hodne o hubu.
jinak druid ma vyhodu v tom reaktivnim stitu, kterej taky dela slusny dmg. minimalne stejny jako ta moje hul |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 15:04:01
|
Ja pouzival zbrane z druhu Great hammer, dmg jsem daval kolem 8-11, ted mam hul, ale vetsinu casu travim stejne jako vlk - vic hp, vetsi armor a melee utok navic. S hotem a dvema doty co ted mam neni problem dat moby o lvl vyssi... Aktualne pouzivam hul, sice mam mensi armor, ale ty bonusy za to stoji. |
Edited by - Slunicko on 05/12/2004 16:36:13 |
 |
|
Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 17:55:40
|
quote: Originally posted by Rahman
To je naprosto jasny. Kazdej MOB ma naky AC a hra ti proste pise dmg az po mitigation. |
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 18:21:37
|
Neptal sem se jak mam zabit oranzoveho moba, s tim opravdu problem nemam.
quote: To je naprosto jasny. Kazdej MOB ma naky AC a hra ti proste pise dmg az po mitigation.
I tohle je mne zcela jasne, z tech 2-7 co mi pise tooltip na zbrani je v realu (po mitigation) tak 1-5 na moby kolem lvl 18 ktere zabijim.
Otazka byla, cim to je, ze se zbrani, ktera ma v zakladni description 4-11 mi to na tooltipu pise damage 2-7 (coz je realna zakladni damage kterou sypu do moba a nasledne se oreze o AC), a proc je tenhle rozdil MNOHEM vetsi u mecu, nez treba u palcatu. |
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 18:23:34
|
Proste uz 10 levlu mam porad damage na zbrani 2-7, a to mam mnohem vyssi skill, o dost vyssi silu, o dost lepsi (a stejne rychlou, speed 1,3) zbran. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|