Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Half-Life 2
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/11/2004 :  15:00:58  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

Jestli to budu chtít hrát tak si to stáhnu

Na Steamu ? Jinak bych musel použít je jediné slovo:

Hrdino!
Go to Top of Page

Griswold
Starting Member

Griswold2

87 Posts

Posted - 23/11/2004 :  19:49:22  Show Profile  Send Griswold an ICQ Message Send Griswold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier

Muzete mi prosim nekdo sdelit,jake ma HL2 hardwarove naroky? Diky.

Vzhledem k tomu, ze je rok 2004 a po "skvele pecce" Doom3 jsou HW naroky velmi prijemne. Beha to opravdu hodne plynule.

Thumach
For The Horde
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 23/11/2004 :  23:07:09  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Griswold

quote:
Originally posted by Xavier

Muzete mi prosim nekdo sdelit,jake ma HL2 hardwarove naroky? Diky.

Vzhledem k tomu, ze je rok 2004 a po "skvele pecce" Doom3 jsou HW naroky velmi prijemne. Beha to opravdu hodne plynule.

Jj taky me prekvapilo ze mi to jede na plnej knedlik a u dooma3 jsem se musel spokojit se stredem.Paradni prace, zkratka na todle nemam co rict vyborna hra.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 23/11/2004 :  23:36:43  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
asi nejlepsi akcni hra vsech dob....CSS je o neco horsi,ale ja se spis tesim na novy mody kery na HL2 vyjdou,to bude teprv narez

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Griswold
Starting Member

Griswold2

87 Posts

Posted - 24/11/2004 :  08:26:12  Show Profile  Send Griswold an ICQ Message Send Griswold a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to v pondeli dojel do zdarneho konce a je to fakt hodne dobry.
Dokonce jsem hned druhy den zacal hrat znova na nejtezsi obtiznost
to uz se mi u nejake hry dlouho nestalo

Thumach
For The Horde
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/11/2004 :  11:02:30  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Super hra, na to jak to super vypada ve hre, tak to nema ani moc velky naroky .. porad te zene dopredu, ani chvilku jsem se nenudil, mozna jen by to mohlo byt trosku delsi a konec trosku vic komplikovany .. nejvic jsem se asi zapotil v epizode z vezeni, kdyz jsem byl zavrenej v nejake mensi mistnosti a porad ke me chodili novy a novy combine ... ale proste celkove je to bombice ;-)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Griswold
Starting Member

Griswold2

87 Posts

Posted - 24/11/2004 :  11:23:53  Show Profile  Send Griswold an ICQ Message Send Griswold a Private Message  Reply with Quote
Skus to na nejtezsi obtiznost a budes se potit uz s prichodem prvniho facehugera

Thumach
For The Horde

Edited by - Griswold on 24/11/2004 13:30:09
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:03:29  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Griswold

Skus to na nejtezsi obtiznost a budes se potic uz s prichodem prvniho facehugera

no asi si to opravdu zkusim prejit jeste jednou na nejtezsi obtiznost ;-)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Luckydealer
Starting Member

7 Posts

Posted - 02/12/2004 :  19:45:12  Show Profile  Send Luckydealer an ICQ Message Send Luckydealer a Private Message  Reply with Quote
Hele koukal jsem ze na CSS uz zase jedou servery na novym protocolu (7), nevite kde ho muzu stahnout ?

Kazdopadne CSS je fakt paradicka a uz se tesim az budu moct parit HL2 (zitra :p)

Luckydealer(PK)Deleted
Černá Vdova(PK)Minulost
Menor(modrák)Minulost
Go to Top of Page

Luckydealer
Starting Member

7 Posts

Posted - 14/12/2004 :  14:05:21  Show Profile  Send Luckydealer an ICQ Message Send Luckydealer a Private Message  Reply with Quote
Potrebuju radu.
Stahnul jsem si mappack do CSS a zkopiroval do hry.Bohuzel jsem pak zjistil, ze se mi mapa Aztec prepsala nove stazenou mapou ktera se mi nelibila.
Pak jsem vsechny map soubory Aztecu promazal a stahnul novy pres CSS.
Kdyz se mi mapa spustila tak vypada takto :p http://sweb.cz/Hans.Nero/Aztec.JPG
Sice je super, ze vidim i skrz zdi ale bohuzel to neni pro me a vubec se v tom prostoru neorientuju a akorad chcipam a celkove se mi to nelibi :p

Luckydealer(PK)Deleted
Černá Vdova(PK)Minulost
Menor(modrák)Minulost

Edited by - Luckydealer on 15/12/2004 15:30:56
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/12/2004 :  14:23:14  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luckydealer

Potrebuju radu.
Stahnul jsem si mappack do CSS a zkopiroval do hry.Bohuzel jsem pak zjistil, ze se mi mapa Aztec prepsala nove stazenou mapou ktera se mi nelibila.
Pak jsem vsechny map soubory Aztecu promazal a stahnul novy pres CSS.
Kdyz se mi mapa spustila tak vypada takto :p
Sice je super, ze vidim i skrz zdi ale bohuzel to neni pro me a vubec se v tom prostoru neorientuju a akorad chcipam a celkove se mi to nelibi :p

http://sweb.cz/Hans.Nero/Aztec.JPG

gratz! 72 fps v aztecu se jen tak nevidi

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 21/12/2004 :  20:03:19  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, nedavno sem zacal hrat na notebooku s grafarnou mobility radeon 7,5K HL2 a VM: Bloodlines. Obe na stejnem enginu. Jenze sem videl v obou hrach vsechny postavy kolem me cerne. Coz sem vyresil pomoci jakehosi navodu.

quote:
1) Copy and paste the links below into a new IE window, (one window for each link). Each link will initiate a download, which you will need to save to your harddrive.
www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg.exe - Download ATI Catalyst 3.5 Driver
www2.ati.com/drivers/control-panel-7-90-030605m-009437c-efg.exe - Download ATI Control Panel
www.driverheaven.net/patje/files/Dhmodtool1.2.exe - Download Mobility Driver Modder
2) Double-click on the wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg.exe file to begin installing the standard ATI video driver using all DEFAULT directories. You will not be able to get past an error message that says "INF not found...." Just click OK through the message and the following message that will cause the driver install to fail.
3) Double-click on the Dhmodtool1.2.exe file, which will bring up the Modder window. Double click on "C:\", then double-click on "ATI", which should display "Support" just below "ATI". Next click on the "Press to start MOD" button in the bottom right of the window. Click OK to all of the popup messages. Once this is complete, you are ready to install the video driver from step 2 again (just repeat step two and go to step 4 when you get no error messages), but this time with no error messages. Reboot after installing the video driver.
4) Once you have rebooted, double-click on the control-panel-7-90-030605m-009437c-efg.exe file to install the ATI Control Panel. Use default directories and reboot when prompted.
There you go! A step-by-step way to enjoy both the luxury of mobile gaming and SWG, a very cool game (though not very nice to us laptop users, hehe).

Jenze i kdyz postavy sou uz v pohode, maji uplne bile slepecke oci. Nevite nekdo jak spravit tohle?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000