Author |
Topic  |
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 15:00:58
|
quote: Originally posted by Kolik
Jestli to budu chtít hrát tak si to stáhnu 
Na Steamu ? Jinak bych musel použít je jediné slovo:
Hrdino! |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 19:49:22
|
quote: Originally posted by Xavier
Muzete mi prosim nekdo sdelit,jake ma HL2 hardwarove naroky? Diky.
Vzhledem k tomu, ze je rok 2004 a po "skvele pecce" Doom3 jsou HW naroky velmi prijemne. Beha to opravdu hodne plynule. |
Thumach For The Horde |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:07:09
|
quote: Originally posted by Griswold
quote: Originally posted by Xavier
Muzete mi prosim nekdo sdelit,jake ma HL2 hardwarove naroky? Diky.
Vzhledem k tomu, ze je rok 2004 a po "skvele pecce" Doom3 jsou HW naroky velmi prijemne. Beha to opravdu hodne plynule.
Jj taky me prekvapilo ze mi to jede na plnej knedlik a u dooma3 jsem se musel spokojit se stredem.Paradni prace, zkratka na todle nemam co rict vyborna hra. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:36:43
|
asi nejlepsi akcni hra vsech dob....CSS je o neco horsi,ale ja se spis tesim na novy mody kery na HL2 vyjdou,to bude teprv narez |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 08:26:12
|
Tak jsem to v pondeli dojel do zdarneho konce a je to fakt hodne dobry. Dokonce jsem hned druhy den zacal hrat znova na nejtezsi obtiznost  to uz se mi u nejake hry dlouho nestalo  |
Thumach For The Horde |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 11:02:30
|
Super hra, na to jak to super vypada ve hre, tak to nema ani moc velky naroky .. porad te zene dopredu, ani chvilku jsem se nenudil, mozna jen by to mohlo byt trosku delsi a konec trosku vic komplikovany .. nejvic jsem se asi zapotil v epizode z vezeni, kdyz jsem byl zavrenej v nejake mensi mistnosti a porad ke me chodili novy a novy combine ... ale proste celkove je to bombice ;-) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 11:23:53
|
Skus to na nejtezsi obtiznost a budes se potit uz s prichodem prvniho facehugera  |
Thumach For The Horde |
Edited by - Griswold on 24/11/2004 13:30:09 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 12:03:29
|
quote: Originally posted by Griswold
Skus to na nejtezsi obtiznost a budes se potic uz s prichodem prvniho facehugera 
no asi si to opravdu zkusim prejit jeste jednou na nejtezsi obtiznost ;-) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Luckydealer
Starting Member
7 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 19:45:12
|
Hele koukal jsem ze na CSS uz zase jedou servery na novym protocolu (7), nevite kde ho muzu stahnout ?
Kazdopadne CSS je fakt paradicka a uz se tesim az budu moct parit HL2 (zitra :p) |
Luckydealer(PK)Deleted Černá Vdova(PK)Minulost Menor(modrák)Minulost |
 |
|
Luckydealer
Starting Member
7 Posts |
Posted - 14/12/2004 : 14:05:21
|
Potrebuju radu. Stahnul jsem si mappack do CSS a zkopiroval do hry.Bohuzel jsem pak zjistil, ze se mi mapa Aztec prepsala nove stazenou mapou ktera se mi nelibila. Pak jsem vsechny map soubory Aztecu promazal a stahnul novy pres CSS. Kdyz se mi mapa spustila tak vypada takto :p http://sweb.cz/Hans.Nero/Aztec.JPG Sice je super, ze vidim i skrz zdi ale bohuzel to neni pro me a vubec se v tom prostoru neorientuju a akorad chcipam a celkove se mi to nelibi :p |
Luckydealer(PK)Deleted Černá Vdova(PK)Minulost Menor(modrák)Minulost |
Edited by - Luckydealer on 15/12/2004 15:30:56 |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 14/12/2004 : 14:23:14
|
quote: Originally posted by Luckydealer
Potrebuju radu. Stahnul jsem si mappack do CSS a zkopiroval do hry.Bohuzel jsem pak zjistil, ze se mi mapa Aztec prepsala nove stazenou mapou ktera se mi nelibila. Pak jsem vsechny map soubory Aztecu promazal a stahnul novy pres CSS. Kdyz se mi mapa spustila tak vypada takto :p Sice je super, ze vidim i skrz zdi ale bohuzel to neni pro me a vubec se v tom prostoru neorientuju a akorad chcipam a celkove se mi to nelibi :p
http://sweb.cz/Hans.Nero/Aztec.JPG
gratz! 72 fps v aztecu se jen tak nevidi |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 20:03:19
|
Zdravim, nedavno sem zacal hrat na notebooku s grafarnou mobility radeon 7,5K HL2 a VM: Bloodlines. Obe na stejnem enginu. Jenze sem videl v obou hrach vsechny postavy kolem me cerne. Coz sem vyresil pomoci jakehosi navodu.
quote: 1) Copy and paste the links below into a new IE window, (one window for each link). Each link will initiate a download, which you will need to save to your harddrive. www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg.exe - Download ATI Catalyst 3.5 Driver www2.ati.com/drivers/control-panel-7-90-030605m-009437c-efg.exe - Download ATI Control Panel www.driverheaven.net/patje/files/Dhmodtool1.2.exe - Download Mobility Driver Modder 2) Double-click on the wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg.exe file to begin installing the standard ATI video driver using all DEFAULT directories. You will not be able to get past an error message that says "INF not found...." Just click OK through the message and the following message that will cause the driver install to fail. 3) Double-click on the Dhmodtool1.2.exe file, which will bring up the Modder window. Double click on "C:\", then double-click on "ATI", which should display "Support" just below "ATI". Next click on the "Press to start MOD" button in the bottom right of the window. Click OK to all of the popup messages. Once this is complete, you are ready to install the video driver from step 2 again (just repeat step two and go to step 4 when you get no error messages), but this time with no error messages. Reboot after installing the video driver. 4) Once you have rebooted, double-click on the control-panel-7-90-030605m-009437c-efg.exe file to install the ATI Control Panel. Use default directories and reboot when prompted. There you go! A step-by-step way to enjoy both the luxury of mobile gaming and SWG, a very cool game (though not very nice to us laptop users, hehe).
Jenze i kdyz postavy sou uz v pohode, maji uplne bile slepecke oci. Nevite nekdo jak spravit tohle? |
|
 |
|
Topic  |
|