Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Dalsi problem
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 23/10/2004 :  09:37:19  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Pred nekolika dny jsem chytil ve hre LD a od ty doby pri spusteni hry mi na obrazovku skocila hlaska account closed.Napadlo me ze mi asi zkoncilo zaplaceny obdobi,tak jsem vyplnil formular a karta byla odmitnuta.Pozadal jsem proto nekoho aby mi mesic calnul,abych moh expit s guildou.Ale i po nekolikerem pokusu o zaplaceni mi porad vyskakuje hlaska Acces suspended pending updated billing details.A to i po pouziti nekolika jinych karet a po zadani vsech informaci a overeni se obevila hlaska account reopened.Dotycni se nekolikrat ubezpecovali jestli je s kartou vse v poradku a dosli k vysledku ze je.(meli s ni zaplaceny vlastni acc,zjistovali v bance jestli maji na karte dostatecnou hotovost atd) Sakra co s tim?Plz help

Edited by - Diblajz on 23/10/2004 09:38:48

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 23/10/2004 :  12:03:21  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Uz mu to vali
Go to Top of Page

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 17/11/2004 :  15:01:57  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
porid si poradnu kartu

Drtic lvl 50 Berseker, Uhni Kurva
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/11/2004 :  15:17:46  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VeRtEx

porid si poradnu kartu

Drtic lvl 50 Berseker, Uhni Kurva

si prisel s krizkem po funusu asi tak mesic
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page