Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Upgrade abilit
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 01/11/2004 :  13:17:37  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem v soucasnosti Jeweler lvl26 a budu s tim nejspis pokracovat i ve full verzi, mimo jine i proto ze jsem se nahodou trefil do tradeskillu ktery mi umoznuje si sam pro sebe vyrabet upgrady pro Troubadora.

WoW: Lioki Night Elf Rogue
EQ2: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired)
EQ2 Beta: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler
(retired)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 01/11/2004 :  13:21:03  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

Ja jsem v soucasnosti Jeweler lvl26 a budu s tim nejspis pokracovat i ve full verzi, mimo jine i proto ze jsem se nahodou trefil do tradeskillu ktery mi umoznuje si sam pro sebe vyrabet upgrady pro Troubadora.

Jen otazka, jak resis vyrobu inkoustu nad 20? Mas to v receptech, kupujes shaded od vendoru nebo od hracu? Preci jen, je to primarni komponenta na upgrady.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 01/11/2004 :  13:42:13  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:

Jen otazka, jak resis vyrobu inkoustu nad 20? Mas to v receptech, kupujes shaded od vendoru nebo od hracu? Preci jen, je to primarni komponenta na upgrady.

No pokud vim, tak kvalita vyrobenyho svitku/essence/runy nehraje roli, takze to tedka resim nakupem primarni komponenty primo u vendora v tradeskill instanci. Sice je to shaped, ale staci to a jsem schopnej ve vetsine pripade i tu shaped kvalitu udrzet. Jedina nevyhoda je, ze timhle zpusobem skoro neleze XP. Pokud bude v retailu v okoli nejakej alchymista, tak asi budu brat u nej.

WoW: Lioki Night Elf Rogue
EQ2: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired)
EQ2 Beta: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler
(retired)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 01/11/2004 :  16:10:56  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
No pokud vim, tak kvalita vyrobenyho svitku/essence/runy nehraje roli, takze to tedka resim nakupem primarni komponenty primo u vendora v tradeskill instanci. Sice je to shaped, ale staci to a jsem schopnej ve vetsine pripade i tu shaped kvalitu udrzet. Jedina nevyhoda je, ze timhle zpusobem skoro neleze XP. Pokud bude v retailu v okoli nejakej alchymista, tak asi budu brat u nej.

Prave o tu exp mi slo nebot vyroba finalu je na expu super, ono to dela klidne 6 procent za jeden svitek na levlu 18.

Jinak samozrejme druha vec je, zda neco neudalaji s tim, ze to nema zadny vliv, skoro bych rekl, ze casem asi jo.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 01/11/2004 :  17:59:04  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
ted jsem delal jak craft vareni a ve finale budu delat bud vareni nebo ligh armor
Docela by me potesilo kdyby jak slibovali to jidlo neco pridavalo do statu apod zatim jsem udelal jidlo s vydrzi pres hodinu a nic vic
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 02/11/2004 :  19:18:54  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
ty statsy k jidlu urcite budou. Ale zatim bude EQ jeste furt beta i par mesicu po releasu.
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 02/11/2004 :  19:35:42  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Me se spis jednalo o to abych si nevybral nenavratne vetev ktera se pak ukaze jako zbytecna
preci jen nemuzes delat vse jak v EQ 1
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000