Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 www.VirtuaLife.cz
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 16/10/2004 :  17:23:28  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Graficky je to ted lepsi, ale taky se mi to zda neprilis prehledny, kdyz srovnam s vasi konkurenci.
Problem je v prilisnym stridani barev v horni casti webu (kdyz uz po stranach neni spousta kecu, vypada to pekne). Mate tam tak 50% modry a 50% velice svetly sedy. V tomhle kontrastu a pomeru ta modra cast zanika a jasne tomu dominuje ta svetla. Problem ale je, ze modra je pozadim vsech nadpisu a vlastne veci, ktere by mely byt temi nejvic dulezitymi prvky designu a jasne navadet uzivatele, kde je to co hleda...a takhle ty nadpisy naprosto zanikaji a neni ani poradne hned na prvni pohled videt, k cemu se vazou. Zakladem ergonomickeho designu je, ze nadpisy musi byt vyraznejsi nez to co nadpisuji! (pro priklad se podivej se do libovolnych novin ;)

Dalsi vec co se mi konkretne nelibi, a ktera s tim taky okrajove souvisi, je jak uzke sloupce zleva i zprava hlavniho toku textu (clanku) jsou preplacany ruznovarevnou grafikou, formularovymi poli, statistikami, a cely je to takovy k sobe nesedici mismas, ktery tomu na prehlednosti opravdu neprida a akorat rozptyluje ctenarovu pozornost, kdyz se snazi v co nejkratsi dobe zjistit, co se udalo na herni scene noveho = jake jsou nove clanky. Kdyby tam byl jenom text, bylo by to daleko prijemnejsi.
Podivej se treba na jeden ze svetovych powerhousu na poli mmorpg informaci, www.stratics.com. Designove neni tak pestry jako ten vas, ale je dokonale prehledny a cteni info na nem je slast, jelikoz je to maximalne prehledne a maximalne unifikovane. To je imho lepsi cesta pro tento typ webu, nez se to snazit narvat co nejvic grafickymi prvky...v jednoduchosti je nekdy sila. Serioznim real-life novinam vystaci dokonce 2 barvy a 0 obrazku na stranku (nepocitaje 'screenshoty') ;)

Takze asi tak. Pokud bych se dokazal soustredit pouze na graficke zpracovani seznamu novych clanku, tak to bych pochvalil pac to barevne vypada pekne (a zkritizoval akorat jeho nedostatecnou sirku, aspon na mem 1024 v praci...opet kvuli 'mismasi' po obou stranach, ktery mi neprijde tak zajimavy). Bohuzel to vynikne jenom pri zmacknuti End na klavesnici - zacatek stranky je s prominutim preplacany bordel ;) A zruste ty sedo/bile cary na pozadi celeho interfacu webu, vubec tam nepatri!

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 16/10/2004 17:32:45
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/10/2004 :  21:37:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Já vás čtu rád. Je pravda, že design není zrovna 2x povedený, působí to hodně amatérsky, ale oproti mmorpg.cz je vidět, že vás to baví a že tím podstatně více žijete.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/10/2004 :  05:13:54  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mmorpg.cz je hlavne v posledni dobe dost mrtvy.
1. protoze se nic nedeje (uz nas fakt nebavi psat porad dokola ze nekde uz po 90. vysla sada obrazku/videi do hry xy) ..jen malo kdy vyjde neco zajimaveho o cem stoji za to napsat (interview, nove informace, ceny, datumy..)

2. nejsou lidi - stari nepisou (od shimiho uz jsem dlouho nic nevidel, stormer na to taky v posledni dobe sere.. asi prave kvuli tomu ze fakt je tezky neco nekde najit). Nabrali sme nekolik novejch posil a ty na to taky kaslou :(

je to slaby, ale jsme spis news server nez fan server s long clankama o hrach.. to nechame virtualifu ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/10/2004 :  05:24:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ramesse

To je sice velice inteligetni pristup, lec ja bych si mmorpg.cz rad precetl, kdybych ovsem mohl tem zpravam verit.

Sice jsi 15ti letej dement a ta zprava je jiz starsi, presto budu tak hodny a odpovim ti.
Naprosta vetsina zprav jsou z oficialnich zdroju, proste jen preklady - ktere lze jednoduse overit. Nebo si snad myslis ze jsme natolik vyznamni ze si nas vyvojari zvou abysme meli vlastni content ? ha-ha.

Pertha > nikdy si nic kloudnyho nenapsal, prisel jsem do mmorpg.cz protoze ty jsi delal hovno a protoze lidi tady si to prali. Kdyz jsem prisel na mmorpg.cz tak ho navstevovalo denne kolem 150 lidi - nyni je to mezi 350-500 lidmi denne, pri takovem cisle ti musi byt vice nez jasne, ze naprosta vetsina lidi redaktory nezna a jsou jim ukradeni.
Tech10 zakomplexovanejch retardu z antiklubu Rodier co se schazi tady, jsou naprosto nepodstatnou mnozinkou pro cely mmorpg.cz. Zapominas na fakt, ze nas "odebira" a dela nam tak reklamu treba i web score.cz, kde je naprosto jina herni komunita nez tady.

Ale samozrejme, pokud se najdou lide, kteri prijdou na mmorpg.cz a reknou ze mne dokazou zastoupit v poctu a kvalite clanku/news tak rad odejdu. Nevis jaky je to pocit kdyz jediny poradny zdroj mmorpg news v cestine pises ty sam + par lidi kolem, takze se nemuzes tesit na novinky v cestine, ze bys jako jen tak prisel na server a videl neco, za cim sam nestojis (taky jsem rad za kazdou vec od kohokoliv z redakce co si muzu precist).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/10/2004 :  08:00:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
..jen malo kdy vyjde neco zajimaveho o cem stoji za to napsat (interview, nove informace, ceny, datumy..)

Jestli jsem se v životě něco naučil, tak nerozhodovat za druhé. Ty "nezajímavé" drobnosti jsou přesně ten důvod, proč jsem přestal číst mmorpg.cz. Prostě mě nebaví lozit na DALŠÍ stránku, kde se dozvím ZAJÍMAVÉ informace, kterých je aktuálně plný net.

Je vidět, že se musíš ještě hodně učit.

quote:

je to slaby, ale jsme spis news server nez fan server s long clankama o hrach.. to nechame virtualifu ;]

Ano, jste holt jen další v řadě, byť v češtině. Ale blogům patří budoucnost, ne sucharům.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 22/10/2004 :  09:08:51  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
ja v podstate na mmorpg.cz ani nelezu protoze zrovna v soucasny dobe hraju eq2.. a to vlastne v 100% svojeho volnyho casu ;) az me to prestane bavit, tak se tomu zas zacnu venovat.. skoda ze ostatni lidi to neutahnou beze me ;(

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/10/2004 :  09:34:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

ja v podstate na mmorpg.cz ani nelezu protoze zrovna v soucasny dobe hraju eq2.. a to vlastne v 100% svojeho volnyho casu ;) az me to prestane bavit, tak se tomu zas zacnu venovat.. skoda ze ostatni lidi to neutahnou beze me ;(

Seriozni admin teda ... ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 22/10/2004 :  10:38:19  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
Rodiere Rodiere ty jsi ale debil.. a dal to znas. Me je 15 ? Ty vole, mohl by jsi mi jeste poslat moji fotku, abych vedel jak vypadam ?

Jinak ja se ti ani nedivim, ze nedelas nic jinyho nez oblezas fora a predvadis lidem oralni vylucovani. Kdybych byl takova troska jako ty tak bych taky pravdepodobne lezl po trialech 24/7 a snazil se zaujmout e-verejnost kecama o tom "jakey sem wythushley skeytaq". Takze v pohode, ani lito mi te moc neni..

The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 22/10/2004 :  16:59:52  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

Seriozni admin teda ... ;)

jasne ze jo.. jen lezu do redakcniho systemu, abych autorizoval clanky atd.. to bohate staci.. na vic neni time ;)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/10/2004 :  16:55:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Co mi na virutalife.cz vadi je nutnost byt registrovan a zalogovan pro precteni nekterych clanku.

Ja se totiz registrovat ani logovat nechci, takze mam smulu ...
Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 26/10/2004 :  08:41:00  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
Mluvis mi z duse

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 30/10/2004 :  21:08:52  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Co mi na virutalife.cz vadi je nutnost byt registrovan a zalogovan pro precteni nekterych clanku.

Ja se totiz registrovat ani logovat nechci, takze mam smulu ...

Uz jsem premyslel nad tim, ze bych to dal pristupne vsem, to je fakt, asi to bude lepsi...

Jinak vsichni, kdo se zajimate o GuildWars, mrknete sem: http://www.virtualife.cz/modul.php?name=Download&kategorie=Media. Najdete tam mnou udelane Fighting Video. Low verzi i high verzi. Je to muj prvni pocin a uz sbiram material na druhy, takze jakakoliv kritika a napady prijdou vhod...

Přijďte se podívat na http://www.VirtuaLife.cz - Tvůj druhý život začíná

Edited by - Glee on 30/10/2004 21:09:49
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 30/10/2004 :  23:21:03  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Zkus si udelat par videii, nez udelas finalni verzi. Co jsem si vsiml, tak to byla slide-show nezli video, nejak divne orizly UI, no a nemam nic proti hudebnimu doprovodu, ale dat hudbu z WoW do GW mi prijde trochu.....(kazdej si doplni sam).

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 31/10/2004 :  09:12:06  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRoch

Zkus si udelat par videii, nez udelas finalni verzi. Co jsem si vsiml, tak to byla slide-show nezli video, nejak divne orizly UI, no a nemam nic proti hudebnimu doprovodu, ale dat hudbu z WoW do GW mi prijde trochu.....(kazdej si doplni sam).

Je to dost sekany, jenze zatim jsem neprisel na to, co s tim udelat. Hra me bezi na 50 fps a pri nahravani klesne na 3 fps. Zkusim to umele zrychlit, ale nevim nevim... Kazdopadne budu delat druhy video, takze zkusenosti z prvniho a vase pripominky zkusim vyuzit...

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 31/10/2004 :  22:25:09  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak sem se dneska vrátil a až vyřídim svojí megatunu poviností v SWG tak postnu i nějaký novinky....

Jinak Rodier má pravdu s tim že ty novinky sou nudný. 80% je to furt dokola to samý.... Nejsem na to ten správnej typ, radši píšu články.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 01/11/2004 :  16:04:10  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Tak sem se dneska vrátil a až vyřídim svojí megatunu poviností v SWG tak postnu i nějaký novinky....

Jinak Rodier má pravdu s tim že ty novinky sou nudný. 80% je to furt dokola to samý.... Nejsem na to ten správnej typ, radši píšu články.

Kdy naposled jsi napsal clanek?

Jinak, uz jsem prisel na to, jak zlepsit to video... Jede to dvojnasobnou rychlosti, takze je to koukatelny a navic je to ted kratsi (2:30) a ma to JEN 10 MB (high) / 2 MB (low). TO uz je snad snesitelne, ne?

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 01/11/2004 :  17:34:44  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
co pouzivas na grabovani videa? asi nejlepsi je Fraps u kteryho by s rychlosti nemel bejt problem.. mel by nahravat plnou rychlosti aspon 25fps

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 04/11/2004 :  07:38:27  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:

co pouzivas na grabovani videa? asi nejlepsi je Fraps u kteryho by s rychlosti nemel bejt problem.. mel by nahravat plnou rychlosti aspon 25fps

Staci si to stahnout a uvidis hned.. Ano, pouzivam Fraps. Pri jednoduche offline hre to nahrava v pohode 25-30 fps na nizke detaily a pokud ne (treba Max Payne 2), staci proste vysledne video zrychlit a je to naprosto PLYNULE, protoze ty framey me nikam pri offline hrani neutecou... Zato bohuzel pri online hrani nemuzou tisice hracu cekat na nejakyho Glee z CR, az si nahraje jeden souboj s Bossem, takze tam na me ty framey necekaj a je to problem... Pri nizkych detailech to sice nahravam priatelnych 5 fps, ale zase ta hra ztrati 80% sve libivosti, takze je to z deste pod okap...
Ale myslim, ze zrychlenim toho puvodniho jsem dosahl prijatelneho vysledku... Alespon do doby, nez si sezenu neco lepsi, ci si koupim rychlejsiho kompa

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 17/11/2004 :  21:58:37  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
nuze na VirtuaLife.cz je treti Guild Wars Video. Doporucuju stahnout, jako akt At uz jste nevideli predchozi videa, nebo je prave videli, kaslete na predsudky a zkuste tohle noy. Zarukou vam snad budiz fakt, ze jsem ho nedelal ja, nybrz redaktor Jus3p3, ktery ma asi tak 2x rychlejsi PC nez ja, tudiz je to v pohode plynule a bezvadne provedene. A ma to jenom 20 MB...
http://www.virtualife.cz/modul.php?name=Download&kategorie=Media

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 17/11/2004 :  23:35:26  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Glee: v titulkách toho videa máte ViruaLife.cz
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/11/2004 :  03:41:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by Rodier
..jen malo kdy vyjde neco zajimaveho o cem stoji za to napsat (interview, nove informace, ceny, datumy..)

Jestli jsem se v životě něco naučil, tak nerozhodovat za druhé. Ty "nezajímavé" drobnosti jsou přesně ten důvod, proč jsem přestal číst mmorpg.cz. Prostě mě nebaví lozit na DALŠÍ stránku, kde se dozvím ZAJÍMAVÉ informace, kterých je aktuálně plný net.

Je vidět, že se musíš ještě hodně učit.

quote:

Ano, jste holt jen další v řadě, byť v češtině. Ale blogům patří budoucnost, ne sucharům.

Jenze to je problem. Blogy o MMORPG nejsou (ja jsem teda jeden mel o SWG.. a par lidi tam prislo..)

Hlavni problem je vtom, sehnat nekoho, kdo umi a chce psat.
Je tezky sehnat nekoho, kdo by alespon prolejzal net a sbiral informace o zajimavejch clancich ze zahranici a upozornoval na ne (my nejsem JEN dalsi server co ma zajimave informace kterych je plny net, my jsme server, ktery se jen shazni shrnovat dohromady. Muzes jit na mmorpg.com na fileplanet na rpgdot.. nebo muzes jit k nam a tam najdes vsecko co je na tedlech servrech.. takze to setri cas.)
Vlastni content je fajn, viz ohlasy na clanky napriklad o Kyrne.. jenze jak je tezky sehnat nekoho na news, tak je nemozny sehnat nekoho na psany vlastniho contentu, naprosta vetsina lidi, co maji nejakou zkusenost a hraji MMORPG (a tudiz by o ni mohli psat, sledovat ji, nebo i psat clanky z deni ve hre.. pribehy..) tak maji sotva cas na hrani, na psani uz vubec ne, nebo to proste zadarmo delat nebudou. Jasne na Virtualife to vypada ze par clanku je, ano je..ale kdyz si je prolezes, zjistis ze se nedovis vubec nic, maximalne tak opis FAQ.. opet nic vlastniho - viz pripad s Horizons (nevim jestli jsi to cetl.. nalakali mne na clanek o Horizons a potom sem zjistil ze to ma 20 radku a sou tam jen reci opsane z FAQ..zadne vlastni nazory z hrani.. nic :( ) proste sehnat cloveka co umi a nasel by si cas psat, je temer nemozne. A je to logicky, lidi proste radeji hrajou nez pisou ;]

Jinak to stim "zajimavym" jak jsem psal v tom quotnutym postu, jsem myslel jako nejake zajimave informace o hre.. Vazne, kdyz se podivas treba na mmorpgdot, tak maji treba 20 news denne, ale z toho 15 je o tom, ze nekde opet vyslo video/obrazky/wallpapery .. to je porad dokola. Treba takova beta face of mankind ma na ign uz pres 90 serii obrazku .. to je proste totalne megalomanie.. obrazky ti o hre nereknou nic. Je ted takova pitoma doba no.. vsude jen samy media.. nikde zadnej poradnej text typu Q&A, Interview.. atp kde by se clovek dozvedel neco o hre (myslim ze o tohle ti taky jde, ne?) pokud se nekde neco takoveho objevi, tak o tom pisem. Drive sem venoval mmorpg.cz mnohem vice casu a fakt psal kazdou blbinu, ale to nema smysl. Lidi na to taky nekoukaji. Pokud ty screens/wallp/movie neni necim zajimavy, tak to proste nema cenu. Jen to zpusobuje chaos.

Ramesse > no comment, az dospejes tak prijd. To bys ale nekdy musel prestat hrat nelegalni emulatory. Treba ti jednou dojde, ze hrat trial na to, aby o tom clovek mohl neco napsat na web, pripadne zjistit zda si tu hru zaplatit (viz ted tisice lidi a spousty cechu) je naprosto normalni a jenom ty jsi zastydl na tom, abys mel neco cim bys mi mohl nadavat.
Tesim se na WoW - ty mozna tak na prolejzani fora devorianu, emulatoru kterej nikdy nespatri svetlo sveta, popripade se opet nechas zabanovat jako na xyz jinejch forech UO shardu.

Go to Top of Page

Ramesse
Starting Member

67 Posts

Posted - 18/11/2004 :  08:23:07  Show Profile  Visit Ramesse's Homepage  Send Ramesse an ICQ Message Send Ramesse a Private Message  Reply with Quote
Clovece, ty sis zas musel vytirat rit jazykem ze blejes takovy sracky. Ja mam bananek na nejakym UO shardu ? Ze o tom chlapce nevim, dalsi tvuj post s duveryhodnosti typickou pro tvoje clanky na mmorpg.cz ze ? Jinak co se tyce UO obecne, nechapu jak si na me muze otvirat hubu luza s tvoji minulosti (zvlaste co se tyce DP a pana velkeho GM z Morie, joo, tam ses fakt ukazal).

Az budu sedet u PC sedm dni v tydnu jako ty, nulo, budu mozna uvazovat o tom, ze svy vydreny prachy budu vrazet do her. Ale do ty doby zustanu tak jako do ted - offline. Ne ze by ti do toho neco bylo.

Ale az budu mit chut nechat si radit od zivotniho ztroskotance z Mostu s vizazi podobanyho hrocha, tak te kontaktuju, neboj.

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 18/11/2004 :  11:14:55  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
To by mohl byt slibny zacatek stavnateho flame, doufam ze rodier prijde s nejakou odvetou.

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 19/11/2004 :  01:46:10  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tááák sme na VL měli zajímavou událost s Kemperem / HybridLem, viz článek o tom... První dvě hodinky sem byl fakt naštvanej ale pak už sem to musel editnout protože přecejen... znáte to.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 19/11/2004 :  07:38:40  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tááák sme na VL měli zajímavou událost s Kemperem / HybridLem, viz článek o tom... První dvě hodinky sem byl fakt naštvanej ale pak už sem to musel editnout protože přecejen... znáte to.

hehe drsny.. no u nas tohle nehrozi, protoze na primy pridavani clanku maji prava jen 2 lidi.. ostatnim musim posty autorizovat.. sice to neni kvuli tomu aby mi to nekdo nezaspamoval (to by me ani nenapadlo, ze se nekdo takovej najde), ale kvuli opravovani chyb/upresnovani informaci, ale je videt ze se to hodi.. nemuzes verit nikomu ;(

Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 23/11/2004 :  20:17:27  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
Vsichni, kdo se zajimate o World of Warcraft, byste nemeli prehlednout nove interview na www.Virtualife.cz. Jiste mnozi z vas slyseli o chystanem FREE WoW CZ shardu - Devorian. Nuze zde: http://www.virtualife.cz/modul.php?name=Articles&vypis=detail&id=300 najdete takove Q&A s leaderem projektu - Tassadarem.

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 23/11/2004 :  20:52:44  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Glee

Vsichni, kdo se zajimate o World of Warcraft, byste nemeli prehlednout nove interview na www.Virtualife.cz. Jiste mnozi z vas slyseli o chystanem FREE WoW CZ shardu - Devorian. Nuze zde: http://www.virtualife.cz/modul.php?name=Articles&vypis=detail&id=300 najdete takove Q&A s leaderem projektu - Tassadarem.

Uh,pan Tassadarem bude mit asi navstevu par typku v cernejch oblecich z Blizzardu a v horsim pripade mu odnesou celej byt

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 23/11/2004 20:55:44
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 23/11/2004 :  21:34:40  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

a to se jeste chlubis takovymhle materialem? sorry, ale tohle sem si i o vas nemyslel... ale je to vase vec ;)

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/11/2004 :  21:37:43  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Blizzard už jeden podobnej server nechal odpojit, zabavit a s jeho majitelama se soudí, takže přeju hodně štěstí :)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/11/2004 :  21:41:06  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
a to se jeste chlubis takovymhle materialem? sorry, ale tohle sem si i o vas nemyslel... ale je to vase vec ;)

No co oči nevidí, to srdce nebolí, ne?

A Blizz o tom serveru zatím nemá ani páru.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 23/11/2004 :  22:22:52  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Blizzardi o tom nevedi a dokud to bude ciste ceskoslovenskej server, tak ani vedet nebudou... Prusvih je v tom, ze nejsou cesky programatori, takze Tassadar asi zacne spolupracovat se zahranicnima a to uz je spatny. Jak to zacne byt multinarodnostni, tak je to zly... No ale uvidime.. Treba ho nezavrou a Devorian pojede

Stormer: nestydime. Naopak si myslime, ze prave TOTO hrace zajima. A v tom je mezi nami veliky rozdil... Rodier tsti siru na emul scenu, ja proti ni nic nemam. Hough.

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 23/11/2004 :  22:28:40  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

de o princip.. VL si hraje na seriozni server a pak se tam objevi tohle.. zarazejici

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/11/2004 :  22:30:13  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Glee:
hráče by taky dál zajímalo kde seženou jednoduše warez, jak zavraždit manželku a zároveň si nechat vyplatit jeji životní pojistku, kolik je průměrné IQ teamu virtualife.cz, ....
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 23/11/2004 :  23:15:30  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Blizzardi o tom nevedi a dokud to bude ciste ceskoslovenskej server, tak ani vedet nebudou... Prusvih je v tom, ze nejsou cesky programatori, takze Tassadar asi zacne spolupracovat se zahranicnima a to uz je spatny. Jak to zacne byt multinarodnostni, tak je to zly... No ale uvidime.. Treba ho nezavrou a Devorian pojede

Stormer: nestydime. Naopak si myslime, ze prave TOTO hrace zajima. A v tom je mezi nami veliky rozdil... Rodier tsti siru na emul scenu, ja proti ni nic nemam. Hough.

O jeje, Blizzardi se o tom nedovedi pac je to cesko-slovensky jo? No ty foe, tady si nekdo mysli ze vsichni maj kratky ruce.

Edit:
Vzhledem k tomu, ze Blizzard je tak obrovska korporace, bych se ani nedivil, kdyby tam sedel jeden manik(nebo cely oddeleni) co se zabejva temahle lidma co si koledujou o hodne velkej prusvih. Osobne,kdybych delal hru za miliony dolaru a pak nakej socialni cechacek by si udelal server, tak bych se ho snazil totalne sundat. A s tema moc peknejma mezinarodnima soudama/zakonama, to dopada tak, ze zbytek zivota budes vytirat Blizzradum zachody zadara.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 23/11/2004 23:57:04
Go to Top of Page

Glee
Starting Member

57 Posts

Posted - 25/11/2004 :  17:20:31  Show Profile  Visit Glee's Homepage  Send Glee an ICQ Message Send Glee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Glee:
hráče by taky dál zajímalo kde seženou jednoduše warez, jak zavraždit manželku a zároveň si nechat vyplatit jeji životní pojistku, kolik je průměrné IQ teamu virtualife.cz, ....

Mame IQ 150... vsichni... dohromady...

Jinak zde: http://www.virtualife.cz/modul.php?name=Souteze se muzete zucastnit souteze na VirtuaLife.cz. Prvni cena je nova Laserova myska od logitechu, druha cena wireless opticka myska, treti cena wireless myska...
Za tu trochu namahani sede kury mozkove to myslim stoji, ne?

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/11/2004 :  17:45:57  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
To interview taky bylo po drobném rozhovoru uvnitř VirtuaLife teamu doplněno o komentář na konci, ten to docela vystihuje a napravuje.

Jinak nevíte esi si mám objednávat EQ2? Nevim nevim.....

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 30/11/2004 :  22:28:32  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

To interview taky bylo po drobném rozhovoru uvnitř VirtuaLife teamu doplněno o komentář na konci, ten to docela vystihuje a napravuje.

Jinak nevíte esi si mám objednávat EQ2? Nevim nevim.....

jestli si PvM zalozenej hrac tak jo.. jestli mas rad PvP tak radsi pockej na wow ;P ale obe hry sou vyborny ;)

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/11/2004 :  22:34:28  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
WoW je setsakramentsky daleko, teda aspoň z pohledu počítačovýho závisláka kterej nemá co hrát. Tak sem objednal EQ2.... nejsem proti PvP ale nikdy jsem ho moc nezkoušel. Celkově sem spíš na ten WoW protože je to originální, hotový a neni to od SOE. Ale zas ta údajná jednoduchost WoWu mě možná po chvilce omrzí a tak je lepší využít ten čas než WoW vyjde k ozkoušení EQ2...

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 18/12/2004 :  23:36:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
EverQuest II servery na den mimo provoz! Proč? Co se stalo? Jak se to řeší? Co hráči? Kdo za to může? Viz článek na www.VirtuaLife.cz

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 19/01/2005 :  23:24:29  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
Mno sakra.. to ste to teda brzy zabalili... ale bylo to proste spatne uz od zacatku.. meli sme se spojit tak jak sem navrhoval aby nas na to bylo vic.. takze.. kdo z bejvaly redakce VL chce zacit psat pro mmorpg.cz? ;)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000