Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/09/2004 : 08:14:26
|
- nejsou zatim zadne capy na staty
- bardi nebudou mit oproti eq1 ci vlastne i jinym mmorpg speed song (budou mit pouze zakladni scout speed buff)
- plus jak jsem rikal, nebudou moci twistovat songy
- kazdy class/hrac bude mit k dispozici Teleport kouzlo (portne ho to do domovskeho mesta) na 1 hodinovem timeru, cleric bude mit upgrade ktery ho dostane na 10 minut
- melee hra ma zatim asi nedostatky, dost lidi si stezuju na nudu (nicmene uznavaji, ze animace jsou sexkvely)
- pry skilly nejsou trenovane pouzivanim jako v eq1, rostou s levelem (neni to uplne presne, ale neni to bohuzel eq1)
- nektere zone drasticky laguji (zkousi se odebirat npc)
Jak funguje assistovani: http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=betainterface&message.id=356#M356
Neco o targetovani: http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=betainterface&message.id=1209
|
Edited by - VT on 13/09/2004 11:52:21
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 12/09/2004 : 08:24:01
|
Já jsem se scháněl po manualu abych zatím mohl studovat. Dost lidí je na tom podobně. Vypadá to, že manuál se patchuje až jako osmej soubor od konce. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/09/2004 : 08:28:24
|
Tohle je dobra zprava, alespon pro mne 00:
I'm currently playing with : 384Mo RAM Ge Force 4 ti4200 64Mo PIV 2.4Ghz So, my computer is under the minimum system requirement, however, i can play in High Resolution (with a little lag) and in Medium Resolution (with very very little lag)
Pac jsem na podobne konfiguraci (s dvojnasobnou ramkou, slabsi procesor (ten muzu upgradnout za cenu peti sendvicu z McDonaldu), stejna grafika)
source: http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=betahardware&message.id=84 |
Edited by - VT on 12/09/2004 08:29:52 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/09/2004 : 08:34:15
|
EU servery jsou/budou fyzicky v Amsterodamu coz je fajn a bude to znamenat ping kolem 40 - 60 ms (pro prumerne gimpy jako jsem ja). |
Edited by - VT on 12/09/2004 08:34:42 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 15:13:04
|
Jak je to s jidlem a pitim:
There was already a long discussion on food and drink if you want to check that out. The quick summary: the EverQuest II food and drink system is heading in the direction of having it provide bonuses for your character. For a full explanation, though, please read through the other thread. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 21:09:43
|
Je nejakej beta web? Kdyz na eq2 strankach kliknu na beta, otevre se mi to samy... |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 07:08:49
|
Ja bych rek, ze krom beta fora jsou ostatni veci zakazany. Informaci je fakt malo. Nektere veci mi porad unikaji.
Nicmene pokud neco najdu (zajimaveho), tak sem postnu link.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 09:12:04
|
quote: Originally posted by Stormer
heroic oportunity popis: http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=bspells&message.id=995&no_redir=true
je to ciste groupova zalezitost.. ja HO sice vyvolam svoji sekvenci.. ale uz dalsi vec co se musi udelat je abilita priesta.. takze pro single asi k nicemu
Já už jsem se to naučil i solo. V liště dole fakt bliká co máš použít. Bouhžel jsem si zatím nevšim, že by to mělo nějakej efekt kromě toho zelenýho ptáka nad hlavou. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 14:57:06
|
Questy na získání armoru. |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 23:40:48
|
Update probehl bez problemu cca 35min. Lec servery needou, takze jdu spat.
Info pro pripad problemu: We have learned that some users have been having difficulty downloading updates recently due to some modifications made to the update server. We have since addressed the issue and there should be no problems going forward. For those of you who are having difficulty dowloading updates, we recommend flushing the Internet Explorer cache, which should fix this issue.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 08:26:07
|
nemohl by nekdo hodit ty soubory z updatu na FTP nebo vytrasovat odkud je stahnout?
ze bych si je sosnul tady v praci a pak doma nemusel 35 +- minut cekat...  |
so... |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 08:48:06
|
Nejde to. Uz se to trochu naucili a stahuji se diffy ktere pak aplikuji do stavajiciho souboru. Nejvetsi je novy soubor cca 70MB voiceover6
|
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 11:31:59
|
quote: Originally posted by Atronach
Nejde to. Uz se to trochu naucili a stahuji se diffy ktere pak aplikuji do stavajiciho souboru. Nejvetsi je novy soubor cca 70MB voiceover6
Vsadil bych se, že stahování diff souborů už tam nějaký pátek mají. Ale pokud nemáš nějakou předchozí verzi, tak to logicky musíš tahat celé. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 11:59:23
|
quote: Vsadil bych se, že stahování diff souborů už tam nějaký pátek mají. Ale pokud nemáš nějakou předchozí verzi, tak to logicky musíš tahat celé.
To mas asi pravdu, zni to logicky. |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
|
|