Author |
Topic  |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 26/08/2004 : 11:52:52
|
zdravim, kolega prinesl rozhaseny pocitac znacky Escom (celeron 500, 128ram, .) problem je ten ze nema ovladace. Pocitac ma integrovane temer vse na desce a ovladace co jsou na internetu (napriklad chip nvidia riva tnt) nefunguji spravne. Potreboval bych vedet zda je nejaky nastupce teto firmy ktery prevzal po jejim upadku (tusim com4) technicke zazemi.
tedy jde o nastupce escom / com4 (nebo comfor)
|
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
| |
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 26/08/2004 : 12:01:39
|
obávám se, že to bude problém. Com4, než se rozpadl snad alespoň v ČR escom převzal, následně byl koupen ATcomputers. Problém bude ten, že vzhledem ke stáří počítače se s největší pravděpodobností ovladače již neschovávaji
Jako jediné řešení vidím klasicky rozdělat, přesně opsat číslo desky (výrobní číslo, typ nebo něco podobného) a požádat o pomoc přítele Google. Mám zkušennost, že většinou při zadání takových konkretních informací, jako typ desky (když jsem hledal schéma plošňáku pro starej CRt monitor) vyhodí poměrně hodně relevantní odkazy, ať už na forum uživatelů nebo na stránky ovladačů |
PC, PS3, iPad |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 26/08/2004 : 12:05:39
|
diky khostri. jj s google se morim jiz druhy den. nicmene nic jineho nezbyva. dekuji |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|