Author |
Topic  |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 10:34:36
|
Sice uz je podobnej topik kde by tohle moh dat ale radsi novej ... stejne se tu hovno resi.
Tak tenhle typek dohral HL za 45 min. Docela husty ... a navic pekna podivana =b
link > http://www.archive.org/download/HalfLife_4545/HalfLife_4545.avi
[ 168 MB soubor ]
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 16/07/2004 10:34:50
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 11:10:41
|
Tak na to se podivam :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 12:21:29
|
sice je to samej jump a strili jenom na 20% mobu ale i tak je to prdel :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 12:25:03
|
Je to drsny... nechapu... fakt nejakej blazen :) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 13:59:39
|
Pokud vam teda neco rika Might&Magic 6,tak jde dohrat za 23 hodin cisteho casu:) |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 14:50:34
|
quote: Originally posted by Artuhr
Pokud vam teda neco rika Might&Magic 6,tak jde dohrat za 23 hodin cisteho casu:)
Jo 2x jsem to dohral a 23 hodin je BLBOST! |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 15:20:05
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Pokud vam teda neco rika Might&Magic 6,tak jde dohrat za 23 hodin cisteho casu:)
Jo 2x jsem to dohral a 23 hodin je BLBOST!
Kazdopadne pripadny video nestahuju :) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 17:06:19
|
Rikam 23 tak myslim 23 je to tak proste da se to zvladnout za den:) |
 |
|
-=Trix=-
Starting Member
18 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 19:22:37
|
old a lepsi byl dohranej Quake 1 za 16min na nightmare |
Everybody's an enemy!
|
 |
|
None
Starting Member
74 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 10:46:30
|
quote: Rikam 23 tak myslim 23 je to tak proste da se to zvladnout za den:)
A co pak z ty hry mas? |
<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]
Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 11:50:49
|
mno pokud ji dohraju tak 6 7 krat je mi celkem silne jedno,jestli trhnu rekord v rychlosti. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 12:15:09
|
Ještě že UO se nedá "dohrát" -) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 16:42:11
|
quote: Originally posted by Atreus
Ještě že UO se nedá "dohrát" -)
no to je relativni
("... if theres number, make it higher...") |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Petrson
Starting Member
30 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 17:33:45
|
Neni to nejaky sestrihany?  Ale jinak peknej precizni styl  |
http://www.czechro.net |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 18:24:08
|
quote: Originally posted by Petrson
Neni to nejaky sestrihany?  Ale jinak peknej precizni styl 
Je ... ale jenom loadingy, s loadingama ma prej cas 54 min. :) Ten typek psal na ten forum, pokusim se zase najit link a postnu, celkem uchylak, ted se chysta dohrat BGII za den =b (wtf?) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 20:53:12
|
Mam dojem ze nekde byl Q1 na nightmare pod 10 minut ;-)) .. to mi prijde mnohem silenejsi nez Half Life za nakejch 45 ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 23:00:35
|
Btw, videl jsem jeste lepsi video, sice to dohral za 51 minut ale nepouzival takovy hardcore bugy jako tenhle a nemel porad zaseky. Od zacatku az do konce se porad hejbal, kdyby pouzil vsechny bugy, tak by to dohral tak za 30 minut... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 23:04:10
|
quote: Originally posted by sandman
Btw, videl jsem jeste lepsi video, sice to dohral za 51 minut ale nepouzival takovy hardcore bugy jako tenhle a nemel porad zaseky. Od zacatku az do konce se porad hejbal, kdyby pouzil vsechny bugy, tak by to dohral tak za 30 minut...
Prosim vas mistre vsevede jaky bugy vy tam vidite? To ze vse co nechapes je podle tebe bug dokazuje akorat ze mas vysoku hladinu demence ... |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 01:36:29
|
quote: Originally posted by Colldor
Btw, videl jsem jeste lepsi video, sice to dohral za 51 minut ale nepouzival takovy hardcore bugy jako tenhle a nemel porad zaseky. Od zacatku az do konce se porad hejbal, kdyby pouzil vsechny bugy, tak by to dohral tak za 30 minut...
Prosim vas mistre vsevede jaky bugy vy tam vidite? To ze vse co nechapes je podle tebe bug dokazuje akorat ze mas vysoku hladinu demence ...
Tak to specialne pro tebe nazvu treba "vychytavky" kdyz jsi nepochopil, jak jsem to myslel. |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 01:41:11
|
Jasne, Colldor je nechapavej njubik co potrebuje vse vysvetlit.. chm chm.. jasny 
Ad topic - cetl sem, myslim v nejakem Levelu, ze je typek co dohral Dooma (asi I) poslepu jen se sluchatkama  |
The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 04:04:53
|
Debile Colldor by te mohl ucit. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 06:53:51
|
quote: Originally posted by Ardeth
Debile Colldor by te mohl ucit.
Hodiny tance? Ja myslel, ze to uci Demostenes. Ale jen kluky 13-17.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
None
Starting Member
74 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 08:09:16
|
Proc kluky jenom? :( |
<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]
Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!
|
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 09:41:15
|
quote: Originally posted by None Proc kluky jenom? :(
Protoze s nima ma postrani umysly 
Ardeth nemusis ho chudaka tak dupat ;) |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 10:11:21
|
Lol pochopil jsem o co slo v tom videu, o umeni dohrat hl s pouzitim vlastniho umeni a co nejdriv ale ja jsem to myslel v porovnani s tim druhym videem ktery jste asi nevideli btw otevreni zamcenych dveri pomoci npc je bug velkej...
Ostatne zajima me proc mi ten *** musi hned nadavat kdyz on nepochopil, co jsem tim myslel ja... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 10:37:53
|
Lol pochopil jsem o co slo v tom videu, o umeni dohrat hl s pouzitim vlastniho umeni a co nejdriv ale ja jsem to myslel v porovnani s tim druhym videem ktery jste asi nevideli btw otevreni zamcenych dveri pomoci npc je bug velkej...
Ostatne zajima me proc mi ten *** musi hned nadavat kdyz on nepochopil, co jsem tim myslel ja...
1. Jake druhe video? Url prosim.
2. "btw otevreni zamcenych dveri pomoci npc je bug velkej" ? V jake minute movie mohu tento 'bug' videt? Proc myslis? Pokud si vzpominam v Halflife ti dvere odemykalo hodne npc v ramci pribehu. O kterem bugu tedy mluvis?
3. Pises priserne. |
Edited by - VT on 18/07/2004 10:38:47 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 10:44:47
|
sandman:bug???co to meles.Precetl sis nekdy co znamena definice slova bug.Pouzivej radsi ty tvoje vychytavky. |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 12:15:58
|
quote: Originally posted by Van Tassel 3. Pises priserne.
Koho to zajima... |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 12:37:33
|
quote: Originally posted by Azirafal
quote: Originally posted by Van Tassel 3. Pises priserne.
Koho to zajima...
Malo myslis. Jsi malo chytry?
Asi ano.
Zajima to minimalne mne. Proto jsem to taky psal. Jednoduche, ze.
Takze tvoje otazka mela znit: "Koho to mimo tebe VT zajima?".
Nicmene ty jsi pravdepodobne pouze tupy honic, takze potom ma otazka smysl (posty +1 = smysl tveho honeni potazmo prazdne hloupe nic nerikajici a k veci uz vubec ne otazky).
Edit: doporucil bych ti cteni o UO buranech, zde nekde v pokecu. Odpovidas profilu (milion UO odkazovatek na free shardy v signature plus prazdne hloupe kecy).
|
Edited by - VT on 18/07/2004 12:45:59 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 12:58:24
|
Ostatne zajima me proc mi ten *** musi hned nadavat kdyz on nepochopil, co jsem tim myslel ja...
Tak tohle je uz moc ... dvere ti tam z 80% oteviraj prave NPC. Ale to ty uz naznacil VT.
Sandmane bez prosimte nekam ... a nauc se co to je bug a co vychytavka. |
Edited by - Colldor on 18/07/2004 13:15:35 |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 13:07:34
|
Colldiků ! Nauc czezky !  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 13:14:43
|
quote: Originally posted by Ramesse
Colldiků ! Nauc czezky ! 
nechci ! takhel jsum vyc 1337 ! |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 21:44:22
|
VT: Ano, jsem jenom tupy honic postu... od nekoho kdo ma pres 2,7k postu to zni pekne. Ty jses skutecne mimoradnej clovek, jak z jednoho postu dokazes tolik vycist. Jeste kdyz me vubec neznas a tohle je patrne jediny post, ktery jsi ode me cetl. Ale sem malo chytry, posthunter, buran z freeshardu. Jenom kvlui narazce na tebe, ktera s tebou ani nemela moc spolecneho. Jenom nemuzu porad cist to jak tu kazdej druhej nekoho strhava za pravopis, sloh apod. V tomhle foru jde snad o obsah, nejsme v zadny foru obdivovatelu spisovne cestiny. Navic ten jeho post byl normalne precitelnej, pochybuju ze ho nekdo lustil s lupou a rikal si, co ze tim myslel..
Dva odkazy na freeshardy je milion? Jmeno v elfstine je prazdny hloupy kec? Jmeno + guilda, za ktere sem hral UO je taky nicnerikajici kravina co? Aplikuj si tu tvoji analyzu chytrosti na sebe.
Nechybi ti v tom tvem vedmackem postu nejaky carky, pane cestinari?
|
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 21:56:36
|
quote: Originally posted by Azirafal
VT: Ano, jsem jenom tupy honic postu... od nekoho kdo ma pres 2,7k postu to zni pekne. Ty jses skutecne mimoradnej clovek, jak z jednoho postu dokazes tolik vycist. Jeste kdyz me vubec neznas a tohle je patrne jediny post, ktery jsi ode me cetl. Ale sem malo chytry, posthunter, buran z freeshardu. Jenom kvlui narazce na tebe, ktera s tebou ani nemela moc spolecneho. Jenom nemuzu porad cist to jak tu kazdej druhej nekoho strhava za pravopis, sloh apod. V tomhle foru jde snad o obsah, nejsme v zadny foru obdivovatelu spisovne cestiny. Navic ten jeho post byl normalne precitelnej, pochybuju ze ho nekdo lustil s lupou a rikal si, co ze tim myslel..
Dva odkazy na freeshardy je milion? Jmeno v elfstine je prazdny hloupy kec? Jmeno + guilda, za ktere sem hral UO je taky nicnerikajici kravina co? Aplikuj si tu tvoji analyzu chytrosti na sebe.
Nechybi ti v tom tvem vedmackem postu nejaky carky, pane cestinari?
Absolutne neresim carky a mekky/tvrdy i/y. Resim smysl slov a vet. Jsou tu experti jako Pustule a clovek, ktereho jsem kritizoval naposledy. Jejich vety odpovidaji IQ tykve ci 3 letemu diteti, ktere umi psat.
Vetsina mych 2,7k postu je zcela k veci.
Nicmene za tim, ze jsi tupy honic si stojim. Bohuzel tvuj post o tom je. Je o nicem. ... ...
Dalsi chytre hole nic nerikajici hole vety prosim do meho emailu. Prectu si to na ceste do prace. Ted uz nemam na tobe podobny pokec chudaky cas (to se nevylucuje s tim, ze v RL jsi fajn 15-25 lety dite, ktery nema prachy a resi to hranim 10 let stareho mudu; ale tady musim pouzivat odpovidajici slova, ktere vygeneruji atmosferu, kterou chci navodit; takze si to neber osobne ). |
Edited by - VT on 18/07/2004 22:06:31 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:08:25
|
sakra,ze te vubec bavi psat tak dlouhy posty na veci o nicem |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:11:42
|
sakra,ze te vubec bavi psat tak dlouhy posty na veci o nicem
Vzhledem k tomu, ze prave soluji dwarfa v Lineage 2 (cely vikend; pracovni pohotovost, rodina mimo Prahu :)) tak ten cas fakt mam :) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:13:33
|
Pan za vodou A jeste ma na F5 papirek:) |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:40:19
|
Dej si VT nad avatara napis "Forum snob", to mi na tebe presne sedi ( s nenarkni me ze ti zavidim tvuj zivot a¨penize, proparit takhle pekny vikend je snad ostuda :) |
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:47:58
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Vzhledem k tomu, ze prave soluji dwarfa v Lineage 2 (cely vikend; pracovni pohotovost, rodina mimo Prahu :)) tak ten cas fakt mam :)
Tohle je vlastně taky post týkajcí se dohraní Half-Life za 45 min :) (ostatně jako i ten, který jsem teď napsal já)  A v porovnání s Pustullem je Sandman učitel  |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 18/07/2004 22:48:30 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:49:50
|
quote: Originally posted by Azirafal proparit takhle pekny vikend je snad ostuda :)
Opet jsi nepouzil mozek. Precti a prostuduj muj posledni prispevek.
Zkus uvazovat treba takto:
Azirafa zacal myslet: VT ma pracovni pohotovost. Hmm co by to tak mohlo znamenat. Pohotovost? Asi kdyz bude nejaky problem, tak by mel nekam prijet nebo problem resit z domova? Kazdopadne byt dostupny a rdy. Hmm jsem to, ale hlupak. Promin VT, ted uz chapu proc nemuzes byt nekde u vody ci s rodinou na venkove. Fakt promin, zase ze sebe delam hlupaka. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:52:06
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by Van Tassel
Vzhledem k tomu, ze prave soluji dwarfa v Lineage 2 (cely vikend; pracovni pohotovost, rodina mimo Prahu :)) tak ten cas fakt mam :)
Tohle je vlastně taky post týkajcí se dohraní Half-Life za 45 min :) (ostatně jako i ten, který jsem teď napsal já)  A v porovnání s Pustullem je Sandman učitel 
To uz je oskliva offtopicova nekonecna smycka, stejne jako tvuj post Arokhu :)
|
Edited by - VT on 18/07/2004 22:54:58 |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 23:56:49
|
Colldore a spol. rikejte si tomu jak chcete ale pouzivani tlacitek a hev pres zed je podle me dost velky bug, to same se zaseknutim npc do dveri ci odemceni zamknutych, v dane situaci neodemknutelnych dveri pomoci v pravou chvili prisunuteho npc, ktery dvere aktivuje, tudiz je otevre. Jako bug take povazuji preskakovani sektoru mapy vhozenim sebe sama za pomoci tau na okraj textury a projiti prazdnem. Dale se k dane situaci nebudu vyjadrovat, povazuji ji za bezpredmetnou.
Prikladam odkaz na druhe HL video: http://www.archive.org/download/HalfLife_5109/HalfLife_5109.wmv |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 01:31:19
|
Ufff, 650 mb... ten asi kopmresi nezná, co? Add VT: Chybí ti ve větě před oslovením(Arokhu) čárka  |
Arokh Estarioll |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 01:48:03
|
quote: Originally posted by Kořka
Ufff, 650 mb... ten asi kopmresi nezná, co?
Podle me je to zkompresovane az az vzhledem k vynikajici kvalite a rozlyseni obrazu, pocitam 800x600? |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 03:20:10
|
sandman:nicmene to dohral za 45minut.O to snad tady de, i kdyz z nekolika poslednich postu jsem to nejak nevicet. Coll:Mno hehe to stim dohrani bg za den jse mi moc nezda.Vzhledem k tomu ze jsem upjenlive hral vsechny bg, tak jsem na nej celkem zvedavej, hod jsem nekam odkaz nato forum. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
valgard
Starting Member
13 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 09:05:48
|
Ak pojde BG 2 s namaxovanou postavou maga, bude sa drzat len hlavneho pribehu a dialogy len odklepavat tak to da. Inak tomu neverim. Otazka je aky to ma zmysel. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 11:50:59
|
quote: Originally posted by valgard
Ak pojde BG 2 s namaxovanou postavou maga, bude sa drzat len hlavneho pribehu a dialogy len odklepavat tak to da. Inak tomu neverim. Otazka je aky to ma zmysel.
To jo z namax postavou asi jo.Ale mel by to spis jet od zacatku i z levelovanim.To bych chtel videt. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 17:19:46
|
quote: Originally posted by Speh
sandman:nicmene to dohral za 45minut.O to snad tady de, i kdyz z nekolika poslednich postu jsem to nejak nevicet.
Momentalne nerozumim, o co ti jde, ja jsem jen konstatoval, ze to dohral za 45 minut jen s pomoci bugu, tudiz nepoctive. Chtel jsem tim rici, ze spise nejde o to, jak to umi hrat ale o to, jak dobre zvlada naucene bugy... |
 |
|
-=Trix=-
Starting Member
18 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 19:25:16
|
quote:
Momentalne nerozumim, o co ti jde, ja jsem jen konstatoval, ze to dohral za 45 minut jen s pomoci bugu, tudiz nepoctive. Chtel jsem tim rici, ze spise nejde o to, jak to umi hrat ale o to, jak dobre zvlada naucene bugy...
rofl |
Everybody's an enemy!
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 21:08:52
|
quote: Originally posted by -=Trix=-
quote:
Momentalne nerozumim, o co ti jde, ja jsem jen konstatoval, ze to dohral za 45 minut jen s pomoci bugu, tudiz nepoctive. Chtel jsem tim rici, ze spise nejde o to, jak to umi hrat ale o to, jak dobre zvlada naucene bugy...
rofl
roflmao |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 22:00:40
|
quote: Originally posted by Speh
sandman:nicmene to dohral za 45minut.O to snad tady de, i kdyz z nekolika poslednich postu jsem to nejak nevicet.
Muzes mi objasnit o cem mluvis? |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
Topic  |
|