Author |
Topic  |
|
ksichtik
Starting Member
3 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 20:28:29
|
Hoj všeci. neznáte nejakej free shard, kerej funguje? Zkoušel jsem www.camelotworld.de ale nejak jim to nejede. Nejedou jim tam nejaký kouzla a atd...
|
Ksichtik... no a co ja za to nemůžu... |
|
| |
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 19/09/2004 : 15:37:58
|
Tak na akom free sharde hrate ? ak niekto hra. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Undertaker
Starting Member
9 Posts |
Posted - 20/09/2004 : 14:48:00
|
Získal jsem adresu jednoho německýho Free serveru, ale ještě jsem bohužel neměl čas ho vyzkoušet takže to někdo zkuste a napište co a jak. http://www.camelotserver.de
P.S. ještě přidávám adresu na Top 200 Nej DAOC serverů: http://www.gamesites200.com/camelot/ |
Edited by - Undertaker on 20/09/2004 14:49:43 |
 |
|
Qira
Starting Member
9 Posts |
Posted - 20/09/2004 : 15:58:36
|
Mam zkusenosti a doporucuji: www.fallenrealms.net Zatim malo lidi, ale bude lip, administratori se shardu venuji.... |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 13:35:34
|
Ten neměckej jsem testnul a jede jim.
Moc sem to nezkoušel, ale na to si sem tam zahrat to asi pujde je tam ale cca 50-100 lidi, max co jsem videl.
Jde to v pohode sosnout pres peers to peers program. Hledejte jen daoc free shard.
Ma to cca 300 MB a je tam jak spoustec tak i samotna hra a na forech se pak da sehnat full SI.
CUS
Jo snazim se slanarit co nejvic neplaticu a budeme hrat asi na tom nemeckym. Stejnak moc casu nemam, ale snad to sem tam vyjde. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Kemper
Starting Member
28 Posts |
Posted - 03/10/2004 : 12:10:46
|
kolik cechu tam hraje? ja s kamosem hrajeme na jednom ruskym free shaderu |
 |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
Posted - 03/10/2004 : 13:05:18
|
quote: Originally posted by Kemper
kolik cechu tam hraje? ja s kamosem hrajeme na jednom ruskym free shaderu
zatim to nema cenu hrat na tom nemeckym,fura veci jim tam nejde(kouzla,peti)jestli hŕajete na Purga.ru tam je to lepsi... |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 03/10/2004 : 22:24:07
|
quote: Originally posted by Ax
quote: Originally posted by Kemper
kolik cechu tam hraje? ja s kamosem hrajeme na jednom ruskym free shaderu
zatim to nema cenu hrat na tom nemeckym,fura veci jim tam nejde(kouzla,peti)jestli hŕajete na Purga.ru tam je to lepsi...
Souhlasím, toho že jim to nejde sem si všimnul až dneska.
Tak nej asi bude Daoc-purga.ru ...
Jo pište sem jména postav nebo i icq kdo na něm je :-))).
Ja hraju jako : Belgarin válečník Belgar zloděj Belgarion mag
Kamoš jako : Evolta ??? |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 03/10/2004 : 23:43:45
|
Neni jednodusi obetovat ty 300kyla? http://www.camelotserver.de/ edit:sakra uz to tady je:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 03/10/2004 23:45:04 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 08:09:52
|
Pokud jsem to dobře pochopil, tak jedou na DOLserveru. Tady je seznam veci co uz chodi a co jeste ne. |
 |
|
deflet
Starting Member

6 Posts |
|
deflet
Starting Member

6 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 13:48:36
|
tady přes toho klienta se připojíte do hry, předtim se ještě musí updatnout update.dat nahazet tam jejich server,pak spustitt camelot.exe, když mate toa jede to chvilu http://www.daoc-launcher.tk/ |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 14:27:50
|
Tak to bych radeji obetoval par stovaku na vic a koupil origos.IMO lepsi mit classic clienta origos(fse funkcni),nez jakehosi mutanta kde spousty veci nechodi. A nevymlouvejte se na to ze ste chudy studenti  |
 |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 16:58:42
|
Diblajz ma pravdu orig hra vypada jinak jeste sem nevidel free shard ktery by plne dokazal emulovat zdrojovy kod hry a to se nikdy nestane protoze by to mythic polozilo a ten na to ma autorske prava |
 |
|
deflet
Starting Member

6 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 18:42:55
|
hrál jsem na uthgardu, fallen realms a momentálně hraju na purga.ru, kde se mi to zdá nejlepší, pařim hybernu, jestli někdo hrajete taky na tomhle ruskym free shardu ozvěte se mi na icq 35309233 můžem potradovat zaexpit etc :))) |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 14:15:26
|
Cau, chtel bych taky DAoC testnout nevite jaxe situace s free shardama zmenila , hraje nekde nekdo? A jak je to s funkcnosti hraval sem treba L2 a to bylo plne funkcni asi to nekdo ocoroval.. a chci se zeptat jestli kdyz mam od kamosa originalku tak to staci naistalit a pak to nejak ocracknout souborama na ten free shard? thx  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Qira
Starting Member
9 Posts |
Posted - 07/03/2005 : 11:41:05
|
quote: Originally posted by Schatus
Cau, chtel bych taky DAoC testnout nevite jaxe situace s free shardama zmenila , hraje nekde nekdo? A jak je to s funkcnosti hraval sem treba L2 a to bylo plne funkcni asi to nekdo ocoroval.. a chci se zeptat jestli kdyz mam od kamosa originalku tak to staci naistalit a pak to nejak ocracknout souborama na ten free shard? thx 
Ve srovnání s oficiálními servery jsou freeshardy hodně pozadu. Ale vývojáři emulátoru a správci freeshardů nespí a prakticky každý týden je nějaká novinka. Levelování a rvr/pvp funguje velice dobře. Spousta lidí si pochvaluje to, že v emulátoru ještě nejsou implentovány realm ability, toa bonusy, ... takže to připomíná starý dobrý rvr :) Sám během čekání na vydání DnL hraju na purga.ru. Klient je potřeba 1.72 (snad chodí i 1.73?), k tomu launcher, např. zde: ftp://ftp.ur.ru/Games/gameinfo/D/Dark%20Age%20of%20Camelot/demo/Launcher.zip |
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
|
deflet
Starting Member

6 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 12:10:12
|
Na Purga.ru serveru, to zacina vypadat slibne uz funguji realm point ability a v hlavni cas je v rvr kolem 170 hracu :p Uz jsou i statistiky mrknete tu> http://www.cheatpoint.de/purga |
 |
|
|
Topic  |
|