Author |
Topic  |
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 01:23:38
|
Awer: Rofl, jde ti to cim dal lip.
Stilgar: Heh, klidne mi never, fakt o svym pojeti nepotrebuju nikoho presvedcovat, pisu to sem pouze, aby se nekomu treba nezdalo nefer, ze otazky jenom kladu a hodnotim.
beldor5: Nejak mi neni jasne, cim se reakce, ze nemas moc predstavivosti, stava urazkou a nadavkou. Reakce imho zcela opravnena, ptam se na ciste imaginarni situaci, proto pisu SCENAR, takze odpoved, ze te nenapada, jak by se to mohlo stat, a tak nemuzes odpovedet, je zcela mimo misu. |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 02:21:24
|
quote: Originally posted by mechac Vy pragmatici si protirecite, ponevadz na zacatku byla otakza ze s naprostou urcitosti skonci zivot na planete zemi, takze uvahy otom jak prezit jsou ponekud mimo. Ale to se vtom jen stouram.
Moje chyba v presnosti formulovani otazky. Mel jsem detailneji popsat, zdali jsi o prichodu konce sveta od zacatku presvedcen i v hloubi duse, nebo jsi jen prave dosel k tomuto zaveru na zaklade neprustrelnych dukazu, co mas k dizpozici. Osobne jsem to zamyslel spis pro ten druhy pripad, kde si tu, byt sam vis ze falesnou, nadeji uchovat muzes, a na ten jsem taky odpovidal. |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 25/06/2004 02:31:23 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 08:42:18
|
quote: Originally posted by Dark Doomer beldor5: Nejak mi neni jasne, cim se reakce, ze nemas moc predstavivosti, stava urazkou a nadavkou. Reakce imho zcela opravnena, ptam se na ciste imaginarni situaci, proto pisu SCENAR, takze odpoved, ze te nenapada, jak by se to mohlo stat, a tak nemuzes odpovedet, je zcela mimo misu.
Ok nebyly to presne urazky ale zrejme zesmesneni odpovedi a snaha o zesmesneni pisatele misto normalni reakce(to se mnou urcite musis souhlasit).
2)Kdybych se to nejakym silenym spusobem mohl dozvedet jenom ja, nejspis bych tomu sam neveril a pochybuju ze bych a tom mohl presvedcit nekoho jineho(by me meli za blazna) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 09:22:57
|
Pujdu si poradne zasukat a nekterejm lidem to nereknu. Muhaha. A tesne pred si vylezu si na nejakej kopec, abych to videl z prvni ruky.
Ne kecam, asi bych jel za rodicema, abychom umreli spolu. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 09:36:49
|
quote: Originally posted by Mistral
Pujdu si poradne zasukat a nekterejm lidem to nereknu. Muhaha.
:)))) neverime |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 17:54:53
|
quote: Originally posted by Mistral
Pujdu si poradne zasukat a nekterejm lidem to nereknu. Muhaha. A tesne pred si vylezu si na nejakej kopec, abych to videl z prvni ruky.
jako by na tom tem tvejm ovcim zalezelo 
1) top secret 2) vytesal bych to do kamene a podepsal bych se pod to ... az to tu bude nekdo znova kolonizovat, tak budu v ucebnicich ... |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 25/06/2004 17:55:06 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 19:44:32
|
... spis by meli ten tvuj nadpis za " pokus o umelecky dilo neinteligentnich opic ktere se tu snazile zit pred nasim prichodem " =b
ale dobrej napad.
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 25/06/2004 19:45:05 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 19:45:45
|
objektivitu tu dd nenajdes kazdy pise to co by 'udelal' pricemz uvazuje jak bude pusobit na ostatni tim co napise, scenar je vykonstruovany za ucelem byt vtipny (mistral/tohor..) ci ohromit publikum svou nadlickou inteligenci (dd,..) atd.. osobne si myslim ze by vetsina skoncila v opojeni alkoholu/drog ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 20:05:05
|
Ted kdyz nad tim uvazuju taky bych nejradeji udelal hafo tech veci co tady lidi pisou typu splnit svoje ztrestene napady a sny udelat velkou party atp.
Ale jak se znam tak bych asi kdybch se to dozvedel doma zustal doma kdyby nekde jinde sel bych domu. Zacal bych byt malatny, mit otevrenou hubu, nebyl schopny na nic myslet, kazdych deset vterin by me ujelo z pusy neco jako "tyvole, konec sveta ..." propadl bych do takovych tech hlubokych depresi, ktere mivam normalne jen jednou za mesic kdyz sem fakt v pr***. Sedel bych nekde v rozku a nebyl schopny na nic myslet nebo udelat. Asi bych se zacal hodne trast.
Mno a za druhe rekl bych si, ze to nikomu nereknu, ale asi bych to nevydrzel a nekomu bych to rekl nebo napsal. Ten by mne zrejme neveril a nebo se vysmal. To by pro mne byl signal nikomu nic nerikat, protoze by to dopadlo stejne jako s tim prvnim. |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 20:21:40
|
quote: Originally posted by Yennefer
objektivitu tu dd nenajdes kazdy pise to co by 'udelal' pricemz uvazuje jak bude pusobit na ostatni tim co napise, scenar je vykonstruovany za ucelem byt vtipny (mistral/tohor..) ci ohromit publikum svou nadlickou inteligenci (dd,..) atd.. osobne si myslim ze by vetsina skoncila v opojeni alkoholu/drog ;)
tak tak ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 22:53:54
|
Pokud bych mel nejaky hmatatelny dukazy, tak bych to urcite nekomu rekl. Vesmirne agentury, media, vlada. Myslim ze lidi maji pravo na to, vedet takovehle veci. A taky by mne zajimalo co by se delo. Sledovat tu paniku, rabovani... atp .-) (ale jeste predtim bych zasel do banky a pujcil si prasule a ty rozfofroval ;o))
A co bych delal ? neco ve smyslu vylizt na velkej kopec s lidma co znam a sledovat az to zacne ;] ale misto velkyho kopce spis zkusit jednu z nejvyssich budov na svete..
i kdyz ve zkutecnosti vubec nevim co bych delal, nikdo nedokaze odhadnout co by v takove situaci delal. Asi bych taky hledal skulinku jak tomu zabranit (cinknout ufounum jestli by ta vystavba dalnice nemohla par desitek elt pockat.. nebo si pronajmout raketoplan a prezit tech par mesicu nez se zeme uklidni na ISS ;] ) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 22:57:22
|
quote: Originally posted by Rodier
Pokud bych mel nejaky hmatatelny dukazy, tak bych to urcite nekomu rekl. Vesmirne agentury, media, vlada. Myslim ze lidi maji pravo na to, vedet takovehle veci. A taky by mne zajimalo co by se delo. Sledovat tu paniku, rabovani... atp .-) (ale jeste predtim bych zasel do banky a pujcil si prasule a ty rozfofroval ;o))
A co bych delal ? neco ve smyslu vylizt na velkej kopec s lidma co znam a sledovat az to zacne ;] ale misto velkyho kopce spis zkusit jednu z nejvyssich budov na svete..
i kdyz ve zkutecnosti vubec nevim co bych delal, nikdo nedokaze odhadnout co by v takove situaci delal. Asi bych taky hledal skulinku jak tomu zabranit (cinknout ufounum jestli by ta vystavba dalnice nemohla par desitek elt pockat.. nebo si pronajmout raketoplan a prezit tech par mesicu nez se zeme uklidni na ISS ;] )
Boze ty jsi tak moc vtipny.A nevim co sledujes.Prospelo by ti kdybys mluvil k tematu.
|
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 22:58:45
|
quote: Originally posted by Artuhr
quote: Originally posted by Rodier
i kdyz ve zkutecnosti vubec nevim co bych delal, nikdo nedokaze odhadnout co by v takove situaci delal. Asi bych taky hledal skulinku jak tomu zabranit (cinknout ufounum jestli by ta vystavba dalnice nemohla par desitek elt pockat.. nebo si pronajmout raketoplan a prezit tech par mesicu nez se zeme uklidni na ISS ;] )
Boze ty jsi tak moc vtipny.A nevim co sledujes.Prospelo by ti kdybys mluvil k tematu.
Cos hulil ?? ja jsem mluvil k tematu. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 23:03:24
|
ne ze bych mel nejak potrebu z tebe delat blbce.Vlastne nemam potreba se vubec s tebou bavit.Ale vsichni zatim zareagovali spravnym smerem.K tomuhle topiku by jsi mel zapnout mozek.Vidis? tak moc ti verim,ze si myslim,ze vubec nejaky mas. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 23:12:06
|
znovu se ptam.. co jsi hulil ?? "spravnym smerem" ? precti si ten topic jeste jednou. Jak tady uz nekdo poznamenal, tady neni nic jako spravny smer ci spravna ci spatna odpoved. A uz sem radeji nepis. Spamujes topic picovinama ty kokutku. |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 25/06/2004 : 23:19:24
|
Ty jsi uboha karikatura cloveka Rodiere.Podivej jak tu brecis.Jediny co ti muzu pripsat jako plus je tva znalost sprostych slov.Ty boze nevidis,jak se ti vsichni smeji a ukazuji si prstem.Na vetsine tavri inteligentnich lidi ses jen trpkej usmev.Vetsina nad tebou zlomila hul.Snaz uz opravdu pouzit mozek....
Btw:topic sem myslim pochopil celkem dobre.zatim co ty jsi zplodil radu radoby vtipnych kokotin.Vidis i ja umim sprosta slova. |
Edited by - Artuhr on 25/06/2004 23:19:58 |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 00:37:53
|
quote: Originally posted by Rodier co jsi hulil ??
Proc co? Stejne te to vsechno zkouri stejne (bud jo nebo ne). Nechapu tyhle otazky.
Jinak k topicu, souhlasim s Yen. S tim ze by myslim dost lidi misto drog/alkoholu propadla panice a depresim a nekam by se schovali (treba i pod postel) a tam by si vycitali co vsechno nestihli a mohli udelat jinak a lepe atd. |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
-=Trix=-
Starting Member
18 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 02:38:09
|
Ty jsi uboha karikatura cloveka Rodiere.Podivej jak tu brecis.Jediny co ti muzu pripsat jako plus je tva znalost sprostych slov.Ty boze nevidis,jak se ti vsichni smeji a ukazuji si prstem.Na vetsine tavri inteligentnich lidi ses jen trpkej usmev.Vetsina nad tebou zlomila hul.Snaz uz opravdu pouzit mozek....
Btw:topic sem myslim pochopil celkem dobre.zatim co ty jsi zplodil radu radoby vtipnych kokotin.Vidis i ja umim sprosta slova.
V pripade Rodiera bych se drzel ne moc znamyho, ale o to pravdivejsiho porekadla:
"Never argue to an idiot. He will bring you down to his level and there smash you with experience".
Amen. |
Everybody's an enemy!
|
Edited by - -=Trix=- on 26/06/2004 02:39:26 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 08:25:09
|
A nakazit se rozhodne nechci |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 08:59:09
|
mno rodiera rad nemam, ale prijde mi, ze opravdu napsal co by delal. takze naslednou smrts bych prispal arthurove alergii.
k rodierovi: dycky si rikam kdyz nekdo napise:"pucil bych si spoustu penez a ty bych rozfofroval" ze: - nestih by sis je pujcit, bo by nikdo nevedel ze bude konec sveta a tak by nespechal (coz by samo o sobe dost nastvalo) - bylo by fajn aby zadny konec sveta nebyl a tys pak ty penize musel vracet byt pod natlakem ukrajinskych svalovcu
edit drobneho preklepu |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 26/06/2004 08:59:58 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 09:57:57
|
me jen prehrala ta jeho nesmyslna plodnost To s tema mimozemstanama:) |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 11:36:04
|
1) urcite bych vyrazil s partou nejblizsich znamych na nejakej velkej kopec jak uz tu dost lidi psalo.. s tim ze bych sebou vzal drogy, coz uz tu taky lidi psali ;) (presneji receno tripy)
2) prvne bych to nikomu nerekl.. prozradil bych to, az by tripy najeli.. sice by tomu nikdo neveril, ale dobre by se na to tema v tom stavu diskutovalo.. no a az by to prislo, tak bysme to meli rozebrany tak dopodrobna, ze by uz by byl vlastne kazdej smirenej a uzili bysme si ten pohled.
idealni by bylo, kdyby to byla opravdu nejaka velka kometa, ale musela by dopadnout nekde pobliz mista kde bysme sedeli... kdyby dopadla na druhou stranu zeme a mi nic predem nevidel, jen by nastala rychla smrt bylo by to o nicem..
na tomhle scenari se mi libi prave to ocekavani konce s tim ze si ho muzes vychutnat, jak se blizi.. na prvni zamysleni hrozna predstava, ale na druhou stranu si myslim, ze je to lepsi nez umrit treba v noci pri spanku... |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 12:19:24
|
.. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 26/06/2004 12:19:38 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 16:31:23
|
quote: Originally posted by Drizzt
..
otevru 3 topicy a na konci kazdyho z nich mas nejakej smajl, necotim sledujes ?  |
|
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 17:26:58
|
heh, co je ti do toho? Di si hrat s kacenkama radsi.
-tendle smajl je proste uber. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 26/06/2004 18:19:12 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 18:10:01
|
nene ... uber je
< azure smile |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 19:17:45
|
-tendle smajl je proste uber.
No a ted mas 100 postu a muzes se vymenit se Stilgem v hrani s kacenkama |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 19:38:15
|
ja jen nerozumijm proc ten post 3x prepsal |
|
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 23:25:59
|
No a ted mas 100 postu a muzes se vymenit se Stilgem v hrani s kacenkama
nekde se mi toula 1070 postu.. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 23:45:50
|
No a ted mas 100 postu a muzes se vymenit se Stilgem v hrani s kacenkama
nekde se mi toula 1070 postu..
ty porad veris ze ty tibor to vrati?  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 02:01:12
|
me jen prehrala ta jeho nesmyslna plodnost To s tema mimozemstanama:)
Myslim ze rodier uzil joke z knihy restaurant na konci vesmiru, musel by jsi si to precist aby jsi to chapal.Nicmene bych rek ze jse celkem vyjadril k tematu. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 02:23:41
|
Ad topic> I. Někam bych se zašil, pokud možno s přítelkyní nebo s rodinou.. nedělal bych nic, protože by mi v hlavě neustále šrotovalo že brzo bude konec a nemoh bych se na nic soustředit.. patrně bych nepohrdnul sexem a alkoholem.. II. Řekl bych to jenom těm, se kterejma bych chtěl strávit poslední hodiny.. nikdo jinej by mi stejně nevěřil.. a tihle by mi taky nevěřili ale hráli by tu hru se mnou z lítosti nad člověkem, kterýmu hráblo -) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/06/2004 : 08:49:37
|
quote: Originally posted by Speh
me jen prehrala ta jeho nesmyslna plodnost To s tema mimozemstanama:)
Myslim ze rodier uzil joke z knihy restaurant na konci vesmiru, musel by jsi si to precist aby jsi to chapal.Nicmene bych rek ze jse celkem vyjadril k tematu.
neboj ja vim o co jde Mozna sem byl trosku podrazden  |
Edited by - Artuhr on 27/06/2004 08:52:00 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 01:42:57
|
Tož tak: Za 1. Nevěřim (nebo jinak - věřím, že je o tom přesvědčen, ale nevěřím, že kdyby došlo na lámání chleba, že by to u něj takhle probíhalo) nikomu kdo tu píše že by se usmířil se všema co jim kdy ublížil, že by urovnal dluhy a pak by byl až do půlnoci v tý největší duševní pohodě (mimochodem - urovnávat dluhy ve chvíli kdy už je ti to stejně jedno - to seš charakter? do tý doby by tě to nenapadlo? - sorry Dark Doomere, ale tys byl snad jedinej co se takhle obšírněji rozepsal, jinak to samzořejmě platí i na ostatních)
Taktéž nevěřím (ve smyslu výše popsaném), že by někdo z vás měl v tu chvíli náladu uskutečňovat svoje nejskrytější přání nebo si nějak "užívat až do konce" - třeba skákat s padákem.
Všichni byste se z toho posrali a skončili rozklepaný v koutku - první reakce. Další reakce nevim, ale pochybuju, že by v nich bylo nějak mnoho racionálního a pragmatickýho uvažování a rozmejšlení se typu "co s časem co mi zbejvá"
A teď za mě: Samozřejmě když jsem řek všichni, měl jsme na mysli i sebe. Možná bych se pak trošku sebral, ale absolutně bych netušil co mám dělat. Nic by mě nezajímalo a do ničeho bych neměl nejmenší náladu, ale třeba bych vyrazil projít se někam ven, zhroutil se tiše do kouta nebo byl s někým kdo je mi blízkej (zde rozuměj např. přítelkyně)
Nevim jestli bych to někomu řekl, možná těm nejbližším - ale stejně by mi nikdo nevěřil takže je to jedno. Takovýmhle věcem lidi neradi věří a žádný 100% přesvědčivý důkazy mi nebudou nic platný .
Takhle to vidim že bych to s největší pravděpodobností prožíval já. Rozhodně se neodvážim stavět nad věc tak, že bych byl takovej king a na ten konec s nonšalancí počkal někde na kopci nebo v hospodě se vším smířenej a trpělivě očekávající konec. Sedět (třeba v hospodě) a nic nedělat a na Konec jenom čekat - to bych v žádném případě nevydržel. Copak jste nikdy nebyli nervózní? |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
Edited by - Kolik on 30/06/2004 01:51:45 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 01:49:46
|
V prve rade bych si koupil kalasnikov AK 47 a sel postrilet ty co(kdyby ze? :D) co mi ublizili ci me rodine.A kdyby nahodou se lidstvo zachranilo aspon by neublizovali druhym. Ale jak znam lidi pro preziti by udelali uplne vse.A myslim, ze by kazdy delal vse pro to, aby se zachranil. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
M@gh0r
Starting Member
26 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 16:39:59
|
Stoupnul bych si tam, kde bych viděl nejvíc a čekal..čas mezi zjištěním a začátkem záhuby bych vyplnil něčím fádním. |
I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now. |
 |
|
Topic  |
|