Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Nákup, prodej - herní
 Koupím Starcraft
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/06/2004 :  11:17:53  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Nemáte někdo doma originál starcraft (+ případně broodwar) s CD klíčem pro battle.net za rozumnou cenu? Rozumnou myslím velmi nízkou - pokud se to někomu válí doma bez užitku.

PC, PS3, iPad

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 15/06/2004 :  17:59:53  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Az to koupis, dej mi vedet za kolik, taky bych to chtel koupit a zaparit si po dlouhy dobe poradnou strategii po netu.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 15/06/2004 :  20:49:13  Show Profile Send Coriven a Private Message
Smarja, lidi, vzdyt to prodavaj v obchode original za nejaky 4 stovky...to vam urcite nikdo neproda...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/06/2004 :  08:18:57  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
proč ne?
včera jsem koupil 6 originálek v obchodě. Celkem mě to stálo 174,- Kč (29,- Kč za jednu). A jsou to Longest Journey, Devil Inside, Stupid invaders, Gabriel Knight 3, Aztec, Faust.

Ještě měli za stejnou cenu Settlers 3, Warcraft 2 a tuším ještě něco. Takže si myslím, že Stacraft by mohl jít koupit také vcelku nízko. Proto se ptám na foru, co kdyby náhodou. Za těch 539,- nebo kolik to stojí, si to můžu koupit vždycky.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 16/06/2004 :  12:03:57  Show Profile Send Coriven a Private Message
Problem s temi hrami, co uvadis, je ten, ze uz se nehrajou (Levny knihy, co? ;) - SC-BW se hraje porad. Imho me stal pred par lety 499,- Kc a zaplatil se bohate. Pokud ho nekdo hral, tak si ho rozhodne necha.

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/06/2004 :  12:16:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
jojo LEvné knihy. Super tip od Helmy :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 16/06/2004 :  12:47:19  Show Profile Send Coriven a Private Message
Ja si onehda koupil krabici Arcanum za 199,-

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 16/06/2004 :  13:38:28  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message
taky bych koupil
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 16/06/2004 :  19:44:14  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Khostri: ja si myslim to same co Coriven.Je to hra, ktera se hraje porad.BTW jaky je rozdil mezi 200 a 500Kc?Ja myslel, ze kdyz tu hru chces hrat tak nejake 300Kc te nerozhodi.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 16/06/2004 19:44:48
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/06/2004 :  08:12:26  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Jde o to, že jsem si to chtěl zahrát akorát s bráchou. Jenže SC nejde hrát klacicky přes TCP/IP, ale musí se konektit pře battlenet. Takže musí mít fungující klíč.
Tak jsem si říkal, když by náhodou někdo měl něco plonkového, že bych to i koupil, ale ne za velký prachy. Nechci do toho dávat hodně, protože na to, abych si 5x s bráchou zahrál, se mi to nevyplatí. Na battlenetu stejně hrát nebudu.
A abych kupoval 2ks každej za 500 se mi opravdu nechce.

Pokud někdo máte nějaký nápad či řešení, kterak zprovoznit SC mezi dvěma compy (jeden v Praze a druhý v Ostravě), tak dejte vědět. Na nic jiného origoš klíč nepotřebuju.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/06/2004 :  09:13:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Ja mel za to ze SC po battlenetu jde hrat s stejnim klicem, alepson sem to tak ja delal :) Ale asi to zmenili ... no kazdpadne, mam pocit ze se my doma vali nejaky serial key, s krabice koupene v yugoslavii ( a na ten az na me obcas nikdo nikdy SC nehral ) tak ty to muzu napsat na icq a zkuste jestli to pude :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 17/06/2004 09:13:26
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 17/06/2004 :  11:24:58  Show Profile Send Coriven a Private Message
Khostri: Ask Tibor, jak by slo napichnout se na sebe tak, aby to vypadalo jako lokalni sit - pres tu jede SC uplne v pohode...musel bys mit nejaky tunel asi.

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/06/2004 :  11:55:08  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Dík. S tou lokální sítí to zkoušíme, ale je tam několik rpoblémů. Zaprvé já jsem za překladem - a to za dvojnásobným, z čehož ovlivnit můžu pouze ten na naší bráně - ten další ne.

U bráchy na druhé straně děláme pokusy s VPN spojení, ale tam je zas jiná brána, na který se musí otevírat porty. No a vzhledem k tomu, že je to hodně kritická brána, má na ní přístup jenom jeden admin, takže brácha ho poprosí o otevření portů, vyzkoušíme a když nejde, zkusíme další. Takže to chvilku trvá. Jestli se to podaří, tak ani klíč potřebovat nebudu. Jak jsem psal, jde mi fakt o propojení mezi námi.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/06/2004 :  12:00:44  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

Ja mel za to ze SC po battlenetu jde hrat s stejnim klicem, alepson sem to tak ja delal :) Ale asi to zmenili ... no kazdpadne, mam pocit ze se my doma vali nejaky serial key, s krabice koupene v yugoslavii ( a na ten az na me obcas nikdo nikdy SC nehral ) tak ty to muzu napsat na icq a zkuste jestli to pude :)

Super dík. Nejdřív ještě zkusíme rozjet to VPN a pokud by to nešlo, tak bych se ozval.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 29/06/2004 :  14:36:14  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Takže už to nepotřebuju. Zprovoznili jsme VPNko, nainstaloval jsem si IPX protokol a hotovo. Jede to bez problémů. Jinak jsem zjistil, že asi stárnu, jelikož mě brácha vyklepne hravě v 8 z 10 her. Šanci mám jedině snad když on hraje za protos a já za zergy a hraje se na mrňavé mapě
A protože mě vyklepne úplně stejně i v UT a včera mi to dal i v Sacrifice, tak to asi zabalím

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/07/2004 :  21:17:18  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Taky uz nechci, kamosovi se jedna valela doma a pujcil mi ji. Khostri, kdy dame match? napis mi na ICQ.
Jo takhle, ty to mas jakoby na vzdalenej local? To asi na BN nemuzes co?

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 04/07/2004 21:18:19
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/07/2004 :  09:06:16  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Taky uz nechci, kamosovi se jedna valela doma a pujcil mi ji. Khostri, kdy dame match? napis mi na ICQ.
Jo takhle, ty to mas jakoby na vzdalenej local? To asi na BN nemuzes co?

Na BN nemůžu. Mám to jako vzdálenej lokál. Leda že se domluvíme a spojíš se taky na VPNko k bráchovi na comp a dáme všichni 3.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Mossad
Starting Member

22 Posts

Posted - 14/10/2004 :  14:46:45  Show Profile  Send Mossad an ICQ Message Send Mossad a Private Message
mival sem doma 3x cd key kterej na bnetu sel, tusim ze to byly
nejake betatesterske klice, ze snad jdou i kdyz na ne hraje vic nez jeden clovek ... no, pokusim se je najit a ozkouset...

Killer 86%, Explorer 66%, Socializer 40%, Achiever 6% - Test Your BQ

Dp - Ironfist'z [Brotherhood] / Sold

Let the flamewar begin!
Go to Top of Page

ExORcist
Starting Member

1 Posts

Posted - 24/06/2005 :  15:58:42  Show Profile Send ExORcist a Private Message
nechce niekto kúpiť Starcraft Battlechest??? cena okolo 1300 SK alebo dohodou... e-mail: executor@zoznam.sk
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000