Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Reaver
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mictian
Starting Member

2 Posts

Posted - 21/05/2004 :  14:01:58  Show Profile Send Mictian a Private Message  Reply with Quote
Ahoj. Jsem zacatecnik a chtel bych poradit jak udelat tuto postavu dobrou.

Mate s ni nekdo zkusenosti?
Jak nejlepe rozdelovat body?
Neni moc tezka pro zacatecnika?

Predem moc dekuji za vsechny odpovedi

n00b :)

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/05/2004 :  16:41:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Reaver je fajn.

Spolu s Valewalkerem jsou asi nejlepsi range tanci ve hre a to se bude v novem frontieru pocitat.

Obecne templaty jsou asi tyto:
50 flex, 41 soul, 42 shield, 3 parry (autotrain)
50 flex, 50 soul, 23 shield, 17 parry (autotrain)
a pak podobne templaty bez autotrainu.

Ma insta lifedrain, insta dot (1500 range, pro pullovani, pro leechovani rpts), instantni area debuffy, ktere jsou super na brejkovani v rvr bitve (nebrejkuji CC, ale interruptuji castici chary), instantni brutalni damage add, self buff na procovani lifedrainu (ktery spolu s 30 sekundovym instantnim lifedrainem a moznosti blocknout, parnout, evadnout zpusobi to, ze muze chain pullovat moby (barvu moba volit podle tve bizuterie a obleceni a schopnosti) atd .

Mozna zdibec outdated faq:
http://vnboards.ign.com/Reaver_Forum/b22325/68123783/?1

Nejaka videa (pulku z nich uz je kvuli preteceni quoty nemozne stahntou):
http://vnboards.ign.com/Reaver_Forum/b22325/63444843/?49

Edited by - VT on 21/05/2004 16:49:12
Go to Top of Page

Mictian
Starting Member

2 Posts

Posted - 25/05/2004 :  15:50:40  Show Profile Send Mictian a Private Message  Reply with Quote
Ju diky moc a je to tezky char pro zacatecniky? Ale stejne za nej pojedu, jsem si o nem uz neco precetl, na par strankach a pripada mi genitalni!! Ale moc moc diky za radu

n00b :)
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 02/06/2004 :  22:39:39  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
Tak muj reaver Vasek ma konecne 50LVL trvalo mi to asi mesic. Je to muj 1. char na Mordredu a v DAOCu vubec. Specl sem takto: Flexible 50, Shields 42, Soulrending 41, Slash 12, Parry 6. Ted se s nim jeste poradne naucit a navyknout si na PVP zpusoby. Jsem clenem Clanu Cotswold a budu jim po zbytek mych dnu.

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/06/2004 :  06:46:33  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

Tak muj reaver Vasek ma konecne 50LVL trvalo mi to asi mesic. Je to muj 1. char na Mordredu a v DAOCu vubec. Specl sem takto: Flexible 50, Shields 42, Soulrending 41, Slash 12, Parry 6. Ted se s nim jeste poradne naucit a navyknout si na PVP zpusoby. Jsem clenem Clanu Cotswold a budu jim po zbytek mych dnu.

Imo se nejlepe naucis, kdyz joinnes nejakou PvP guildu. Clan Cotswold je sice fajn guilda, ale ...

2 VT: Vcera jsem zkousel chain pullovat vyse zminovanym reaverem Vaskem, ktery ma MP zbran, vetsinu SI/ToA sperku, MP hrudnik s lifedrainem a zbytek DF gear (5 dilu brneni).

Capnute melee ressisty, dex., str., hp. atd.

A i presto reaver bez buffbota rozhodne chainpullovat zlute/orange moby nedokaze. Bez endy neni slam, bez slamu neni Leviathan, bez Leviathanu nejsou hp a hlavne dmg, bez dmg ti mob ubere minimalne na 50-80%, ktere insta LT rozhodne nedolecis. A LT buff procem ?...ani nahodou. Auru musis bud pracne vypinat zapinat, jinak jsi brzo s powerem na nule a nedas uz ani ten insta LT.

Tvoje informace jsou jako vzdy trosku pritahnute za vlasy.

Mel jsem tu cest hrat prumerneho friara a jednoznacne muzu rict, ze na solo PvE --- FRIAR > REAVER (a to o hodne).

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/06/2004 :  13:01:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
A i presto reaver bez buffbota rozhodne chainpullovat zlute/orange moby nedokaze. Bez endy neni slam, bez slamu neni Leviathan, bez Leviathanu nejsou hp a hlavne dmg, bez dmg ti mob ubere minimalne na 50-80%, ktere insta LT rozhodne nedolecis. A LT buff procem ?...ani nahodou. Auru musis bud pracne vypinat zapinat, jinak jsi brzo s powerem na nule a nedas uz ani ten insta LT.

Buff proc procuje tak z 50 - 75 procent. Endurance neni dulezita. Dulezite je mlatit na melee speed capu. Pouzivani debuffujich aur neni kriticke. Soulrending maxnuty. Ty jsi mel v ruce 50 flex, 42 shield, zbytek soulrending = solo pve gimp (jeho sila je prave v endurancne narocnem slamu, coz bez end regenu neni nic moc do pve), fajn do grupy.

A nejdulezitejsi vec je mlatit moby, ktere jsou invul na spirit a bud na crush nebo slash. Pak neni co resit a jsi pve masina. Samozrejme, ze to jde, jen to chce myslet.

Edited by - VT on 03/06/2004 13:09:48
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2004 :  09:24:55  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Buff proc procuje tak z 50 - 75 procent. Endurance neni dulezita. Dulezite je mlatit na melee speed capu. Pouzivani debuffujich aur neni kriticke. Soulrending maxnuty. Ty jsi mel v ruce 50 flex, 42 shield, zbytek soulrending = solo pve gimp (jeho sila je prave v endurancne narocnem slamu, coz bez end regenu neni nic moc do pve), fajn do grupy.

A nejdulezitejsi vec je mlatit moby, ktere jsou invul na spirit a bud na crush nebo slash. Pak neni co resit a jsi pve masina. Samozrejme, ze to jde, jen to chce myslet.

Je to nadsazene Veldo. Jako vzdy vse idealizujes a snazis se prosadit svou, ale rikam ti z prakticke zkusenosti, ze to neni tak jak popisujes.

Nekde jsi taky psal, ze Reaver > Friar na solo PvE... To je uplna hnupina. I kdyby, dejme tomu, jsi reaverem chainpulloval zlute/oj moby, tak se nikdy rychlosti Friarova exp gainu nevyrovnas.

Navic -

Friar si narozdil od Reavera muze nahodit heal/power field a je vysmaty, coz Reaver nemuze.

Je fajn, ze jsi se vzhlednul v tomdle charu a verim, ze tvuj Reaver dokaze to, co jini Reaveri nedokazou (pochybuje o tom snad nekdo?), ale vyzdvyhovat ho az k nebesum samotnym? Proc ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/06/2004 :  09:29:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je fajn, ze jsi se vzhlednul v tomdle charu a verim, ze tvuj Reaver dokaze to, co jini Reaveri nedokazou (pochybuje o tom snad nekdo?), ale vyzdvyhovat ho az k nebesum samotnym? Proc ?

Asi pro slepici "kvoc". Nebo proto, ze takto (vyzdvihnout a udelat z nej absolutni fotm) dokazu popsat jakykoliv class .

Klidne rekni nejaky class a ja ho na 20 radcich popisu jako nejlepsi daoc class .
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2004 :  09:33:48  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Endurance neni dulezita.

To je asi jako kdybys napsal, ze Bonedancer muze take chainpullovat zlute/oj moby a nepotrebuje k tomu Power... Pravda, ale k cemu je to dobry, kdyz zabije jednoho moba za 10 minut tyckou ?

Muzes sice oponovat, ze jsi nenapsal jak rychle a co z toho ten Reaver ma, ze proste jen muze, ale PvE je imo o exp/$$$/scroll gainu a o nicem jinem.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2004 :  09:38:50  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi pro slepici "kvoc". Nebo proto, ze takto (vyzdvihnout a udelat z nej absolutni fotm) dokazu popsat jakykoliv class .

Klidne rekni nejaky class a ja ho na 20 radcich popisu jako nejlepsi daoc class .

Tomu 100% verim.

A zajimalo by me jeste jedno. Jakym zpusobem dokaze Reaver bez problemu (psal jsi to o5 ty Veldo v jinem topicu), zabit Bonedancera s insta LT mackatkem ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/06/2004 :  10:09:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
A zajimalo by me jeste jedno. Jakym zpusobem dokaze Reaver bez problemu (psal jsi to o5 ty Veldo v jinem topicu), zabit Bonedancera s insta LT mackatkem ?

Ptej se Davrose/Nexusse. Ptej se/cti na BD forech na vnboardech (BD se boji pouze dvou tanku: reavera a savageho).

Imho: small shield slam BD hrace, zapnuta aura pro interrupt healovacich petu (musis mit stesti a musi byt v range) [pokud ti fajnove procuje styl plus pripadny critical plus bd nerezistne levi ddedecko, tak jednoznacne overdamagnes healovaci pety], levi, levi (a kdyz jsi rychly tak jeste jednou levi) + dot + lt a seberes bag of coins.

Edited by - VT on 04/06/2004 10:26:23
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 04/06/2004 :  11:25:11  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
pokud neposeru mackadla tak dam na solo BD ;) slam + 2 styly ve stunu a je mrtvej i kdyz ma venku healovaci pety :) pokud to ale nevyjde (miss, spatne zmacklej styl) uz nemuzu vyhrat..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/06/2004 :  11:48:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

pokud neposeru mackadla tak dam na solo BD ;) slam + 2 styly ve stunu a je mrtvej i kdyz ma venku healovaci pety :) pokud to ale nevyjde (miss, spatne zmacklej styl) uz nemuzu vyhrat..

Asi jako infiltrator pred NF. Pa, stun po PA, vanish, PA a pak uz musi lezet a nebo jsem mrtvy ja. Po NF uz to nepujde.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2004 :  12:09:39  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ptej se Davrose/Nexusse. Ptej se/cti na BD forech na vnboardech (BD se boji pouze dvou tanku: reavera a savageho).

Imho: zapnuta aura pro interrupt healovacich petu (musis mit stesti a musi byt v range)

Interupco? healovaci kostry ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/06/2004 :  14:26:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nemachruj

BD healer pets are uninteruptable.
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 24/01/2005 :  08:46:40  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tak som prave dorobil reavera na 50. Specka bez autotrain 50flex, 42shield, 36soul, 16 parry. Je to super char. V PvE posledne leveli chainpully zltych mobov
(nie v catacombs zonach, to su uplne INE zlte moby ;)) nie su problem, cakal som len chvilu na end. Ak mi aspon raz vyjde block chain (co vyjde v 95% pve bojoch) koncim s min 80% health, vacsinou full. Na vyssi lvl mobov to uz je horsie. Chyba mi nejaky shchopnejsi anytime style (pouzivam stale taunt ktory sa mi zda najlepsi) a miss je dost velky. RvR este len zacinam ale kombo slam + leviathan je dost dobre. K tomu 2 instant interrupty a aury, super realm ability a mame jeden z najlepsich alb charov Uz by som nikdy nechcel hrat tanka bez charge alebo nejakej formy interruptu.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 24/01/2005 08:49:07
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000