Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 03:55:17
|
Rika vam to neco ? Prectete si tenhle clanek..myslim ze to stoji za to
    http://www.sprcha.com/story/2003/5/21/21847/7979
nebo alespon ty citaty znej :-)) uryvek :
Vincent pravil: "Když jsem měl v Americe hlad a neměl prachy, tak jsem si vždycky zašel do samoobsluhy, tam si naložil košík jídlem a jel s nim před pokladnu. Tam jsem se postavil, a to co sem měl v košíku jsem začal žrát. A než zavolali policajty, tak sem byl najedenej. Policajti mě pak naložili do auta, vodvezli do sousední čtvrti a tam mě vyložili". Tak pravil Vincent.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
GM_Vasako
New Member

121 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 11:38:58
|
v u.s. je kradeni/jezeni v samoobsluze pomerne castym jevem. osobne jsem byl jeho svedkem nekolikrat. nebud z toho tak vyplasenej. |
Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 16:06:44
|
no, mne ten clanek docela dost pobavil, je pekne napsanej.. ty pribehy tam co mne ale vazne vyplasilo je to, ze majitel herny ma zapotrebi v americe krast zradlo  |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|