Author |
Topic  |
|
doomix
Starting Member
15 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 19:16:42
|
Caute lidi! chtel bych moc hrat Lienage po betatestu sehnal bych i penize , ale je problem, ze nevim jak si tu hru zaplatit, platebni kartu asi mit nemuzu (je mi 16), nebo mozna jo, ale nefim jestli by se s ni dalo platit i pres internet, tak se chci optat jestli to de zaplatit i jinak nez pres kartu... diks
|
|
| |
Dayyo
Starting Member
93 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 20:23:00
|
quote: Originally posted by doomix
Caute lidi! chtel bych moc hrat Lienage po betatestu sehnal bych i penize , ale je problem, ze nevim jak si tu hru zaplatit, platebni kartu asi mit nemuzu (je mi 16), nebo mozna jo, ale nefim jestli by se s ni dalo platit i pres internet, tak se chci optat jestli to de zaplatit i jinak nez pres kartu... diks
No bylo to tady jiz mnohokrat receno(resp. "napsano")- ze k tomu je nutna mezinarodni karta embossovana typu VISA nebo MasterCard- coz jsou karty ,ktere se myslim davaji jen osobe starsi l8 let, a banka pozaduje na uctu nejaky ten zustatek---vetsinou se to pohybuje kolem l5-20 000 KC.....takze jedine rodice -jak to tak vidim :o) |
|
 |
|
doomix
Starting Member
15 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 21:24:33
|
Oki diky! :) a drzte mi palce, snad rodice ukecam <) |
 |
|
doomix
Starting Member
15 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 20:00:56
|
quote: Originally posted by doomix
Oki diky! :) a drzte mi palce, snad rodice ukecam <)
Mno tak to dopadlo jak sem predpokladal, rodice rekli ze takovou kartu nemaj a ze jen kvuli tomu ze chci koupit nejakou hru si ji nebudou porizovat :( chjoo ma to nekdo smulu |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 20:47:43
|
www.ebanka.cz vytvoreni: - cas: 1tyden od podpisu smlouvy - cena: 1k na ucet do 14dnu od zalozeni (muzes hned pouzit) - poplatek: pokud si dobre pamatuji tak 250kc na rok - vek: 18let (tedy u tebe rodice)
zkus jim to navrhnout.
edit: upresneni casu |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 07/05/2004 10:12:43 |
 |
|
doomix
Starting Member
15 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 10:43:06
|
quote: Originally posted by elidor
www.ebanka.cz vytvoreni: - cas: 1tyden od podpisu smlouvy - cena: 1k na ucet do 14dnu od zalozeni (muzes hned pouzit) - poplatek: pokud si dobre pamatuji tak 250kc na rok - vek: 18let (tedy u tebe rodice)
zkus jim to navrhnout.
edit: upresneni casu
Tak mam totalne divny rodice, proste je neukecam a neukecam  Tak mam jinej napad, nenasel by se nekdo hodnej a komu bych mohl verit, ze kdyz mu preposlu penize z uctu na jeho ucet, jestli by to nemohl obednat... byl bych fakt vdecny |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 13/05/2004 : 07:54:28
|
Panove proc davate jak podminku "embossovanou" ? Osobne mam virtual Visa platebni kartu. Na ucte staci mit 100 kc, a platit s ni de stejne tak : ) |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
|
Topic  |
|