Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Lineage II
 Prosim pomoc
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

doomix
Starting Member

15 Posts

Posted - 05/05/2004 :  19:16:42  Show Profile  Send doomix an ICQ Message Send doomix a Private Message  Reply with Quote
Caute lidi! chtel bych moc hrat Lienage po betatestu sehnal bych i penize , ale je problem, ze nevim jak si tu hru zaplatit, platebni kartu asi mit nemuzu (je mi 16), nebo mozna jo, ale nefim jestli by se s ni dalo platit i pres internet, tak se chci optat jestli to de zaplatit i jinak nez pres kartu... diks

Dayyo
Starting Member

93 Posts

Posted - 05/05/2004 :  20:23:00  Show Profile Send Dayyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doomix

Caute lidi! chtel bych moc hrat Lienage po betatestu sehnal bych i penize , ale je problem, ze nevim jak si tu hru zaplatit, platebni kartu asi mit nemuzu (je mi 16), nebo mozna jo, ale nefim jestli by se s ni dalo platit i pres internet, tak se chci optat jestli to de zaplatit i jinak nez pres kartu... diks

No bylo to tady jiz mnohokrat receno(resp. "napsano")- ze k tomu je
nutna mezinarodni karta embossovana typu VISA nebo MasterCard- coz jsou karty ,ktere se myslim davaji jen osobe starsi l8 let, a banka
pozaduje na uctu nejaky ten zustatek---vetsinou se to pohybuje kolem l5-20 000 KC.....takze jedine rodice -jak to tak vidim :o)

Go to Top of Page

doomix
Starting Member

15 Posts

Posted - 05/05/2004 :  21:24:33  Show Profile  Send doomix an ICQ Message Send doomix a Private Message  Reply with Quote
Oki diky! :) a drzte mi palce, snad rodice ukecam <)
Go to Top of Page

doomix
Starting Member

15 Posts

Posted - 06/05/2004 :  20:00:56  Show Profile  Send doomix an ICQ Message Send doomix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doomix

Oki diky! :) a drzte mi palce, snad rodice ukecam <)

Mno tak to dopadlo jak sem predpokladal, rodice rekli ze takovou kartu nemaj a ze jen kvuli tomu ze chci koupit nejakou hru si ji nebudou porizovat :( chjoo ma to nekdo smulu
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 06/05/2004 :  20:47:43  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
www.ebanka.cz
vytvoreni:
- cas: 1tyden od podpisu smlouvy
- cena: 1k na ucet do 14dnu od zalozeni (muzes hned pouzit)
- poplatek: pokud si dobre pamatuji tak 250kc na rok
- vek: 18let (tedy u tebe rodice)

zkus jim to navrhnout.

edit: upresneni casu

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 07/05/2004 10:12:43
Go to Top of Page

doomix
Starting Member

15 Posts

Posted - 10/05/2004 :  10:43:06  Show Profile  Send doomix an ICQ Message Send doomix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

www.ebanka.cz
vytvoreni:
- cas: 1tyden od podpisu smlouvy
- cena: 1k na ucet do 14dnu od zalozeni (muzes hned pouzit)
- poplatek: pokud si dobre pamatuji tak 250kc na rok
- vek: 18let (tedy u tebe rodice)

zkus jim to navrhnout.

edit: upresneni casu

Tak mam totalne divny rodice, proste je neukecam a neukecam
Tak mam jinej napad, nenasel by se nekdo hodnej a komu bych mohl verit, ze kdyz mu preposlu penize z uctu na jeho ucet, jestli by to nemohl obednat... byl bych fakt vdecny
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 13/05/2004 :  07:54:28  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Panove proc davate jak podminku "embossovanou" ? Osobne mam virtual Visa platebni kartu. Na ucte staci mit 100 kc, a platit s ni de stejne tak : )

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000