Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Zážitky
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 19/04/2004 :  08:55:45  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Tak hned jak sem prestoupil na 15 level sem si zabehl do BG, okamzite se me ujmula particka lidi a sli sme smerem k hradu, preplavali sme reku i kdyz vedle byl most a jali se utocit na hrad, po zabiti vikinga pred branou sem zacal odstrelovat strelce na hradbach, byl sem tak zaujat strelbou ze sem si nevsim jak do nasi 5ti clene skupinky nabourali 2 pidizvici, a pokosili nas.
Po resnuti to slo lepe obehli sme ostrov a na moste sme sejmuli nejakyho jarla (asi taky NPC) bohuzel do nas zezadu zase nabourali ti dva pidizvici a i kdyz nas bylo asi 9 umreli sme:))
To už sme se poucili z chyb a ostrov s hradem sme obehli celej, napadli sme skupinku Hybernaku co taborili pred branou a rozprasili sme ji, pak sme pritahli beranidlo a zacali se probouravat do hradu, posadka Midgardu delala obcasne vypady a postrupne slabla a umirala. Probourali sme se na nadvori, kde em zabil lucistnik (NPC), vratil sem se a s radosti sem zaznamenal ze nekdo rpesunul beranidlo k druhe brane (vez), zrovna kdyz sme stahovali pac nas napadlo mnoho NPC nas prepadli opet Hybernaci no my statecne umreli a na oplatku sme je vzapeti prepadli mi, opet sme se probojovali na nadvori jen aby nas v nem vybili Midgardi a tim to pro me skoncilo:)
Odnes sme si 11 killu a musim rict ze po pocatcnim tapani mi to celkem slo a zvyk sem si hidovat a dokonce sem tem Midgardanum malem utek:)

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)

Edited by - Yennefer on 19/04/2004 11:42:09

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2004 :  10:28:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Trosku jsi mi pripomnel Trimaniuse/Markethiu, ktery byl (tri/ctyri roky zpet) podobne nadsenym dopisovatelem z DAOCu (rvr) :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/04/2004 :  13:18:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Koli Markete a jej pribehom z daocu som sa na daoc dal trosku ma sklamalo ze som si tie jej pribehy uzil asi po 3 mesiacoch hrania ale to je vedlajsie
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 19/04/2004 :  13:22:37  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
a sou enkde napsany?

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/04/2004 :  14:09:00  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Fuuu, to bolo pred mozno dvoma rokmi, hrozne davno. To bolo myslim pre nejaky internetovy casopis, ale uz netusim kde to moze byt. A myslim ze kedysi davno vravel ze mu odisiel disk a stratil tak vsecky pribehy, aj tie nezverejnene
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/04/2004 :  13:25:09  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

a sou enkde napsany?

Napr. zde:
http://forum.imperium.cz/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4274&whichpage=1
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 21/04/2004 :  14:31:50  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

a sou enkde napsany?

Napr. zde:
http://forum.imperium.cz/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4274&whichpage=1

Ten manik ma fakt spisovatelsky vlohy,fakt moc hezky prevypraveny,az jsem mu zavidel ze tam byl
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 24/04/2004 :  01:57:54  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Díky za pochvalu, byl jsem placený Mythicem (co nový account z ČR, to dolar), takze ted jsem milionář Ale byly to časy ... nostalgie pracuje ... No, napsal jsem tři příběhy plus něco celkově na dva články o hře, ale to už nevím kam. Ty příběhy se dají najít :

Příběh 1 - "První střetnutí" : http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI=10972&CAI=2164

Příběh 2 - "Mission Impossible" : http://www.doupe.cz/PChry/AR.asp?ARI=11151&CAI=2164

Příběh 3 - "Jeden Goblet vládne všem" : http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI=11382&CAI=2164

Ale berte je s rezervou, jsou skutečně z úplných počátků hraní a spuštění serverů ... Bylo toho víc, příběhů i srandovních screenů, ale před 2 lety mi brutálně odešel hard a většina pryč ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 24/04/2004 02:05:11
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000