Author |
Topic  |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 08:55:45
|
Tak hned jak sem prestoupil na 15 level sem si zabehl do BG, okamzite se me ujmula particka lidi a sli sme smerem k hradu, preplavali sme reku i kdyz vedle byl most a jali se utocit na hrad, po zabiti vikinga pred branou sem zacal odstrelovat strelce na hradbach, byl sem tak zaujat strelbou ze sem si nevsim jak do nasi 5ti clene skupinky nabourali 2 pidizvici, a pokosili nas. Po resnuti to slo lepe obehli sme ostrov a na moste sme sejmuli nejakyho jarla (asi taky NPC) bohuzel do nas zezadu zase nabourali ti dva pidizvici a i kdyz nas bylo asi 9 umreli sme:)) To už sme se poucili z chyb a ostrov s hradem sme obehli celej, napadli sme skupinku Hybernaku co taborili pred branou a rozprasili sme ji, pak sme pritahli beranidlo a zacali se probouravat do hradu, posadka Midgardu delala obcasne vypady a postrupne slabla a umirala. Probourali sme se na nadvori, kde em zabil lucistnik (NPC), vratil sem se a s radosti sem zaznamenal ze nekdo rpesunul beranidlo k druhe brane (vez), zrovna kdyz sme stahovali pac nas napadlo mnoho NPC nas prepadli opet Hybernaci no my statecne umreli a na oplatku sme je vzapeti prepadli mi, opet sme se probojovali na nadvori jen aby nas v nem vybili Midgardi a tim to pro me skoncilo:) Odnes sme si 11 killu a musim rict ze po pocatcnim tapani mi to celkem slo a zvyk sem si hidovat a dokonce sem tem Midgardanum malem utek:)
|
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
Edited by - Yennefer on 19/04/2004 11:42:09
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 10:28:27
|
Trosku jsi mi pripomnel Trimaniuse/Markethiu, ktery byl (tri/ctyri roky zpet) podobne nadsenym dopisovatelem z DAOCu (rvr) :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 13:18:18
|
Koli Markete a jej pribehom z daocu som sa na daoc dal  trosku ma sklamalo ze som si tie jej pribehy uzil asi po 3 mesiacoch hrania ale to je vedlajsie   |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 19/04/2004 : 13:22:37
|
a sou enkde napsany? |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/04/2004 : 14:09:00
|
Fuuu, to bolo pred mozno dvoma rokmi, hrozne davno. To bolo myslim pre nejaky internetovy casopis, ale uz netusim kde to moze byt. A myslim ze kedysi davno vravel ze mu odisiel disk a stratil tak vsecky pribehy, aj tie nezverejnene  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
|
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 24/04/2004 : 01:57:54
|
Díky za pochvalu, byl jsem placený Mythicem (co nový account z ČR, to dolar), takze ted jsem milionář Ale byly to časy ... nostalgie pracuje ... No, napsal jsem tři příběhy plus něco celkově na dva články o hře, ale to už nevím kam. Ty příběhy se dají najít :
Příběh 1 - "První střetnutí" : http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI=10972&CAI=2164
Příběh 2 - "Mission Impossible" : http://www.doupe.cz/PChry/AR.asp?ARI=11151&CAI=2164
Příběh 3 - "Jeden Goblet vládne všem" : http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI=11382&CAI=2164
Ale berte je s rezervou, jsou skutečně z úplných počátků hraní a spuštění serverů ... Bylo toho víc, příběhů i srandovních screenů, ale před 2 lety mi brutálně odešel hard a většina pryč ... |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
Edited by - Trimanius on 24/04/2004 02:05:11 |
 |
|
|
Topic  |
|