Author |
Topic  |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 24/03/2004 : 18:09:33
|
S UO je mi to jasny, ale co takhle Q3A, Call of Duty atd.. Muzete mi nekdo poradit jak se proxynou prokousat nebo jakou proxy/program pouzit? -Mame na koleji nasdileny pripojeni prez proxynu, takze jestli mate poruce lepsi reseni, ktery tohle odstrani tak sem s nim. Dik
|
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
|
| |
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 24/03/2004 : 18:59:21
|
Zkus Winproxy a Winroute lite dohromady.Nejlepsi kombinace |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 24/03/2004 : 19:31:40
|
quote: Originally posted by Artuhr
Zkus Winproxy a Winroute lite dohromady.Nejlepsi kombinace
Prez winproxy jedu takze jestli staci pridat winroute tak to snad zvladnu. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 00:19:58
|
možná by nebylo od věci si zjistit co je to proxy server
myslim, že na síť o dvou pc neni potřeba a použití winroute mně taky neni jasný
pokud funguješ na windows (jako že asi jo), stačí zapnout (na tom počítači co je připojenej do internetu) routování (součást systému od windows 95)
no a na tom druhym si nastavíš ten první jako bránu |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 01:40:22
|
v tehle pripadem "mam doma 3 kompy a UPC" je imo 100x lepci vynalozit nakej mensi peniz a koupit router+switch ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 09:36:42
|
quote: Originally posted by Stilgar
v tehle pripadem "mam doma 3 kompy a UPC" je imo 100x lepci vynalozit nakej mensi peniz a koupit router+switch ...
a nestaci jenom switch ? ja nevim, ptam se  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 25/03/2004 09:37:15 |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 10:15:25
|
Pri poslednim pokusu o sdileni pripojeni ala Microsoust mi klekly okna. Ten winroute lite je super, vsechno slape ok, ma to DHCP a nastaveny je to asi za 30 sekund i clovekem co to vidi poprve. |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 10:35:25
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Stilgar
v tehle pripadem "mam doma 3 kompy a UPC" je imo 100x lepci vynalozit nakej mensi peniz a koupit router+switch ...
a nestaci jenom switch ? ja nevim, ptam se 
Zalezi kolik mas IP... |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 12:27:35
|
quote: Originally posted by Cert2
S UO je mi to jasny, ale co takhle Q3A, Call of Duty atd..
Hehe, ja sem vedel ze vas dostanu ;) |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 16:44:34
|
to Cert2:nezapomne si ale nekde v nastaveni Winroute vypnou automaticke odpojovani.dela to celkem bordel |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 21:46:00
|
quote: Originally posted by Horin
quote: Originally posted by Cert2
S UO je mi to jasny, ale co takhle Q3A, Call of Duty atd..
Hehe, ja sem vedel ze vas dostanu ;)
njn, ty vis ze s Rebelem bydlim, ale Call of Duty hrat doufam nebudu. Takovyhle kraviny kde se minutu nekde plizis a pak se vzajemne pokropite a jeden chcipne nebo te nekdo sejme sniperkou fakt nemusim. Kdo zna ThreeWave mod do Q3A tak vi o cem mluvim. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 08:08:33
|
jo Winroute lite je fakt zajimavy. To clovek jen nainstali, restartne, vybere ktera sitovka/modem je do netu a ktera do LAN a uz to frci.. jen nastavit tu branu na 2. pc a IP (nebo v winroute nastavit dhcp) .. a je to zadarmo, ale tusim omezeni jen na 2 clienty.
Problem ICS ve windows je vtom, ze ho nadmerne mnozstvi her nepodporuje :o(( treba takova AO snim mela jednu dobu problemy a Neocron taky. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
|
Topic  |
|