Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Jak nejlépe specnout healera do RvR
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/02/2004 :  15:28:34  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
S výběrem rasy nebyl zas takový problém
(nejmenší dwarf-ženská,lehce se schová trolovi do kapsy a těžko se zaměřuje ,dwarf má mnohem víc HP než frost,i když frost má vyšší pietu)
Ale jak zvolit finální spec?
38pac(pro první aoe insta stun-vyplatí se )/38mend/rest aug
nebo
36 pac/40 mend(prostřední spread,nej rezz... oželet aoe insta stun)/rest aug
nebo jiná spec?
Taky si nejsem jistej jak rozdělit RA..
MCL 1 je asi solidní základ každého castera/seera
Dál se mi jeví jako pužitelný abilitky serenity,wild arcana,wild healing nebo mastery of healing.
Má cenu škudlit bodíky na purge,battery of life,perfect recovery?
Předem díky
Poradte,předem díky

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 26/02/2004 :  16:44:04  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Podle me 2 nejlepsi specky:

40mend/36pac/rest aug
31mend/44pac/rest aug

Kazda specka ma svoje....

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/02/2004 :  16:47:22  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Na purge bych skudlil hodne rychle, on mezzlej healer ani to MCL1 nepotrebuje

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/02/2004 :  16:55:41  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Na purge bych skudlil hodne rychle, on mezzlej healer ani to MCL1 nepotrebuje

Hehe to mas pravdu
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 26/02/2004 :  19:31:15  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
nerozhoduj se podle instantu, ty maji timer (heal instanty) a nebo je obtizne je vubec nekdy pouzit (pac instanty), kdyz pouzijes jako opening ae inst stun na meele grupu budes za vola pac je tim stunnes na 1sec a das jim imunitu na stun

rozhoduj se podle toho co budes budes potrebovat nejcasteji, ja nejcasteji pouzivam single mez, single stun, single root, spread heal, full rez, ae mez

batery of life se hodi ale stoji silene moc bodu na to co to umi, nema smysl o tom premejslet pokud nemas body nazbyt (tj. po R8)

mcl rozhodne 2 a to co nejrdive
purge samozrejme
perfect recovery je velmi dobre ale bof/sos jsou lepsi ;) klidne experimentuj blizi se ra respec zdarma ;)

z pasivnich nema moc cenu jet lepsi heal (je to zanedbatelne +) serenity ti staci 1, vic je zbytecne pokud mas svuj power regen, dobre jsou crit healy

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 27/02/2004 :  20:55:30  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Zdar všem, ja také budu rozjizdet Healera, ale nově na EU DAoC, protože přechazím a dohodl jsem se s klukama zkusit specku 32men/32aug/29pac, děláme nějakou solidní grupu a Clerika na heal mame a Barda na mezzy taky, tak vyzkousime toto .
Tato specka obsahuje:
Zlaté Haste, Group Chant
75% insta heal a spread 1
a ten zbytek aspoň do pac... ať je nějake POM a insta mezz, sice čekám, že budou resisty, ale necham se překvapit, ale říkám je to specka , která bude zkoušena na Camlannu ( To je EU PvP server ) a přece respecnout se da vždy
A co se tyče RvR tak se mi libí 41 men/18aug/30 pac ,ale je vždy lepší mit min 2 healery, protože nějak zvladat rychle mezz-stun a healoání je v celku obtížne.

Kamile Hodně štěstí a pozdravuj tam všechny Blesk

Edited by - Pramen on 27/02/2004 21:10:03
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 27/02/2004 :  21:01:56  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
A já si vemu raději NORSEMANKU Je lépe vyvinutá, než šeredná tlustá trpaslice , blee
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 28/02/2004 :  13:12:39  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
trpaslik neni tlustej ale malej a to je podstatny rozdil ;)
kdo je malej hur se targeti

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 28/02/2004 :  13:54:30  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
no nejhur se targeti nejmensi lurikeen a ten nic seer nemuze.. to je taky chyba :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/02/2004 :  20:02:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A taky je chyba ze lurikeen je hib a nie midg
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 29/02/2004 :  21:09:47  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

Zdar všem, ja také budu rozjizdet Healera, ale nově na EU DAoC, protože přechazím a dohodl jsem se s klukama zkusit specku 32men/32aug/29pac, děláme nějakou solidní grupu a Clerika na heal mame a Barda na mezzy taky, tak vyzkousime toto .
Tato specka obsahuje:
Zlaté Haste, Group Chant
75% insta heal a spread 1
a ten zbytek aspoň do pac... ať je nějake POM a insta mezz, sice čekám, že budou resisty, ale necham se překvapit, ale říkám je to specka , která bude zkoušena na Camlannu ( To je EU PvP server ) a přece respecnout se da vždy
A co se tyče RvR tak se mi libí 41 men/18aug/30 pac ,ale je vždy lepší mit min 2 healery, protože nějak zvladat rychle mezz-stun a healoání je v celku obtížne.

Kamile Hodně štěstí a pozdravuj tam všechny Blesk

Mno v grp 3-4 lidi stiham s prstem v nose i mez/stun+heal,v 5-6ti je uz sranda a ve fg je to nejlepsi,to se nezastavim jako jedinej seer v grp.
Jinak si to na Evrope uzij,doufam ze si se to uz naucil hrat a nebudes delat ostudu
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 01/03/2004 :  02:36:37  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Hele Kamile nedoufej, nemysli si, že někde udělám ostudu, protože už teď mám 2 healery, které jsem zkoušel, 1 je na MLF a 1 je na Mordredu a zkoušel jsem je dost dlouho na to ,abych je uměl ovládat stylem mezz/stun, heal, haste chanty, takže buď v klidu

Edited by - Pramen on 01/03/2004 02:38:11
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000