Author |
Topic  |
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 07:44:52
|
Presne to jsem myslel ze maji jinou AR. Ted jsem prosustroval 250K protoze ten nouma Proconsul me vyrobil hadrovy paldron.Ja bych toho vola nakopal Upgradovat o +2 se neda. Ale zbran koupis +1/pak das prvni cursed/pokrizujes se/a voala +2/druhy cursed/pokrizovat/pomodlit/voala +3/napeti strida uvolneni/normal svitek/voala +4 "a vo vo votom to je" OK tak pres ICQ.Neni mozne napsat neco na automaticke lootovani? |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 12:50:09
|
quote: Originally posted by Milan
Presne to jsem myslel ze maji jinou AR. Ted jsem prosustroval 250K protoze ten nouma Proconsul me vyrobil hadrovy paldron.Ja bych toho vola nakopal Upgradovat o +2 se neda. Ale zbran koupis +1/pak das prvni cursed/pokrizujes se/a voala +2/druhy cursed/pokrizovat/pomodlit/voala +3/napeti strida uvolneni/normal svitek/voala +4 "a vo vo votom to je" OK tak pres ICQ.Neni mozne napsat neco na automaticke lootovani?
Je vseobecne znamy ze proconsul je nejvetsi Gay v cele hre. Ten krypl mi udelal z asix 100 pokusu jen 3 plate a Stoupovi udela snad 3x FP a jednou dokonce ichitin. PROCONSUL JE CHICKEN SHIT!!! Jeste ze ja mam vetsi stesti na svytky a upgradovani. Kdyby mel nekdo zajem o my stary assa dagger +4 a +6 muzem se domluvit icq si snad dokazete najit.  |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 17:35:42
|
Tak tohle je fakt mrdat. Tyhle lagy co sou poslednich par dni sou nesnesitelny za tohle tem sikmookejm zlutakum nebudu platit ani korunu. Do ted se to jeste dalo, ale to co ti kreteni predvadej v poslednich dnech neni hra, ale prochazka galerii na fantsy motivy. Proc kurwa delaj hry kdyz se pak neumi postarat ani o to aby ta hra byla aspon trosku hratelna? Jak takhle chcou natahnout lidi to opravdu nechapu! Jestli se to nekdy rozjede a pojede to aspon tyden slusne, napiste sem nekdo neco jako ze to ti dementi rozjeli. Do te doby fakt nemam v umyslu ani logovat. |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 20:22:25
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak tohle je fakt mrdat. Tyhle lagy co sou poslednich par dni sou nesnesitelny za tohle tem sikmookejm zlutakum nebudu platit ani korunu. Do ted se to jeste dalo, ale to co ti kreteni predvadej v poslednich dnech neni hra, ale prochazka galerii na fantsy motivy. Proc kurwa delaj hry kdyz se pak neumi postarat ani o to aby ta hra byla aspon trosku hratelna? Jak takhle chcou natahnout lidi to opravdu nechapu! Jestli se to nekdy rozjede a pojede to aspon tyden slusne, napiste sem nekdo neco jako ze to ti dementi rozjeli. Do te doby fakt nemam v umyslu ani logovat.
a ty za to fakt platis? to ses asi jedinej ;P premejslej trosku nez neco vyblejes ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 21:23:30
|
Ja sem to pochopil celkem dobre : ) |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 22:02:41
|
quote: Originally posted by Stormer
Tak tohle je fakt mrdat. Tyhle lagy co sou poslednich par dni sou nesnesitelny za tohle tem sikmookejm zlutakum nebudu platit ani korunu. Do ted se to jeste dalo, ale to co ti kreteni predvadej v poslednich dnech neni hra, ale prochazka galerii na fantsy motivy. Proc kurwa delaj hry kdyz se pak neumi postarat ani o to aby ta hra byla aspon trosku hratelna? Jak takhle chcou natahnout lidi to opravdu nechapu! Jestli se to nekdy rozjede a pojede to aspon tyden slusne, napiste sem nekdo neco jako ze to ti dementi rozjeli. Do te doby fakt nemam v umyslu ani logovat.
a ty za to fakt platis? to ses asi jedinej ;P premejslej trosku nez neco vyblejes ;)
Nejdriv si to poradne precti nez sem neco vyseres! Urcite si jednou banda korejskejch tipku rekla "dlouho sme tu nemeli nejakou super free onlinovku" a tak sedli a udelali KO. Jo muzes bejt optimista ze ti to nikdy nezpoplatnej, ale asi budes prekvapenej. Kazdej prumerne inteligentni beloch z miho postu pochopi ze je to zatim free. Vono aby taky open beta nebyla free ze |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 04:39:15
|
No lognout by jsi se mohl treba kvuli tomu aby jsi me daroval ty daggry. JInak lagy v Eslantu jsou pro to ze vsichni tam ted expujou.JInde to je o dost lepsi |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 06:40:06
|
Ten problem je vtom, ze vsichni jsou jak zmrdi nacpany na Adonis 1, kvuli PvP zone. Az bude i na 2ce tak se to zlepsi.
Hlavne jak zavedli ty 2 nove servery - jestli tam daji char. transport, tak se urcite rada lidi odleje dal a bude pohoda. Nechapu proc udelali Cypheri, kdyz neumoznili lidem prenyst char. Dyt to by jenom debil expoval znova (leda ze to ty lidi myslej vazne a chtej si to platit, tak samozrejme odejdou nekde kde to zacina pozdeji = jsou vlastne nejvyssi levely na serveru a bez lagu.) Ja jsem prodaval makro jednomu co je na cypheru a rikal ze tam byl s 35 levelem jeden z nejvyssich takze prej pohoda pvp :o)) ted uz ma sice zas pres 40, ale proste neni to tak zkvasly no.
Jinak oni HW na 1cce neposilej prave protoze ; 1. 1/3 lidi na konci bety odejde 2. dali 2 nove servery, takze se hraci zas prelejou (i kdyz nebude char transfer)
Jinak mam ted ve sprave 3 ucty. sou to shodou okolnosti vsecko 31lev 2x archer 1x assasin ucet colldor (mage level do 20) a colldor2 heslo [cenzored] (31lev assasin). svuj si zatim ponecham mozna jeste budu hrat, tyhle sem dostal od Colldora ale nejak nevim co snima .
edit : kdo ma zajem o heslo ad napise na ICQ/MSN/mejla.
Milan > serou te lagy ? hraj na Cypheru :o))) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 07/04/2004 21:17:18 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 09:43:04
|
No ja dneska jel na Adonis 2 a lagovalo to jako svina taky. Dokonce i v newbee zone pred mestem byl lag jak svine. Tak fakt nevim. Jeste dodatek pro Madoralen: lagy pry byli odstraneny a vse uz ma byt tak jako driv. No stav asi pred 5 hodinami tomu moc neodpovidal |
Edited by - Milan on 07/04/2004 11:57:09 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 11/04/2004 : 14:15:18
|
No ja dneska jel na Adonis 2 a lagovalo to jako svina taky. Dokonce i v newbee zone pred mestem byl lag jak svine. Tak fakt nevim. Jeste dodatek pro Madoralen: lagy pry byli odstraneny a vse uz ma byt tak jako driv. No stav asi pred 5 hodinami tomu moc neodpovidal
No ja teda lognul vcera a byla to pohodicka. Za tohle sem uz ochotnej i platit. Rodier:> No nevim jestli to na 2. nekdy lagovalo min. Rekl bych ze je to vsechno na jedno brdo. Kazdopadne byl sem informovan ze ted tam prej cosi opravili tak by to melo jet. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/04/2004 : 18:37:39
|
stejne by bylo lepsi pokud to chces platit zacit na tech novejch.. pokud teda chces jet i pvp a aktivne se tomu venovat |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 13/04/2004 : 10:47:01
|
quote: Originally posted by Rodier
stejne by bylo lepsi pokud to chces platit zacit na tech novejch.. pokud teda chces jet i pvp a aktivne se tomu venovat
A to jako proc? Neni v tech servrech zadnej rozdil. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 13/04/2004 : 15:23:17
|
stejne by bylo lepsi pokud to chces platit zacit na tech novejch.. pokud teda chces jet i pvp a aktivne se tomu venovat
A to jako proc? Neni v tech servrech zadnej rozdil.
JJ zacinat na novem serveru je blbost.Vetsina cechu ja na Adonisu a kdyby snad nejaky zustal a platil tuhle kokotinu tak aspon budes mit skym si pokecat. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 10:12:14
|
quote:
JJ zacinat na novem serveru je blbost.Vetsina cechu ja na Adonisu a kdyby snad nejaky zustal a platil tuhle kokotinu tak aspon budes mit skym si pokecat.
jakou kokotinu? Me to prijde jako vcelku v klidu hra. Teda kdyz nejak prekousnu to expeni. pvp me za assasina dost bavi a verim ze az se to zpoplatni pribude par itemu a snad nejaky novy lokace :p DOUFAM |
Edited by - Mandorallen on 14/04/2004 10:12:39 |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 10:29:45
|
Me ta hra bavila asi tejden, dva, pak je to strasna nuda. Proste porad to samy na stejnych mistech, se stejnyma vecma, nic novyho, mizerny prostredi, veci, atd., skoro zadna odlisnost charakteru. A hlavne podle me dneska hra bez promakanyho quest systemu nema sanci, delat quest jednou za 10 lvl, hlavne na tech vyssich lvl, je trochu malo. Ale je to beta, buh vim, jak to bude vypadat, az to bude hotovy. Jeste by me zajimalo Mandorallene jak dlouho uz to hrajes? Ono te to urcite taky omrzi, neboj : ) |
 |
|
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 17:08:16
|
Podarilo se mi udelat Chitin Goblin Pads pro clerica, prodam nejvyssi nabidce, s tim ze uprednostnuju nejakou peknou zbran pro archera a min 2 M v hotovosti podle kvality zbrane, bud zde nebo lepe na icq pro pripadne zajemce zde hodim pozadavky brneni: weight : 10.00 max durability : 8750 defense ability : 102 str. bonus :10 HP bonus : 50 rezisty : 16 flame, glacier, lightning REQ. STR : 88 REQ. INT : 156 (krome def a ozadavku jsou to v podstate standartni clericky goblin pads) |
Tak trosku...klokan |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 17:25:50
|
quote: Originally posted by Arlach
Me ta hra bavila asi tejden, dva, pak je to strasna nuda. Proste porad to samy na stejnych mistech, se stejnyma vecma, nic novyho, mizerny prostredi, veci, atd., skoro zadna odlisnost charakteru. A hlavne podle me dneska hra bez promakanyho quest systemu nema sanci, delat quest jednou za 10 lvl, hlavne na tech vyssich lvl, je trochu malo. Ale je to beta, buh vim, jak to bude vypadat, az to bude hotovy. Jeste by me zajimalo Mandorallene jak dlouho uz to hrajes? Ono te to urcite taky omrzi, neboj : )
jezis to nevim, ale vim ze to hraju asi tyden po tom co se ta open beta otevrela. Me uz to taky nebavi. Tim myslim expeni pvp je super lepsi jak uo. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 17:51:04
|
Arlach:No vzhledem k tomu ze ho bavi PvP tak to asi bude hrat uz dlouho. Ono dostavat na nizkem lvl one hity podle me moc zabavne neni. Thrreplo:Tak tomu rikam LB. Ja se vcera naopak tak rozcilil ze to asi na chvilku zase prestanu hrat.4hodiny harvim pooky a pak z 8 pokusu me padlo je jedno Plate telo.Byl jsem v takovem tranzu ze jsem pobihal po meste a zkupoval dalsi a dalsi goblini casti a zkousel to znova a znova. A stejne z toho bylo kulovy. Tak jsem se sel odreagovat do kolony a tam jsem zjistil ze sice uz nedostavam one hity ale doble hity a ja porad mlatim jen kolem 100.Tahle hra je proste kokotina a basta Fidel. |
 |
|
lanson
Starting Member
1 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 18:37:22
|
mel bych menci dotaz po uspesnem instalovani hry i luncheru zadam nicka pasw. a misto spusteni hry mi to napise nakou chybu ve scriptu Ve skriptu na této stránce došlo k chybě.
Řádek: 87 Znak: 2 Chyba: Objekt tuto vlastnost nebo metodu nepodporuje. Kód: 0 URL: https://www.e-games.com.my/asp/login/kologin.asp?id=OK
Chcete na této stránce i nadále spouštět skripty? Ano /Ne |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 20:13:29
|
Arlach:No vzhledem k tomu ze ho bavi PvP tak to asi bude hrat uz dlouho. Ono dostavat na nizkem lvl one hity podle me moc zabavne neni. Thrreplo:Tak tomu rikam LB. Ja se vcera naopak tak rozcilil ze to asi na chvilku zase prestanu hrat.4hodiny harvim pooky a pak z 8 pokusu me padlo je jedno Plate telo.Byl jsem v takovem tranzu ze jsem pobihal po meste a zkupoval dalsi a dalsi goblini casti a zkousel to znova a znova. A stejne z toho bylo kulovy. Tak jsem se sel odreagovat do kolony a tam jsem zjistil ze sice uz nedostavam one hity ale doble hity a ja porad mlatim jen kolem 100.Tahle hra je proste kokotina a basta Fidel.
a jakej mas level clovece ? ja mam level 31 a s goblin/silan brnkem sem v Colony hebal na 2-3 hity jako archer :o)) |
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 14/04/2004 : 20:38:55
|
Arlach:No vzhledem k tomu ze ho bavi PvP tak to asi bude hrat uz dlouho. Ono dostavat na nizkem lvl one hity podle me moc zabavne neni. Thrreplo:Tak tomu rikam LB. Ja se vcera naopak tak rozcilil ze to asi na chvilku zase prestanu hrat.4hodiny harvim pooky a pak z 8 pokusu me padlo je jedno Plate telo.Byl jsem v takovem tranzu ze jsem pobihal po meste a zkupoval dalsi a dalsi goblini casti a zkousel to znova a znova. A stejne z toho bylo kulovy. Tak jsem se sel odreagovat do kolony a tam jsem zjistil ze sice uz nedostavam one hity ale doble hity a ja porad mlatim jen kolem 100.Tahle hra je proste kokotina a basta Fidel.
No abych rek pravdu tak me to dnes taky pekne vytocilo. Proconsul je gay to uz se vi dlouho. Dnes mi z 15ti pokusu dal kulovy. Jo jedny plate rukavice. Dnes sem si to vse spocital. Dostat se na lvl 55 na kterym to pvp ma trochu cenu mi bude trvat asi tak 2 tydny expeni. Sehnat si nejakou slusny daggery aspon dalsi tejden. Smejma kukrama +6 +60 a +5 +50 toho uz taky moc nedavam. Takze suma sumarum to chce pretrpet 3 tejdny totalni prudy. Mno ted mam nastesti hoknu tak budu makat a za tejden se uvidi jestli se do toho zas pustim a o krucek se mymu snu priblizim. Jinak ze to je totalni picovina neni pravda. Neco do sebe to ma. Jen nechapu ze treba neudelaji dve collony. Jednu od lvl 30-45 druhou treba 45-55 a pak neco jako pvp zonu pro power playery. Takhle totiz nemas sanci pokud nejsi magor jako Msi nebo Zerocool. Temhle levelum se nepostavim snad nikdy. Dal tu de taky dost vo equip, kdyz sem videl ze Msi ma ty nejlepsi kudly radsi ani nechci vedet kolik je ma. Da mi 600% utok mam kolem 200 hp to uz na me pak jen plivne a de dal. Nahovno tu proste je jen to ze tu muze high lvl utocit na low lvl. Nechapu jak se mi ma ubranit mag lvl 35 kteryho dam na maximalne dve rany. Edit: ne je to picovina. Cela hra je picovina Ted sem si uvedomil ze ja sam nikdy nedam stejnej lvl jak sem ja, teda pokud to neni totalni debil. Svuj lvl nedam nikdy na jedno kombo a koho nedam na jedno kombo toho uz nikdy nedam. Tohle plati v pripade rangru assasinu a waru. Mag se mi v pvp jevi jako totalni bezbranej srac kterej muze jit mrazit do grupy nic vic. Proti assasinovi je totalne bezbranej. Asi se vratim zpet ke starymu dobrymu CS. Edit 2: Tak uz sem s tim definitivne sekl. Muj acc ma ted stoupa. Rikal ze prej na harvest svitku 
|
Edited by - Mandorallen on 14/04/2004 20:59:41 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 15/04/2004 : 18:01:35
|
LOL tak tomu rikam schiza Za pul hodky od "tuhle hru miluju" k "Fuck off KO"  Takhle EHm nejsi nahodou ve hre Teisik? No neva Tak Mando. Trosku prehanis. To ze par maniku se zblaznilo a uz maji lvl 60++ jeste neznamena ze taky potrebujes 60-tku. Podle meno ti 51-53 bohate staci. To ze lojzi jako Zero nedas sam to podle me vubec nevadi. Proste chod v grupe. Nedavno jsme Zera sejmuli ve full grupe 45-50 to bylo radosti na starem belidle  Mag zase tak spatnej neni ale holt nesmi solovat jinak je to potrava pro assasiny. V grupe ma docela dobrou damage a jeste navic zpomaluje takze nepritel nemuze utect. PvP je dost nuda jedna arena(colony) tot vse. A i tak je tam obcas dost prazdno.Kdyby bylo tech zon vic tak narazit na nepritele by bylo docela obtizne.Jinak se me ani nechce verit ze s tim co jsi mel na sobe jsi mel nejake vazne problemy v PvP. Ono by to obcas chtelo soudnoust a neocekavat ze s tebe stane "Colony Rambo" Ja pokud bych mel stejne cile jako ty tak by me ta 55 +PvP nutne veci trvali tak 6 tydnu a na to seru. Rodier: To by me teda zajimalo na jakou socku jsi to narazil. Ze te dala az na druhou. Mam 47 a jak rikam pred nekteryma je lepsi radeji utect. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 15/04/2004 : 19:16:43
|
Milan:> no jo me proste nak nestaci killovat ubohy nooby, kteri ani nevy jestli je sejmul orc nebo nejakej mob. Je fakt ze vobcas si pekne vychutnam toho nic netusiciho maga. Cekam za nim ve stealthu az mu da mob ranu a to je prilezitost pro me. Dostane 400% a lezi. Jenze sou tu i other chary, ktery si proste nedam pokud maj lvl stejnej jak ja. A nejhorsi na tom je ze bude hur. Expeni mi uz vazne leze krkem. Toho budiz faktem to ze za poslednich 14 dni sem zdarne dodelal z lvlu 47 na 48. level. Ohledne tech pvp zon. Malo jich teda je! Kdyz jich bude vic, tak tam sice bude vetsi problem najit korist, ale plno lidi se do collony odvazi honit expy, ne jako ted. V collony kdyz potkas nooba tak mi ver ze se tam ukaze jednou a pak se tam dalsich 5lvlu neukaze. |
Edited by - Mandorallen on 15/04/2004 19:22:11 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/04/2004 : 21:44:22
|
Mne prijde, jako byste snad nikdy zadnou mmorpg nehrali.
Podivejte se treba na DAOC, tam vubec nema smysl zacinat hrat PvP pokud nemate aspon level 40+ (max je tusim 50) a to nebudete mit driv jak za 3-4 mesice hc expovani.
Tahle hra je znama tim jak je to ultra rychla levelovacka.. bych vas fakt chtel videt jinde.. Jedinej rychlejsi skillgain a hodne dobre PvP ma neocron (www.neocron.com) ten je ale radne placeny, jen davaji 10 dni zdarma a moznost stahnout si offline demo ktere vas hru nauci |
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 14:47:50
|
Mne prijde, jako byste snad nikdy zadnou mmorpg nehrali. Tahle hra je znama tim jak je to ultra rychla levelovacka.. bych vas fakt chtel videt jinde.
No kdyby jsi to dotahl dal nez na 31 tak by jsi mluvil jinak. Problem je v tom ze tenhle shit si podle me nemuze dovolit aby lidi stravili 2 mesice expovanim nez se budou moci podivat do prtave Colony kde se krome bezhlavemu mlaceni vubec nic nedeje. A jen dodam: ze v DAOC je mozne se nechat vylevelovat kamosem za kratkou dobu, dalsi hra kde rychle roste expa je napr Shadowbane. Planetside se bez expy obejde uplane a jaka je to cool hra. dodatek:Moje PvP spociva v tom ze sedim na kopci nad Human base a cekam na vhodne cile. Vcere asi po hodinr sezeni a ignorovani full grup a Zera a Vandama atd se konecne objevil ten muj pravy sampion.Nejakej noob se asi sel do Colony podivat poprve, tak jsem mu hned po Orcku vysvetlil ze tak jeste nema co delat. Jsem se na chvilku citil jako king. |
Edited by - Milan on 17/04/2004 14:56:27 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/04/2004 : 02:00:33
|
Problem je vtom, ze tomu vubec nerozumis.
|
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 16:45:57
|
Mohl by nekdo hodit nejaky FTP nebo link kde to stahnu, z official to chce nejaky heslo ci co a kdyz sem se zaregistroval stejne to nejde stahnout furt to chce prihlasit kamsi, a s toho FTP co tu bylo sem to stahl a prej poskozenej archiiv zip ... dikes |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 17:04:30
|
Ted sem to zkousel a po me to zadny heslo nechtelo, akorat je server busy. Muzes si zatim treba zkusit RYL http://www.gamemyth.com.my/, cim vic nas tam bude tim lip : ) |
 |
|
Luckydealer
Starting Member
7 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 17:14:57
|
Tak se z nejakych duvodu rozpadl clan Czech Riders ale ze zbytku jsme zalozily novej clan Skull ale jelikoz moc cechu nezbylo tak timto hledam nove cleny a nebo pokud existuje mensi clan tak by jsme se mohly spojit. |
Luckydealer(PK)Deleted Černá Vdova(PK)Minulost Menor(modrák)Minulost |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/05/2004 : 21:36:52
|
tak Ko bude za par tydnu placene.. dle news na webu. docasne zrusili nove registrace a myaccount sekci kvuli testovani billing systemu. kazdy kdo ma ucet ziska 500 bodu .. ale nevim na jak dlouho to vystaci.. asi na mesic hrani ? |
|
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 23:42:07
|
Takze uz je to placeny ? :( |
Zde je síň nazývaná Glitni,podepřená zlatými pilíři,se střechou ze stříbra,zde Forseti sedí celé dny,a urovnává spory. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/08/2004 : 16:45:20
|
mrkni na www.mmorpg.cz par dni zpet tam najdes novinku ze KO spustili 1 free server limitovanej max 40 level a kazdych 14 dni wipe. |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Monique
Starting Member
3 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 11:08:23
|
Takže ten poslední screenshot není vůbec nic nového.. Pro ty, co se nikdy nedostali do Castle Siege War.. Je to screen z průběhu, ty velké vozy etc. jsou Siege Weapons. Tahle válka na malajských serverech probíhá každý týden (kromě Logosu). V US KO není nic navíc, naopak kvůli beta verzi je client ošizen o pár věci jako např. Hell Abyss nebo právě zmíněná Castle Siege, vlastně zatím neprobíhá žádná válka. Já zůstávám stále na malajském serveru, nechce se mi začínat od znova, bez itemů.. :) |
 |
|
Werrtigo
Starting Member
24 Posts |
Posted - 20/09/2004 : 20:44:12
|
Zdravim , hraje nekdo vubec tu U.S. betu? Ja to zkousim na Aresu 2 Orc berseker 28 lvl |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/09/2004 : 05:41:04
|
quote: Originally posted by Monique
Takže ten poslední screenshot není vůbec nic nového.. Pro ty, co se nikdy nedostali do Castle Siege War.. Je to screen z průběhu, ty velké vozy etc. jsou Siege Weapons. Tahle válka na malajských serverech probíhá každý týden (kromě Logosu). V US KO není nic navíc, naopak kvůli beta verzi je client ošizen o pár věci jako např. Hell Abyss nebo právě zmíněná Castle Siege, vlastně zatím neprobíhá žádná válka. Já zůstávám stále na malajském serveru, nechce se mi začínat od znova, bez itemů.. :)
Tak ti nevim ale na webu te US bety maji napsano ze Castle Siege funguji. Jinak ty si to platis ? :) to jsi asi jeden z mala :-)) |
|
 |
|
Monique
Starting Member
3 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:22:09
|
K US serveru - pokud potkas nekoho z klanu DarkSide.. Je to cesky klan, jen jeden clen je Polak. Ale ted co par lidi dosahlo lvly 55-60 se zacina rozpadat..Nejvyssi lvly odchazeji do jinych klanu.
Castle Siege - Na strankach to mozna maji napsane, ale nikdy jsem ji tam nezazila.. Ucastnila jsem se ji na Patosu.. BTW ano, platim za MY KO a nejsem jedna z mala.. Na Logosu fungoval klan ReQuiem, nyni jiz zminovane DarkSide.. Ted ale jen cekam na spojeni Patos + Logos, pokud se neuskutecni, platit prestanu.. |
 |
|
ismael
Starting Member
3 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 16:26:02
|
hi guys ja porad hraju na cypheru tedy malajskej KO orc assasin lvl 61 skoro 62 [Divinity]
US KO suck moc lidi na MY ko sou lidi co to opravdu bavi a sou ochotni si za to zaplatit => no noobs jako Ottoman_x (sou i na US KO) |
troll priest - RETIRED human paladin - RETIRED orc shaman - active - update casem :P |
 |
|
Monique
Starting Member
3 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 07:25:33
|
Hmm Ottoman.. Jj, sux :)
Dnes má být dokončena merge Patos & Logos, tak uvidím, jestli zaplatím za další měsíc, momentálně vůbec nevím, stává se to nehratelné - 100 orků vs 5 human.. :/ |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 09:56:00
|
hmm co naplat :( KO si moc lidi platit nezacalo.. myslim cechu. Cesi jsou relativne zhyckani a chtej nejvyssi kvalitu :-)
No, kdybyste se na KO vykaslali a chteli si chvili od 3D odpocinout, docela dost cechu hraje Dark Eden (je to free projekt, kupodivu..asi chtej natahat lidi ale je to uz dlouho) na www.mmorpg.cz o tom vysel clanek, je tam i galerie. Je to o Vampirech vs Lide.. Vampiri maji magii, Lide zbrane. PvM i PvP dohromady. Hraje to tak 20 cechu. Klient ma 400mb, nejsou lagy, hraje hodne lidi |
|
 |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
Posted - 09/11/2004 : 13:11:08
|
hmm co naplat :( KO si moc lidi platit nezacalo.. myslim cechu. Cesi jsou relativne zhyckani a chtej nejvyssi kvalitu :-)
no vidis to a ja si to zacal platit,alespon do ty doby nez bude euro WoW :) |
 |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 10:05:39
|
tak uz to stahuju, na jakej mam jist server? ;) |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
 |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 16:36:12
|
quote: Originally posted by Starker
tak uz to stahuju, na jakej mam jist server? ;)
fura cechu je na ares1 vim o 2 guildach |
 |
|
Filro
Starting Member
8 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 18:17:45
|
A nevis za co tam hraji? Jestli ty lidi nebo skreti? |
 |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 19:12:30
|
quote: Originally posted by Filro
A nevis za co tam hraji? Jestli ty lidi nebo skreti?
co jsem vydel tak vsechno humani |
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 19:23:41
|
zda se mi ze to maj trochu prehlceny ;))) |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
 |
|
Ax
Starting Member
33 Posts |
|
shambaaaaL
Starting Member
2 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 13:08:50
|
Strasne si chcem pozret a zahrat KO ale : Nainstaloval som hru.zaregistroval som sa vsade mozne.Spusti luncher dam login a pw lenze pri napajani napise Login server connection failed please retry connecting PLZ HEEEEELP MEEEE |
 |
|
Topic  |
|