Author |
Topic  |
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:33:59
|
quote: Originally posted by Demawend
No Deim, Corwin tu dnes sice placa sracky, ale aspon to umi hrat, ty placas sracky a jeste to hrajes na hovno.
Myslim, ze sracky tu dnes placas jen ty a VT. Corwin mluvi k veci, inteligentne a diskutuje na urovni, to jen TY a tvuj pritel VT to berete zcela vazne, fanaticky atd... |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:39:12
|
Mno nevim jestli Corwin je v obraze ale to ze po boji nekde ulehame na hodinu neni davno pravda mozna to pravda byla v loni ale posledni dobou urcite ne aspon si nepamatuju ze by jsme nekam zdrhali po tuhym boji a je pravda ze BANDA i v silnem slozeni po ztrate RAs stala hodinu v TNN a cekala, ale to bylo taky v roce 2003 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:41:44
|
quote: Originally posted by Deimnia
No Deim, Corwin tu dnes sice placa sracky, ale aspon to umi hrat, ty placas sracky a jeste to hrajes na hovno.
Myslim, ze sracky tu dnes placas jen ty a VT. Corwin mluvi k veci, inteligentne a diskutuje na urovni, to jen TY a tvuj pritel VT to berete zcela vazne, fanaticky atd...
To zni jak priprava k podani prihlasky do bandy. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:47:30
|
To zni jak priprava k podani prihlasky do bandy.
ROFL on ma ted svoje zemetreseni |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:50:02
|
quote: Originally posted by Araya
Mno nevim jestli Corwin je v obraze ale to ze po boji nekde ulehame na hodinu neni davno pravda mozna to pravda byla v loni ale posledni dobou urcite ne aspon si nepamatuju ze by jsme nekam zdrhali po tuhym boji a je pravda ze BANDA i v silnem slozeni po ztrate RAs stala hodinu v TNN a cekala, ale to bylo taky v roce 2003
take ze jsem _NIKDE_ nepsal ze jdete stat do tnn cekat na RA, oznacil jsem to jako "zmizeni" ze zony kde se aktivne bojuje do jine (DF, jinej realm, toa) po 1 boji i kdyz vite ze enemy grupa svama chce dat 1 ci vice dalsich boju :)
a znovu se opakuji je to vase strategie kterou vam nikdo nema pravo brat, mozna to knecemu je, treba to nejak funguje ale ja osobne si myslim ze je to knicemu ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 26/02/2004 16:50:39 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:51:08
|
no vcera byl mdk to uz zas neni ? ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:54:15
|
quote: Originally posted by -corwin-
no vcera byl mdk to uz zas neni ? ;)
Deim??? to asi ne :o)) |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:57:50
|
Deim??? on je Legends ted ne? |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:58:14
|
Nebo neni on Torcan? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 17:02:09
|
Do Legends ho nevzali,t eraz ma svoju guildu Earthquake. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 17:34:46
|
quote:
A to co napsal ted na Legends foru FM evidentne mluvi za vsechno.
Kto je FM ?? A co napisal na Legends foru ?? Ty mas pristup do Legends fora ??? |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 17:41:29
|
quote: Originally posted by Pepo
quote:
Kto je FM ?? A co napisal na Legends foru ?? Ty mas pristup do Legends fora ???
Napada me frekvencni modulace, ale moc to sem nesedi. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 17:44:14
|
Myslel Fightmaztera na recruitment foru |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 17:44:47
|
quote: Originally posted by Rikin
quote: Originally posted by Pepo
quote:
Kto je FM ?? A co napisal na Legends foru ?? Ty mas pristup do Legends fora ???
Napada me frekvencni modulace, ale moc to sem nesedi.
FM= Fightmazter a vice na : http://www.legendsguild.org/legends/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4164 |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 12:07:14
|
Dik za info. Hraju ted sem tam odpocinkove VW (v soucastne dobe lev20) na Mordu, jmeno Nadka. Uz jsem ve hre videl a kontaktoval Hybridtanka a taky Demawenda. Chtel jsem se zeptat, jestli byste me nemohli trochu helpnout do zacatku. Urcite mate schovany ve vaultach nejaky RoG dropy, ktery nepouzivate, nebo jiny itemy. Me by hodne pomohli, protoze beham skoro v celej v sedo/zelenym armoru. Nebo aspon krafnout cloth brneni pro lev 20-25..?
Predem dik, doufam ze to v budoucnu budu moc splatit. Popripade je zde moznost transferu $$ z galahad hib nebo guin mid.
Ed |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 12:11:27
|
Jeste jeden kratky dotaz ohledne damage castru.(Wiz, Eld,Ench,SM,RM....atd)
Co vsechno ovlivnuje dex krome casting speed a mozna miss rate u bolt spell? Ovlivnuje cetnost nebo velikost criticalu? Podle me ne, ty jsou 100% zavisly na accuity, ale Pust si neda rict:o)))
Ed |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 12:17:01
|
dex u casteru ovlivnuje pouze casting speed, nic jinyho |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 13:27:47
|
quote: Originally posted by Edmund
Jeste jeden kratky dotaz ohledne damage castru.(Wiz, Eld,Ench,SM,RM....atd)
Co vsechno ovlivnuje dex krome casting speed a mozna miss rate u bolt spell? Ovlivnuje cetnost nebo velikost criticalu? Podle me ne, ty jsou 100% zavisly na accuity, ale Pust si neda rict:o)))
Ed
Dex ovlivnuje casting speed; jedna z verzi vzorcu pro vypocet CASTING TIME = BASE TIME * (1 - (DEX - 65) / 650)
Pred tremi lety Mythic planoval nasledujici: QUI bude ovlivnovat rychlost casteni, Dex bude ovlivnovat sanci na zasah u boltu, nicmene to zmenil, ale castri i nadale dostavaji po dingu body do quicku (hodi se jen pro zrychleni placani holi)
Ne, critical neni zavisly na accuity. Duration based spelly (doty atd.) = Wild Arcana; DD, bolty = Wild Power. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 13:31:03
|
damage je accuity a dex speed, miss rate a rezist rate nema se statama co delat ale jde o level kouzla/tvuj/protivnika s tim ze bolt je neco jako sip akorat co ja vim nejde ted bloknout stitem.. ale uz jsem rm dlouho nehral takze nevim jak je to v praxi ;) kazdopadne jde bolt pres armor (tj cim vetsi abs tim mensi damage)
+ vse ovlivnuji RA (crit, damage, speed) |
|
Edited by - Yennefer on 04/03/2004 13:32:34 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 13:38:34
|
quote: Originally posted by -corwin- bolt je neco jako sip akorat co ja vim nejde ted bloknout stitem.. ale uz jsem rm dlouho nehral takze nevim jak je to v praxi ;) kazdopadne jde bolt pres armor (tj cim vetsi abs tim mensi damage)
+ vse ovlivnuji RA (crit, damage, speed)
bolt jde stale castecne bloknout stitem, a to i kdyz ten stit nemas speclej.. |
Kallath <Mor do Kuli> |
Edited by - Aragorn on 04/03/2004 13:49:36 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 13:43:01
|
quote: Originally posted by Aragorn
botl jde stale castecne bloknout stitem, a to i kdyu ten stit nemas speclej..
jo o to me slo, oni to totiz menili nedavno (rok ? :)) predtim jsi ho mohl bloknout uplne i bez specky jako sip, vim ze jsem z toho vzdy tek kdyz sem bezel solo s RM na MLF a potkal sem 2 cleriky (tehda standart bo smite rox) a bloknuli me bolty stitama ;) ted se to imho chova tak ze ti to pridava jakoby abs proste dostanes mensi damage |
|
Edited by - Yennefer on 04/03/2004 13:43:39 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 17:19:55
|
Dik za info. Hraju ted sem tam odpocinkove VW (v soucastne dobe lev20) na Mordu, jmeno Nadka. Uz jsem ve hre videl a kontaktoval Hybridtanka a taky Demawenda. Chtel jsem se zeptat, jestli byste me nemohli trochu helpnout do zacatku. Urcite mate schovany ve vaultach nejaky RoG dropy, ktery nepouzivate, nebo jiny itemy. Me by hodne pomohli, protoze beham skoro v celej v sedo/zelenym armoru. Nebo aspon krafnout cloth brneni pro lev 20-25..?
Predem dik, doufam ze to v budoucnu budu moc splatit. Popripade je zde moznost transferu $$ z galahad hib nebo guin mid.
Ed
Mam takovy strach, ze veci pro 25 nikdo nema bo kdoby to schovaval mista v bance je malo, ale ozvi se me ve hre dam ti prasule a temer vse co muzes potrebovat si muzes koupit na merchantech v housingu. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 09:23:17
|
Ed
Urcite jak me uvidis online tak mi pisni, pred casem jsem zkousel VW take a v soucasne dobe je odstaveny, tudiz ti muzu dat jeho vybaveni. Sic to bude jen "crap" z DFka, ale na expovani to, myslim, bude stacit. A nebo muzes pisnout na icq, kdyby jsi mel veliky zajem.  |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 10/03/2004 : 09:18:29
|
Diky moc, ted bohuzel nebudu asi 2 tydny online, tak bych se ozval potom...
Good hunting:)
Ed |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 25/06/2005 : 05:17:00
|
[/quote]
S Bonedancerem toho v PvP moc neudelas... Ma jen socialni single root, ddcko a instalifetap + pety...
[/quote]
Mne BD pride celkom zaujimava postava :-O Vydrzim celkom dost heal od pety + pripadne (clerik) Dmg myslim 179D myslim ako kazdy caster zaklad max (speeda 2.6 ak sa nemylim)) bufnuty mam cez 300dex castim rovnako rychlo ako uber mighty sorc,ench a klazdy dalsi prebosteny char. S pouzitim DD + inst.lifetap som schopny v priebehu 2 sec s criticalmy hodit aj 1200-1300+ a hned potom to mozem prakticky zopakovat... |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
Edited by - Yurrk on 25/06/2005 05:20:38 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 26/06/2005 : 23:19:12
|
quote: Originally posted by Yurrk
bufnuty mam cez 300dex castim rovnako rychlo ako uber mighty sorc,ench a klazdy dalsi prebosteny char
uber mighty sorc a ostatni mivaji bufnuty 400 dex nebo aspon 380 na nizsim ranku bd v grupe je imo spise na interrupt, base ddcko je nahovno predevsim ze zere 2x many nez specovane, a boje proti rovnocenemu nepritely lze prohrat napr. z duvodu nedostatku many |
|
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 12/07/2005 : 05:07:47
|
....
Zistil som, ze Troll BD je uplne na hovno. Ma malo dex, velky je jak slon,nevie behat a pod.Cem kobolda! Ked som ho zakladal som rozmyslal takto : Budem velky silny BD aby ma kazdy videl a vsetko zabijem :p a to radsej ani nepisem ako som si rozdelil body.. lol Nechce my niekto vyexpit 50 BD ? :-O (zaplatim nejaku tu platinku) Inak je BD dopohody... |
|
Edited by - Yurrk on 12/07/2005 05:09:11 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 12/07/2005 : 08:47:52
|
quote: Originally posted by Yurrk
Ked som ho zakladal som rozmyslal takto : Budem velky silny BD aby ma kazdy videl a vsetko zabijem :p
lmao |
Arokh Estarioll |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 00:30:18
|
Hladam niekoho kto by bol ochotny vyexpit 50 lvl char v co najkratsom priebehu som ochotny zaplatit nejake real peniaze, ale zas nie vela pripadne platinu.
Na Mordrede |
|
Edited by - Yurrk on 14/07/2005 00:30:45 |
 |
|
Tomcon
New Member

102 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 11:41:43
|
Platim socialni a zdravotni, takze minimum je 110,- na hodinu. Faktura je samozrejmosti, solidni jednani. Ozvi se ve hre. |
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 13:08:16
|
quote: Originally posted by Tomcon
Platim socialni a zdravotni, takze minimum je 110,- na hodinu. Faktura je samozrejmosti, solidni jednani. Ozvi se ve hre.
A este diety, 13ty plat a priplatky na dovolenku  |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 24/07/2005 : 22:32:07
|
quote: Originally posted by Tomcon
Platim socialni a zdravotni, takze minimum je 110,- na hodinu. Faktura je samozrejmosti, solidni jednani. Ozvi se ve hre.
Platba predem :) |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 22:33:52
|
Tak jsem opet zkusil Mordred ... To co jsem videl je katastrofa ...
Veskere pvp se presunulo na rozhrani Gotwaithe a Camelot Hills portu ...
90 procent populace jsou vampiri ....
Bleh ... Fuj ... |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 06/08/2005 : 19:39:00
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Tak jsem opet zkusil Mordred ... To co jsem videl je katastrofa ...
Veskere pvp se presunulo na rozhrani Gotwaithe a Camelot Hills portu ...
90 procent populace jsou vampiri ....
Bleh ... Fuj ...
Zas tak zle to nieje posledne dva dni som videl cca 250 ludi online v urcitom case :o Vcera som s Endarom trosku pobehal Camelot Hills a za hodinku cca 16K rp potom som skapal 3x velmy rychlo tak sme isli zase na Gareth :p
Edit: Catacombs software je rovnaky v EU ako US ? Kupil som cata, ale EU verziu.Takze ked kupim cd key mozem instalovat ? Pripadne vymenim EU cd-key za US... |
|
Edited by - Yurrk on 06/08/2005 19:41:54 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Topic  |
|
|