Za stejné peníze cca 2000 Kč / měsíc tě napojí nesdílenou linkou na 10 nebo 100 mbit podle tvého přání. Svého času mě dokonce nabídli 1Gbit přímo do Nixu za jednorázový poplatek cca 15-20K (dále bych platil také 2000Kč). Dnes je cena možná jiná.
Data: dá se říci neomezený (měl jsem dohodu, že pokud bychom dlouhodobě překračovali nějaký hrozivý čísla měsíčně domluvili bychom se na solo řešení .... ale nikdy k tomu nedošlo. (do nějakých 50-100 giga měsíčně jsi v pohodě, dnes možná i více)
Serverovna: naprosto moderní, nová, klimatizovaná uzavíratelné boxy jak pro midi tak i big towery bez příplatku. Můžeš 24 hodin denně navštívit svůj server (prokážeš se občankou a máš vlastní klíček od serveru). Umístění - Praha vinohradská ulice (přímo naproti Olšanským hřbitovům)
Hot-line: no jelikož ze začátku moria dost padala prověřil jsem hotline dokonale :))) naprosto ochotný jednání, okamžitá pomoc.
Jinak kontektuj GM Mandose z Morie ... vím, že sehnal nějaký podstatně levnější hosting (i když Casabalanca patří mezi ty nejlevnější) ale neznám podrobnosti. (Mobil ti na mandose povím po ICQ pokud máš zájem)