Author |
Topic  |
|
MAGI
Starting Member
4 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 12:37:38
|
Grafika presto, ze je grafika vcelku oskliva, je docela narocna. Velka zabugovanost. Rozmanitost prirody a fauny je vcelku nizka. Jak zde jiz bylo napsano, docela casto se stavaji situace, kdy clovek ma pred sebou louku a najednou vidi, ze plave. Vztahy mezi hraci Z toho mam smisene pocity. Na jednu stranu potkavate hrace, kteri s vami nejsou ochotni stratit jedine slovo, na druhou stranu jsem potkal par zkusenejsich hracu, kteri mi ochotne poradili. Jeden mi dokonce daroval penize a par sweatu (vec, ktera se prodava). Vydelavani jeste jsem do toho nevrazil ani cent (protoze nemam kreditku a je mi teprve 14 ) a uz jsem vydelal neco kolem 15 PED. Za ty si ale clovek koupi strasne malo. Ze zacatku se zda byt vsecko prodelecne. Kdyz clovek ale nechce, nebo nemuze do hry nic vrazit, muze sweatovat. To je ze zacatku jediny zpusob jak neco vydelat. Sweatovani spociva v tom, ze prijdete k nejakemu zvireti a zacnete koncentrovat mysl. Jakmile koncentrace skonci, mate na rukou jakesi kouzlo (nevim,jakym slovem se to da lepe vystihnout). Zamirite na zvire a zacnete z ni vysavat sweaty. TO je ale strasne tezke. Zvireti tim neubirate zadne HP a zvire si vas zpravidla vsimne a zacne vam ubirat. Navic se to povede jen malokdy, ze by nekdo sweat ziskal. Timhle zpusobem jsem vy delal asi 1 PED. Pak jsem zacal obchodovat. Nakoupim sweat za 1.5 PEC (project entropia cent) a prodam ho za 1.8 PEC. Timto zpusobem jsem vydelal asi 3 PED. Obchodovani je jediny zpusob,jak se daji vydelat nejake slusne penize, jenze do zacatku musite mit nejake penize.Dalsioznost,jak pomerne rychle vydelat je zkusit ziskat OIL. OIL se nachazi uprostred CERVENE ZONY, kde je mozne strilet do ostatnich hracu. Uprostred teto zony je tedy stroj, ktery tezi olej. Kolem stroje je pokazde kruh hracu, kteri cekaji, nez se objevi dalsi olej. Pokud ste meli dostatek stesti a dostali se az ke stroji a po ceste nepotkali zadneho Atroxe (neco jako tyranosaurus, zabije vas na jedno kousnuti, pokud nemate brneni. Krom toho je rychlejsi, nez vy, a tudiz se mu neda uniknout.), musite mit jeste dostatek stesti, abyste prezili, nez se objevi dalsi olej. Az se olej objevi, musite mit jeste vetsi stesti a byt dost rychli, abyste stihli olej sebrat rychleji, nez ostatni. Jeden barel oleje obsahuje cca 10000 oleje, coz se da prodat za 11 PED. Me se jeden barel podarilo sebrat. Hunting, tezba a vyrabeni jsou zpocatku silene prodelecne cinnosti. Jelikoz jeste nemate skilly, vrati se vam cca jedna petina vkladu. Tim vas chteji donutit do hry vlozit penize. Musite mit dost penez na vybaveni, nez ziskate skilly. Takze pokud chcete vydelavat, musite obchodovat. To sice neni zabavne, ale aspon se na tom da trocha penez vydelat. Obchod je vydelecny diky tomu, ze obchod netvori hra, nybrz hraci. Zbrane pokud se rozhodnete vlastit zbran, kupte si pusku a kupte ji znicenou. Opravite si ji presne tak, jak potrebujete. Oprava za 20 PEC vam staci na vystrileni naboju za 20 PED. Je tudiz zbytecne kupovat novou. Mece jsem jeste nezkousel, ale mam dojem, ze ze zacatku jsou jeste prodelecnejsi, nez pusky. Nepotrebujete do nich sice náboje, ale jejich oprava je silene draha. Krom toho se musite k prisere nejdriv dostat do jeji blizkosti, abyste ji mohli zranovat. Z te blizkosti vas ale muze zranovat i ona prisera, tudiz musite prikoupit k meci i nejake brneni, aby vas prisera hned nezabila. Oprava brneni je take neskutecne draha.
Vsecko, co jsem k tomu chtel rict.
|
|
| |
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 13:15:27
|
hrajes to "spatne" nemuzes cekat, ze dostanes uplne zadarmo zabavu, ktera je designovana na utratu kolem 10 USD mesicne. jiste, muzes se takhle uplne zadarmo pinozit, ale zabava to neni.
at zije ceska povaha |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 19:26:27
|
quote: Originally posted by Kurik
hrajes to "spatne" nemuzes cekat, ze dostanes uplne zadarmo zabavu, ktera je designovana na utratu kolem 10 USD mesicne. jiste, muzes se takhle uplne zadarmo pinozit, ale zabava to neni.
at zije ceska povaha
Co dělá špatně ? Psal, že mu je 14 a nemá kreditku. A přesto myslím, že popsal pěkné dojmy a zkušenosti. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 22:04:24
|
spatne je ta snaha za kazdou cenu neutratit ani korunu. Internet Card od eBanky muze dostat kazdej, vedeni uctu pres banka.seznam.cz nic nestoji... nepopiram, ze hrat bez placeni je moznost, ale herni zkusenost to strasne omezuje. to je, jako bys popisoval zazitek z koncertu v uzavrene koncertni sini z tho, jak jsi stal pred barakem, ktery tu sin v sobe ukryva, a poslouchal prudechem klimatizace.
|
 |
|
MAGI
Starting Member
4 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 13:34:05
|
Ver mi, ze kdybych mel penize a kreditku, penize bych do toho vrazil. Na poli onlineovek jsem uplny zacatecnik. Project Entropia je prvni onlineovka, kterou jsem hral. Snazil jsem se popsat nejlepsi zpusoby jak vydelat a neinvestovat. Zabava to sice neni, ale jak uz jsem rek, vydela se tim. |
 |
|
MAGI
Starting Member
4 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:31:19
|
btw ja si myslim, ze ta hra neni zabavna ani kdyz do ni vlozis penize. Ta hra se snazi upoutat´hrace vidinou vydelku a ne zabavy. Jestlize musim do hry vlozit kazdy mesic 10 USD, abych v ni mel nejake penize, zacnu na tom prodelavat. Hrac Entropie ji hraje proto, aby vydelal. Az zjisti, ze ho to nebavi, a ze na tom stejne nejde vydelat, tak se na to vyse*e a radsi vezme soje penize a mesicne si bude platit treba SWG, protoze to je ZABAVA. Co hrace bavi na SWG. Nejspis questy, to ze jsou ve hre zamozni a to, ze maji nejaky cil. Rekne si ,,ted chci byt ritirem Jedi" - a ma novy cil. Musi splnit spoustu zabavnych questu, aby se stal ritirem Jedi. V Entropii jde jenom o penize. A nic v tom nemuze bavit, protoze nemas radost z toho, jak se tvuj majetek ve hre zvetsuje a zvetsuje. Tady se jenom zmensuje a zmensuje. Nejsou zadne questy. Z questu se totiz na konci vyvine zisk, treba nejaka dobra zbran. Tady to byt nemuze, protoze by tim firma prodelala. Proste zadna zabava. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 01:39:47
|
to si pochopil spatne. PE je hra ktera se snazi byt jako kazda jina - jenze to delal blbej team, tak to dopadlo jak to dopadlo. TO, ze nestoji mesicne penize, ale je tam system kdy "platis tolik, kolik hrajes" mel byt vyhodny system zejmena pro ty, kteri proste hrajou malo.. (ja treba za nic neplatim, protoze bych to hral tak 1x za tyden a to se mi to nevyplati..) no a pro takove lidi je ten system dokonalej. Teoreticky. Prakticky je to ale v PE dost spatne udelane.
Ad to banka.seznam.cz - na to fakt cumim, o tom sem nevedel.. jen se bojim ze ta MC internetcard asi nebude platna tam kde MC ne ? Visu elektron taky online hry neberou i kdyz Visu jo.
hmm tady uz to zacina smrdet !!
Pokud již tedy bankovní účet máte, zřiďte si Seznam účet a ihned získáte mezinárodní platební kartu VISA Electron. Můžete se také rozhodnout pro kartu MC InternetCard, pohodlný a bezpečný nástroj pro nákupy a platby na internetu.
= musite mit bankovni ucet no a ten uz neco stoji. takze nez neco kuriku zacnes radit tak si o tom poradne precti.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 01:42:25
|
jo a navic ta sracka na seznamu je jen pro lidi 15let a vic..
a navic ty zmrdi chteji za kazdou transakci bezhotovnostni v cizi mene 100kc !! = mesicne zaplatis 20% navrch pri placeni mmorpg.. a dalsi vec.. postupne zjistuji ze oni vyzaduji ucet v ebance. Tzn 1. zalozit ucet v ebance (kterej imho neni zadarmo) a potom si zalozit na seznamu..... to je podvod jak svine teda do takove mrdky bych v zivote nesel ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 10/02/2004 01:54:34 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 08:28:37
|
quote: Originally posted by Rodier Pokud již tedy bankovní účet máte, zřiďte si Seznam účet a ihned získáte mezinárodní platební kartu VISA Electron. Můžete se také rozhodnout pro kartu MC InternetCard, pohodlný a bezpečný nástroj pro nákupy a platby na internetu.
= musite mit bankovni ucet no a ten uz neco stoji. takze nez neco kuriku zacnes radit tak si o tom poradne precti.
Fakt bych tě chtěl učit předmět Matematická Logika 
Četl jsem podmínky, ale nikde jsem nenašel nějaké skryté poplatky. Bezhotovostní platba <> platba platební kartou. Bezhotovostní platbou se obecně rozumí Money Order, neboli platba platebním příkazem. Platba platební kartou je zdarma. Jediný poplatek, se kterým je třeba počítat, je roční poplatek 150,- Kč za vedení platební karty. Plus v případě výpisu z účtu poplatek za jeho sestavení. A příchozí platba v tuzemsku z jiné banky 8,10(to když budu používat tento účet jen pro internetové platby a posílat si tam například 1x měsíčně peníze). Takže dejme tomu měsíční poplatky (150/12) + 3,4*4/12 + 8,1 = 22,- Kč měsíčně. Což mi nepřijde až tak hrozné. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 08:33:46
|
to nic, rodier proste rad maluje certy na zed. poplatky ebanky jsou samozrejme vssi nez jinde u vedeni uctu "zdarma" jeste o neco vyssi, ale pokud na mesic jednou vlozim penize, jednou pouziju internet card, kterou po tom zamknu, zaplatim asi 10 korun nebo kolik. ale to je jedno, kdo chce platit, najde zpusob, kdo nechce, najde vymluvu.
jinak INet Card nefunguje uplne vsude, to je pravda, ale ja jsem zatim slysel sama pozitiva, par lidi ji na placeni onlinovek pouziva. ona je sice v systemu MC card, ale ma charakteristiku kreditky - IC je jen soubor cisel, nedostanes plastovou kartu.
ad PE a vydelavani- ja jsme PE hral pred rokem chvili a tak zly to nebylo, kdyz clovek zaplatil tehc 10 babek, tak to byla i zabava. Pracovat muzu v Horizons, mam tam rozestavenej barak. |
 |
|
MAGI
Starting Member
4 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 13:23:32
|
jo, jenze pred rokem to nejspis bylo neco jinyho, nez je ted. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 23:59:51
|
quote: Originally posted by Khostri
quote: Originally posted by Rodier Pokud již tedy bankovní účet máte, zřiďte si Seznam účet a ihned získáte mezinárodní platební kartu VISA Electron. Můžete se také rozhodnout pro kartu MC InternetCard, pohodlný a bezpečný nástroj pro nákupy a platby na internetu.
Četl jsem podmínky, ale nikde jsem nenašel nějaké skryté poplatky. Bezhotovostní platba <> platba platební kartou. Bezhotovostní platbou se obecně rozumí Money Order, neboli platba platebním příkazem. Platba platební kartou je zdarma. Jediný poplatek, se kterým je třeba počítat, je roční poplatek 150,- Kč za vedení platební karty. Plus v případě výpisu z účtu poplatek za jeho sestavení. A příchozí platba v tuzemsku z jiné banky 8,10(to když budu používat tento účet jen pro internetové platby a posílat si tam například 1x měsíčně peníze). Takže dejme tomu měsíční poplatky (150/12) + 3,4*4/12 + 8,1 = 22,- Kč měsíčně. Což mi nepřijde až tak hrozné.
zklamu te, ale je to tak :( sem ted zjistil ze kamos lampa takhle uz pul roku plati AO a plati 15 euro + 100kc .. dneska sem jim pro jistotu poslal email .. on se na to tenkrat ptal a jemu to vysvetlili tak, ze :
Operace platební kartou - bezhotovostní Platba platební kartou VISA Electron nebo EC/MC InternetCard - v tuzemsku zdarma - v zahraničí zdarma
=== to je kdyz chces zaplatit v krame, v hospode.
Příchozí platba v cizí měně nebo v Kč ze zahraničí anebo v cizí měně z tuzemska s dispozicí BEN 1%, (min. 100, max. 1 000) + výlohy zahraničních bank
TOHLE se vztahuje na placeni sluzeb a nakupu pres Internet.
Taky to nechapu, prave proto sem jim napsal e-mail a ptam se jich, jaky je rozdil mezi prichozi platbou a tou operaci nad tim.
Az mi odpovi, tak to sem napisu.
Jinak s Visa electron se v zahranici platit neda, s tou Internetcard teda ano.
|
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 00:06:17
|
jo a konkretne u banka.seznam.cz clovek dostane plastikovku ;-D
http://1.im.cz/banka/karta.jpg
taky sem se jich ptal, kolik je nutny zustatek na ucte .
Kdyby to bylo, jak rikas, tak by to bylo vazne super, no ale neni :(
Jeste se bojim toho certika v podobe ze oni nekde pisou MC InternetCard (tu ma kamos co plati AO) a nekde pisou Seznam Internetcard ....
|
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:11:55
|
quote: Originally posted by Rodier
Četl jsem podmínky, ale nikde jsem nenašel nějaké skryté poplatky. Bezhotovostní platba <> platba platební kartou. Bezhotovostní platbou se obecně rozumí Money Order, neboli platba platebním příkazem. Platba platební kartou je zdarma. Jediný poplatek, se kterým je třeba počítat, je roční poplatek 150,- Kč za vedení platební karty. Plus v případě výpisu z účtu poplatek za jeho sestavení. A příchozí platba v tuzemsku z jiné banky 8,10(to když budu používat tento účet jen pro internetové platby a posílat si tam například 1x měsíčně peníze). Takže dejme tomu měsíční poplatky (150/12) + 3,4*4/12 + 8,1 = 22,- Kč měsíčně. Což mi nepřijde až tak hrozné.
zklamu te, ale je to tak :( sem ted zjistil ze kamos lampa takhle uz pul roku plati AO a plati 15 euro + 100kc .. dneska sem jim pro jistotu poslal email .. on se na to tenkrat ptal a jemu to vysvetlili tak, ze :
Operace platební kartou - bezhotovostní Platba platební kartou VISA Electron nebo EC/MC InternetCard - v tuzemsku zdarma - v zahraničí zdarma
=== to je kdyz chces zaplatit v krame, v hospode.
Příchozí platba v cizí měně nebo v Kč ze zahraničí anebo v cizí měně z tuzemska s dispozicí BEN 1%, (min. 100, max. 1 000) + výlohy zahraničních bank
TOHLE se vztahuje na placeni sluzeb a nakupu pres Internet.
Taky to nechapu, prave proto sem jim napsal e-mail a ptam se jich, jaky je rozdil mezi prichozi platbou a tou operaci nad tim.
Az mi odpovi, tak to sem napisu.
Jinak s Visa electron se v zahranici platit neda, s tou Internetcard teda ano.
Nechci ti do toho rejpat, ale příchozí platba se netýká placení her, protože tu hru PLATÍŠ, takže se jedná o ODCHOZÍ platbu z tvého účtu. Mimoto se dle sazbníku a vzhledem k tomu, že se jedná o platební kartu nejedná ani o ODCHOZÍ platbu, ale o platbu platební kartou, na kterou se vztahuje jiná ceníková položka.
Mimochodem účet jsem u Expadnie již měl (firemní), stejně tak jako u KB, u ČSOB a u Raiffesenbanky. U všech bank včetně expandie se odchozí platba do zahraničí NEROVNÁ platba platební kartou. Odzhozí platbu do zahraničí jsem prováděl několikrát, stejně tak i příchozí (jeden čas jsem obchodoval na EBAY a mám tam dokonce stále účet prodávajícího). Odchozí platba do zahraničí vznikne tak, když zadám příkaz k úhradě na účet v zahraničí. Jedná se o bankovní operaci, při které musí banka provést převod kurzu, vyhledat účet a banky, ověřit a zaslat peníze. U platební karty je postup odlišný a proto je také tato operace účtována jinou cenou.
Nevím, proč tvůj známý platí tolik, kolik platí. Jen se mi chce říci Dobře mu tak 
Mimoto píšeš opravdu kravinu. Platba pomocí internet card v zahraničí (v obchodě či krámě) je nesmyl, protože tu kartu fyzicky nemáš. Ten obrázek je visa Elektron. Internet card kartu fyzicky NEMÁŠ. (nevím, kolikrát to mám zopakovat). Takže s ní nemůžeš nikde na fyzickém místě platit. Jediná možnost je platit na místech, kde platíš pouze zadáním čísla karty - tzn. internet. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:22:45
|
tak tak, ještě bych dodal že VISA Elektron je určena výhradně pro český trh a to pro výběr v bankomatech či na platbu pomocí elektronických terminálů. Nelze sní platit v zahraničí ani po internetu.
|
Noe
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:36:42
|
jiste Visa Electron je smejd. pro polatby na internetu potrebujete mezinarodni embossovanou kartu - tu s vyrazenymi pismenky. muze byt bud standardni, tedy k beznemu uctu nebo kreditni, kde vam banka poskytuje plynule uver, kdyry vy po pouziti splacite. treti moznost je skutecne internet card, ktera fyzicky neexistuje, je to jen soubor cisel. tuto kartu lze pouzivat pro platby pres internet na miste kreditni/embosovane karty typu mastercard/eurocard |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 19:01:10
|
no asi takhle. Visa electron je smejd. Ale da se sni platit treba Horizons [prej kdyz zadate ze jste z cz je tam ta moznost].
Co se tyce te MC Icard, no mozna ji fyzicky nemas, ale tu kterou dostanes na seznamu je nejaka MC Seznam Icard a i na tu tam maji obrazek [ale desne malej]. jinak s placenim v zahranici v obchodech - ta zenska z ebanky to v mailu uvadela, proste mi rekla ze se stim da platit i v zahranici v obchodech a je to zdarma. potom sem se ji ptal na internet a to rekla ze taky. to mi teda prijde divne.. Navic kdyz sem si chtel zalozit ucet na tom seznamu, tak tam potom bylo ze bych si pro kartu musim dojit do mesta xy km daleko [volil sem tu MC].
No to stim 100kc se vyresilo, kamos je vul a neumi pocitat, vyslo to ze plati anvrch asi 60kc coz je nejspis 15% VAT [plati ao]. |
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 10:42:51
|
no asi takhle. Visa electron je smejd. Ale da se sni platit treba Horizons [prej kdyz zadate ze jste z cz je tam ta moznost].
Co se tyce te MC Icard, no mozna ji fyzicky nemas, ale tu kterou dostanes na seznamu je nejaka MC Seznam Icard a i na tu tam maji obrazek [ale desne malej]. jinak s placenim v zahranici v obchodech - ta zenska z ebanky to v mailu uvadela, proste mi rekla ze se stim da platit i v zahranici v obchodech a je to zdarma. potom sem se ji ptal na internet a to rekla ze taky. to mi teda prijde divne.. Navic kdyz sem si chtel zalozit ucet na tom seznamu, tak tam potom bylo ze bych si pro kartu musim dojit do mesta xy km daleko [volil sem tu MC].
No to stim 100kc se vyresilo, kamos je vul a neumi pocitat, vyslo to ze plati anvrch asi 60kc coz je nejspis 15% VAT [plati ao].
Nevím přesně, jak vypadá ta internet card. Ona jak se již psalo, to není skutečná karta, ale je možné, že dělají kartičku s obrázkem, na kterou ti číslo napíší, abys nenosil útržek usmoleného papírku. Do Ebanky se musí osobně, ale jen napoprvé. Tam se vše podepíše, vše ti předají a od té doby tam nemusíš. Pořád lepší, než lítat do banky s každým příkazem k úhradě (navíc v úžasnou otevírací dobu 8-17, kdy normální člověk pracuje. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 14:45:44
|
S Internet Card se dá opravdu platit v obchodě, a když jdeš někam nakupovat, dívej se na nálepky, často totiž narážím na MasterCard electronic (= Internet Card) nebo jsem mimo?  |
Active: Tabula Rasa - Luke Norgood Passive: SWG Deleted: UO, DAoC, Neocron, MCO, RoE, E&B Zniceni vesmiru preziji 3 stvoreni: Ja, svabi a Dylan Hunt, ktery ty svaby zachranil. |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 14:48:23
|
A ohledně lítání do banky - já osobně nevlastní vrtulník, tryskáč ani nic podobného (sorry nemohl jsem si to odpustit ) - já mám konto u KB a byl jsem tam při založení účtu, aktivace expresní linky a možná tam půjdu kvůli aktivaci internetového bankovnictví. Jo vlastně ještě každý rok nosit potvrzení o studiu . |
Active: Tabula Rasa - Luke Norgood Passive: SWG Deleted: UO, DAoC, Neocron, MCO, RoE, E&B Zniceni vesmiru preziji 3 stvoreni: Ja, svabi a Dylan Hunt, ktery ty svaby zachranil. |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 15:22:00
|
quote: Originally posted by Semtex-cz
S Internet Card se dá opravdu platit v obchodě, a když jdeš někam nakupovat, dívej se na nálepky, často totiž narážím na MasterCard electronic (= Internet Card) nebo jsem mimo? 
nevim teda presne co je Mastercard electronic.. asi neco jako visa elektron? kazdopadne s inetovou kartou toho moc nezaplatis v obchode, protoze je to jen virtualni karta a ty ji mas k dispozici jen jako cislo a pin.. na kusu papiru.. |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 16:05:30
|
quote: Originally posted by Stormer
quote: Originally posted by Semtex-cz
S Internet Card se dá opravdu platit v obchodě, a když jdeš někam nakupovat, dívej se na nálepky, často totiž narážím na MasterCard electronic (= Internet Card) nebo jsem mimo? 
nevim teda presne co je Mastercard electronic.. asi neco jako visa elektron? kazdopadne s inetovou kartou toho moc nezaplatis v obchode, protoze je to jen virtualni karta a ty ji mas k dispozici jen jako cislo a pin.. na kusu papiru..
Nikoliv - VISA electron je to samé jako Maestro od MasterCard. A proč bys nemohl použít to číslo jako kreditku? "Ženská u pokladny" místo projetí kartou opíše číslo a ty naťukáš PIN. Co je na tom nemožného?  |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 16:21:59
|
quote: Nikoliv - VISA electron je to samé jako Maestro od MasterCard. A proč bys nemohl použít to číslo jako kreditku? "Ženská u pokladny" místo projetí kartou opíše číslo a ty naťukáš PIN. Co je na tom nemožného? 
nevim co je mozny a co neni mozny.. nezkousel sem.. ale tohle je vynatek ze stranek KB: karty e-Card jsou určeny výhradně k provádění transakcí prostřednictvím sítě internetu (tzv. e-commerce transakce). Nelze je použít k výběru hotovosti z bankomatu ani použít v klasické síti obchodů a služeb. |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 22:07:10
|
quote: Nikoliv - VISA electron je to samé jako Maestro od MasterCard. A proč bys nemohl použít to číslo jako kreditku? "Ženská u pokladny" místo projetí kartou opíše číslo a ty naťukáš PIN. Co je na tom nemožného? 
nevim co je mozny a co neni mozny.. nezkousel sem.. ale tohle je vynatek ze stranek KB: karty e-Card jsou určeny výhradně k provádění transakcí prostřednictvím sítě internetu (tzv. e-commerce transakce). Nelze je použít k výběru hotovosti z bankomatu ani použít v klasické síti obchodů a služeb.
KB je případ sám pro sebe , ta například ještě do nedávna nevedla mezinárdní MasterCard (sic to byl naprosto právoplatný MasterCard, byl platný jen v ČR) a u normálních karet (VISA) nešlo platit přes net  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 23:25:08
|
jo, stou MC Icard se da platit v obchodech, alespon podle ebanky. |
|
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 17/02/2004 : 07:42:27
|
quote: ta například ještě do nedávna nevedla mezinárdní MasterCard (sic to byl naprosto právoplatný MasterCard, byl platný jen v ČR)
to nevim kdes vzal.. platim s nim v zahranici uz hezkych par let ;)
quote: a u normálních karet (VISA) nešlo platit přes net 
visou od KB sem platil UO hned od zacatku co vysla.. takze taky trosku mimo |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 17:27:45
|
quote: ta například ještě do nedávna nevedla mezinárdní MasterCard (sic to byl naprosto právoplatný MasterCard, byl platný jen v ČR)
to nevim kdes vzal.. platim s nim v zahranici uz hezkych par let ;)
quote: a u normálních karet (VISA) nešlo platit přes net 
visou od KB sem platil UO hned od zacatku co vysla.. takze taky trosku mimo
Ještě jednou, nevím proč, ale v poslední době mi nějak mizí příspěvky . V tom případě kecají v těch jejich příručkách - VISA - "s touto kartou ení možno platit přes internet" (asi tak před 3 až 4 roky) A ta MasterCard to vážně měla vytištěné i na kartě "Tato karta platí pouze v ČR" (tedy bylo to napsané Englishtinou") a v tomtéž období, jako minulý případ. |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 22:21:43
|
nevim.. ale nepletes si to s visou elektron a maestrem? |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 19:36:55
|
nevim.. ale nepletes si to s visou elektron a maestrem?
NE, má snad Visa Electron na sobě napsáno VISA Gold a Maestro EuroCard/MasterCard a k tomu ty holografické "obrázky"?! |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 20:20:51
|
jo elektron ma na sobe napsano ze se stim da platit jen v CZ. i kdyz v ebance tvrdeji ze se stim da platit vsude.. asi je to banka od banky jak to povoli (u KB defaultne ani s plnohodnotnou MC nejde platit po netu.. az po povoleni) |
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 11:52:44
|
quote: Originally posted by MAGI
Ver mi, ze kdybych mel penize a kreditku, penize bych do toho vrazil. Na poli onlineovek jsem uplny zacatecnik. Project Entropia je prvni onlineovka, kterou jsem hral. Snazil jsem se popsat nejlepsi zpusoby jak vydelat a neinvestovat. Zabava to sice neni, ale jak uz jsem rek, vydela se tim.
Tak pod to se klidne podepisu. Osobne sem ji nehral, ale pri navsteve pribuznych ze svedska sem mel tu moznost to videt. Moc sem toho sice nepobral, ale co vim je ze kdyz do toho ze startu neco vrazis je sance i videlat si aspon na pripojeni, ktery teda ve svedsku zrovna drahy neni :). Jinak jako zabava mi to ale neprislo. Porat cekat na ropu na notasu mit logliho ghosta a sledovat jestli uz sou mobove pryc, nebo behat po horach a tezit mineraly. Varianta jak usetrit za net snad, ale jako hra nic moc. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
griz
Starting Member
29 Posts |
Posted - 11/03/2004 : 15:13:54
|
EBANKA:
Operace platební kartou - bezhotovostní Platba platební kartou nebo MasterCard InternetCard:
Operace Cena operace Cena kanálu Účtováno - v tuzemsku zdarma ne - v zahraničí zdarma ne
nevim jak je to s prevodem do cizi meny...... nevite nekdo kdo to mate?
|
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* One to rule them all, Iam sure that Iam ONE *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* |
 |
|
KCHARL
Starting Member
38 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 17:11:59
|
 su z vas vsech uplne blbej takze polopate kdyz mam ucet u CSOB a blbej VISA ELECTRON a zavedeny internet banking- muzu zaplatit nejak onlinovku?????? kazdy pisete neco jineho a co si z toho m am vybrat |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 23:42:53
|
quote: Originally posted by KCHARL
 su z vas vsech uplne blbej takze polopate kdyz mam ucet u CSOB a blbej VISA ELECTRON a zavedeny internet banking- muzu zaplatit nejak onlinovku?????? kazdy pisete neco jineho a co si z toho m am vybrat
Nemuzes. Visa elektron potrebuje ctecku, na placeni prez net musi mit karta plasticky vyrazeny cislicka. Misto ptani po forech si zavolej do CSOB kde ti secko vysvetlej. |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 07:45:57
|
sory ale asi se do toho trochu vlozim ? Takze visa neni jen jedna ! jedno co na ni maz napsano jestli cisla nebo ne nebo embus to je fuk ! Hlavni je co ti banka umoznila na karte ! to je co karta dovede a co sni muzes delat mam visu a muzu sni platit v cizine pres internet vsechno ale taky nic vse se da nastavit v bance . A zvalst je pak internetova karta takzvane virtualni sni jde platit jen internet ! takze je jedno jestli mas visa . master , nebo kuri noha ale hlavni je co banka !!!!!!!!!!!!! Taky ti podle tvoji potreby vystavi kartu . S tema obyc byl problem od ceske sporitelny bo snima slo fajne vybirat zbozi u pokladen bez kontrol ale tomu uz je tabu , a zalezi taky na ochrane karty lepsi bude kdyz si zavolate do svoji banky bezplatne a oni vam vse reknou ! |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 08:29:31
|
quote: Originally posted by KCHARL
 su z vas vsech uplne blbej takze polopate kdyz mam ucet u CSOB a blbej VISA ELECTRON a zavedeny internet banking- muzu zaplatit nejak onlinovku?????? kazdy pisete neco jineho a co si z toho m am vybrat
Mrkni na Horizons forum. Nekdo tam rikal, ze je mozne HZ snad pomoci Visa Electron platit. Vetsinu sluzeb/zbozi po netu pres electron, ale asi nekoupis. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 05:30:00
|
no, pamatuju ze kamos mel visa electron a na ni bylo napsano for use in czech republic only. potom dostal novou, ta ma vyrazeny cislicka, dokonce ma z druhy strany takovy ty kontrolni cvv2 cisla (to chtej eroticky stranky..) a ma tam napsano for electronic use only.. ebanka dava electron taky s tim ze dostanes internet banking a muzes stim platit v zahranici.. a taky ale davaji Mastercard internetcard.. je to asi fakt podle banky.. zavolej si do CSOB rekni ze chces platit pres internet a kdyz ti reknou ze OK ale mas slozit na ucet 20,000kc tak si zaloz ucet na banka.seznam.cz (uplne zdarma) nech si vystavit MC internetcard a kazdej mesic si tam tech 500kc preved. (z csob na banka.seznam.cz) |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 17:50:39
|
Tak jak, lidi ? je jeste nejakej cech kterej to hraje ??
Reportujte :-) |
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 11/06/2004 : 17:25:33
|
Tak jak, lidi ? je jeste nejakej cech kterej to hraje ??
Reportujte :-)
Prosimte kdo by u tohole vydrzel dyl jak mesic?
K tem kreditkam. Mel sem taky visu electron, ale ta karta je proste shit! Jako visa se opravdu jen tvari. Poridte si visu partner rocne za 650 i s cestovnim pojistenim do zahranici a mate po starostech. Platit se s ni da vsude a jakoli. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/06/2004 : 05:28:26
|
no mne se na obrazcih docela libi.. jen skoda ze nemaji nejaky plan i pro lidi do chteji platit mesicne.. nejaky special ucet kde by se veci tak nenicili atp.. Mne PE stve prave tim ze se vsecko nici a nelze hromadit majetek.. coz je logicke.. Jo a slysel jsem ze to hraje banda slovaku snad v pracovni dobe..ale jak sem psal..delaj ostudu pac tam jenom chodej a zebraj :(
|
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 12/06/2004 : 22:24:36
|
ve spravnem RP musí někdo hrát i ty žebráky  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 02:12:47
|
     |
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 18:17:48
|
Entropia jsem hral od dob bety, uz mne to nebavi a po pul roce jsem nasel chut si to zahrat, ale je to cim dal tim horsi, tak kdo hraje a ma zajem o nejake predmety "ores, olej, a vse co se tam povaluje" at mi napise PM a domluvime se at to nenecham zahalet ty veci.
Q.
(Quartax SWG.Eclipse) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
darkangel
Starting Member
15 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 02:49:11
|
quote: Originally posted by Quartax
Entropia jsem hral od dob bety, uz mne to nebavi a po pul roce jsem nasel chut si to zahrat, ale je to cim dal tim horsi, tak kdo hraje a ma zajem o nejake predmety "ores, olej, a vse co se tam povaluje" at mi napise PM a domluvime se at to nenecham zahalet ty veci.
Q.
(Quartax SWG.Eclipse)
nemas uz tie veci? ja som PE zacal teraz hrat a tazke su tam zaciatky ved vies...ICQ 96529085 |
Crux, priest,lvl 60,Drak'Thul - retired Altharan, paladin, lvl 67 Drak'Thul - retired 15.3.2007 |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 20/09/2004 : 13:29:23
|
quote: Originally posted by darkangel
quote: Originally posted by Quartax
Q.
(Quartax SWG.Eclipse)
nemas uz tie veci? ja som PE zacal teraz hrat a tazke su tam zaciatky ved vies...ICQ 96529085
no jeden char už věci rozdal, druhej je zatím má ale mám ho uspanýho |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Borisek
Starting Member

17 Posts |
Posted - 26/06/2006 : 19:56:48
|
Preji dobry den. Dneska jsem zkousel se zaregistrovat, ale neprisel mi zadny mail. Mam ucet na quick.cz. Tak sem to chtel zkusit znovu, ale pise mi to:"""There is already an account application pending from this IP number. Please wait for that application to be processed before applying again.""" To znamena, ze kdyz mi nic neprislo, uz nemam sanci si nikdy zahrat? Pokud nekdo vite co s tim, tak mi prosim poradte. Dekuji predem.
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 26/06/2006 : 21:05:16
|
NEjakou dobu to trva. Neni to automat, ktery tu sekundu hned posle email zpet. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|