Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 Darkfall - Sandbox MMORPG
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 57

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/12/2009 :  15:29:56  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

pulka veci z doslechu a druha pulka kecy o tom, jak bys to udelal lip ... nice post!



Na to, že je to úvaha na základě vyčtených informací jasně upozorňuju a za nic jiného to nevydávám. S žádnými svými nápady jsem nepřišel, jen jsem srovnal několik věcí v kterých DF neuspěl s hrami, které v dané věci uspěly lépe. To je myslím docela běžný postup hodnocení.

Tak až zas bude mít někdo tu troufalost a napíše něco o DF tak to skus schodit znovu a lépe .. Rozhodně bude takový post lepší něž nějaká konstruktivní odpověď a informace z první ruky.

I na drsňáka z fóra musíš používat mozek Kráječi

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 29/12/2009 15:31:12
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 29/12/2009 :  15:39:38  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
no, ono to bylo v pohode az po ten tvuj krasnej edit a tim jsi to posral sam

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/12/2009 :  15:45:05  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

no, ono to bylo v pohode az po ten tvuj krasnej edit a tim jsi to posral sam



Jestli jsi s tím spokojenej až po ten edit, je to pro mě velké vítězství !!

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 29/12/2009 :  17:54:42  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Moderátoská sekce :

Kráječ se uklidní a zkusí akceptovat názory ostatních lidí a M.C začne už konečně psát slovo zkus se z, nebo mu na příštím pubfallu skousne češtinářská hlídka hlavu.

Osobní sekce :

Darkfall má dobrej základ, hra běží a funguje. Příjde mi ale, že přístup Aventurine k nastavení herního prostředí je hodně špatnej a jestli to takto půjde dál, tak ...
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/12/2009 :  18:32:41  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac M.C začne už konečně psát slovo zkus se z, nebo mu na příštím pubfallu skousne češtinářská hlídka hlavu.



Když to bude v Polomínu

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Fragment
Starting Member

24 Posts

Posted - 29/12/2009 :  19:03:05  Show Profile  Send Fragment an ICQ Message Send Fragment a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Moderátoská sekce :
M.C začne už konečně psát slovo zkus se z, nebo mu na příštím pubfallu skousne češtinářská hlídka hlavu.



Osobně mu podržím hlavu na stole ... v Polominu mají myslím na zdi sekeru ... :)
Go to Top of Page

Son-Draken
New Member

165 Posts

Posted - 30/12/2009 :  09:52:38  Show Profile Send Son-Draken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Moderátoská sekce :

Kráječ se uklidní a zkusí akceptovat názory ostatních lidí a M.C začne už konečně psát slovo zkus se z, nebo mu na příštím pubfallu skousne češtinářská hlídka hlavu.




ona je náka češtinařská hlídka ? že sem nani ještě nenarazil


jop hra běží a dá se to dokonce i hrát jen to chce v určirtých ohledech ještě trochu zapracovat......

Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 31/12/2009 :  11:21:05  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Imo nelze čekat, že 3/4 roku po spuštění bude hra bugů prostá a natřískaná contentem.

Na to, že to dělala parta řeckejch netáhel bez polštářku nacpaného miliony dolarů, je výsledek myslím docela slušný.

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 31/12/2009 :  12:11:26  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim ze nekteri lidi by meli zkusit tu hru vic hrat nez hledat na forech jeji nedostatky a duvody proc je horsi nez ostatni mmo.

Z meho pohledu (hrace kterej DF opravdu hraje) je M.C.ho post jen dojem cloveka co DF nehraje a udelal si obrazek z fora a par QQ postu. Realita je uplne jina. DF je akcni pvp hra, s kompletne player driven contendem coz pro nekoho muze byt nuda. Nic tu neni nalinkovano a zabavu vam tu nikdo vymejslet nebude. V DF je volnost, kterou sem v zadne jine mmo nikdy nevidel. Takze, pro me banda nadsenejch reku s nulovym supportem udelala nejuspesnejsi hru, ktera predci vsechny ostatni v plno jejich aspektech. V par sice zaostava, ale ktera hra je dokonala?

Mozna ten post zavani trosku fanboismem, ale nikomu svuj nazor na DF nenutim. Je to jen pohled na hru clovekem, kterej hru opravdu hraje a netaha rozumy z fora a par QQ postu.

Lidi je ve svete porat dost nato aby sis zabavu nasel. Jen to chce vedet kam jit. Necekej ze kolem starter zon bude behat tisice noobiku jako mesic po releasu. V Sunthronu mame kazdej den navstevu 2 raid group a dalsich 5 navstev mensich skupinek lidi na pvp runu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 31/12/2009 12:17:00
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 31/12/2009 :  14:17:04  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen M.C.ho post jen dojem cloveka co DF nehraje a udelal si obrazek z fora a par QQ postu.



To je pravda jen částečně, zaprvé jsem v Darkfallu strávil poměrně dost času na to, abych si doplněním informací z fóra udělal nějakou představu, zadruhé se teď ve hře pohybuju a snažím si udělat vlastní obrázek a zatřetí část toho co je v postu napsáno jsou fakta, která nelze popřít, třeba výtka vůči AV ohledně marketingového skrývání DF před světem a komunikací s vlastní komunitou je dobrý příklad.

Každopádně velká část toho co jsem napsal je určitě založená na těch vyčtených dojmech z fóra a napsal jsem jí sem proto, abych si mohl přečíst vaše názory, protože mě zajímají a za každej sem rád. Ostatně já Darkfallu fandim a to asi ze stejných důvodů jako ty, jenže zároveň mam dost kritickej pohled na to, jak to AV vede..

Dovolim si odcitovat tebe z našeho fóra

quote:
Originally posted by Gorf Farmit se nejvic vyplati z mounta. Drtiva vetsina, neli vsichni moby se daji farmit z mounta a diky rychlosti a sile utoku, je to asi nejlepsi zpusob. Nektery moby sice farmim lukem, ale pravidlo je asi takovy ze cim vic mob kouzli tim lehci je ho dat z mounta. Staci mit battlehorna a dobrou jednorucku kterou davas za 50+ dmg a jde to nadherne. Nekteri mobove jsou weak na archery a dost sekaji tak ty treba zase z mounta moc nedas. Treba menhiry farmit z mounta neni zrovna nejlepsi.

Na kazdyho moba je ted naka taktika, kterou to jde proste nejlip. Staci zjistit jak co dava a si ve vate. Zezacatku me tahle uprava pve srala, ale ted vim ze je to zabavnejsi a asi mozna i rychlejsi + vetsi loot.

Ekonomika je ted trosku zkurvena, ale verim ze se to ustali. Penize ted nemaji prakticky zadnou hodnotu a nikdo moc veci neprodava. Urcite probehnou nejaky upravy. Podle me je potreba zvysit dostupnost materialu na enchanty, protoze ted je to pain in the ass. Nebo mozna lidi jen potrebujou zjistit co kde farmit a jak pro ruzny ench materialy.


Mě tenhle stav netěší, já chci po MMO kterou hraju, aby měla jak kvalitní PvP, tak kvalitní PvE. To že to tak chci já je samo o sobě málo podstatný a každej mě s tím může poslat k šípku. Ale takhle to chce dneska asi většina hráčů, což je celkem dobře čitelný, když už ne ze všech těch postů na DF fóru, tak docela jasně ze stavu herní populace DF. Ostatně zde http://www.eu.darkfallonline.com/default.php?pname=Adventure se můžeš dočíst

"Hundreds of dungeons and adventure areas await."
"Meet hundreds of unique monsters, and take them on in their lairs, strongholds and domains. Darkfall monster AI is real-time, extremely advanced and presents a real challenge for players. Monsters feature challenging human-like AI, they are nomadic, free roaming and need to be hunted. They use advanced tactics and teamwork just like players do. They will switch weapons and attack methods to adapt to what the player is doing. Darkfall’s monsters are the best training experience for fighting human AI."
"Explore hundreds of unique Dungeons and far off hidden adventure areas throughout Agon to find powerful and strange monsters, and loot them of their treasures. All dungeons are un-instanced fostering competition among players and guilds fighting to control them."


No a z těhdle keců v DF zbylo "umlácení mobů z mounta" co se týče běžného PvE. O dungeonech, které AV slibovali ve svém FAQ a popisu ras, kde psali o bojích s polobohy na které byla i ukázána grafika, ani nemluvim. Místo toho tu máme Superlativa o IQ mobů, kteří mě přijdou, že maj všichni stejnej script chování, jen obměněná kouzla/šípy a mele/magii dmg, každopádně se daj jak sám říkáš prostě umlátit z mounta, což má přímej dopad na ekonomiku hry, která jak ostatně opět sám píšeš "je trošku zkurvená" což ve výsledku přeci ovlivňuje i to PvP..

Takže jo .. stěžuju si na to jak AV pracuje na PvE, nelíbí se mi jejich ne-marketing a vyčetl bych jim spoustu dalších věcí, třeba si myslim, že DF chat je v dnešní době hodně zaostalej atd.

Nadruhou stranu je DF proč hrát, předevšim je to protipól všem po-vzoru-wow-zjednoduěnejm hrám s ostrým PvP a AV se povedl poslední patch s námořníma bojema, taky dost vylepšujou housing a dělaj spoustu drobných, ale moc poťešujících úprav hry, jako automatický stackování itemů, popisky báglů atd ..
Já se třeba v DF vyžívam ve stealth akcích, kdy se vkrádam do měst a hamletů a vymlacuju tam překvapené oběti, což v jinejch hrách nejde, nebo je to suplován stealthem, jako skillem. Takovejch unikáních věcí je v DF spousta, třeba se dost těšim až mě Isac najme jako plavčíka na loď a skusim si ty námořní bitvy. Dost by mě ale ťešila možnost proložit to nějakým tim dungem kurník.

Takže doufám, že AV dojde k tomu, že i jejich HC PvP hra, není tak dokonalá, že by se obešla bez marktingu a že je většina hráčů neni pure PvP a ocenila by nějaký dungy a jiný vyžití, nad kterym drsný PvP hráči můžou ohrnovat nos, ale i oni asi tušej, že na poloprázdnejch severech jim moc veselo nebude. Doufám, že na tom zapracujou dřív, než jim ta hra chcípne na populaci.

Já momentálně hraju a čekam.




https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 31/12/2009 14:42:13
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 31/12/2009 :  15:12:58  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No ja s tebou v par vecech souhlasim, ale v hodne z nich sem zase uplne jinyho nazoru.

AV nema prachy na poradnou marketingovou kampan jako blizz, mythic a jini. Delaji co muzou a co jim finance dovoli.

V DF mam poprve pocit ze hra jde spravnym smerem. U vsech ostatnich mmo sem mel uz od zacatku pocit ze kazdej krok ke zlepseni hry byl spis krokem zpatky. DF jde porad dopredu. Hra je odladenejsi, pribejvaji veci co byly slibeny a plno dalsich novych moznosti.

Ve vsech ostatnich mmo jsem touhle dobou dosel na pomyslny konec hry, kde sem vedel ze uz nic moc noveho hra nenabizi. Tohle se v DF rozhodne nedeje a nejspis ani dit nebude.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 31/12/2009 :  15:53:29  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

AV nema prachy na poradnou marketingovou kampan jako blizz, mythic a jini. Delaji co muzou a co jim finance dovoli.



Marketingová kampaň pro několik set tisíc hráčů MMO her se může vypadat taky tak, že uděláš trial, o čemž vyjde článek na každém webu o mmo hrách, kde budou rádi, že budou mít o čem napsat. a 14 dní vydáš informaci o tom, že do trial využilo první týden 5000 lidí, z toho 20% Alfarů, 40% Elfů 15% Dwarfů a 25% Humaů a že z 5000 lidí přešlo 2500 a na full. Toho se zase chytnou weby a vydaj další článek. Za 14 dní vydá Tasos několik zpráv o tom, jaký by měla být další expanze .. další článek. Atd .. to nemusí stát téměř žádný prachy, jen komunikaci ze strany teamu vůči větším webům, ostatní se toho chytnou a zprávy převezmou.

Nemyslim si, že je třeba AV obhajovat za každou cenu.



https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/01/2010 :  17:08:55  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mne by se libilo, kdyby zavedli moznost (pokud hrac bude proste chtit) si zvolit 3rd person pohled i kdyz mam zatezene zbrane, tedy do interaction modu.

No a jinak souhlasim s tim co rika M.C ohledne AV. Dobre si pamatuju jak si kdysi hraci stezovali, jak AV neni moc v kontaktu s herni komunitou, spatna informovanost...

Proste treba vic jak mesic zadna novinka, lidi se naserou, je to tam samej hater, kazdej troll se na tom sveze a lidi proste quitnou.. no a par dni na to udela Tasos post kde poukazuje na blizici se expanzi, na ktery delaj uz tri prdele dlouho. Jenze nekteri hraci proste leavnou hru a uz si o ni dal nectou, jsou znechuceny a nezajima je dalsi vyvoj. A i kdyby ano, tento pristup je muze lehce odradit. To, ze AV nedava trialy, je velka skoda. Myslim si, ze by to hre zasadne prospelo. Hodne lidi neveri videum z youtube, grafika na hovno atd atd a brani jim to k tomu aby si to koupili a zkusili. Takhle by mohli hned joinout clan, zazit nejakej siege a pak se rozhodnout jestli teda jo nebo ne.

Napada me, ze po fiasku s Eurogamerem, je AV o dost skeptictejsi.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video



Edited by - Shatteren on 02/01/2010 17:22:05
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 02/01/2010 :  17:54:10  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
No s tím optimismem co tu šíří Gorf bych si teda dovolil nesouhlasit Aventurine je v mnoha ohledech ukázka čirého amatérismu. Nebudu je snad ani vyjmenovávat, protože bych určitě na něco zapomněl :)

Když to vemu pomalu 10 let zpět, jak pracoval Origin a jak teď Aventurine, tak mají ještě moc co dohánět. A to byl Origin prakticky pionýr v tomhle oboru, takže těm by se dalo ještě lecos odpustit. O dekádu později už bych čekal něco víc.
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 02/01/2010 :  18:11:12  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren


No a jinak souhlasim s tim co rika M.C ohledne AV. Dobre si pamatuju jak si kdysi hraci stezovali, jak AV neni moc v kontaktu s herni komunitou, spatna informovanost...

Proste treba vic jak mesic zadna novinka, lidi se naserou, je to tam samej hater, kazdej troll se na tom sveze a lidi proste quitnou.. no a par dni na to udela Tasos post kde poukazuje na blizici se expanzi, na ktery delaj uz tri prdele dlouho. Jenze nekteri hraci proste leavnou hru a uz si o ni dal nectou, jsou znechuceny a nezajima je dalsi vyvoj.



Na tohle sveho casu malem dojel AoC, kdy lidi rvali, ze hra je samej bug, classy nevyvazeny a chybi herni obsah, nacez nyni jiz byvaly producent Gaute Godager reagoval v patchnotes tim, ze pysne oznamil, ze do starting zony pridali par kvetinacu s kytickama a do hospody kbelik s mokrym hadrem :).
Na druhou stranu chapu, ze pro developery hry je obcas obtizny rozlisit QQ od skutecnejch problemu. Bohuzel developeri hru vetsinou nehrajou .

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom

Edited by - Sutech on 02/01/2010 18:11:56
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/01/2010 :  19:15:49  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo, Blizzard resi prevazne QQ a taky to nedopada zrovna nejlip

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 03/01/2010 :  10:00:56  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

No s tím optimismem co tu šíří Gorf bych si teda dovolil nesouhlasit Aventurine je v mnoha ohledech ukázka čirého amatérismu. Nebudu je snad ani vyjmenovávat, protože bych určitě na něco zapomněl :)

Když to vemu pomalu 10 let zpět, jak pracoval Origin a jak teď Aventurine, tak mají ještě moc co dohánět. A to byl Origin prakticky pionýr v tomhle oboru, takže těm by se dalo ještě lecos odpustit. O dekádu později už bych čekal něco víc.

Ja nerikam ze nejsou amateri a ze delaji vsechno spravne. Jen rikam, ze na to co vsechno DF nabizi a jak malej tym maji tak podle me odvadi dobrou praci. DF me bavi, je v te hre plno veci co muzu delat a za ten rok si myslim udelali dost prace. To ze neoznami hned nejaky novinky je mozna spis umyslne. Vetsinou se totiz napise na cem zrovna delaji a co chteji brzo zmenit. Pak se vyskytnou problemy, zmeny oddali a na forech je tisice qq postu, dalsi stovka postu o ragequitu apod. jen proto, ze to nekdo bral jako ze to devove slibili a nedodrzeli a hra jde podle nich do sracek. Uz jsem tohle nekolikrat zazil.

Stejne tak si myslim ze trial neni ne proto, ze by to AV nenapadlo ale spis ze to z nejakeho duvodu nechteji. Podle me maji naplanovane jeste zmeny, ktere chteji do hry implementovat, nez otevrou svet pro kazdeho.

Kdyz ted udelaji trial, tak polovicka lidi nevydrzi ani tyden a druha skonci po mesici. Hrstka lidi si to zaplati a mozna nakej cas zustane, ale hra podle me neni ve stavu kdy by ji trial nejak pomohl. Myslim si totiz, ze vetsina lidi co ted prijdou neprodlouzi ani druhej mesic. Neni totiz zadnej med bejt newbie v DF, kde hrac s charem starym 6 a vice mesicu rozseka 4 noobiky a ani se pri tom nezapoti.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/01/2010 :  10:48:28  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen
[Neni totiz zadnej med bejt newbie v DF, kde hrac s charem starym 6 a vice mesicu rozseka 4 noobiky a ani se pri tom nezapoti.




No a touhle jednou vetou jsi v podstate vyjadril proc DF nikdy nebude hrat moc lidi.
Na jednu stranu je to sice motivujici pro hrace hrajici od zacatku - na druhou to ovsem v podstate eliminuje prisun novych hracu - a vysledkem je bud pomala smrt nebo skomirani hry.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/01/2010 :  21:20:22  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No je skoda ze od UO okoukali tolik veci az na ten skill cap. To je asi jedine co by ted dokazalo nejakym vetsim zpusobem prilakat lidi. Ale jak by se na to tvarili ti to tam ted maji 100x skill na max tak to nevim..... Tezka situace.

edit: ted me napadlo reseni. skill cap a treba 5 postav na account soucasny hraci by si mohli splitnout soucasne skilly mezi tech 5 accountu.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 03/01/2010 21:22:21
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 03/01/2010 :  21:53:06  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen
Stejne tak si myslim ze trial neni ne proto, ze by to AV nenapadlo ale spis ze to z nejakeho duvodu nechteji. Podle me maji naplanovane jeste zmeny, ktere chteji do hry implementovat, nez otevrou svet pro kazdeho.

Kdyz ted udelaji trial, tak polovicka lidi nevydrzi ani tyden a druha skonci po mesici. Hrstka lidi si to zaplati



1. Pokud AV čeká s trialem, až budou mít hru vylazenou, může se jim snadno stát, že už nebudou mít na co dělat trial.
2. Tak to u trialu chodí, 2/3 odpadaj, ale ta 1/3 ( čísla si cucam z prstu ) zústává a platí a firma má prachy + ti co odejdou, to třeba skusí za rok zase. Já jsem třeba šel do VG po třetím trialu.

quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Mandorallen
[Neni totiz zadnej med bejt newbie v DF, kde hrac s charem starym 6 a vice mesicu rozseka 4 noobiky a ani se pri tom nezapoti.




No a touhle jednou vetou jsi v podstate vyjadril proc DF nikdy nebude hrat moc lidi.
Na jednu stranu je to sice motivujici pro hrace hrajici od zacatku - na druhou to ovsem v podstate eliminuje prisun novych hracu - a vysledkem je bud pomala smrt nebo skomirani hry.



Podle toho co píšeš by nemohla žádná takováhle hra existovat a je tu UO, EvE, DF a připravuje se MO. Tenhle styl hry funguje a lidé co do hry jdou, si předtím přečtou jak to funguje. WoWko asi v populaci takový hry nkdy nepřekonaj, ale o to asi nejde. Co se DF týče, myslím, že tohle není zas takovej problém, lidé jsou schopní akceptovat prohru s hráčem o kterém ví, že je namakanější a těší se na den, kdy začnou vítězit. To už je větší problém, když pak začne prohrávat hráč, kterej má naskilováno, to je pak útok na jeho ego :)

quote:
Originally posted by Demawend

No je skoda ze od UO okoukali tolik veci az na ten skill cap. To je asi jedine co by ted dokazalo nejakym vetsim zpusobem prilakat lidi. Ale jak by se na to tvarili ti to tam ted maji 100x skill na max tak to nevim..... Tezka situace.

edit: ted me napadlo reseni. skill cap a treba 5 postav na account soucasny hraci by si mohli splitnout soucasne skilly mezi tech 5 accountu.



Je to tak jak píšeš, skill cup by byl fajn a je pozdě to řešit jeho nasazením, teď podle mě vede cesta přes ty specialiace, kdy hráč o své skilly nepřijde, jen je v jejich užívání omezený, dokud si třeba specializaci nezruší, nebo nevezme jinou. Jen si myslím, že AV by mohlo bát ve specializacích mnohem odvážnější, ostatně púvodně slibovali celá prestižní povolání, kde jako příklad uváděli druida, který měl být omezen používáním jen nekovových brnění, měl dostat nějaké healovací kouzlo navíc atd .. a co z toho je ? Pár chudých specializací bez větší invence.

viz : http://df.warcry.com/faq/view/228/

5.5. What are the Prestige classes?

Prestige classes are special classes, like Paladin, Assassin, Gladiator, Enchanter etc. and it's an optional path that you may choose for your character to follow. Picking a prestige class will in most cases give you a few special skills, a few special spells, and you will have a certain status. There are limitations, tradeoffs and restrictions playing a prestige class character. Druids for example may never use metal armor after they are initiated, and Paladins have to give half of their earnings to their church.

Prestige classes may be interesting to some players, and some classes may give you an extra reason to role-play, or maybe give you an edge in combat or crafting. There will be many interesting prestige classes for you to try out.

Picking a prestige class is not final - you can change class later, with some minor penalties. The easy route would have been to make picking a prestige class final, but we want to keep Darkfall as open ended as possible.

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 03/01/2010 21:58:57
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/01/2010 :  22:36:46  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
K tem prestiznim classam jsem od realeasu nevidel zadny oficialni vyjadreni a to dost lidi na foru nalehalo..

Tak me napada, delali na nich vubec nebo ty byla jen ciste "papirova" zalezitost ?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 04/01/2010 :  10:00:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

V DF mam poprve pocit ze hra jde spravnym smerem. U vsech ostatnich mmo sem mel uz od zacatku pocit ze kazdej krok ke zlepseni hry byl spis krokem zpatky. DF jde porad dopredu.



jeste aby ne, vzdyt DF zacal zpatky oproti tem ostatnim mmo, tak za par let se to mozna setka nekde uprostred ;)


UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 04/01/2010 10:04:47
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/01/2010 :  10:04:03  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior
Podle toho co píšeš by nemohla žádná takováhle hra existovat a je tu UO, EvE, DF a připravuje se MO.



UO - skillcap
EVE - zcela jiny system /"xpovani" v zavisloti pouze na case/ plus de facto specializace v ramci charu - s vetsim mnozstvim skillu se char stava univerzalnejsim, ale ne omnipotentnim
DF - spatnej system bez skillcapu s moznosti vytvoreni overpowered charu .... chapu, ze clovek co to hraje od zacatku bude kvicet jak cunik na zabijacce pokud by ho meli nejak capovat - ale na druhou stranu musi pocitat s tim, ze nebudou prichazet novy lidi a hra casem chcipne na prirozenej ubytek. (Ovsem pri zavedeni skillcapu zase utecou vsichni ty namaxovany takze pro Aventurine je tohle lost-lost situace). Jako jedinou sanci bych asi videl novej server s novym rulesetem (asi i s moznosti transferu s nutnosti orezat si char tak aby odpovidal skillcapu).
MO - no uvidime...

Ja bych nerad aby to vyznelo tak, ze nemam rad skillbased system - prave naopak - mam ho o hodne radsi nez levelbased. Problem je, ze je to viditelne mnohem tezsi vybalancovat nez pomerne svazanej char s vybranym classem.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/01/2010 :  10:06:28  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
No on ten skillcap má dvě strany, pro novou postavu je sice mnohem lehčí se na něj dostat, ale na druhou stranu spoustu lidí přestane hra bavit jakmile se na něj dostanou. Člověk prostě chce vidět jak ty čísla lezou

Standartní řešení je neustále zrychlování růstu skillu, což se v Darkfallu i děje. Jinak Darkfall samozřejmě není o PvP 1v1 a ve všech ostatních aspektech je hra mnohem víc friendly pro nováčky než by se mohlo zdát. Nikdo vás od nikud nevyhodí, protože máte o 5 levelů míň a jste tedy absolutně nepoužitelný, naopak, v mnoha případech jsou prostě potřeba počty. U nás je třeba problém s tím, že nemáme posádku na loď. Přitom by nám stačilo 5 nováčku, co budou pálit z děl a opravovat.

No a ještě zpět k těm statum/skillum, podle mě to není až takovej problém, díky tomu že rostou nelineárně, zatímco jejich efekt je lineární. Takže třeba prvních 50 bodů v mastery zbraně vám trvá natrénovat cca stejně dlouho jako posledních 5 bodů, v druhém případě ale získate už jenom minimální bonus. (1/10)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/01/2010 :  10:14:23  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus


DF - spatnej system bez skillcapu s moznosti vytvoreni overpowered charu ...



to je z velké míry pravda, ale na druhou stranu v Darkfallu hraje obrovskou roli hráčskej skill (o kolika hrách to dnes můžeme říct ? )

člověk, co to dobře hraje a věnoval svojí postavě desetinu času co já, mě prostě rozseká a já s tím nic moc neudělám (nejsem nějak od přírody zaměřenej na PvP a rád hamouním majetek a obchoduju, to jde v Darkfallu mimo jiné perfektně , přesto ale mám postavu ve skillech prakticky na PvP capu (nebo možná právě proto, o finance není nouze ))

Edited by - Isac on 04/01/2010 10:16:37
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/01/2010 :  10:18:28  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

No on ten skillcap má dvě strany, pro novou postavu je sice mnohem lehčí se na něj dostat, ale na druhou stranu spoustu lidí přestane hra bavit jakmile se na něj dostanou. Člověk prostě chce vidět jak ty čísla lezou




To je pravda.

Kdyz trosku odbocim tak si porad myslim, ze nejlepsi system ma FFXI:

Toon muze mit kolik chce classu - zalezi jen na tobe kolik si jich vytrenujes.
Mas jeden aktivni primarni class a jeden aktivni sekundarni class.
Equip muzes mit poze ten urceny pro primarni class.
Sekundarni class ma maximalne polovicni level oproti primarnimu classu.
Pouzivat muzes vsechny skilly aktivnich classu.

Diky tomuhle existuje hafo kombinaci a lidi si levelujou dalsi a dalsi classy. Zaroven ale z hlediska devu neni tak tezke osefovat co jde a nejde kombinovat.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/01/2010 :  10:53:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jestli to chapu dobre, tak v DF by to vypadalo ze mas treba namaxovany melee a pak jen 50 archery ? To by bylo docela zajimavy, kdyby to fungovalo jako dualspec ve WoW. Treba sekundarni spec by byl 100 magic a 50 melee atd... Takze namaxovany hraci by o nic neprisli, sve by meli stale namaxovany a jen by specovali co zrovna chtej, zbytek omezenej.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/01/2010 :  11:03:43  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
brutus: to zní hodně dobře :)

jinak Aventurine se vydalo (možná trochu podobnou) cestou specializací, začali do hry dávat volitelný rozšíření, který ti přidají bonusy do jednoho směru ale omezí jinej (např. bonus pro damage z luku / zbraně + nemožnost používat elementální magie)

tyhle rozšíření se dají u vendorů libovolně přepínat, podle toho jak se ten den člověk vyspí

zatím je to teda jen počáteční nástřel, ale slibují podstatně víc, tak snad to nebude jak s říjnovým datadiskem v prosinci
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 04/01/2010 :  18:56:44  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Verim ze dalsi vlnou specializaci, ktera je slibena se prohluben mezi novackem a namaxovanym charem zase snizi. Hra bude vic hratelna pro vsechny a bude jeste vic zalezet na skillu hrace. To bude nejspis spravnej cas pro spusteni trialu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Son-Draken
New Member

165 Posts

Posted - 04/01/2010 :  20:39:09  Show Profile Send Son-Draken a Private Message  Reply with Quote
základni kamen urazu je ze lidi sou posr... ocokoliv prijit takze vecina leavla, dalsi hrajou jen v zerg skupinach takze svet je prazdnej a v tom je nejvetsi pruser a todle zadny specializace nezmeni

Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 04/01/2010 :  22:45:36  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Son-Draken

základni kamen urazu je ze lidi sou posr... ocokoliv prijit takze vecina leavla, dalsi hrajou jen v zerg skupinach takze svet je prazdnej a v tom je nejvetsi pruser a todle zadny specializace nezmeni



Nevim, já jsem dlouho nehrál, lamim a tak nosim bone set za 340g, 40r meč a luk, blackbolt.. počítam, že se s celým equipem vejdu do 2-3k a to je teď tak mizivá hodnota, že v tomhle problém fakt nevidim.

Možná se toho PvP lidi prostě přežrali a jiný vyžití nenašli.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 04/01/2010 :  23:28:58  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

quote:
Originally posted by Son-Draken

základni kamen urazu je ze lidi sou posr... ocokoliv prijit takze vecina leavla, dalsi hrajou jen v zerg skupinach takze svet je prazdnej a v tom je nejvetsi pruser a todle zadny specializace nezmeni



Nevim, já jsem dlouho nehrál, lamim a tak nosim bone set za 340g, 40r meč a luk, blackbolt.. počítam, že se s celým equipem vejdu do 2-3k a to je teď tak mizivá hodnota, že v tomhle problém fakt nevidim.

Možná se toho PvP lidi prostě přežrali a jiný vyžití nenašli.



jenze o to jde, tobe je to jedno .... ale je spousta lidi, co se prave z tohoto posere a hru smaze, protoze proste nechapou, jak snadny je ziskat tu vybavu znovu/neunesou ztratu ani tech par goldu

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]

Edited by - Krajec on 04/01/2010 23:29:40
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 05/01/2010 :  00:27:00  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Hele v jinejch hrach mas taky fulloot a taky se tam z toho nikdo nevesi. Jenom postihem za smrt to neni.
Ja sem treba DF chvili zkusil a prislo mi to jako horsi kopie Planetside, tak co s tim kdyz Planetside sem uz hral.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 05/01/2010 :  07:28:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Svet je pusty, protoze jsou NPC mesta v podstate prazdna a tudiz i okoli. Lidi byvaj v clan mestech a hrajou jen s clanem, protoze solo je proste sebevrazda a je to nerealny. Do newbie zon stale nekdo najizdi pro free alignment.

Budto to novacek zkousne, ze 2 mesice muze na 1v1 zapomenout a nebo nezkousne..

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 05/01/2010 :  17:53:11  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Add trial, někdo má a někdo nemá :)

Řekové maj:



https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 05/01/2010 :  18:38:07  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Ty si teda fanda, listovat si v řeckém PCmasteru :)
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 05/01/2010 :  19:13:12  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Ty si teda fanda, listovat si v řeckém PCmasteru :)



na reckej pcmaster jde podle mne narazit jedine pri hledani ovciho porna :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 05/01/2010 :  19:42:41  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
Neplánuje někdo cestu do řecka ?
Go to Top of Page

Son-Draken
New Member

165 Posts

Posted - 05/01/2010 :  21:08:42  Show Profile Send Son-Draken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Svet je pusty, protoze jsou NPC mesta v podstate prazdna a tudiz i okoli. Lidi byvaj v clan mestech a hrajou jen s clanem, protoze solo je proste sebevrazda a je to nerealny. Do newbie zon stale nekdo najizdi pro free alignment.

Budto to novacek zkousne, ze 2 mesice muze na 1v1 zapomenout a nebo nezkousne..



no trosku ustrelil mimo ja se vubec nebavim o nakych nb zonach a podobnych nesmyslech tam ad si delaj lidi co chtej...

svet je pustej vsude... na nekoho narazit je voser první třídy klidne se da courat 3 hodiny po spawnech a nikoho nenajdes ( a kdyz uz se postesti tak je tam grupa xxx lidi)... jediny funkncni solo pvp je harvit moby a cekat az nakej zoufalec jako ja co klickuje mapou natebe narazi nebo vyrazit do/k mesta a nechat se uzergovat.....

jak rek gorf lidi se boji i voto ho.... co maj a co se da sehnat za 5 min hrani.. a kdyz uz nekdo vyleze z mesta tak jedine v grupe a cim vic tim lip

Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 05/01/2010 :  22:48:18  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
1) skoušel jste někdo udělat nějaký z těch nových questů přidaných v expanzi ?

2) přišel nikdo na to, jak rozběhat stíny, bez rapidní ztráty FPS ?

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 05/01/2010 23:02:33
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 05/01/2010 :  22:58:58  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo na spawnu jsem nikdy nikoho nenasel, to spis oni me kdyz jsem delal nejakej ten title quest vetsinou mrtvej na 5 sipu.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 06/01/2010 :  22:27:49  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=sDgGgunLhmA opravdu peknej starting guide, pro novacky nadhera i part 2...

mozna by se hodilo sticky?

Edited by - Mag1cWalker on 06/01/2010 22:39:35
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 06/01/2010 :  22:43:28  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

http://www.youtube.com/watch?v=sDgGgunLhmA opravdu peknej starting guide, pro novacky nadhera i part 2...



Doprdele, jaktože to každej hraje se stínama a já když je zapnu, tak mě děsně padaj FPS :(

Mam 8 gb ram, 9800/512, nějakýho Intel Core 2 duo 3,0 Mhz ..normálně mě lítaj fps kolem 130, jakmile zapnu stíny, padaj FPS treba na 45 a to jsem skoušel sám mimo boj, takže do boje, to radši ani neskoušim zapínat a dost mě to jebe, protože s těmi stíny je DF naprosto úžasnej. Krom toho se mi zdá, že jsem je míval zezačátku zapnutý a začali bejt takhle náročný aŽ po nějakým patchy.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 08/01/2010 :  20:12:10  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Valroth pokracuje ve tvorbe skvelych videii.

Accelerated Character Development Guide pro novacky cast 3 http://www.youtube.com/watch?v=Q5e19MP4AW4 a opet vyborna!!!
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 08/01/2010 :  21:49:49  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

Valroth pokracuje ve tvorbe skvelych videii.

Accelerated Character Development Guide pro novacky cast 3 http://www.youtube.com/watch?v=Q5e19MP4AW4 a opet vyborna!!!



Jestli toho člověka Aventurine neplatí, tak by měli rychle začít ! .)
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/01/2010 :  10:00:57  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Je fakt ze pro DF dela fakt dost :). Uz ani nevim kolik sem od nej videl videii.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/01/2010 :  10:56:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Hodne dobry.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 09/01/2010 :  11:05:13  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Neni to tak zásadní video, ale pamatuju si lidé na začátku stěžovali, že svět je takový bez života. Tak teď už neni :)
http://www.youtube.com/watch?v=NX-Mu6NSceM&feature=player_embedded

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 15/01/2010 :  00:11:32  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
http://www.mmorpg.com/blogs.cfm?isapi_rewrite_remap=Paragus1&val=1

Are there plans of making/adding more complex dungeons to the world of agon, maybe with some levers , triggers, traps etc. - BLOB Lukic

Yes, we have big plans for dungeons in 2010

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 15/01/2010 00:27:37
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 15/01/2010 :  01:44:08  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

http://www.mmorpg.com/blogs.cfm?isapi_rewrite_remap=Paragus1&val=1

Are there plans of making/adding more complex dungeons to the world of agon, maybe with some levers , triggers, traps etc. - BLOB Lukic

Yes, we have big plans for dungeons in 2010



Moje kříšťálová koule mi říká, že přibližně za rok výjde uplně stejný článek, jenom tam Tasos nahradí 2010 za 2011 Pokud nic, tak v Aventurine jsou mistři v tom jak nic neříct na mnoho stran textu
Go to Top of Page
Page: of 57 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,69 seconds. on eygor Snitz Forums 2000