Jo mam z AV podobny dojem, chteji mit vice mene plny dva EU servery kde budou hrat lidi co to bude bavit delsi dobu nez na mesic a nechteji zrejme opravnene zbytecne vyhazovat prachy. Proste zrejme realne odhadli situaci ktera bude za 2-3 mesice.
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs
Tak sem opet v prdeli :p. Dneska hold musim bejt dalsi den na wowku. Zas me otravovala kolegyne a ted nemuzu nastartovat ani tu stranku. Takze az me to tam pusti, tak prude predpokladam vsechno vyprodany...
Tak sem opet v prdeli :p. Dneska hold musim bejt dalsi den na wowku. Zas me otravovala kolegyne a ted nemuzu nastartovat ani tu stranku. Takze az me to tam pusti, tak prude predpokladam vsechno vyprodany...
Muzes byt v klidu. Zatim je tam ... Temporarily sold out, nehlede na to ze jim to klasicky kolabuje takze ani nactena stranka neznamena uspech.
Asi tak nak.... se podivej. Shop is temporary off - to je z toho tvyho odkazu. A z normalniho loginu uz zmizelo continue to order a je tam temporary sold out.
Takze do 19 ti sice mozna prodavat maji, bohuzel ale nejspis prodali vsechno behem tech 20ti minut vsechno, takze do 19ti budou prodavat maximalne tak nadeji ze zitra budu mit vic stesti :D.
No podle tech front ted dost. Meli by s temi frontami neco zacinat delat, zejmena at to kickuje neaktivni hrace a co nejdriv nahodit dalsi server..
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs
zdar hele pred 2 dny sem si koupil acc normal hraju bohuzel se mi stala v realnem zivote spatna vec kvuli ted nebudu moci mit cas hrat, kdyby mel nekdo zajem napiste mi private msg na forum a muzeme se domluvit ...cena je normalne tech 50eur..
dvacet poctivych lidskych pozemskych minut v queue a jdeme dal... meli by pustit dvojku
edit: UŽ
retired: UO, DAoC, RoE, WoW, WAR ________________ Mosar LazyLeg - DarkFall povolání: runner, explorer EU JEDNA :o))) strana: skoro vždy ta pravá ----------------
No podle tech front ted dost. Meli by s temi frontami neco zacinat delat, zejmena at to kickuje neaktivni hrace a co nejdriv nahodit dalsi server..
Tim myslis moji postavu, ktera cely den, co jsem v praci, bezi proti zdi?
No nejsem si moc jistej jestli bych tohle afk makroing riskoval v soucasne dobe kdy jsou na to nejaci vysazeni, nejakej kokot te bonzne, a jses v prdeeli.
Tak byl to porod, ale nakonec sem to koupil. Napred sem obcas refreshnul products stranku. V 17:10 dostal ban :). Kamos mi asi dve minuty na to vola ze ma acc.
Davam mu loggin a heslo. Nejde to. Mezitim ban skonci. Kamos mi da jeho kreditku a proslo to. Nejspis sem vycerpal tydeni limit na internetovy platby predplatnym na wow, ktery vcera odeslo tesne pred tim nez sem ho stihnul cancelnout :).
No co aspon ma jeden typek z blizzu na bugra a colu :P.
Tak se me pomoci Nhanceru podarilo rozjet AA a musim rict ze hra hned vypada o 100% lip.
Hmm ale moc dlouho sem si toho neuzil. Si zacinam pripadat ze hraju Ruskou a ne reckou MMo
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Asi jich prodali moc. Jelikoz se tam ted nejde pripojit. Muze tu nekdo napsat jak se pripojovat. Tohle je jeden z nejhorsich lancheru co jsem videl. Kliknu na ten oval New Character. Nahore mi to napise Queuing a nic se nedeje. Pak po 10 min to zmizi a nic to neudela. Znova kliknu na new character a zase jsem na napisu queuing... Delam neco spatne? edit: tak ted to zacalo prozmenu patchovat. Asi je mozna server dole, ale nikde to neni napsane. Edit2: Zurive klikani a znovu spusteni klienta a uz je to OK.
Podle me rozchodi dalsi server az po 25. aby zjistili kolik lidi si zakoupi prodlouzeni acc jestli se jim to vyplati . Jo a premejslel sem jakej dalsi duvod muze mit tohle postupny uvolnovani acc nez jen strach z preplneneho serveru (coz uz je stejne a server tam stejne vic lidi nepusti) a reklamy .... Kdyz si predstavite partu co ma zakoupeno hru naprosto stejne tak se muze snadno stat ze jeden zapomene dalsimu se to nebude zamlouvat tak kdyz kamos nehraje tak si rekne tak to jeste nezaplatim protoze se me to samotnymu stejne nechce hrat atd... kdezto kdyz bude mit kazdej hrac platbu jindy tak ho donuti si to zaplatit protoze kamosi jeste porad hrajou jelikoz maj stale zaplacene dny a takhle porad dokola :))
"We are all brought back to life Only to die again" |,,|,__(O_o)_,|,,|
retired: UO, DAoC, RoE, WoW, WAR ________________ Mosar LazyLeg - DarkFall povolání: runner, explorer EU JEDNA :o))) strana: skoro vždy ta pravá ----------------
No nevidim to realne ze by to do pulnoci nahodili...asi taky dobrou noc.
a to jsem si rikal, jak dnes udelam 75 logging.... stihl jsem pred tim restartem odpoledne 74.9 a od te doby je to bud spadeny a nebo jsem ve frontach :D
kurna od kdy dneska prodavaj accs ? to je des :p vcera sem prisel na osmou abych si koupil acc a davali je od peti :( dneska stvrdnu v praci abych si koupil od peti a kde nic tu nic! zacina me to lezt krkem :(
edit: skvele...
Hello,
We offered a larger number of copies the last couple of days, we’ll continue today. The larger number of new players entering the game are responsible for the queue times some of you have been experiencing during prime time hours. These are temporary. Tomorrow (Thursday) and possibly on Friday, we won’t offer more Darkfall copies in order to allow the new players to distribute around the world. We are trying to find a good balance between low queue times and increased Darkfall availability. We are continually improving our capacity and optimizing as we increase the number of Darkfall copies available.
kurna od kdy dneska prodavaj accs ? to je des :p vcera sem prisel na osmou abych si koupil acc a davali je od peti :( dneska stvrdnu v praci abych si koupil od peti a kde nic tu nic! zacina me to lezt krkem :(
To je kvuli tomu, ze se vcera rozsoupli a prodali jich vic nez server unese. Před pul-hodkou jsem se postavil do fronty a stale cekam...a cekam...a cekam.
Toto fakt těžce nezvládají hodinové čekačky.. Už po tom pre-oderu měli pustit alespoň druhý server toto je fakt děs... Jinak je hra fakt super Prodali už dost kopií aby si mohli koupit další server...
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim)
Nebo zdvojnasobi prodeje a mlcet pak budou u tech 4 hodinovych cekacek
Ano, to bysme mohli pojmenovat jako alternativní řeckou cestu :)
No jako ja uz cekam prez dve hodiny a jeste to na dalsi dve odhaduju ... tak se asi vydali tou alternativni cestou. Jako tohle je sileny, u nejakyho freewaru bych ani necekl ale pokud za to platim, rad bych nejaky rozumny servis kua.
nj cmoudi.... ja po tom co mi po vcerejsim mega lagu shorel zdroj po jehoz vymene se sistem restartoval do nekonecna hlasaje si neco o zavazne chybe jsem to dnes o5 nainstaloval natahal patche a mozna si nekdy i zahraju videl bych to co nejdriv na nejakej poradnej pubfall
nekdy zafunguje haluz, ze clovek preklikne znova character a ono ho to hned hodi do hry :))
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.