Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Guinever po druhe
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 03/01/2004 :  02:11:33  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Jen jsem chtel pogratulovat guilde Czech Patriots ke claimu Notmoor Faste.
P.S.: nerikal tu nekdo ze jste tam skoncili?

Aldery - teh gimpest minstrel

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/01/2004 :  11:43:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ma vyznam na RvR vziat keep ??? Sa keepy menia da sa povedat kazdy den. PvP neni o nic lepsie, ale napr. Legends drzia Bleedmer uz nejake dva mesiace, i ked kazdy tyzden dva nam h oniekde resetne ale do par hodin ho mame back.
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 03/01/2004 :  12:24:32  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khazrak

Jen jsem chtel pogratulovat guilde Czech Patriots ke claimu Notmoor Faste.
P.S.: nerikal tu nekdo ze jste tam skoncili?

diky, no ja tam neskoncil, tam hraju 3-4 mesice, od te doby co mam daoc
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 03/01/2004 :  20:26:29  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ma vyznam na RvR vziat keep ??? Sa keepy menia da sa povedat kazdy den. PvP neni o nic lepsie, ale napr. Legends drzia Bleedmer uz nejake dva mesiace, i ked kazdy tyzden dva nam h oniekde resetne ale do par hodin ho mame back.

a neni to nuda ? ;) me prijde lepsi kdyz se porad neco deje - je potreba keep branit/oblehat... nez sedet vevnitr -_-

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/01/2004 :  00:10:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No jo, lenze na RvR vezmu keep a do hodiny je keep fuc, to by ma potom prestalo bavit ked je tam skoro minimalna sanca na obranu.

Ale jo, v tom je ta sranda v Legends. Proste uz si niekedy obranoval keep proti 51 enemys ??? Brutalny zazitok
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/01/2004 :  19:31:56  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
mno jo ale pak se zase nedostanes do DF kdyz nemas keepy
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000