Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 pocty hracu MMORPG
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/01/2004 :  08:26:30  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

Kdyz budes dal blbe kecat, treba dostanes neco pres drzku.

To se naucil taky tady na foru? Dneska vecer budu v lucerne, tak se tam muzes stavit a vysvetlit mi to. Teda jestli te maminka pusti vecer ven ;)

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/01/2004 :  12:06:08  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
rodier:mno rikas ze vic jak 100 hracu znamena mmorpg,ale i kdyby bf1942 mel klidne miilion hracu,tak to nikdy mmorpg nebude,ale dycky jen mmofps

demo:jo do lucerny?a ja si rikal kam vsichni ti dusevne zaostali lidi chodej...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 04/01/2004 12:08:07
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/01/2004 :  21:32:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ste si isty ze ten Mankind , ta online strategie je free ??? JA som sa tam snazil zaregistrovat, ale ked som si vytvoril ucet, tak mi to napisalo nieco v zmysle ze moj docasny ucet bude do piatich minut zmazany ak nezaplatim za neho. Tak som sa na to vykaslal :)

Edited by - Pepo on 04/01/2004 21:35:34
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 05/01/2004 :  10:45:24  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
"Because of several security issues and massive hacking attacks using free Mankind accounts we decided to stop creation of those for everybody from now on until unknown date."
takze tak :)

ne ze by mne to az tak zralo, ale nejak sem nepochopil ten duvod proc nepocitat free UO scenu do MMORPG. Jestli se vam to nezda dost "nobl" nebo dost "znackovy" tak prosim, vase vec, ale to neznamena ze to neni mmorpg.
Ze se vetsina lidi v cechach loguje aby se podivala na svoje rare itemy je maximalni kravina. ani na DP neni takovych lidi vetsina, natoz kdekoli jinde.

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  15:41:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Tartaros: udelej na DP total wipe itemu a uvidis

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/01/2004 :  17:29:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Aha, kua, a neviete o nejakej inej online strategii, ale RTS ?? Som si to chel niekedy vyskusat

Inac UO je MMORPG, ale nejako by som tieto shardy neradil medzi UO ako to beru na medzinarodnej scene,kde samozejme beru OSI. Keby sa brali shardy tak myslim ze UO ma najviac ludi.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/01/2004 :  17:46:52  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Ano UO je MMORPG ale free shard je proste free shard a tim take zustane, je to pouze velmi slaba nahrazka opravdove MMORPG neco jako vesnice vuci velkomestu.

Black
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:11:06  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Ano UO je MMORPG ale free shard je proste free shard a tim take zustane, je to pouze velmi slaba nahrazka opravdove MMORPG neco jako vesnice vuci velkomestu.

Ty si fakt uzasnej. Neustalne stejne omezenej, zabednenej a arogantni, coz byly taky hlavni duvody neuspechu BG.

Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:26:13  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Ty si fakt uzasnej. Neustalne stejne omezenej, zabednenej a arogantni, coz byly taky hlavni duvody neuspechu BG.

Klasika místo, abys diskutoval a pokusil se dokázat v čem jsou freeshardy dobré, jen zaútočíš a snažíš se odvést pozornost od tématu...
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:26:35  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
mmo je podle meho hra, ktera nema konec (neco jako kola v CS, ET ..), a hraje ji neustale radove stovky hracu, spise tisice na jednom serveru (neustale = hraci z cele zemekoule)

a free uo shard muze byt mmo ovsem neznam ani jeden cesky uo shard na kterym by hrali cizinci a nonstop bylo pripojeno aspon 200 hracu

tohle sem si vymyslel pac presna hranice neexistuje (?), pokud nekdo zna oficialni definice sem snima ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:31:52  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
Napr. http://en2.wikipedia.org/wiki/MMORPG

Dobrej je taky tenhle: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=MMORPG

Corwin> Obecne o MMO jsem bohzuzel nic nenasel, nezda se ani, ze by definice takovyho pojmu existovala :p

Beholder [- Monster of Underdark -]

Edited by - beholder on 05/01/2004 18:51:31
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:38:53  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beholder

Napr. http://en2.wikipedia.org/wiki/MMORPG

MMORPG <> MMO obecne

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:42:41  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jsem rad jak to s BG dopadlo nemelo to imho zadnou budoucnost takovej projekt delat, ale to ty s Endorem casem taky poznas az nebudes to cim si prave nazval me.

Black
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:47:08  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
corwin: to, ale neni pravda na ceskych shardech hrajou lidi ze zahranici a ja takove lidi treba znam, ted nemyslim ceske obcany zijici v zahranici.Ted si se porad sekl

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:48:33  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jsem rad jak to s BG dopadlo nemelo to imho zadnou budoucnost takovej projekt delat, ale to ty s Endorem casem taky poznas az nebudes to cim si prave nazval me.

BG melo budoucnost, kdyby si nebyl zahledenej do OSI a nesnazil se vsechno kopirovat do posledniho puntiku, ackoliv ti tuna lidi rikala, za na sphere osi proste nerozjedes. Ale ne, ty si vsechno musel mit ala osi a nebyl si schopnej pouzit trochu vlastni invence a naprosto si ignoroval navhry hracu...
BG byl vcelku nadejny projekt, ale jinak je pravda, ze s tebou budoucnost mit opravdu nemohl.

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:49:46  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Adam: vysvetli mi v cem je OSI lepsi, kdyz si za posledni dobu spis stezujete, ze na OSI z davne Uo uz to neni UO :]]]

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:50:05  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

corwin: to, ale neni pravda na ceskych shardech hrajou lidi ze zahranici a ja takove lidi treba znam, ted nemyslim ceske obcany zijici v zahranici.Ted si se porad sekl

jojo zapomina slovenske bratry (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:55:15  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Adam: vysvetli mi v cem je OSI lepsi, kdyz si za posledni dobu spis stezujete, ze na OSI z davne Uo uz to neni UO :]]]

Muzes si ho platit a na foru pak flamovat hrace shardu, ze jsou socky

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:59:57  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

jojo zapomina slovenske bratry (:

nedelej ze sebe blba, slovaky neberu jako cizince...

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/01/2004 :  19:06:22  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
BG melo budoucnost, kdyby si nebyl zahledenej do OSI a nesnazil se vsechno kopirovat do posledniho puntiku, ackoliv ti tuna lidi rikala, za na sphere osi proste nerozjedes. Ale ne, ty si vsechno musel mit ala osi a nebyl si schopnej pouzit trochu vlastni invence a naprosto si ignoroval navhry hracu...
BG byl vcelku nadejny projekt, ale jinak je pravda, ze s tebou budoucnost mit opravdu nemohl.

- BG nemelo budoucnost protoze FREESHARD
- OSI = nevymyslet vymyslene
- jinak co se tyce dalsiho obsahu tveho postu jsou to jen tve vyplody nicim nepodlozene, BG mel realizacni team, ktery se na vsem dohod vcetne ukonceni cinnosti

Black
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/01/2004 :  19:47:19  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Muzes si ho platit a na foru pak flamovat hrace shardu, ze jsou socky

Spis byt flamovan zamindrakovanymi jedinci z free shardu.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/01/2004 :  21:17:17  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Koukám aby se jeden na foru online her bál nakonec nějakou online hru nedejbože platit a hrát

Noe

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  21:22:32  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Koukám aby se jeden na foru online her bál nakonec nějakou online hru nedejbože platit a hrát

jako vzdy mimo tema, gratulace

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/01/2004 :  22:18:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
no ty neco rikej
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 05/01/2004 :  22:28:22  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
- BG nemelo budoucnost protoze FREESHARD

pravda, kdyby to stalo petikilo mesicne, kam by se sralo dp a endor dohromady :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 05/01/2004 :  23:51:08  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

v cem je OSI lepsi jak free shardy? hmm ... ve vsem? :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  23:55:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja myslim, ze se tam proste free scena pocitat nemuze prave z toho duvodu ze je free.
Kdyz neco neni za prachy, lidi si toho nevazej.
Ukazte mi nekoho kdo by na jakemkoliv ceskem free shardu hral za 400kc/mesicne ?
Samozrejme par se jich najde a ty bych do toho chartu pocital, ale to je tak vsechno.
Naprosta vetsina lidi hraje zdarma UO prave proto,ze je zdarma. Samozrejme bavi je, ale proste tyhle cesi jsou zabednenci co tvrdi ze bud nemaj prachy nebo by nikdy za nic neplatili.

Zkratka ten chart obsahuje jenom placene hry proto, ze u placene hry se da posuzovat podle poctu hracu jeji kvalita, protoze vetsina normalnich lidi si prece nezaplati neco, co je shit a kdyz uz si vetsina lidi zaplati nejakou hru, tak se da rict ze to objektivne asi nebude tak zle, ostatne jak se tvori objektivita.. (nebo alespon pokus o ni) - tim ze se vybere hodne moc lidi urcitej vzorek no a zjistuje se jejich nazor.

Zatimco na freescene je tomu uplne jinak - viz Dp1. Naprosta vetsina lidi tam repta jak je vsecko na picu a ze to laguje a presto tam hrajou - proc ? protoze to chleba nezere, protoze tam maj kamose a protoze tam maj itemy.
A i tak zaslepeni GM jako Vasako dokazali priznat ze item wipe DP1 =zkaza.
Takze tady nemelte ze tem lidem nejde o itemy - jde.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/01/2004 :  00:01:17  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

rodier:mno rikas ze vic jak 100 hracu znamena mmorpg,ale i kdyby bf1942 mel klidne miilion hracu,tak to nikdy mmorpg nebude,ale dycky jen mmofps

demo:jo do lucerny?a ja si rikal kam vsichni ti dusevne zaostali lidi chodej...

NE rikam ze vic jak 100 hracu je MMO min jak 100 je MO
chapes ? MMO = multiplayer massive online = hodne hracu
MO = multiplayer online = malo hracu

ale je to spis o tom jak to nazve vyrobce.. podivej nektere ceske servery nemaji ve spicce ani 15 hracu a presto se tam hraje UO a tudiz MMORPG =D

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/01/2004 :  00:04:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ste si isty ze ten Mankind , ta online strategie je free ??? JA som sa tam snazil zaregistrovat, ale ked som si vytvoril ucet, tak mi to napisalo nieco v zmysle ze moj docasny ucet bude do piatich minut zmazany ak nezaplatim za neho. Tak som sa na to vykaslal :)

zkus google a hledej tank assault nebo tak neco .. jinak Sony taky snad neco takoveho ma..

Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 06/01/2004 :  00:27:41  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:

-nepoměrně lepší technické vybavení
-nepoměrně méně bugů
-nepoměrně víc lidí
-nehrozí, že by GM podporovali své kamarádičky
-nehrozí, že by server ze dne na den ukončil svoji činnost
-vyvážený systém, většina věcí je předem testována a změny nejsou prováděny, aby pomohli někomu (kdo si je vyřve), ale aby pomohli hře
A spousta dalších věcí. Vše je prostě děláno profesionálněji.
Tím nechci říct, že na freeshardu to nemůže být dobrá zábava, ale prostě OSI má určitou kvalitu.
To, že většina lidí přešla z OSI na jiné (kvalitnější) MMORPG, je věc jiná.
Demostenes: Najdi mi prosím post, kde jsem psal, že lidé hrající na freeshardech jsou socky. Skutečně mi je jedno, kde kdo hraje a nemám potřebu kvůli tomu někoho urážet.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/01/2004 :  09:08:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ta pomoc GMiek ostatnym hracom bude myslim vzdy. Pokial to GMko nebude platene a nebude mu hrozit ze ho vyhodia tak to nikdy nezmizne.

Tiez som rozmyslal ze ci zacat platene hry, alebo nie. Ale ak som to vyskusal, prachy v pohode zozeniem a kvalita hry je neporovnatelna.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 06/01/2004 :  12:14:44  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
shardy se samozrejme pocitat nemuzou,protoze neni prakticky mozny spocitat lidi co tam hrajou,koho zajima ze si par cechacku zalozi nakej looserskej shard typu endor nekde v zapadly republice...vsechno je na koleni udelany,proste se to nemuze brat jako onlinovka

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 13/01/2004 :  14:43:59  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

shardy se samozrejme pocitat nemuzou,protoze neni prakticky mozny spocitat lidi co tam hrajou,koho zajima ze si par cechacku zalozi nakej looserskej shard typu endor nekde v zapadly republice...vsechno je na koleni udelany,proste se to nemuze brat jako onlinovka

rofl !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 13/01/2004 14:44:19
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 13/01/2004 :  17:43:58  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehm

ps. do te signatury bych si jeste narval par odkazu, mas toho zatim malo ;)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/01/2004 :  18:02:57  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
SHEMI na hrad :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 13/01/2004 :  19:13:39  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Kdyz udelam 100 postu za tejden dostanu taky zeleny hvezdicky?

Jinak nevim jak muzete uvazovat o tom,ze by se nejakej shard mohl srovnavat s osi. Leda by gm za praci platili,coz se nestane bo by ten shard asi hodne rychle skoncil v mnoha milionovejch dluzich kery by musel zaplatit originu

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 13/01/2004 :  21:13:39  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koukam, ze uz ses na foru patricne zorientoval a samozrejme si nasakl ten spravny nazor, asi v nadeji, aby te starsi kluci vzali do party.
Kdyz budes hodny, treba te mamka pusti i do deviti vecer na nejaky sraz.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 13/01/2004 :  21:55:19  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Shimi ty jsi velikan dejin online her.
Jinak, neni Shimi nahodou nejakej zpevak (nebo jak tomu rikat) nejaky ty gay skupiny typu Lunetic? (ne ze bych se o to zajimal, jen jsem predplatitel Bravo girls).

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:52:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hehe no shimi byl nakej zpevak co spolecne se svym manazerem sfalsovali zlatyho slavika nekdy v roce 2002 nebo tak.. poslali mu strasne moc hlasu a tim se tenhle vesnickej balik dostal asi na 3. misto a pritom o nem do ty doby nikdo nevedel..zjistilo se to az dodatecne

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 14/01/2004 :  08:16:09  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
.....(ne ze bych se o to zajimal, jen jsem predplatitel Bravo girls).

Je mi naprosto jasny proc

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/01/2004 :  08:36:18  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
Originally posted by Sir.Thomik
.....(ne ze bych se o to zajimal, jen jsem predplatitel Bravo girls).

Je mi naprosto jasny proc

Je mi jasny, ze nejsem jediny predplatitel Bravo girls na tomto forku.
Edit: Rodier se vyzna.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 14/01/2004 08:37:43
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/01/2004 :  15:21:21  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
vic odkazu do sigu?to neni spatnej napad
2demo:hehe ty ses fakt ftipalek,ja si ten nazor udelal ze zhruba 400 hodin totalni nudy kerou sem stravil na tvym "uber" shardu vis?a na srazu sem byl a mluvil sem s tebou,ale ty si byl prilis zaslepenej laskou ke svymu ditku na to abys poslouchal rady ostatnich lidi...
BTW nerika vam nic bejvalej shard B&W?

a ten zpevak nebo kdo,toho fakt neznam,nevim co mi to tu furt cepete,muj nick se tu uz parkrat resil...

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 14/01/2004 :  16:05:54  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Snad nejses Sir Simi nebo jo ? :)

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/01/2004 :  09:22:58  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beholder

quote:

...

Snad nejses Sir Simi nebo jo ? :)

Asi jo ... :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/01/2004 :  15:16:19  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
asi ne :)

Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 28/01/2004 :  22:35:46  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Neco malo jsem jeste k topicu (a mimo nej) nasel.

http://bonusweb.idnes.cz/clanky/onlinesvety1.html

zvlaste pekne je povidani o CR UO scene :

Stačí si tak koupit CD s Ultimou. I když je tato hra po pěti letech hodně zastaralá, má výhodu v dostupnosti bohaté dokumentace v češtině. Výběr serveru, na kterém budete hrát, není nijak snadný, protože jen v ČR je v provozu pět velkých serverů a řada menších, více specializovaných. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Dark Paradise 2, který u nás nejvíce dbá na to, aby lidé hráli skutečně své postavy a nebavili se ve hře o věcech, které do ní nepatří. Pro fanoušky Pána prstenů existuje server Moria, nejvíce hráčů má server Dark Paradise 1, ale díky velkému zatížení není hra na něm plynulá a svým zaměřením není tento server pro začátečníky příliš vhodný.

Oblibenost mmorpg v posledni dobe : http://www.mmorpg.com/

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000