Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ - General forum
 Mala moznost jak dal.....
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Neku
Starting Member

29 Posts

Posted - 28/12/2003 :  13:07:49  Show Profile  Visit Neku's Homepage Send Neku a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem podnikl takovy maly pruzkum co bychom mohli dale delat, jak sami vidite nikdo se nema k tomu udelat a vest nejake raidy a nahodou jsem se dostal do diskuse s Tarkhanem(manzel Laoly),ktery je momentalne leadrem nove vznikle guildy Deadly Visions je to guilda o 17 lidech kamaradech kteri se divaj na hru podobnym zpusobem jaky mi chteji si obcas zaraidovat ale ne naky hrr hrr kazdy den.Spise jim jde o to uzit si trochu srandy v pratelskem prostredi....web guildy je [www.deadlyvision.de].Mame moznost s touto guildou raidovat fungovalo by to asi takhle Tarkhan udela na jejich webu odeleni pro obe guildy kde bude info o raidech atd. DV ma dkp system lootu cily podle navstevnosti raidu, momentalne sou s body napred ale jelikoz vetsinu z nas zna tak mi nabidl ze vsem nasim clenum srovna body na uroven DV abychom nebyli v postihu.Takze bychom si zachovali MDK ale veskere raidy bychom delali s DV.Jen pro info oni nam ted prebraly CT ktere zacali campovat.Byl bych rad kdybyste se k tomu nejak vyjadrily,chapu ze zatim vetsinu tak jako me bavi LDoN ci BoT ale priste takova moznost byt nemusi.Dik

PS:Jakoukoli otazku zodpovim ve hre..
PS:29th maji jeden raid na ktery sme vsici srdecne zvani ja jdu..

Edited by - Neku on 28/12/2003 13:11:05

Tarkhan
Starting Member

1 Posts

Posted - 30/12/2003 :  23:01:42  Show Profile Send Tarkhan a Private Message  Reply with Quote
Hello my dear friends,

a small post about our event can be found here

Deadly Vision

All in all it was lots of fun my friends, hope to do it again :P

Always yours,

Tark

Tarkhan Shadowstorm
- Dead men tell no tales ! -

Edited by - Tarkhan on 01/01/2004 19:51:17
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic