Author |
Topic  |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 19:44:06
|
Dokazal by mi nekdo rict k cemu je distraction ability a jaxe pouziva? Ptal jsem se nekolika lidi,ale nikdo nebyl schopen mi o teto abilite neco kloudneho rict a na webu jsem taky nic nenasel.
|
|
| |
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 22:26:21
|
To je abilita na odvadění pozornosti, vpodstatě jakoby hodíš kamínek na vybrané místo na zemi a mobové to uslyší a otočí se na místo dopadu. Používá se to ve chvíli, když stealther potřebuje otočit moba určitým směrem. Použil jsem to všehovšudy jednou při dělání questu Free the rogue, kdy jsem potřeboval otočit skupinu ogrů na druhou stranu, abych se mohl proplížit ke vchodu krondoru. Nevím, jestli je to individuální, ale mobové mají (podle mých zkušenost) lepší detect hidden v úhlu pohledu. Nastavíš si ground target (F5) a na ten to použiješ. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 23:17:49
|
jj ted sem si to nasel na netu zrovna:
Distraction is a skill that is designed to aid rogues attempting to land their Critical Strikes. You use ground targeting(this key varies by your keyboard configuration) and select an area on the ground. You then click on the Distraction icon from your toolbar and your character will throw a pebble at that location. If all goes well any mobs near that area will turn to see what the noise was. Your stealth determines how effective this is. In general at lower levels it is iffy, but at high levels it is very reliable.
Why would you want to distract a monster? One use is to get them to turn their backs and stealthily sneak your way past them. The second and most common useage is to get them to face the direction that you need them to face to land a backstab(away from you) or perforate artery(towards you). When the mobs turn that direction they will remain looking there for a few seconds. This gives you time to land your critical strikes. Without distraction you never know when the mob might turn around or start walking off in another direction spoiling your backstab/perforate.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 08:55:30
|
Mno, idea Mythiku, že distraction budou používat vrazi na vyšším levlu k expování, zřejmě zůstane pouze ideou, protože najít moby, kteří by si nechali dát pa/bs, aniž by se na vraha následně nevrhnul poblíž stojící mob-kamarád nebo nesesypal cely kemp, je celkem umění (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 09:29:36
|
quote: Originally posted by Nat
Mno, idea Mythiku, že distraction budou používat vrazi na vyšším levlu k expování, zřejmě zůstane pouze ideou, protože najít moby, kteří by si nechali dát pa/bs, aniž by se na vraha následně nevrhnul poblíž stojící mob-kamarád nebo nesesypal cely kemp, je celkem umění (:
Pokud jsou moby socialni mas vetsinou smulu i s distraction. Pokud nejsou muzes pouzit "PA kittovani": pulnes moba z range (napr. crossbow), poodbehnes na vzdalenost, kterou mob po pullu prekona za dele nez (10 sekund + vzdalenost od moba nutna ke stealthnuti) a pak ho prepulis PAckem. [nesmis od moba utikat moc dlouho jinak aktivujes anti kitting trigger]
Timhle kittovanim prochazim napr. Deefkem, kdyz potrebuji odpullovat 2 - 3 orange/red moby. Pokud nemam cas, tak proste mezi ne vlitnu, prvniho packnu a zabiju, dalsiho pres vanish atd. (vymaxovanej stealther zabije bez problemy 2 - 3 red/oragne moby na ex bez vyraznych problemu).
|
Edited by - VT on 08/12/2003 09:32:00 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 09:46:34
|
Jak říkám, to je moc pěkné, ale s využitím distraction to má málo společného. Kolikrát jsi ho efektivně (tj. jiné cesty nebylo) použil Veldo? Kdyby měl Mythic náladu na vylepšováni již existujících abilit, tak by s ním měco udělal, třeba k odpovídající specce distraction II. které by umělo moba přimět, aby na danou lokaci došel (plus nějaká omezení třeba na range, visible a na poče použití na jeden objekt). |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 10:01:58
|
Kolikrát jsi ho efektivně (tj. jiné cesty nebylo) použil Veldo?
Nikdy. Distraction je nejvetsi nesmysl v DAOCu :). |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 10:10:24
|
To souhlasím (: Ovšem u toho Krondoru to bylo krásné, když se 20 ogrů otočilo na gt distraction a já mohl v klidu prolézt dovnitř. |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 11:54:06
|
quote: Originally posted by Van Tassel ... (vymaxovanej stealther zabije bez problemy 2 - 3 red/oragne moby na ex bez vyraznych problemu)...
skoda ze to tu necte mythic, mozna by jim konecne doslo jak sou vrazi owerpowered :p aneb free evade 7 4tehwin (jako zerk s 65+moparry2 si o tomhle muzu nechat zdat, a spocitej si kolik me to stalo bodu ;)) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 11:57:41
|
quote: Originally posted by Aragorn
skoda ze to tu necte mythic, mozna by jim konecne doslo jak sou vrazi owerpowered :p aneb free evade 7 4tehwin (jako zerk s 65+moparry2 si o tomhle muzu nechat zdat, a spocitej si kolik me to stalo bodu ;))
az nebude moct projit malej az stredne velkej zerg skrz albion mile gate v emainu tak to mozna budou resit ;) momentalne tenhle ukol ma bobky splnit 1fg protoze na gate ceka 1-2fg ifiku+minstrelu+scoutu :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 08/12/2003 11:57:58 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 12:11:52
|
Stejně je distraction furt pohoda oproti danger sense (: |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 14:54:42
|
Tak jsem se snazil distraction vyzkouset.Vybehl jsem pred aegirham a snazil se odlakat nejaky sedivy kostlivce co se tam poflakujou.Jednu chvili jsem mel pocit ze to funguje,kostlivec se otocil tim smerem kam sem pouzil distraction a dokonce tam asi 10 vterin ziral,ale stejne sem mel pocit ze si delal co chtel.  Jinak diky za pomoc a osvetleni problemu. A danger sense je pro me taky spanelska vesnice,jestli jste nekdo schopen osvetlit,hodte to na par radku.Predem dik.
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 14:59:20
|
Danger sense te upozorni kdyz te zlbejskne Scout typ moba. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 15:22:15
|
Jo, pokud je v určitém range mob typu scout a není to ještě okamžité agro, tak to napíše do logu něco ve smyslu "You have been watched" nebo tak nějak. Prostě ohromná overpowered dovednost ((: |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 19:25:40
|
Jo, pokud je v určitém range mob typu scout a není to ještě okamžité agro, tak to napíše do logu něco ve smyslu "You have been watched" nebo tak nějak. Prostě ohromná overpowered dovednost ((:
JJ to je dobry bezel jsem jednou takhle pres ydggra a najednou mi to napsalo tuhle hlasku a ja se otocil a v tu chvili do me vletel sip :o)) od nejakyho bandity opravdu jsem mel cas neco udelat :o) nastesti byl modrej a ja ho serezal jak psa |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 09/12/2003 : 18:11:36
|
Jak to tu ctu,tak je mi jasny ze distraction a dange sense jsou vylozene uzitecne abilitky  |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 08:56:26
|
Stacilo si prekonfigurovat klavesnici a prisel jsem na to(ground target byl dost blbe nastavenej... shift+ neco ) |
 |
|
|
Topic  |
|