Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Clanky z oblasti online her do casopisu a e-zinu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:39:37  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
Pratele a kamaradi,

kdo ma tvoriveho ducha a chut psat cokoliv z oblasti online zabavy (nemusi to byt vyhradne tema Dark Paradise) do elektronickych a tistenych medii, necht mne nakontaktuje na emailu vasako@darkparadise.cz, je tu prostor pro zajimavou spolupraci.

Vasako

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA

DuR-M@N
Starting Member

64 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:44:10  Show Profile Send DuR-M@N a Private Message  Reply with Quote
to vís ze jo kazdej se ti do toho pohrne :)
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:47:28  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
me ne, ja jsem jenom prostrednik. ale je hodne lidi, kteri maji ambice nekam psat, nejakou korunku si pripadne privydelat a nevedi, koho oslovit a kde zacit.

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page

DuR-M@N
Starting Member

64 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:48:18  Show Profile Send DuR-M@N a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM_Vasako

me ne, ja jsem jenom prostrednik. ale je hodne lidi, kteri maji ambice nekam psat, nejakou korunku si pripadne privydelat a nevedi, koho oslovit a kde zacit.

sem zvedav....
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:57:19  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DuR-M@N

quote:

sem zvedav....

Myslim ze Sir Thomik uz mu napsal ten musi bejt videt za kazdou cenu.

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 26/11/2003 :  18:55:01  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

JJ, jedna korunka pro nej a 3 pro vasaka

Go to Top of Page

DuR-M@N
Starting Member

64 Posts

Posted - 26/11/2003 :  19:06:30  Show Profile Send DuR-M@N a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

tohle si ale asi nahlas rikat nemel ne?.)

[DP]Hewla,Bonhart,Red Snow
[AA:O]Fataal_n00b
[DoD]b4$t4rd
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 26/11/2003 :  19:08:25  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Jezkova noho ...

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 26/11/2003 :  22:28:15  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
taky jsem se kdysi snazil protlacit do jednoho ezinu, lec neuspesne ... s odstupem casu jsem prisel na to, ze existuji mnohem efektivnejsi a pohodlnejsi cesty k penezum, nez na rozkaz hrat priblbly sracky a pak o tom psat 'zabavny' cteni :-D

ego tycoon
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 26/11/2003 :  22:49:33  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
Jaka zruda to tady promazala!!?

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 26/11/2003 :  22:57:58  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

Jaka zruda to tady promazala!!?

Hmm a ja se tak tesil na kvalitni flame.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000