Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Magic the Gathering Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic   

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/11/2003 :  13:59:38  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Tak tahle hra je nejuzasnejsi marketingovy vynalez co jsem kdy videl. Asi vetsina z vas zna karetni hru MoG kde si kupujete balicky karet pak ten balicek rozbalite v nadeji ze v nem bude ta karta co chcete a ono hovno, muzete jit koupit dalsi balicek. Jinak se v tom hrajou i turnaje za slusny prachy.

No a oni to ted udelali v online verzi, proste uplne stejne si kupujete balicky a karty ale jen jako data a pak to s tema svyma kartama mydlite online. Zadny naklady na tisk distribuci nic hehe.

No a ja to zacal pred tydnem hrat, tak jsem se chtel zeptat jestli je v Cechach jeste nejaky stejny silenec jako ja?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 18/11/2003 :  18:05:01  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Nejake blizsi info ? Kolik stoji balicek? Pocitam ze existuji Starter decky atd.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 18/11/2003 :  23:55:40  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
no naklady na tisk a distribuci nahradi naklady na spravu serveru (pripojeni, hardware, programatori)

jinak myslim ze je to super vec, zvlast pro lidi co bydlej nekde v prdeli, muzete si zahrat kdy chcete a odpadne jezdeni na turnaje (z vlastni zkusenosti vim ze to stoji strasny prachy )

na druhou stranu to zcela jiste nenahradi papirovou verzi, ktera je proste zabehnuta a ma spoustu vyhod

jo a k tej otazce jestli to v cechach nekdo hraje
viz http://forum.cmus.cz/list.php?f=9
Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 24/11/2003 :  19:37:01  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
cau, jojo zkousel jsem to taky,ale zatim jen trial a je to Bomba :o)

World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta
Ultima Online - DF : Kenny
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/11/2003 :  13:51:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kenny

cau, jojo zkousel jsem to taky,ale zatim jen trial a je to Bomba :o)

Tak koukej si to zaplatit, ten trial je opravdu jen takove lehke nakouknuti az si zahrajes ligu to je teprve narez.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 25/11/2003 :  21:31:40  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
nevím jestli to platí, ale kamarád co to zkoušel říkal, že v případě nasbírání kompletní té, které edice dostane hráč "opravdové" karetky poštou.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/11/2003 :  10:53:16  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

nevím jestli to platí, ale kamarád co to zkoušel říkal, že v případě nasbírání kompletní té, které edice dostane hráč "opravdové" karetky poštou.

ano to plati

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic   
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000