Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Sraz Na Slamniku
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 08/12/2003 :  21:14:47  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by eithel

Copak myslis tim konkretneji?

Mno, nevim nevim ale podle mne nejde o to vypit co nejvic, spis by bylo dobre se naucit kdy mate dost :)

Jenze Real je zalozenej na exp. systemu takze chlastas cim dal vic prvne das dve piva mota se ti hlava pak si reknes ju to je prima a priste si das vic az zkoncis na tvrdym a 20 pivech kde uz nechodis ani nemluvis chvili vynechas smazes account a po tejdnu des zase expovat

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 08/12/2003 :  23:15:50  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
Mno, pit proto aby sem nevedela kde mi hlava stoji? Je smutne jestli se nedokazete bavit bez toho aby ste se striskali nebo si alespon nezahulili...
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 09/12/2003 :  00:22:27  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno, pit proto aby sem nevedela kde mi hlava stoji? Je smutne jestli se nedokazete bavit bez toho aby ste se striskali nebo si alespon nezahulili...

No pak si jeste pred putykou navzajem podrzime a jde se dom, co je na tom divneho?

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 09/12/2003 :  01:20:32  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
hahaha, co je to zase za recesistu?

budu strilet hodne od boku, ale sazim na ... treba corwina, at je sranda ;-)

edit (spis mechac ;-)

ego tycoon

Edited by - ToHor on 09/12/2003 01:22:18
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/12/2003 :  01:58:11  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

quote:

Copak myslis tim konkretneji?

Mno, nevim nevim ale podle mne nejde o to vypit co nejvic, spis by bylo dobre se naucit kdy mate dost :)

Jenze Real je zalozenej na exp. systemu takze chlastas cim dal vic prvne das dve piva mota se ti hlava pak si reknes ju to je prima a priste si das vic az zkoncis na tvrdym a 20 pivech kde uz nechodis ani nemluvis chvili vynechas smazes account a po tejdnu des zase expovat

Ty uz to nehraj ;)

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/12/2003 :  07:38:16  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Muzu vedet kolik ti je? Jen tak pro zajimavost... Ono je neco jinyho chlastat denne a jednou za pul roku se na nejakym srazu proste poradne ozrat... Na sraz se samozrejme chodi pokecat - ze se lidi ozerou je jaksi vedlejsi efekt.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/12/2003 :  14:16:13  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss
Na sraz se samozrejme chodi pokecat - ze se lidi ozerou je jaksi vedlejsi efekt.

Ale to ted nepises o sobe ze ne?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 09/12/2003 :  14:25:18  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Octopuss: LOL
Fotky s tebou už jsou víceméně legendární. Nedivil bych se, kdyby se ukazovaly na takovejch těch protialkoholních přednáškách na základních školách jako odstrašující příklad.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/12/2003 :  15:08:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

quote:
Originally posted by Colldor
Hovno, kazdej hned upadne po prvim kole v konzumaci panaku ( 3-5 kusu ) -))
btw, Andele ( Princess ), ten podpis je KURVA dlouchej ... zkrat to torchu -)

Hm tys byl ta "mura" co mi sebrala baterku, ne? :)

jj

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 09/12/2003 :  15:10:41  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Fotky s tebou už jsou víceméně legendární. Nedivil bych se, kdyby se ukazovaly na takovejch těch protialkoholních přednáškách na základních školách jako odstrašující příklad.

Ja cu taky videt legendu prazskeho podsveti zdokumentovaneho

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 09/12/2003 :  15:43:03  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

quote:
Originally posted by Tibor

Ja cu taky videt legendu prazskeho podsveti zdokumentovaneho

Tak zkus ¨kliknou na takovej ten napis : rumový král ...je dokonce podtrzenej treba neco uvidis...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/12/2003 :  16:13:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
To mas jedno ne ?

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 09/12/2003 :  16:21:05  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

To mas jedno ne ?

Tak to nevim cim vetsi lod tim vetsi kvalita:)

Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 09/12/2003 :  18:51:47  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Muzu vedet kolik ti je? Jen tak pro zajimavost... Ono je neco jinyho chlastat denne a jednou za pul roku se na nejakym srazu proste poradne ozrat... Na sraz se samozrejme chodi pokecat - ze se lidi ozerou je jaksi vedlejsi efekt.

Jak myslis, je to jen tvoje osobni vec, ale kdybych se ja nekde takhle striskala mohlo by to dopadnout spatne... ja osobne proti alkoholu nic nemam, par sklenicek dobreho vina jen uvitam, ale nemam rada kdys se to prehani. A hlavne dopredu planovat ze se ozeru mi pripada byt divne... kdys to prijde tak to prijde :)
Kolik mi je? Tuhle otazku nemam moc rada... ale odpovim ti :) sem stara tak akorat :)

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 09/12/2003 :  19:12:35  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jak myslis, je to jen tvoje osobni vec, ale kdybych se ja nekde takhle striskala mohlo by to dopadnout spatne... ja osobne proti alkoholu nic nemam, par sklenicek dobreho vina jen uvitam, ale nemam rada kdys se to prehani. A hlavne dopredu planovat ze se ozeru mi pripada byt divne... kdys to prijde tak to prijde :)
Kolik mi je? Tuhle otazku nemam moc rada... ale odpovim ti :) sem stara tak akorat :)

No ja to taky neplanuju ja to mam pravidelne kazdej patek a sobotu...a vzdycky se taky neztriskam...treba kdyz mam malo penez...:)ale to si pak vecinou zajdu do sklepa.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/12/2003 :  19:35:15  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Tibor: rofl Kazdej to nekdy prezene Nahodou moji stafetu posledni 2 roky pevne drzi Black

elidor: Kdo tu rikal ze se nejaky ozrani planuje? Vzdyt jsem psal, ze to je pouze vedlejsi efekt
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 09/12/2003 :  20:48:30  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tibor: rofl Kazdej to nekdy prezene Nahodou moji stafetu posledni 2 roky pevne drzi Black

elidor: Kdo tu rikal ze se nejaky ozrani planuje? Vzdyt jsem psal, ze to je pouze vedlejsi efekt

My za to vlastne ani nemuzem

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 10/12/2003 :  03:00:37  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Po dlouhy dobe topic u kteryho se clovek zasmeje :)

Long Live to the King

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/12/2003 :  08:54:55  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
lol vy smejdi tak sem se jednou trochu upravil no...
Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 10/12/2003 :  22:14:08  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
Do nemoty sem se opila jenom jednou a to uz je taky hezky davno :) 14 nebo 15 mi bylo myslim :) Clovek by rekl ze kdys pokazde pristi rano slibujete ze to bylo naposledy ze se poucite :)
Go to Top of Page

Kally
Starting Member

24 Posts

Posted - 10/12/2003 :  22:16:32  Show Profile Send Kally a Private Message  Reply with Quote
quote:

Do nemoty sem se opila jenom jednou a to uz je taky hezky davno :) 14 nebo 15 mi bylo myslim :) Clovek by rekl ze kdys pokazde pristi rano slibujete ze to bylo naposledy ze se poucite :)

No holka si s chlastem musi davat vic bacha, chlap maximalne vozralej dostane do drsky ale holka ... :o)

Kallyous, The Paladin [ DP ] - not active / erased form existence
Kally, The Vampire [ DP ] - not active / erased form existance
Jingster, The Berserk [ Endor ] - gone ...
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/12/2003 :  22:42:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
lol
nahodou holka lehce v nalade je celkem zabavna
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 10/12/2003 :  23:33:35  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
ja jsem se napriklad do sracek ozral uz mooockrat a nikdy jsem nerikal, ze s tim koncim ... :-)
to rikaj jen slabosi

ego tycoon
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 11/12/2003 :  00:20:01  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
hm nez ja se dostanu do sracek tak vytuhnu :)

San-Raal
Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 11/12/2003 :  00:37:12  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol

Holka v nalade a opila holka je neco jineho :) Priznej si, je neco hnusnejsiho nez uplne opila holka? (krome chlapu kteri sou schopni toho zneuzit)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/12/2003 :  00:56:25  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

lol

Holka v nalade a opila holka je neco jineho :) Priznej si, je neco hnusnejsiho nez uplne opila holka? (krome chlapu kteri sou schopni toho zneuzit)

... ze ses ty nejaka odbornice na toto tema :)

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 11/12/2003 :  03:04:32  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Koukam, staci aby jeden psal v zenskym rode a jak se ta diskuze rozjede

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 11/12/2003 :  03:30:27  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

Jako na kazdym inetovym foru. Vetsina pravidelnych navstevniku takovych mist jsou zoufalci, nebo proste lidske trosky, ktere by v realu holku nedokazali ani oslovit a tak si hraji na hrdiny ve svych uber online hrach a machruji na forech jaky jsou desny drsoni, jak jim kazda skoci do postele jen je vidi a jaky jsou to atleti, ze vsem v hospode rozbiji hubu v hospode az je potkaji.
A nejlepsi na tom je, ze takovehle typy jsou zpravidla zamindrakovani tloustici s brejlickama, o ktere by si zadna holka neoprela ani kolo o atleticke postave tak mozna slyseli ;)

Klasicka inetova finta je vydavat se za zenskou pokud chcete s necim pomoct. Chlapa vetsinou kazdy vyfuckuje, ale kvuli zensky se tyhle mladi nadrzenci mohou zblaznit. Co kdyby to take byla nejaka uzasna paranka, ktera by ocenila jejich virtualni kvality natolik, ze by s ni mohli navazat i nejaky ten vztah v realu. A pak by spolu hrali az do smrti. No neni to idylka?

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 11/12/2003 :  06:30:04  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

ROFL, to rekl ten pravy, ktery se tak ztriskal na srazu, ze si roztrhl rifle a jeste podrel koleno(urcite si strizlivy nebyl)

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 11/12/2003 :  06:43:37  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 11/12/2003 :  07:45:19  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Jako na kazdym inetovym foru. Vetsina pravidelnych navstevniku takovych mist jsou zoufalci, nebo proste lidske trosky, ktere by v realu holku nedokazali ani oslovit a tak si hraji na hrdiny ve svych uber online hrach a machruji na forech jaky jsou desny drsoni, jak jim kazda skoci do postele jen je vidi a jaky jsou to atleti, ze vsem v hospode rozbiji hubu v hospode az je potkaji.

Demo, neseres si tak trochu do vlastniho hnizda?

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 11/12/2003 :  08:15:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

rofl

Swordicek: no nebyl sem sam... vzpomente na Tohora
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 11/12/2003 :  08:21:42  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

No tentokrat si spis sere primo do ksichtu.

Black
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 11/12/2003 :  08:43:38  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
haaaa haaaa .... zamindrakovanej tloustik s brejlickama :-) ... a status serveru battleground onoho casu :-)

je sice pekny lepit sem modelovou situaci svyho chovani, ale jestli sis vsim, entita, vydavajici se za devce sem vnesla celkem kontroverzni nazor a proto s ni obtloustli tloustici diskutujou ...

jinak kdybys znal naky zensky i v realu, vedel bys, ze se chovaj casto docela stejne :-)

vzdy si reknu, ze je to jedna z tech svini, co zneuziva toho, ze se ji v prubehu evoluce zakerne podarilo prirust k vagine

ego tycoon
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/12/2003 :  08:57:30  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

jinak kdybys znal naky zensky i v realu, vedel bys, ze se chovaj casto docela stejne :-)

A proc by mel Demo znat nejakou takovou zenskou v realu, kdyz on zna spousty peknej chlapiku, co maj pekny prdelky a umej s nema krasne kroutit pri sexy tanecku?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 11/12/2003 :  09:04:30  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
zas trosku z druhy strany, kuzmo ... videls nekdy nekoho tancovat ... vsim sis KDO s KYM tancuje? :-))))

buzik s lesbickou :-)

ego tycoon

Edited by - ToHor on 11/12/2003 09:04:50
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 11/12/2003 :  09:49:30  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
To se nam to pekne rozjelo :) tak kdy bude dalsi sraz ? :)

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 11/12/2003 :  11:58:43  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

A proc by mel Demo znat nejakou takovou zenskou v realu, kdyz on zna spousty peknej chlapiku, co maj pekny prdelky a umej s nema krasne kroutit pri sexy tanecku?

Ty tak procitene vypravis o tech prdelkach, az bych rekl, ze jediny kdo tady ma problem se sexualni orientaci jsi ty

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 11/12/2003 :  12:00:39  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
A pak by spolu hrali az do smrti. No neni to idylka?

treba takhle :)
http://www.quake.cz/ex/jakto.htm

San-Raal
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/12/2003 :  12:06:53  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

quote:
A pak by spolu hrali az do smrti. No neni to idylka?

treba takhle :)
http://www.quake.cz/ex/jakto.htm

rofl !

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 11/12/2003 :  13:15:47  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ty tak procitene vypravis o tech prdelkach, az bych rekl, ze jediny kdo tady ma problem se sexualni orientaci jsi ty

Mno hlavne ze ty s ni nemas problem :)

Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 11/12/2003 :  14:14:04  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A nejlepsi na tom je, ze takovehle typy jsou zpravidla zamindrakovani tloustici s brejlickama, o ktere by si zadna holka neoprela ani kolo o atleticke postave tak mozna slyseli ;)

Klasicka inetova finta je vydavat se za zenskou pokud chcete s necim pomoct. Chlapa vetsinou kazdy vyfuckuje, ale kvuli zensky se tyhle mladi nadrzenci mohou zblaznit. Co kdyby to take byla nejaka uzasna paranka, ktera by ocenila jejich virtualni kvality natolik, ze by s ni mohli navazat i nejaky ten vztah v realu. A pak by spolu hrali az do smrti. No neni to idylka?

Demostenesi, pred rokem bych se asi urazila, ale uz sem si svykla ve hre na poznamky : "co se delas stejne vim ze si chlap ..." To posledne co bych potrebovala je hrat se na zenskou :) Pak se nestacim divit kdys se v real setkam s nekym z UO a cumi na mne jako kdybych byla mimozemstan ... Ale musim uznat, sou to docela zabavne situace :)
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 11/12/2003 :  14:25:04  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Klasicka inetova finta je vydavat se za zenskou pokud chcete s necim pomoct.

A klasicka finta, kdyz chces nekoho nas..t, je se vydavat za Demostena ;)

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 11/12/2003 :  15:31:06  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Teda ja nevim jak vy,ale mne pripadne jakekoliv nezne pohlavi v jemnem opojeni alkoholem v kombinaci s moji uz bujarejsi naladou vzdycky jako princezna.Aneb na kazde holce se neco najde

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 11/12/2003 :  15:40:00  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Demostenesi, pred rokem bych se asi urazila, ale uz sem si svykla ve hre na poznamky : "co se delas stejne vim ze si chlap ..." To posledne co bych potrebovala je hrat se na zenskou :) Pak se nestacim divit kdys se v real setkam s nekym z UO a cumi na mne jako kdybych byla mimozemstan ... Ale musim uznat, sou to docela zabavne situace :)

Na tragedy na prvnim srazu taky vsichni cumeli jak na mimozemstana
Jinak, na koho byste eithel typli? Ja Dark Doomera ;)

Edited by - Demostenes on 11/12/2003 15:40:20
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/12/2003 :  16:03:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze Dark Doomer neni "zamindrakovany tloustik s brejlickama".

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/12/2003 :  16:11:25  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
A Octopuss už také není co býval, člověk se táhne s digitálem přes půl republiky, že si na srazu nafotí nějaké to zvířectvo a skutek utek, zbude akorát Pertha s rumovým melounem.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 11/12/2003 :  17:40:59  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na tragedy na prvnim srazu taky vsichni cumeli jak na mimozemstana

mno... toho neznam... seznamite mne? :)
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 11/12/2003 :  18:09:04  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
ja te s nim seznamim :-))

ego tycoon
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 11/12/2003 :  18:25:22  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Jenze Dark Doomer neni "zamindrakovany tloustik s brejlickama".

Jasne, je to fesna, dlouhovlasa blondynka. Hlavne odzadu :o)

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000