Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Kdo kde hraje??
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:36:54  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Ten reznik nemusel byt cech. Na Guin/Hib hraje par rusu a dalsich slovanu...napr. Bestija atd.
ALe jestli tam nekdo hrajete ( za mid/alb) ozvete se a muzem dat duel nekde v NF nebo BG.

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 07/03/2005 :  12:59:32  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Hehe presne pred rokem jsem v tomto threadu tvrdil ze na Mord nemam zaludek.Kdyby se nam to pred par mesicema na mordu nerozpadlo,byl bych tam do ted
Nojo,jak cas plyne,clovek se meni

No, rozpadlo nerozpadlo, kazdopadne diky tomu, ze Deim vydrzel se to zase vratilo, UK ma 11 nebo 12 clenu a asi 20 charu, delame co se da, dost casto pfp (krom me, ja hraju jen par dni v tydnu, kdyz nepocitam craft v praci). Kazdopadne myslim, ze nekteri clenove ex-rohatce na Mord moc zaludek nemeli, to je pravda, prezilo jich jen par, ale ti se aklimatizovali a uz to s nima neni tak hrozne :)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 08/03/2005 :  20:19:44  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khazrak

Ten reznik nemusel byt cech. Na Guin/Hib hraje par rusu a dalsich slovanu...napr. Bestija atd.
ALe jestli tam nekdo hrajete ( za mid/alb) ozvete se a muzem dat duel nekde v NF nebo BG.

Co vim.na mid/gui hraje kvantum Rusaku.Skoda ze uz neumim jejich nadhernou rec,100pro bych to vyuzil
Se muzem domluvit,vytahnu Diblika z hospody a dam ho drobet do formy bo uz pjekne zparchantel a uz ho hraju jen svatecne.Nebo esli mas zajem duelit s warlockem?

Edited by - Diblajz on 08/03/2005 20:24:22
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 08/03/2005 :  20:35:21  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

quote:

Hehe presne pred rokem jsem v tomto threadu tvrdil ze na Mord nemam zaludek.Kdyby se nam to pred par mesicema na mordu nerozpadlo,byl bych tam do ted

No, rozpadlo nerozpadlo, kazdopadne diky tomu, ze Deim vydrzel se to zase vratilo, UK ma 11 nebo 12 clenu a asi 20 charu, delame co se da, dost casto pfp (krom me, ja hraju jen par dni v tydnu, kdyz nepocitam craft v praci). Kazdopadne myslim, ze nekteri clenove ex-rohatce na Mord moc zaludek nemeli, to je pravda, prezilo jich jen par, ale ti se aklimatizovali a uz to s nima neni tak hrozne :)

Coz o to ja bych hral az by se ze me hulilo,ale neni s kym a navic kdo mi zaruci ze daoc bude funkcni i za rok nebo dva.
Momentalne mi prijde v nejaky agonii nebo co.Na serverech je nuda a mrtvo.
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 11/03/2005 :  10:14:22  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by uschi

quote:

Coz o to ja bych hral az by se ze me hulilo,ale neni s kym a navic kdo mi zaruci ze daoc bude funkcni i za rok nebo dva.
Momentalne mi prijde v nejaky agonii nebo co.Na serverech je nuda a mrtvo.

No, i UK si uz vybira. Jinak je to asi horsi, ale vecer se to rozjede a nekdy si dobre zabojujes, nebo snad myslis, ze ty rps se vari z vody nebo rostou TNN? No, s Daocem ti to nezarucim, ale dokud bude, tak si ho rad zahraju.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000