Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 SK UO Shard -> Endor vs *.* - [(f)lamewar] -> dmnc
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:20:12  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
Bitkaaaaa, poradne se do toho oprete at je tady vecer 40 stranek

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:22:06  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes
Ty si fakt asi retard? Tebe neucili, ze ceny HW jdou neustale dolu? Ten server mame asi od ledna, tak si skus zpocitat, jak to slo vsechno dolu. Treba ta bedna, kterou tedka pocitas 8k, stala 27k, ten procik asi 14k atd...pocitat podle aktulanich cen comp stary 10 mesicu muze jen totalni idiot.

Chudaku, jestli nekdo v lednu nakoupi spickove HW, ktere ma byt pouzivane v masivnejsim provozu od cervna, pak bych ho jako obchodaka vyrazil. Ze jste joudove a naprosto zbytecne platite.... I kdyz vlastne ne, vy potrebovali s tou dokonalosti polu na necem provozovat tu Spheru 0.51a, na ktere jel vyvoj, zejo? ;-)))))))))))

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:22:18  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:
Originally posted by GM Baltazar

quote:
Ono jich je treba 200 na pocitadle, ale 2/3 jsou zalezly v barakach a makrujou (at uz afk, nebo na to tupe cumi). Danad rika tehle vymejvarne mozku relaxace ;))

Zatimco u vas kolektivne ftakujou a kdyz odftakujou, tak odchazeji :)

zabijet ptacky x hodin je prece desna zabava no ne? :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:24:20  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Jako projektovy manager by ses moc neuzivil - spatna volba prostredku, neschopnost ani hrubeho odhadu predpokladane narocnosti, nezvladnuti terminu, mnohanasobne zasadni zmeny podstatnych vlastnosti celeho projektu , ktere jsi evidentne predemn epredpokladal, ac jsi je zcela zjevne predpokladat mohl a mel...

Heh? Co takle byt konkretni? Me to teda krasne sedi na DP.

quote:

Nema smysl se bavit s lidma, co jsou uplne mimo realitu a co papouskuji nesmysly z naprosto zaujatych zdroju. Uz vidim mandose, jak chvali Endor. Imho by si radsi nechal koleno vratat ;)
Radsi si bez zkontrolovat makra, jestli neni nahodou naky drzy zaskodnik AFK. A nezapomen mu smazat account.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:25:06  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:

quote:
Ty si fakt asi retard? Tebe neucili, ze ceny HW jdou neustale dolu? Ten server mame asi od ledna, tak si skus zpocitat, jak to slo vsechno dolu. Treba ta bedna, kterou tedka pocitas 8k, stala 27k, ten procik asi 14k atd...pocitat podle aktulanich cen comp stary 10 mesicu muze jen totalni idiot.

Chudaku, jestli nekdo v lednu nakoupi spickove HW, ktere ma byt pouzivane v masivnejsim provozu od cervna, pak bych ho jako obchodaka vyrazil. Ze jste joudove a naprosto zbytecne platite.... I kdyz vlastne ne, vy potrebovali s tou dokonalosti polu na necem provozovat tu Spheru 0.51a, na ktere jel vyvoj, zejo? ;-)))))))))))

NEXTGHOST ! aaaaa ten tu jeste chybi ! :) dik baltu ze si my ho pripomel

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:26:16  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Vis co mi prijde? Ty nejsi zase takovy nekvalifikovany pako, na jaky si tedka hrajes. Moc dobre vis, co vsechno to obnasi.

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:30:26  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Vis co mi prijde? Ty nejsi zase takovy nekvalifikovany pako, na jaky si tedka hrajes. Moc dobre vis, co vsechno to obnasi.

Pravda. Podivat se trochu vyse, na nazev topicu, mi necini potize :)

Sorry, jdu na pivo, zapojim se zase priste.

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:31:52  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

Sorry, jdu na pivo, zapojim se zase priste.

Dobrej napad, jdu na trening.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:44:14  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Tak ne 40, je to dobry. Ale cist to nebudu, je to trapny.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/10/2003 :  18:50:21  Show Profile Send Danda I a Private Message
Demo : je super když troubík, kterého jsme z GM týmu vyhodili bo se nedokázal domluvit s ostatníma v podstatě na čemkoliv a jeho GM práce spočívala především v tom, že se snažil ostatní přesvědčit o tom, že by DP mělo zkončit a přejít na POL, že jsem jako admin nefungoval tak jak jsem měl :) Podívej jestli na jednu stranu argumentuješ tím, že ty přece víš nejlépe co děláš a zároveň tvrdíš, že víš co dělají jiní lépe než oni v podstatě se degraduješ do pozice 5 letého čoudy co dupe nožičkou a křičí já já já :).
Co se týče upocených staříků - tím se stane každý chlap, který se toho dožije - ale malou buznou co chodí tančit je jen někdo :).
Mimochodem možná bys měl odpovídat na tomto foru o něco méně a jako vedoucí teamu bys měl jít řešit problémy s POLem - ten problém občasného šednutí lidí z ligy / o kterém Podlesh říká že netuší co s tím / chce opravdu doladit - a kdo jiný než ty by to měl udělat že :) a vlastně to lagování spojené s last target také není nic moc a to se koukni hned potom :) - tyto 2 problémy píšu jen jako odezvu na to, jak jsi nedokázal pochopit proč na spheře nejsou odstraněny některé bugy.

Edited by - Danda I on 07/10/2003 19:09:33
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/10/2003 :  19:05:09  Show Profile Send Mistral a Private Message
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:

quote:
Ono jich je treba 200 na pocitadle, ale 2/3 jsou zalezly v barakach a makrujou (at uz afk, nebo na to tupe cumi). Danad rika tehle vymejvarne mozku relaxace ;))

zabijet ptacky x hodin je prece desna zabava no ne? :)

Voni si na endoru hrajou s ptákama? Divnej shard...

Vzhledem k vysoke koncentraci GM bych si dovolil pripomenout, ze uz mesic posilam page, aby mi nekdo prepsal do naramku fenc. Dekuji.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 07/10/2003 :  19:15:33  Show Profile Send Kolik a Private Message
Žádost o nějakej support jo ?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 07/10/2003 :  19:49:54  Show Profile Send Khaa a Private Message
quote:
Originally posted by beholder

Demo> Neber si furt do huby Hello world, prvne sem to v tomhle topicu pouzil ja na tebe a sam vis, ze je to tvoje osobni veledilo.

To jsi jeste nepochopil ze Demo umi jen papouskovat cizi nazory?
Go to Top of Page

Luckydealer
Starting Member

7 Posts

Posted - 07/10/2003 :  19:50:29  Show Profile  Send Luckydealer an ICQ Message Send Luckydealer a Private Message
quote:
Originally posted by Mistral

Voni si na endoru hrajou s ptákama? Divnej shard...

Vzhledem k vysoke koncentraci GM bych si dovolil pripomenout, ze uz mesic posilam page, aby mi nekdo prepsal do naramku fenc. Dekuji.

Mno nevim já jsem si tam ptáky honil max 2 hodky

Luckydealer(PK)Deleted
Černá Vdova(PK)Minulost
Menor(modrák)Minulost
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 07/10/2003 :  19:55:36  Show Profile Send Khaa a Private Message
quote:

No, my jsme tak dlouho vymysleli super originlani exp system, az jsme zjistili, ze ho mame skoro uplne stejny jaky ma daoc. Takova ironie osudu....

A co to ma spolecnyho s tim uzasny exp systemem? Vase PvM cely stoji za velky kulovy a ty dungy kteryma se porad vytahujes to je des... A pokud vim na PvP si neustale taky nekdo stezuje (teda na moje icq) Hele mel jsi aspon nekdy svoje nazory?? Nebo ti na moje jednoduche otazky ma napred nekdo predefinovat odpovedi a ty je pak prepises?
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  19:56:07  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
Originally posted by Danda I

Demo : je super když troubík, kterého jsme z GM týmu vyhodili bo se nedokázal domluvit s ostatníma v podstatě na čemkoliv a jeho GM práce spočívala především v tom, že se snažil ostatní přesvědčit o tom, že by DP mělo zkončit ...
proste rozenej vudce

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 07/10/2003 :  20:06:40  Show Profile Send Khaa a Private Message
quote:
Ale to ja jsem nikde netvrdil. Precti si ten post poradne a skus ho pochopit (verim ti, urcite to zvladnes )Ja napsal ze TECHNICKY. A nemyslel jsem tim HW, ale to uz jsem tu alespon jednou uz psal.

Technicky- a co jsi pod tim predstavujes? Ze ma Gm kterej pracuje ze vsech nejlip? (tu jistotu ze jinde nic nedelaji beres odkat?) Ci snad ze pracuje na polu? Ac presto ze nas neustale presvedcuje ze o tom opravdu nic nevis stejne jako o sfere A ty univerzalni blaboly co rikas ti rekne kazdej druhej coz s pochopenim problemu (programovanim) nema asbolutne nic spolecnyho
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  20:29:32  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
ja se radsi od tech nekolika poslednich stran distancuju protoze vidim ze tam demo mel vyjimecne pravdu :)
vazne to nebyl on kdo zacal s vytahovanim hw...
meli by ste vsichni vic davat pozor co se tu pise a kdo to pise...

na druhou stranu demo, nesnaz se nam namluvit ze si vazne nekdy napsal nejakej program :))

Edited by - Tartaros on 07/10/2003 20:30:30
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/10/2003 :  20:35:34  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Originally posted by Noe

suma sumárum cca 63.568 Kč + nějaký blbosti cca 65.000 KČ

Hmm a ja si naivne myslel ze Noe mozna ten mozek i ma , bohuzel musim souhlasit s demem , pocitat cenu 10 mesicu stareho komplu podle soucasnych cen muze jen totalni ignorant a idiot :)
jeste se tu verejne priznavat ze sis koupil kompl z odectenych danni ;) .. asi nevis co dokaze nejakej malej blbec co na tebe pozve inspekci atp..

quote:

ale malou buznou co chodí tančit je jen někdo :).

Hele danade , jestli povazujes za buzny vsichni co chodijou tancit pak mas IQ o 30 min nez jsem si myslel.. tanec je jeden z nejlepsich sportu kterej jsem kdy zazil , rekl bych nejlepsi, a je mi na bliti kdyz nekteri jsou tak omezeni aby to povazovali za babskou zalezitosti.

edit: Navic nechapu proc jako zaklad programovani berete makro v excelu. Delal jsem programy v basicu , qbasicu , visual basicu , turbo pascalu , visual fox , sql , c++ ale v excelu jsem nikdy zadny makro nenapsal ani nevim jak :D

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Edited by - TheChosen on 07/10/2003 20:55:11
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 07/10/2003 :  20:58:37  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message
quote:

Proc to pises porad DOKOLA? Takovych postu o tom co delaji hraci na DP sem u tebe videl desitky. Nekdy mi prijdes jak malej

To ma tady kazdej psat vseobecne znamy veci denne? Aneb kazdej den si napisme, ze Slunce zase vyslo. Jo! Hura!

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:06:17  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
Originally posted by TheChosen
edit: Navic nechapu proc jako zaklad programovani berete makro v excelu...

ja to taky nechapu. hadej kdo to vymyslel?
hint:nick zacina na "D" a konci na "emostenes"
evidentne sam nic jinyho neumi a tak to povazuje za zaklady programovani :))

Edited by - Tartaros on 07/10/2003 21:12:56
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:13:22  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Hele danade , jestli povazujes za buzny vsichni co chodijou tancit pak mas IQ o 30 min nez jsem si myslel.. tanec je jeden z nejlepsich sportu kterej jsem kdy zazil , rekl bych nejlepsi, a je mi na bliti kdyz nekteri jsou tak omezeni aby to povazovali za babskou zalezitosti.

edit: Navic nechapu proc jako zaklad programovani berete makro v excelu. Delal jsem programy v basicu , qbasicu , visual basicu , turbo pascalu , visual fox , sql , c++ ale v excelu jsem nikdy zadny makro nenapsal ani nevim jak :D

Add prvni cast:
Ano souhlasim. Buzna muze bejt stejne baletak jako nejakej hodspodskej povalec s harem a tydennim strnistem (nenarazim na ToHora).
Add druha cast:
Taky nevim jak se takovy makro dela, umim jen sumu v excelu, kdyz potrebuju secist dluhy. Jo a jesli povazujes delani v tech dotazovacich jazycich za programovani, tak to je teda zhyralost. Turbopackal a C++ rulezzz, to je programovani.

Edited by - Sir.Thomik on 07/10/2003 21:14:29
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:14:29  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
no pred 15ti lety delat v basicu bylo docela normalni , treba na commodore 64 , to byli projekty ;)

edit: No dneska uz v nicem jinem nez c# a c++ nema cenu delat (pokud nepocitam web)

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Edited by - TheChosen on 07/10/2003 21:18:16
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:15:52  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

no pred 15ti lety delat v basicu bylo docela normalni , treba na commodore 64 , to byli projekty ;)

Rofl, pred 15 lety jsem jeste tahal kacera. Llamo.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:17:13  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
pred 15ti lety mozna...ale to ze dneska jeste "nekdo" udrzuje basic nazivu je docela ostuda... a pritom je tolik lepsich, modernejsich a mocnejsich jazyku :)
a pascal...no nevim nevim, na skutecny programovani fuj :)

no kazdopadne je to trosku OF (off flamewar )

Edited by - Tartaros on 07/10/2003 21:20:03
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:21:17  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Tartaros

pred 15ti lety mozna...ale to ze dneska jeste "nekdo" udrzuje basic nazivu je docela ostuda... a pritom je tolik lepsich, modernejsich a mocnejsich jazyku :)
a pascal...no nevim nevim, na skutecny programovani fuj :)

Packal je pro me nostalgie ze zakladky a ze stredni. Ten mi uz nikdo neveme.
Ted jsem si vzpomel na jeden program co delal kamos na zakladce. Mela to bejt textovka, celkem dobra az na jeden usek....
Stojis na moste, ktery je ale rozbity, co udelas?
Chci preplavat
Nelze provest!
Chci se preplavit
Nelze provest!
Chci postavit vor
Nelze provest!
Co lze provest?
Nelze provest!

AI rulezzz.

Edited by - Sir.Thomik on 07/10/2003 21:23:18
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:23:15  Show Profile Send Khaa a Private Message
quote:

A ja si myslel ze programovani je jen Assembler Ostatni jsou komerecni s*acky ne?:))
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:24:53  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
chces rict, ze nekdo umi dokonale v assembleru?

Originally posted by Erina:
Zed je jeste jakz takz klid, ale nevite, ze se nam vaci fraghunteri z Endori . Panbuh s nami a zly pryc. Uz jsem si zas nastavila makro...

(topic o guardech na DP)
tohle je good post :))

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:25:00  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
jee ja zapomel , taky jsem delal v assembleru , programovali jsme nejake mikroprocaky , a ten rules :D , to je teprv maso :D , udelat pocitacku od 1 do 100 da docela zabrat :)

schvalne kdo pozna co dela tohle?

org $c000
	ldaa #%00000001
	staa $8000
	jsr test
	ldaa #$c0
	staa $8000
	jsr test
	ldx #text
psani
	ldaa $0,x
	beq posun
	staa $8001
	inx
	jsr test
	jmp psani
test
	ldaa $8000
	anda #%10000000
	bne test
	rts
text
	fcc 'uz to jede '
	fcb $0
	rts
konec
	jmp konec
posun
	ldaa #%00011110
	staa $8000
	jsr test
	ldx #$50000
	jsr pockat
	jmp posun
pockat
	dex
	bne pockat
	rts

Edited by - TheChosen on 07/10/2003 21:26:56
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:26:10  Show Profile Send Danda I a Private Message
TheChosen: hmm že by chození na tanečky byl jedním z prvků, který tmelí GM team Endoru ?? :). Jestli opravdu považuješ tanečky za jeden z top sportů tak prostě nemůžeš být úplně v pořádku. Co se týče mého IQ o 30 víc nebo míň oproti tvému předpokladu mě opravdu nezneklidňuje bo i když odečtu 30 od mého IQ je to stále dost na svět ve kterém žijeme.
Co se týče tvé žaludeční slabosti - mě je zase na blití z lidí, kteří se chovají jako ty v SB - vyleleloval jsi v naší guildě, vyjednal jsi si speciální slevu u našich trenérů a po dosažení max. skillu jsi odešel k enemy guildě, se kterou jsme KOS - takto jednající lidé by měli mít silnější žaludek a měli by být k jednáním jiných schovívavější, když už se sami chovají jako hajzlící

Edited by - Danda I on 07/10/2003 21:28:15
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:26:38  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Stejne nejvetsi frajeri byli ty, co programovali kompy rucne v binarnim kodu.

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:28:57  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Tartaros: basic= zaklad.. v me dobe to frcelo super :)), jinak pascal je fakt packal :)

a nejlepsi byl TURBO BASIC :)))

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:30:40  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Co se týče tvé žaludeční slabosti - mě je zase na blití z lidí, kteří se chovají jako ty v SB - vyleleloval jsi v naší guildě, vyjednal jsi si speciální slevu u našich trenérů a po dosažení max. skillu jsi odešel k enemy guildě, se kterou jsme KOS - takto jednající lidé by měli mít silnější žaludek a měli by být k jednáním jiných schovívavější, když už se sami chovají jako hajzlící

Hele tak to me docela sere ze me vycitas za tohle , den prvni co jsem se prihlasil ve vasi guilde jsem tucnim velkym zalozil novy topic na vasem foru kde jsem napsal jake mam pozadavky na guildu a ze jsem v guilde pouze abych vyleveloval ( v te dobe jeste hraval dark doomer). Ve hre jsem vam porad rikal ze pokud se pvp situace nezmeni ze z guildy odejdu a pujdu do PK , holt requiem byla ta nejaktivnejsi PvP guilda na serveru a nebyli to jenom vassi nepratele ale obecne nepratele 95% serveru.. proste PK guilda , predmety ktere jsem ti dal jsem rekl ze si je pouze pujcuji ( uz si nepozadal o jejich navrat a summa summarum stali max 100k) , slevu jsem pouzil jen jednou , a to na takovejch 200k bo dalsi den zbourali barak SC. A jeste nakonec me yaryar podvedl kdyz jsem se s nim domluvil na profit 10% me tam dal 30%. Uznavam ze si ti jednal suprove a fer a jeste par cechu ale zbytek guildy byl shit ( zvlast ten radoby vudce yaryar) , o tom ze jste se prepli to total pvp neutrality abych ani nezacinal. Na celou dobu jsem nikoho nikdy nezadal o powerleveling , zkratka nic za co bych vam mel byt nejak vdecny , dokonce jsem v grupe ani neidloval protoze jsem vedel ze se najde nekdo kdo by mi to pak takhle vycital..

Edited by - TheChosen on 07/10/2003 21:41:30
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:30:52  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

TheChosen: hmm že by chození na tanečky byl jedním z prvků, který tmelí GM team Endoru ?? :). Jestli opravdu považuješ tanečky za jeden z top sportů tak prostě nemůžeš být úplně v pořádku. Co se týče mého IQ o 30 víc nebo míň oproti tvému předpokladu mě opravdu nezneklidňuje bo i když odečtu 30 od mého IQ je to stále dost na svět ve kterém žijeme.

Kdo ma jasno o sve sexualni identite se neboji jit si zatancovat, asi tak bych to videl. Mozna, kdybys mel v sobe alespon kousek spolecenskeho chovani, o cemz pochybuju, zjistil bys, ze plesy jsou totalni semeniste hezkejch holek, ktery jsou vetsinou v absolutni vetsine oproti klukum. Mozna by ses mohl druhy den budit po kazdem plesu s jinou kraskou a rikat si, jak ti ten Danda muze bejt u prdele.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:31:32  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
no ja si basic pamatuju z osmibitu (didaktik M :), od ty doby ale prestal mit smysl :) a to uz je hodne davno

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:31:36  Show Profile Send Danda I a Private Message
Sir.Thomik : no, ale čistě statisticky uznáš, že mezi baleťákama a tanečníkama je % homosexuálů o dost větší než % u hospodskejch povalečů - jo a ok nebudeme do toho počítat ToHora abych jsme to povalečům nekomplikovali .
Go to Top of Page

Khaa
Starting Member

26 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:32:14  Show Profile Send Khaa a Private Message
quote:

schvalne kdo pozna co dela tohle?

org $c000
	ldaa #%00000001 .....

Heh to ja uz ani nahodou A kdysi davno jsem z toho maturoval (davno...) Naprogramoval jsi nejakej procesor kterej ovladal nejakyho robutka co vypadal jak postavenej z Merkura:) No jen tak tak jsem to udelal takze to mluvi asi za vse:)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:35:40  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

Sir.Thomik : no, ale čistě statisticky uznáš, že mezi baleťákama a tanečníkama je % homosexuálů o dost větší než % u hospodskejch povalečů - jo a ok nebudeme do toho počítat ToHora abych jsme to povalečům nekomplikovali .

Jo, u baletaku asi jo, u spolecenskych tancich asi tezko... proc kdyz ses teplej bys tancoval s holkama?

Edited by - Sir.Thomik on 07/10/2003 21:35:58
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:37:32  Show Profile Send Danda I a Private Message
Sir.Thomik :"Kdo ma jasno o sve sexualni identite se neboji jit si zatancovat, asi tak bych to videl. Mozna, kdybys mel v sobe alespon kousek spolecenskeho chovani, o cemz pochybuju, zjistil bys, ze plesy jsou totalni semeniste hezkejch holek, ktery jsou vetsinou v absolutni vetsine oproti klukum. Mozna by ses mohl druhy den budit po kazdem plesu s jinou kraskou a rikat si, jak ti ten Danda muze bejt u prdele. "
To jako že bych měl sám sebe u prdele ?? Prosím tě zkus si to nějak vyjasnit :). Mimochodem tydle sny o buzení se po plese s "jinou kráskou" jsem měl tak možná v 16ti než jsem začal reálně sexuálně žít - zkus si najít holku / a jak časem poznáš nemusí to byt zas až taková "kráska" a pochopíš o čem mluvím /

Edited by - Danda I on 07/10/2003 21:38:22
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:37:40  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Mozna, kdybys mel v sobe alespon kousek spolecenskeho chovani

Ja ten kousek a i mam , chapu ze chlapi nejsou ve styku s emocema tak jak holky ale nastesti ne vsichny a jeste k tomu nekteri nemusi byt ani buzici. Sexualni orientaci taky nahodou mam naprosto najisto jednym smerem a porad povazuji ze nejlepsi sport na svete tanec , tam si procvicis jak telo , tak i emoce a smysl pro umeni. Ale takovej hospodskej chlap to tesko pochopi to vim.

edit: Jinak tim vycitanim mi za odchod z vassi guildy si u me stratil dalsich 20 IQ bodu , ty ze vsech lidi si mel pochopit proc jsem odesel a proc to bylo naprosto v pohode... viz moje vysvetleni nahore

edit2: Ty baby u toho tance jsou jen takovej super bonus k super sportu ;)

Edited by - TheChosen on 07/10/2003 21:42:37
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:37:53  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
danade sice nevim kdo ses ale rozhodne placas pekny kraviny, a to predevsim posledni dobou, o tom tanci. doporucoval bych prestat se ztrapnovat.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:43:35  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
To jako že bych měl sám sebe u prdele ?? Prosím tě zkus si to nějak vyjasnit :). Mimochodem tydle sny o buzení se po plese s "jinou kráskou" jsem měl tak možná v 16ti než jsem začal reálně sexuálně žít - zkus si najít holku / a jak časem poznáš nemusí to byt zas až taková "kráska" a pochopíš o čem mluvím /

No to prvni jsem omylem vztahnul i na tebe, mysleno ve smyslu lidi co chodi na plesy atd. vuci tobe.
Add to druhy...
Bez komentare. Tobe tady svoje vztahy k neznemu pohlavi rozebirat nebudu.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:46:24  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Ja ten kousek a i mam , chapu ze chlapi nejsou ve styku s emocema tak jak holky ale nastesti ne vsichny a jeste k tomu nekteri nemusi byt ani buzici. Sexualni orientaci taky nahodou mam naprosto najisto jednym smerem a porad povazuji ze nejlepsi sport na svete tanec , tam si procvicis jak telo , tak i emoce a smysl pro umeni. Ale takovej hospodskej chlap to tesko pochopi to vim.

Asi tak. Nevim proc, ale treba ja si mnohem lip pokecam s zenskejma o vsem moznym... vetsinou kdyz se bavim s klukama, je to pevne dane tema, ktere se vetsinou vubec nerozviji. Ale samozrejme mam spolecnost kluku taky rad. Precejen holky tak neumi kulecnik a fotbal.
Kurva, ted jsem si to precetl a doufam, ze to nevyzni nijak divne. Aby se mnou jeste CoNT chodil na srazy.

Edited by - Sir.Thomik on 07/10/2003 21:47:25
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:52:23  Show Profile Send Danda I a Private Message
Tartorasi : ty kluku moderátorskej děkuju ti za to, že jsi mě umravnil miluju klučíky co jsou za chytrý a vědí jak se ostatní mají chovat :
Thecosen : myslím že těch dalších 20 si nezasloužím / o těch 30 nesmlouvám vím, že některé mé názory jsou jednoduší :) /, dle mého VELKÝ rozdíl odejít ke guildě víc zaměřené na PvP a odejít k enemy tenhle rozdíl bys mohl pochopit.
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 07/10/2003 :  21:54:19  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
danda: Co pak ja za to muzu ze KAZDA guilda co byla zamerena na PvP byla vas enemy? :) .. a nerikej ze ne , to takhle proste bylo. Na serveru kde hravalo 400 lidi ve spicce jedina moznost jak si zahrat pvp jednou za 2 hodin bylo jit do guildy ktera mela 95% serveru enemy. Stejne jsem na forgotteny nikdy neutocil dokud jsem nevedel ze jste s tim OK takze nevim o co ti tu jde..

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  22:01:03  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:

Tartorasi : ty kluku moderátorskej děkuju ti za to, že jsi mě umravnil miluju klučíky co jsou za chytrý a vědí jak se ostatní mají chovat :

ze milujes kluciky je tvoje vec ale mne z toho vynech
proste plkas kraviny

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 07/10/2003 :  22:10:38  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
stejne je nejlepsi programovaci jazyk smalltalk d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 07/10/2003 :  22:13:04  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
nechte si trapny kecy na moji adresu, panove ...

nerad bych, aby tu nakej ruzovej pezot nabyl dojmu, ze budem 'kamaradi' ... nakonec i vase okata snaha je marna, moje prdel je nastavena na jednosmernej provoz

apropo doporucuju vam nastudovat desatero bozich prikazani aspon do prikazani s poradovym cislem 2 -_-

ego tycoon
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/10/2003 :  22:15:53  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
python je rozhodne lepsi

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 07/10/2003 :  22:23:34  Show Profile Send Kolik a Private Message
Tohor: Miluj bližního svého?

Tancování: Absolvoval jsme 2 roky tanečních a tancování mě baví (na plesech si rád zatancuju, i když se tomu nevěnuju profesionálně...)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,47 seconds. on eygor Snitz Forums 2000