Author |
Topic  |
|
xyls
Starting Member
6 Posts |
|
| |
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 10/05/2012 : 11:01:15
|
quote: Originally posted by xyls
Jak často navštěvujete toto forum?
Když jsem hlasoval, bude slosování o nějaké hodnotné ceny ? A kdy a kam si proto mám přijet ? |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
xyls
Starting Member
6 Posts |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 13/05/2012 : 22:50:59
|
A tohle te napadlo jak ?! Tohle je jen hlasovani o navstevnosti ne soutez.
A já si hned říkal, že to bude zase nějaká kulišárna, nejsi z VV ? a nebo z té druhe skrumáže exotů LIDEM a nebo Lídlem, teď nevim jak se to jmenuje 
A když hlasování dopadne špatně, to to tady jako zavřeš a nebo co ?
Hele nejsi bot ? Schválně kolik je 5x5 bote a teď se ukaž ! |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
Edited by - TDK on 13/05/2012 22:53:56 |
 |
|
xyls
Starting Member
6 Posts |
Posted - 13/05/2012 : 23:08:29
|
Zajdi si k psychologovi, potřebuješ ho.A ohledne toho prikladu: vem si kalkulacku a vyjde ti tve IQ (Na tomhle foru je hodne neprijemnejch lidi) |
[url=http://dragcave.net/view/QdYkE] [/url] |
Edited by - xyls on 13/05/2012 23:10:27 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/05/2012 : 10:17:50
|
zjevne je to bot, na otazku odpovedel nejakou predscriptovanou nesmyslnou odpovedi |
lastfm |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 14/05/2012 : 10:50:48
|
quote: Originally posted by Rashaverak
zjevne je to bot, na otazku odpovedel nejakou predscriptovanou nesmyslnou odpovedi
Vypadá to na Nerd v 1.01 |
Edited by - Lucky_Lee on 14/05/2012 10:52:00 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 14/05/2012 : 15:15:54
|
Zajdi si k psychologovi, potřebuješ ho.A ohledne toho prikladu: vem si kalkulacku a vyjde ti tve IQ (Na tomhle foru je hodne neprijemnejch lidi)
Je to bot na 100%. Takhle mile a přijemě by se člověk nechoval. Šupneš tam hlas a stáhne ti to creditku ... |
Edited by - PRIBOO on 14/05/2012 15:16:40 |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 14/05/2012 : 16:16:39
|
Zajdi si k psychologovi, potřebuješ ho.A ohledne toho prikladu: vem si kalkulacku a vyjde ti tve IQ (Na tomhle foru je hodne neprijemnejch lidi)
Já to tušil, už to jméno, sem dneska prohlídl kalendář a takové tam není a to ani v ruském a tam mají všechno. Jdi domů bote ! TADY ti pšenka nepokvete, schválně kdy začně nabízet v polštině zvětšení penisu a zelenou viagru  
Ale dám ti ještě jednu šanci bote, když mi pošleš 1000,-Kč na můj účet, tak ti uvěřím že nejsi bot. Tak co jdeš do toho ? |
|
Edited by - TDK on 14/05/2012 16:20:29 |
 |
|
xyls
Starting Member
6 Posts |
Posted - 14/05/2012 : 16:35:30
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Je to bot na 100%. Takhle mile a přijemě by se člověk nechoval. Šupneš tam hlas a stáhne ti to creditku ...
Creditky ja rad.A nejlepe bez limituuuuuuuuuuuuu.Ale přímám i funkci pay pay  |
[url=http://dragcave.net/view/QdYkE] [/url] |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 14/05/2012 : 21:59:18
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Je to bot na 100%. Takhle mile a přijemě by se člověk nechoval. Šupneš tam hlas a stáhne ti to creditku ...
Creditky ja rad.A nejlepe bez limituuuuuuuuuuuuu.Ale přímám i funkci pay pay 
To není bot, takhle duševně sláb může být only human, počítám pubescent venkovského tipu. Ty máš platit šmoulo a né něco příjmat-frštenzííííííííí ? |
|
 |
|
|
Topic  |
|