Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vindictus
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 28/09/2011 :  16:23:42  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Kdyz jsem na netu videl ze zapnuli prelaunch a snad by to melo bezet jen po stahnuti :-)))

Tak jsem si hned vzpomnel na DICK IS EVERYWHERE a zacal instalovat LOL :-)))))

Pekne si s tema dickama pohraju...

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 28/09/2011 :  17:56:54  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja uz stahuju. Get ready for kick in the dick.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 28/09/2011 :  18:36:03  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Asi je to pretizeny, neustale me to odpojuje, ale mam za sebou aspon prolog a vypada to fakt dobre. Skoda jen ze nejde hrat na gamepadu. Pokusim se rezervovat Fionu the Tank.

MMOs failed.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 28/09/2011 :  21:39:06  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
jojo docela to pada ale jinak je to prdel:-) TAKY MAM FIONU :-) na gamepad tam ale nejaky moznosti jsou ne? Ja hraju na G13 a dobry. I kdyz uprimne pochybuju ze bych to hral nejak dyl :-) Ale sranda a odreagovacka to bude asi dobra

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 28/09/2011 :  21:48:33  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Zatim jde hrat jen solo. Dal jsem i dva runy s partou, ale ten ping byl tak spatnej, ze jsme se jen portovali po mape. I presto jsme to dali na hard bez ztraty jedinyho HP. A zabil jsem svyho prvniho land dicka, takze jsem spokojenej.

MMOs failed.
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 29/09/2011 :  22:21:50  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Hrál jsem už v CB za Ultra fajnou "tankistku" Fionu, tak jsem teď v prelaunchi pro změnu zapl ten druhý char, u kterého si ani to jméno nepamatuju. Momentálně mám 18lvl. V první epizodě ty první mise jsou strašně jednoduché, hlavně na normal, jde to projít opravdu pomalu bez ztráty životů, pak ty poslední mise na hard už lehce stojí za to. Ve druhé epizodě ty pozdější mise už jsou na hard někdy opravdu docela těžké, a když jsem je zkoušel solo, tak jsem si to nedával, takže obtížnost určitě progresem roste. Já už automaticky každou misi dávám na hard abych pravdu řekl, normal není žádná výzva:). Ještě se mi ale nestalo, aby celá skupina zemřela, to snad jen jednou, když jsme ve třech stáli pod pastí a 4. hráč ji na nás snad úmyslně či nevědomky spustil a bylo po nás...co se lagů týče, většinou mise zakládám já, takže lagy žádné:), ale když už jsem se k někomu připojil, tak se mi stalo jen jednou, že někdo lagoval, ale to takovým způsobem, že jsem se opravdu jen teleportoval. Hra mě zpočátku nebavila, záhadným způsobem mě poté chytla:)...v misích jde hlavně o to nafarmit matroš pro výrobu zbraní a celkových setů, občas to chce opravdu misi projít i 5x - 10x, i víc, než mi padne nějaká blbá věc, abych mohl dokončit nějakou část setu. Jinak je tam pak možnost prozkoumávat okolí, ovšem když jsem tuto možnost zkusil, tak jsem se objevil pouze na lodi, kde je možné provozovat fishing a to tím způsobem, že si seženete licenci, koupíte harpuny, pak na lodi čekáte než se objeví hláška, že se v okolí objevila skupinka ryb a pak je nutné je trefit nebo uplavou:), je nutné mířit, zpočátku jsem s tím měl problémy. Jen tak mimochodem skupinka ryb se objevuje každých přibližně 5min po 3-4 rybách. Je tam úkol nachytat 50 ryb stejného druhu a navíc čerstvých. Problém je v tom, že padají často zkažené a víc druhů a někdy nepadne ryba žádná, ale padne nějaký matroš místo ryby, tak si dokážete představit tu šílenou farmu, když se objeví 3-4 ryby během 5min, z nichž třeba navíc trefíte pouze 2. Údajně se za mlžného počasí může místo ryb vyskytnout i nějaká mořská příšera:)...Myslím, že na 19lvl je k dispozici první dungeon, tak jsem na něj opravdu zvědavý, jakou bude mít obtížnost a hlavně jak dlouhý bude, protože samostatné mise jsou vcelku krátké z bodu A do bodu B. Jinak omluva za to, že je to tak prasácky napsané, bez odstavců atd., bla bla bla
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/09/2011 :  23:30:32  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Druhej char je Lann the Swordsman a pak jeste Ultar the Destroyer, ale ten je chudak locnutej spolu s jeho dalsima dvema kamosema, coz je docela sux.

Lagy bych neresil, ten napor lidi je vazne desivej. Tolik jsem jich nevidel ani pri startu Failhammeru. Gamepad jsem objevil v advanced, ale neda se to s nim moc hrat, kdyz je stejne potreba klavesnice na xy dalsich ukonu a ani tam nefunguje rumble.

Combat je dobrej az na jednu podle me dost podstatnou vec. Neda se blokovat ve smeru, kterym chcete, protoze blokem se na moba nelocknete, a kdyz natocite mys, tak vas to otoci zpatky. Takze je potreba jednou machnout mecem (ostepem, kladivem, dickem...), cimz se na moba locknete, a az pak ho jde bloknout.

Leveling docela odsejpa, jsem lv 8 a hral jsem fakt chvili, ale levely jsou spis formalita, dulezity je naskillovat pomoci AP a to zas uz tak rychle nejde.

Nevim, jestli to ma nejaky pvp? To si s timhle combatem nedovedu moc predstavit.

Tak ja jdu farmit land dicky a treba se dostanu do raidu na dick emperora.

MMOs failed.
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 29/09/2011 :  23:41:14  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Právě jsem před chvilkou sundal v plné group (hard) super velkého dicka, obtížnost taková, že jsem musel použít myslím i 5 lahviček na heal:)...pak hned další mise po emperorovi skončila tak, že vždycky jeden chcípl a muselo se oživovat, to byla zatím nejhorší mise, co jsem zažil:)...joo když mě z 1300 hp dostane na jednu ránu pod 600hp:D, navíc takové nevypočitatelné komba
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/09/2011 :  00:41:11  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ted jsme ve dvou sundali nejakyho cervenyho gnolla i s kick him in da face oathem. Na co je vubec dobrej ten kick? Asi jen na ty oathy ne?
Mam dalsi storage konecne...

No Vindickus me fakt prijemne prekvapil, dokonce jsem se pristil, jak me to bavi. To se mi u MMO dlouho nestalo. Dokonce kdyz se s charem rozebehnete a pak zastavite, tak jeste doklusa, misto aby se to jen odflakle prehodilo do standing animace. Takovy detaily jsou super. Akorat ten font v 1920x1080 by mohl bejt trochu vetsi.

edit: Ted jsem si dal solo 100 gnollu + boss na hard. Armor kompletne broken (fakt i roztrhany hadry to ukaze, vyborny) a ty akce jako nakopavani grupy gnollu do pilire mocnym dick kickem, uzasny. Hra roku :)

MMOs failed.

Edited by - Jace on 30/09/2011 01:08:35
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 30/09/2011 :  14:38:29  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak, to dokončení kickama je jen pro oak...ale slyšel jsem, že když se do bossů buší do různých částí těla a nejen bezhlavě seká hlava nehlava, tak je šance na to, že padne rare item, ale těžko se to ověřuje, protože všichni mlátí hlava nehlava:D...jinak toho červeného gnolla se vyplatí jít víckrát, padá z něj dost matroše na celý set:). I když včera jsem se díval, že ty helmy, chesty atd., co padají z bossů, tak se dají velmi levně koupit v marketplace, co levně, skoro zadarmo:).
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/09/2011 :  16:10:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Pozor pozor, dneska jsem si dal DICK EMPERORA v nasi leet dvouclenny grupe slozeny z Fiony the Tank a Lann the Swordsmana. Hned v prvni minute mi Emperor Fionu zalehnul mocnym dick strikem a Lann me musel ressovat, ale nakonec jsme ho zlikvidovali using the combo system! Emperor byl navic obklopen malymi baby land dicky.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/10/2011 :  18:55:52  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak pro cz/sk hraci uz nelenili a na ofic. eu foru spammujou cestinou.
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=479725
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=479223
Raidy jsou jednodussi nez obyc. mise, docela divny.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 01/10/2011 :  21:58:58  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

edit: Ted jsem si dal solo 100 gnollu + boss na hard. Armor kompletne broken (fakt i roztrhany hadry to ukaze, vyborny) a ty akce jako nakopavani grupy gnollu do pilire mocnym dick kickem, uzasny. Hra roku :)

Lol.

Uz dlouho to sleduju v tvym podpisu a musim rict, ze sem to bral vzdycky jen jako nejakou joke hru. No nic, stahuju a nemuzu se dockat az budu kopa to glacial dicku a dick emperora.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 02/10/2011 :  08:26:35  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem našel dobrou groupu a farmili jsme medvídka přibližně 10x po sobě:) na hard, tak mám pěkně nabraného lootu a můžu udělat ten modrý leather set od 24 lvl:))...jinak v té guildě czech old school jsem taky, nick Arnej
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/10/2011 :  14:44:41  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
My jsme dali medvidka na hard jeste s tim difficulty oathem up. Docela dobra taktika je zahakovat ho a vyspearovat mu oci. Pak se da do nej celkem beztrestne mlatit, akorat bez campfire boostu dava na jednu ranu.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/10/2011 :  17:01:05  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Dá se někde změnit obličej postavy?

EDIT: Sakra, nedá. Tak reroll.

Troll lepší fanboie.

Edited by - Filda LNL on 02/10/2011 18:33:25
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 02/10/2011 :  17:02:12  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
O čem ta hra teda vlastně je ? Je to jako DDO, tzn v podstatě se jen bynkáš v nějakém loby ve formě města a pak chodíš do dungů pro nějaký body na equip, aby jsi mohl do jiných dungů ?

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/10/2011 :  20:04:22  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Je to pve arenovka s jednim socialnim hubem... npccka jsou in TWO DIMENSIONS.

Zadny classy, takze odpada LF tank, healer, dps galore za cenu prakticky nulovy rozmanitosti mezi buildy. Ale combat a pozornost na detaily tu hru zenou dost nahoru. Je to pro lidi, co to chtej na hodku dve zapnout, hned dostanou grupu, rozmlatej par dicku a i nejakej ten craft tam je, ale vetsi hloubku to fakt nema.

Zase armor a zbrane vypadaji fakt dobre. Zadny korejsky metrosexualove tam nejsou.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/10/2011 :  20:26:29  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Super, sem si smazal char, abych si změnil look, a nemůžu použít stejný jméno, protože jim zůstává kdovíjak dlouho v dazabázi.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/10/2011 :  20:29:35  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Jeste tu napisu uzitecnej tip pro zacinajici noobz: v soucasny chvili je ve hre bug, kdy vam to po ukonceni mise nenabidne navrat do mesta. Resenim je reset interfacu, stisknete 3x - (minus) na numericky klavesnici.

MMOs failed.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/10/2011 :  09:38:54  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

O čem ta hra teda vlastně je ? Je to jako DDO, tzn v podstatě se jen bynkáš v nějakém loby ve formě města a pak chodíš do dungů pro nějaký body na equip, aby jsi mohl do jiných dungů ?

je to lobby gamesa - ale po pravde to je na max levelu i WOW - je celkem jedno jestli mezi instancema stojis v Stormwindu pred bankou nebo ve vesnicce jako dlan...

Jinak neni to zadnej zazrak, ale grafika je hezka a boss combat i docela zabavnej.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 09/10/2011 :  17:05:58  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Tak jak vám to dickuje? Za Evie mě to na 23 přestalo bavit, ale asi tomu dám ještě šanci za Lanna, ten daleko zábavnější. Chytit gnolla, narazit ho držkou na zeď a pořádně mu ten ksicht o ni osmirglovat je fakt paráda.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/10/2011 :  19:54:51  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem ted zamestnanej arenama v BLC a jeste asi hooodne dlouho budu, ale na svoji Fionu jsem nezapomnel. Urcite spolu pujdeme nafarmit par dicku, abych mohl vycraftit land dick armor.

MMOs failed.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000