Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Section 8: Prejudice
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 09/05/2011 :  10:47:30  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Jinak je venku další sci-fi FSP střílečka. Info tu:
http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=465.msg7783#msg7783

Boiians leader
http://www.boiians.cz

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 09/05/2011 :  19:53:30  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ok. Koupeno za 12 babek u našich US komerads. Což i takový drž-grešle jako já oželí.
Momentálně instaluji a jsem zvědavý, jestli to bude stát zato.

Edit 1:Aha. Tak jsem zase o trošku moudřejší. Chce to GFWL. Tenhle plevel vidím poprvé a vůbec se v tom neorientuju.
Např, nevím jak tam přidat hru co jsem koupil na D2D. Když si tam založím učet a lognu se. Tak hra při spuštění ikonky z Win7 hlásí chybu S9-Win32-F.exe. Což je možná Physixs??
Na foru je plno lidí co jim to taky nejde spustit. A jejich jediná rada je vypnutí firewalu a antiviru. Což je podobná rada jako "zkusit to vypnout a zapnout".
Mno, vyhozene penize jak tak koukám
Hawk...dohrál jsem

Edit 2: Nedalo mě to a místo hokeje jsem se stím pral. Instalačku s D2D je nutné instalovat setupem z podadresáře. Ne s tím co je v rootu stažené hry.
Pak je nutné se proklikat přes GFWL, protrpět nějakou aktualizaci účtu a člověk je ve hře.

Hrozně to připomíná Quake Enemy Teritory. Boj je strašnej chaos a po prvním zápase mám pocit, že totálně nepřehledný.
Ačkoliv je vše OK, tak z každého pixelu je cítit bugetovka. Animace, grafika, fyzikální engin.... Spíše jsem měl počkat a těch 15 USD si přidat k Battlefieldu 3.

Edited by - Milan on 09/05/2011 23:56:44
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 10/05/2011 :  00:03:55  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
BF3 bude za dlouho. Projeď si singlovku, ať víš co a jak. Já jsem teď lvl 38 a teprve se začínám trochu víc orientovat. Chce to (jako v každé podobné hře) jet ve více lidech, potom je to lepší. Ale co sleduju, tak z CZ, SK lidí to skoro nikdo ještě nemá.

Kampaň je vcelku ok i za ty prachy, takže jako ztrátu to nevidím. A pokud se sejde partička lidí na 2-3x týdenní zabíjení, tak proč ne.

Plno věcí jsem psal u nás na forku, jestlis to nečetl, tak to projdi.

Jinak instalace apod. je fakt kurevská, já to rozjížděl dva dny.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000