Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Age of Empire online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 26/04/2011 :  10:32:21  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Konečně hra podle mého gusta pro tohle jarní/letní období kdy není moc času. RTS s velkou perzistencí s dropem green, blue, EPIC!! coop, pvp je to fakt bezva. Časem možná nuda těžko říct,nejsou tam zatím další národy atd.
Beta jeden 24/7

beta klíče tady:

http://www.curse.com/keys/age-of-empires-online/default.aspx

EDIT: jde perfektně měnit vzhled vašeho města, když něco špatně postavíte není problem přesunot. Přidávání předmětu na jednotky mění staty uplně všešho prostě paráda
Max. level asi 50 nevím viděl jsem epic pro level 37
Jasná koupě hned jak vyjde. Začal jsem hrát a nemůžu přestat, vyplavilo to vzpomínky na staré AoE + tohle má super online možnosti

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 26/04/2011 11:31:51

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 26/04/2011 :  15:09:34  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
klic me to dalo, ale nevim odkud to stahnout, nejak se nemuzu doklikat
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 26/04/2011 :  15:33:06  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Stáhnout Games for windows live klienta, založit učet a použít reedem code záložku tam dáš klíč a už stahuješ klienta.

návod: step by step :-)

http://www.ageofempiresonline.com/beta/

Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 26/04/2011 :  16:14:01  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Když dám PLAY, nahoře mi vyskočí hlavička Windows Live a chce to login, po vyplnění se mi nestáhne profil a otevře se mi tenhle hluchý link:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=83126

Ve firewallu je to odblokované a antivir neblokuje.

Je možný, že to je použitím Seznam mailu při tvorbě účtu?

<cool signature here>
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 26/04/2011 :  16:18:18  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
U téhle hry je jedna důležitá věc a to umět dobře s GFWL, vědět jak založit učet a používat ho. Já jsem X360 player mám učet od roku 2005 a nemám problém, používám ho i pro PC hry.

Edited by - Jaffa on 26/04/2011 16:19:34
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 26/04/2011 :  19:11:19  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Tak to si fakt hustej plejr od r.2005. Dostals loni i diplom za 5 let GFWL skillu? Díky tvý radě mi to už funguje... hmm nebo ne?

<cool signature here>
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 26/04/2011 :  19:23:16  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tak mne zase hazi chybu redeem code. Ze prej mam zkusit pozdeji. S GLFW nemam zkusenosti, tak nevim esli se da nekde docist neco vic?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 26/04/2011 :  19:30:53  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Awrel

Tak to si fakt hustej plejr od r.2005. Dostals loni i diplom za 5 let GFWL skillu? Díky tvý radě mi to už funguje... hmm nebo ne?

Nemužu ti poradit, jak říkám, já si ten profil dělal když vyšel X360 a přes jeho rozhraní. Časem jsem zjistil že mi to funguje bez problému i na PC hry.

Jen co vím tak PCčkáři s tím maj děsnej voser když to zakládaj.

Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 26/04/2011 :  21:58:30  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Tak když někdo udělá hru co vyžaduje takovejhle pomrdanej systém jako je GFWL tak si nezasloží nic jiného něž urvat koule a narvat do huby.

Napřed poserou supreme commandera 2 co to jenom šlo a teď tohle už by měli v GPG opravdu začít používat mozek.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2011 :  19:09:13  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
je to uplne jendoduchy...

mas ucet. vyplnis billing info. s tim ze to zere i kdyz das ze zijes v londyne. nasledne das kod a stahnes hru.

dulezity je nemit hamachi bo pri logovani a stahovani aktualniho live profilu se to pres to nejak neslo prokousat.

odinstaloval jsem hamachi a hra bez problemu funguje

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 29/04/2011 :  16:58:43  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem měl problém, od roku 2004 jsem tam nelognul. Bylo potřeba to propojist s xboxem a nastavit pár pikačovin. Akorát se tam blbě dostává, cpalo mě to do té jejich sítě.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 30/04/2011 :  07:56:52  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pokud by měl někdo zájem, tak mám jeden klíč do bety.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000