Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Fallen Earth
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/03/2011 :  01:33:47  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja jsem dneska zjistil ze neni zadny problem bezet na koni po pousti a najednou padat z oblohy a zabit se i s konem na druhym konci mapy ...

to ze me hra porad vraci pri skoku o nejakych 10 metru zpet radsi ignoruju ...

ted jsem dal do banky kure na slot kde byla voda .. kure je ok ale voda zmizela ...

kdyz chci reportovat bug tak to samozrejme nejde .. nevim jestli je to tim ze jsem trial nebo malej level nebo me to nema rado ... no proste je to zatim uplne skvely :)

zatim mi to kvalitou pripomina wow na free serveru pred 6ti lety ..

ale jinak je to zajimavy takze tomu jeste den dam

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 20/03/2011 :  08:24:31  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Hm, zajmavy :D. Ani jeden z tech problemu co si tu popsal sem jeste nevidel :D. Asi te to fakt nema rado. Pod terenem sem byl jen asi dvakrat a to po nalogovani. To se my stavalo denne v DF, takze sem se nad tim ani nepozastavil a bral to spis jako feature, ktera umoznuje si to prohlednout vsechno zespod :D.

Edit: vlastne to s tim skakanim se mi stava taky. Nekde se proste skocit dolu neda tak te to vrati. Podle me ochrana proti tomu aby si se pak nekde zaseknul. Jinak se da ale skakat normalne, dokonce sou v tom i kontesty a par videii na youtube, kde skacou s motorkou z co nejvetsi vysky.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 20/03/2011 08:26:19
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 20/03/2011 :  09:49:32  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Začínám podezírat Eagla s Jacem, že si ty chyby vymejšlej

U nás ( mezi Boiiany ) měl problém podobného typu snad jen Uru, ten si stěžovat, že má některé objekty nad povrchem země, jako by mu neseděli geodata. Tak dal před dalším spuštěním clienta tu kompletní kontrolu dat a pomohlo to. Možná to přeinstaluj.

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 20/03/2011 11:57:58
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 20/03/2011 :  11:20:56  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Zrušil jsem instalaci cca v půlce.. nějak se mi přestal líbit název hry.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 20/03/2011 :  16:24:37  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Yop a to jsem jeste nezminil, ze moji postavu znasilnila tlupa nadrzenych mutantu v latexovych obleccich pri ceste k jednomu questu. Po tomhle hruznym zazitku jsem hru radsi odinstaloval.

MMOs failed.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 20/03/2011 :  17:00:12  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Jace-> Jako noob se máš řídít poučkou: "Co tě nezabije, to zabiješ ty":)
Shattern-> Ten týpek s kytárou seš ty ?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 20/03/2011 :  17:21:28  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Asi jo, mám profil Ijen Ayen.

REVOLUTION

Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 20/03/2011 :  20:02:53  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Asi jo, mám profil Ijen Ayen.

Aye, keep it up, hezká soudružka fanynka v pozadí btw..

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 20/03/2011 :  21:07:42  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Vole to nejsem já to je náš zpěvák..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/03/2011 :  22:05:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
pokud clovek dodrzuje urcita pravidla (volnej slot v bance, nepreskakovat prekazky ktery by nesli prejit a podobne) tak je hra celkem bez problemu .. takze si hra zaslouzi zase dalsi den :)

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 20/03/2011 :  22:51:43  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

pokud clovek dodrzuje urcita pravidla (volnej slot v bance, nepreskakovat prekazky ktery by nesli prejit a podobne) tak je hra celkem bez problemu .. takze si hra zaslouzi zase dalsi den :)

Vidis sem ani nevedel. Si budu muset davat bacha na ten slot v bance.

Ja dnes hitnul lvl 15 a musim rict ze me to zas o neco vic bavi. Konecne uz strilim i z neceho jinyho nez ze vzduchovky.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2011 :  08:19:01  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
tak jsem jeste vcera vyzkousel blood sport ... no musim rict ze chyby me tam zadny nepotkaly

ale nejak jsem si to neuzil ... ja level 9 chvili jsem tam behal s puskou obcas nekoho trefil ale na 10 ran nekoho zabit je umeni .. i kdyz sada headshotu uz zaboli ... takze jsem dokonce i obcas nekoho sundal .. vetsinou na tech 30 metru ... konecne skore jsem mel 5 killu ... ja vim neni to moc ale byl jsem treti .. prvni myl nejakej magor co mel sice level 8 ale pouzival normalni pistole ne vzduchovku jako vsichni ostatni ... neslo tomu odolat :) ten mem 33 killu na konci .. no a druhej byl jakysi pan s krumpacem kterej me dal dycky na 1-2 rany :)

jako vyzkouseni pvp to bylo fajn ale je nejaky hlubsi smysl bloodsportu? jako nejaky turnaje nebo nejaky hodnoceni body odmeny cokoli?

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 21/03/2011 :  09:00:47  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ja byl v blood sportu asi 3x. Vzdycky se tam prihlasim, ono me to vezme stejne jen jednou za cas. Prubeh je navic vzdycky stejnej. Jak rikas, par magoru podle me s nakejma twinkama. Typci co tam litaji s mutacema, skillama z druhyho sektoru a pistolema pripadne meele. Sice si tam obcas nekoho zabiju, ale kdyz uz takovymu typkovi davam napit a skoro umre, da nejakou zajebanou mutaci ci co a ja mam paru. Pak me uz jen par headshotama dorazi. Podle me sou to twinkove, takze nejaci pvp looseri, kteri si v normalnim pvp ani neprnou.

Bloodsport podle me moc zadnej smysl nema. Co rikali kluci z clanu, tak se pak spis bojuje v tech sektorech ktery vlastni nepratelska frakce. Bloodsport je spis asi jen takovej pvp trenink :D. Jediny proc hrat ten blood sport jsou myslim ty pvp body, za ktery se pak daj kupovat naky armory, naboje a tak.

Edited by - Mandorallen on 21/03/2011 09:02:43
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/03/2011 :  18:45:44  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Blood Sport vám dává body, za který si můžete kupovat armory a zbraně. Samozřejmě tam často narazíte na twinky, ale když nejde o melery, tak se to celkem nechá. Mele hráći jsou na low lvelech silný jak prase. Stejně tak pistoleros, ale ty to asi ownujou od začátku do konce. Hrát puškaře je třeba v deatmatchi dost oser, ta mapa jim moc nenahrává. Na low levelech, bych asi neváhal vytáhnout ke snajpě neco rychlopalnýho nebo brokovnici, ale ty jsou lepší až od lvl 25, kdy si můźete vybrat rovnou ze čtyř víceranejch. Do lvl 25 jsou jen ty dvouraný, který sou silný, ale po 2 ranách musíte přebíjet.

Každopádně dost hráčů už i na lvl 15 vytáhne nějakou tu mutaci. chce to si trochu pohrát s postavou, já jsem teď čerstvě rozdělil nastřádaná APčka a přijde mi to, že Jasmiska je tak 2x výkonější. Něco jsem o tom napsal k nám na fórum ..

http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=138.120

Přičemž můj build vychází z moudrých rad spoluhráče Mrtvoly CSA, kterej mi radil přes VT chat, takže jsem to poctivě přepostoval do topicu s radami :

http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=326.0

Mrtvola je studnice PvP mouder

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2011 :  08:08:16  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ted jsem dal do banky kure na slot kde byla voda .. kure je ok ale voda zmizela ...

vim ze reaguju sam na sebe ale napsat to musim .. vcera mi prisel lost and found mail se ztracenou vodou .. (ne ze by slo o tu vodu)
a to jsem nic nereportoval nikam extra nepsal (jen do chatu)

Edited by - Eagle on 22/03/2011 08:09:12
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 22/03/2011 :  12:29:11  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
To jako z banky svevolne mizeji veci, ktery se pak vratej postou? Huh?

MMOs failed.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2011 :  12:33:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no .. v podstate jo :)

problem vznikl tim ze kdyz date neco do banky na nejakou vec co uz tam je tak se ta vec co tam byla presune na volny slot v bance ... ne do batohu jak jsem zvykly ... no a kdyz v bance volnej slot nebyl tak se vec presunula do nikam ... no a nasledne prisla jako lost and found postou s kometarem ze to asi bude moje :)

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 22/03/2011 :  17:10:43  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Zajimavej pristup k bugum rozhodne originalni.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2011 :  13:02:56  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Zajimavej pristup k bugum rozhodne originalni.

:D

Ale zas na druhou stranu ho aspon vyresili. Sou hry, kde mas bugu jako nasrano a ani se je nesnazi resit a raci reknou ze to neni bug a ma to tak byt.

Viz. DF, tam je techhle bugu, prevlecenejch za feature hned nekolik :D.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 24/03/2011 :  12:38:13  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://mmosite.cz/d/12065-1/akce_002.jpg
$19.99Buy 1 Get One Free! (limited time)

https://www.fallenearth.com/buy]https://www.fallenearth.com/buy

Čili acc a měsíc zdarma za 10 $ tj 174,- Kč

Prepostnu z Boiianskyho fora akci na nakup hry + mesic zdarma za 10,-USD. Zdroj nasel M.C.

Myslim, ze za tech 10,-USD to rozhodne stoji.

Edited by - Mandorallen on 24/03/2011 12:47:24
Go to Top of Page

jan333
Starting Member

49 Posts

Posted - 26/03/2011 :  01:27:57  Show Profile Send jan333 a Private Message  Reply with Quote
hmm ze bych tam zridil odnoz debilniho jidla?:))))

* po te posledni trapne prihode s mytosem jeste pockam,radsi

bůh mě seslal,abych trestal!

Edited by - jan333 on 26/03/2011 01:30:00
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000