No Isac ne. Prubeh bych videl asi nasledovne. SUN prodaval pres e-bay goldy. Prodal toho vcelku dost a chvili na to jim potopili sotl. Tak frank zmacknul magicke tlacitko F12 servery spadly s 30ti min roll backem. SUN mel po restartu $, SotL a i goldy co predtim prodali.
Klasika :D. Nekde sem dokonce slysel, ze SUN se prejmenuje. Nove jmeno SCUM bude pry vic odpovidat standartu clanu ;)
No Isac ne. Prubeh bych videl asi nasledovne. SUN prodaval pres e-bay goldy. Prodal toho vcelku dost a chvili na to jim potopili sotl. Tak frank zmacknul magicke tlacitko F12 servery spadly s 30ti min roll backem. SUN mel po restartu $, SotL a i goldy co predtim prodali.
Klasika :D. Nekde sem dokonce slysel, ze SUN se prejmenuje. Nove jmeno SCUM bude pry vic odpovidat standartu clanu ;)
SUN prodává goldy na eBay ? FOTM trollů z Forumfallu ? jeden měsíc nakupujem, druhej prodáváme, no zkusím navrhnout nové jméno, FOREX
P.S. Tak už se nezlob za to pondělí, vždyť jsem tě ani nenahlásil Maejohlovi za porušení pravidel ...
lol, a ja to měl predtim spravne, ale pak sem to opravil na spatnou verzi :)
Isac: za co? Za to ze sme vam s keegarem znicili exit? Tak to me klidne nahlas :D. Exity totiz nicit muzeme. Nesmime delat asest dest. krom exitu. Jinak se vubec nezlobim. Jeli jsme na suicide run v expendable gearu, takze mi nevadi ho odevzdat. Jen sme hold udelali chybu v tom ze sme se focusovali na rozbijeni exitu i za cenu, ze do nas porad smazil jeden typek a nestihli sundat portal driv nez se naportil druhej. Takze pak naslednej 2v2 boj zacal s par HP na nasi strane a full hp + fully buffed na strane SUNu. Uz sme tam moc delat nemohli, tak sem hodil jen par healu keegarovi a umrel. Keegar uz pak bohuzel po tom 3km dlouhym chasovani se 3ma sunama v zadech po fizznuzti begone umrel taky.
aha, tak to asi jo, měl jsem pocit, že si mi po smrti psal něco o typických SUNech a exploitování, ale možná jsem si to špatně vyložil, třeba to byla pochvala
dobra prace,co jinyho bych rekl..dokonce to i vypada ze to tentokrat neresetuji a narodni vlajka povlaje nad agonem cely tyden
čekal jsem nějakou variaci na
quote:Originally posted by Dynty
Tak trochu se ukazuje ze nikdo jiny nez nejvetsi a nejbohatsi guildy ty Sea pevnosti necapne...kdyz jo tak se silenejma ztratama,nebo velkym stestim nebo obojim
tak bych tady rad navazal,podruhy co jsme tu seatower zabrali my (tedy ne nejvetsi a nejbohatsi klan) tak to prozmenu opet resetovali,den pred tim nez mela prijit live ninja zmenili cas na cas kdy maj dost lidi online zas jen ty nejvetsi a nejbohatsi klany (10rano v patek?) popravde receno jsem nasranej,uz si trochu nevim co si o nich myslet
včera večer crashnul server a celý se to nějak posralo, myslim že to ani dnes nebylo
jojo,mozna ze to ani nebylo a maj tam napevno nastavenou funkci func seatower_on_server_crash () $nahoda = random (1,2) if $nahoda = 1 then $seatower_owner = "SUN" else $seatower_owner = "Agenda" endif endfunc
a dneska padla 2ka.. jen vtipkuju abych prilil do ohne stavajici diskuzi kazdopadne nejen me skazili patecni vecer,takhle domrdat nejvetsi serverovej event x krat po sobe,navic je jednou za 10 dni,totalni fail,nevim co jinyho naspat a nebejt moc sprostej
Video z naseho eventu trenink group fightu kde sme byli 4vs8 aby si nasi recruiti natrenovali jak bojovat kdyz precisluji enemy ktery maji lepsi gear. Vcelku zazivny fighty :D.