Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Battlestar Galactica Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 15/06/2010 :  18:29:46  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
Stránka:
http://battlestar-galactica.bigpoint.com/
Momentálne na nej ešte nič nie je, okrem registrácie newsletter.
Tvrdia tam že by mala začať na jeseň 2010. O tom trochu pochybujem (možno viac než trochu). Inak som o tej hre v podstate nič nenašiel, ale vyzerá to byť vesmírna strielačka.

Trailer:
http://www.mmorpg.com/showVideo.cfm/videoId/1746

Nekropolis:
SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 16/06/2010 :  20:59:15  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Mno proč ne jeseň, má to bejt pokud se nepletu web game takže to už mužou dokončovat.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/06/2010 :  21:06:14  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
http://www.massively.com/2010/06/16/e3-2010-bigpoint-offers-more-info-on-battlestar-galactica-onlin/

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 16/06/2010 21:06:52
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/07/2010 :  19:31:17  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Pro toho, kdo nedával ve škole pozor, tak tady je to v (mojí) češtině. Vzhledem k portfoliu firmy, teto hře vůbec nedůveřuji. Takže může jedině překvapit. :-)
------------------
E3 2010: Rozhovor o Battlestar Galactica Online

Jak jsme již letos viděli na GDC, firma Bigpoint má se svojí nadcházející hrou, Battlestar Galactica Online, velké plány.
Bohužel, kromě chutného videa a prohlášení, že hra bude zdarma a hratelná přes Váš internetový prohlížeč, se zatím nic podrobnějšího o ní nevědělo.

A proto jsme uvítali možnost dozvědět se něco více o této hře a s radostí přijali pozvání od Philipa Reisbergera, vedoucího herní divize BigPoint. Na jeho stánku nám předvedl přednosti herního enginu „Unity“, jež je schopen vykreslit úchvatné 3-D scény. Dále prozradil, že příběh bude situován na konec druhé série televizního seriálu. A v neposlední řadě i to, že by rádi celý projekt spustili do konce tohoto roku.

Massively: Vytvořili jste koncepčně rozmanitou hru založenou na web prohlížeči. Na druhou stranu, je to stále opravdu Battlestar Galactica?

Philip Reisberger, Head of Games for Bigpoint: Ano. To je na co se zaměřujeme především. Na hru samotnou. Na taktiku ve vesmírné MMO s plnými 3-D možnostmi. Tak jak nám to dovoluje náš engine „Unity“. Do dneška máme již přes 125 milionů registrací. To, že je hra založená na webové technologii, vám dává tu výhodu, že nemusíte stahovat žádného klienta. Což je možná jeden z důvodů, proč jsme se takto rozhodli a hru postavili na „Unity“ enginu.

Již nyní máte možnost si vybrat ze dvou dostupných frakcí. A to jak Cylonů tak i Lidí. Dále bude k dispozici nepřeberné množství rozdílných lodí. Na atraktivnosti přidává i to, že hra je zasazena do druhé sezony, kdy je konflikt stále v plném proudu.

Kde přesně v druhé sezoně? A nebo příběh bude přesahovat až za druhou sezonu?

Je to spíše ke konci sezony. Ale jelikož se nedržíme striktně televizního příběhu, tak je těžké říct, mezi které díly je hra zasazena. Ale je to opravdu spíše konec druhé sezony.

Kopírujete nějaké další věci z děje než jen příběh?

Samozřejmě. Zachycujeme dramatičnost celého seriálu, spolu s muzikou a visuální stránkou filmu. Ostatně na visuální stránku, se zaměřujeme především.

Hra bude celá zdarma, takže bude umožňovat hrát bez jakékoliv platby. Pokud hráč však bude chtít postupovat o trochu rychleji, bude mít možnost si připlatit. Co se týče lodí, bude velká možnost volby. V případě, že si koupíte či dostanete novou, ta stará vám nezmizí. To vám dává možnost si pro každou situaci vybrat to správné plavidlo. Hrát bude možné buď klasický„dogfight“, či těžit trillium, vodu a titanium na asteroidech. Dále budou k dispozici klasické questy.

Budeme se stále koukat jen na loď a nebo půjde i ovládat jednotlivé postavy?

Technicky to je možné, ale do vydání počítáme pouze s pohledem na loď. Vše se bude točit kolem soubojů, klanů a questování. Při vydání nebude možné vstoupit na planetu. Možná v budoucnosti, pokud si to hráči budou přát.

Výhoda naší technologie je ta, že pokud se to stane, není důvod vydávat nového klienta, či nutit hráče stahovat kvanta patchů. Tím pádem můžeme pružně reagovat na požadavky celé komunity.

Jsou dvě věci, které jsme se naučili z předchozího navrhování konceptu Battlestar Galactica. První je, nutnost vytvořit systém tak, aby byl schopen pojmout velké množství hráčů. V současnosti je to 1500 hráčů na jednu instanci. Ale do budoucna, by jsme to rádi rozšířili až na 3000, možná i 5000 na instanci. A druhá věc, je zprostředkovat hráči kvalitní multiplayerový zážitek. Ne jen v počtu 8v8 nebo 5v5, ale v celém světě.

Spolu s tím vytváříme propracovaný skill systém a variabilní zbraňový arzenál.

Jak je patrné z trileru, je nutné protivníka zaměřovat. Bude se to dít manuálně a nebo klávesově (pomocí TAB)

Zatím jsme nerozhodní. Ještě na tom pracujeme. Obě dvě varianty mají šanci na to se prosadit.

Odhadujeme, že PvP ve hře asi bude.

Samozřejmě. A nejen PvP, PvE také. Vše založeno na rozdílech dvou bojujících stran.

Jaké možnosti pro PvP budou k dispozici. Bude založeno na Battlegoundech, či se bude jednat o otevřené bojiště?

To se dostáváme k systémům hry, který budeme řešit až o trošku později. Pravděpodobně na ně budeme znát odpověď až při ComicConu. Ale chápeme, že pokud máte 3-D MMO chcete hrát MMO a ne jen omezený multiplayer. Takže budeme podporovat otevřené souboje.
To jsou asi věci, které známe i z ostatních her. Velké klanové souboje, vybalancované PvP spolu s PvE, hraní ve skupinkách. Tohle všechno by mělo být možné i u nás.

A co crafting?

Rozhodně ne na začátku při vydání.

Zmínil jste klany. Jaké funkce budou mít?

Chceme dostat lidi k sobě. Aby hráli a plnili mise společně. Ostatně již jste to viděli i v ostatních hrách. Jediný rozdíl u nás bude v tom, že toto poskytneme lidem, aniž by museli něco stahovat. Ale bližší podrobnosti se od nás dozvíte až později.

Můžeme očekávat zajímavý příběh?

Příběh samozřejmě bude, ale neočekávejte nějakou adventuru. Tohle bude onlinová hra s otevřeným světem.

Potkáme nějaké postavy z televizního seriálu?

Jak jsme již prozradili na GDC. Prohlášení o tom, kdo bude ve hře přítomen, uděláme až na ComicConu. Nyní to opravdu nejde. Ale mohu vám prozradit, že se určitě s některými postavami setkáte.

Díky Philipe a budeme se těšit na další podrobnosti z Battlestar Galactica Online.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/01/2011 :  23:18:51  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Welcome to the Battlestar Galactica Closed Beta

Dostal jsem pozvánku do Closed bety.
Zatím to neni špatné.
Grafika ujde. Na web hru to vypada docela dobře.
Ovládání je bud divný a nebo detinsky snadný. Zatargetuju zapnu autopilota a ono to už na něho střílí samo. Ja se jen snažím natáčet tak, abych ho měl jakž-tač před sebou. Ale asi do toho ještě nevidím. Možná tam budou i nějaké manévry.
Hvězdná mapa má několik planetárních systému (cca 20) kam se dá jumpnout. Ty se dají ovládat. Některé systémy jsou težební.
V domovském systému ja Galactica na kterou se dá zadokovat a prohlednout si na ní 3 instance. Mustek, kantýna, hangár. Takže 99% hry tvoří vesmír.
V hangáru se dá nakoupit vybaveni. Zbraně, armor, palubní počítače atd. Ze začátku jsou k dispozici 2 lodě. Viper a ta tlustá bečka (nepamatuju se jak se jmenuje.) Ale v option menu mam zašedlé cca 7 dalších siluet lodí.
Rozehrál jsem za lidi, ale asi přejdu k cylonum. Jsou asi v početní nevýhodě. Tak každá ruka dobrá.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/01/2011 :  13:45:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem prohrabal mail a pozvanku nasel taky. Vzal jsem Cylona a hned v prvni misi mam sejmout nejakou lod, jen mi to proste nestrili. Bud jsem neco nepochopil nebo to maji rozbity. Strili se ruco, nebo to dela automat?
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 12/01/2011 :  16:06:14  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Tak jsem prohrabal mail a pozvanku nasel taky. Vzal jsem Cylona a hned v prvni misi mam sejmout nejakou lod, jen mi to proste nestrili. Bud jsem neco nepochopil nebo to maji rozbity. Strili se ruco, nebo to dela automat?

Automat. Klikni na ikonky kulometu na siluete lodi.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/01/2011 :  17:33:55  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Jo uz jsem to pochopil. Je to takove, no nevim.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 12/01/2011 :  18:42:46  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Chci taky hrat. Vyplnil jsem survey a napsal, ze jsem ucil Starbuck litat. Staci to, aby me vzali?

MMOs failed.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/01/2011 :  13:30:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Chci taky hrat. Vyplnil jsem survey a napsal, ze jsem ucil Starbuck litat. Staci to, aby me vzali?

Jestli ti poslali odkaz na dotaznik, jak se ti libi beta, tak si stejny pripad jako ja. Pristup mam, ani jsem o tom nevedel.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 13/01/2011 :  15:12:48  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ne, ja se natvrdo registroval na jejich webu a mel tam odkaz na survey. Tak jsem ho vyplnil a potom hlaska, ze mi daji vedet, pokud budu vybran. Launch mam porad disabled.

MMOs failed.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/01/2011 :  17:00:42  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Přišel jsem, viděl jsem, vypnul jsem.

Nevim proč to cpou do webovky.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000