Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vindictus
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

honzicek1982
Starting Member

30 Posts

Posted - 28/09/2010 :  13:54:02  Show Profile Send honzicek1982 a Private Message  Reply with Quote
Zatim sem tu o týhle hře nikde nic neviděl http://vindictus.nexon.net/ .Co si o ní myslíte?Ted probíhá open beta.Nemáte někdo klíč navíc?Nikde už se nedá sehnat.Pokud někdo klíč máte pošlete mi ho prosim na honzatojsemja@seznam.cz .Předem moc díky!!!

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 28/09/2010 :  14:40:55  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
IP adresy z Evropy jsou blokovány, takže je zbytečné shánět beta key, musíš si počkat na EU verzi.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 28/09/2010 :  16:17:27  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
jde to pres proxy... jinak take bych mal zajem o kluc :)
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 28/09/2010 :  19:45:53  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Přes proxy nedostaneš slušnou odezvu, aspoň já ne.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/09/2010 :  22:10:34  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
http://forum.boiians.cz/viewtopic.php?f=61&t=1251

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 29/09/2010 :  11:38:44  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
Mám za to, že původně se ta hra měla jmenovat "Mabinogi: Heroes" a v průběhu vývoje to změnili na "Vindictus". V původních zprávách se psalo i o EU serveru/ech, tak to třeba někdy spustí i v Evropě

http://soundcloud.com/unvorsum
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 29/09/2010 :  12:17:20  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
http://vindictus.nexoneu.com/ Těžko říct, jak dlouho jim to bude trvat, než to bude v Evropě, ale web zatím prázdný.
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 30/09/2010 :  21:25:13  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdy

Mám za to, že původně se ta hra měla jmenovat "Mabinogi: Heroes" a v průběhu vývoje to změnili na "Vindictus". V původních zprávách se psalo i o EU serveru/ech, tak to třeba někdy spustí i v Evropě

Máš částečně pravdu Vindicus je pouze připůsobený "západnímu hráči" http://heroes.nexon.com Jinak Mabinogi: Heroes je východní verze ;).

Mamma is playin'
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 01/10/2010 :  00:16:54  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
... odkud probuh berou grafici ty predkloneny postavy kdyz bezi (poprve jsem to videl v la)...? (postava zlomena v krizi a bezi ... forreste beeeez)

strc pst skrz krk .. a vyhni se temhle hram

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 01/10/2010 00:19:47
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 01/10/2010 :  09:15:37  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

... odkud probuh berou grafici ty predkloneny postavy kdyz bezi (poprve jsem to videl v la)...? (postava zlomena v krizi a bezi ... forreste beeeez)

strc pst skrz krk .. a vyhni se temhle hram

No jinak by jí při běhu nebylo vidět na kalhotky, ne?
Go to Top of Page

honzicek1982
Starting Member

30 Posts

Posted - 14/10/2010 :  19:44:42  Show Profile Send honzicek1982 a Private Message  Reply with Quote
Poradíte mi někdo jak to udělat přez proxy aby mě to poustilo do hry?
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 14/10/2010 :  22:52:45  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
VINDICKUS!

http://www.youtube.com/watch?v=F0YfBgPPxqM

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 15/10/2010 :  19:01:23  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

VINDICKUS!

ty wole nekecám ale 8 minut sem se v kuse řechtal až mě břicho začalo bolet

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 15/10/2010 :  22:09:37  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:

VINDICKUS!

ty wole nekecám ale 8 minut sem se v kuse řechtal až mě břicho začalo bolet

Já dýl, už jsem to viděl 3x.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 16/10/2010 :  00:07:02  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
jezisi, jsem to musel asi 4x stopnout, abych se vydejchal a hodil do klidu. Priste to zkusim na jeden zatah.

"Dodge the dick attacks and block the DICK STRIKES!"

MMOs failed.

Edited by - Jace on 16/10/2010 00:07:52
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 16/10/2010 :  16:24:00  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Nejlepší hláška je "that's not a log, that's a DICK!"

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 16/10/2010 :  16:57:23  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejlepší hláška je "that's not a log, that's a DICK!"

jo ta je husta přesně

a na konci
kill DICK EMPEROR!! nejvíc epic boss napříč MMO universem

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 16/10/2010 :  19:27:19  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Tak nejlepší byl to: new features and content s tím obrázkem New Boss for 6.0 - thousands of dicks:D:D
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/10/2010 :  20:22:32  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Ja se musim priznat , ze jsem si to "omylem" pustil v praci. A jak jsem potlacoval smich tak jsem dostal takovou krec , ze skoro coworker volal zachranku(pak jsem to asi hodinu "rozdychaval")...Ta hra je evidentne zivotu nebezpecna

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 18/10/2010 :  18:49:56  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat, jesli vindictus nema nejakou collector edition jako Mortal online loot bag treba a jestli k tomu neni taky nejaka figurka. Kdyz jo, tak jaka a jak je zhruba dlouha?

MMOs failed.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 20/10/2010 :  23:07:41  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Chci se zeptat, jesli vindictus nema nejakou collector edition jako Mortal online loot bag treba a jestli k tomu neni taky nejaka figurka. Kdyz jo, tak jaka a jak je zhruba dlouha?

Je přesně tak dlouhá, aby jsi z toho neměl komplexy.
Go to Top of Page

kokoryba
Starting Member

MULTI

11 Posts

Posted - 21/10/2010 :  04:07:43  Show Profile Send kokoryba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

Je přesně tak dlouhá, aby jsi z toho neměl komplexy.

takze tam zadna neni? :D
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 21/10/2010 :  16:27:34  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Jestli to tak je, tak zdejsimu alfasamci TDK tu hru museji posilat po castech.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/10/2010 :  18:55:26  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hot Spot Shield - google and download.

programek kterej stahnes, spustis, on v ten moment tvuj net redirektuje pres sit free wifin v USA = mas USA IP a docela slusnej ping.. muzes hrat jak chces :) jinak jako zadarmo by se ten Vindictus i dal .. kdyz to srovnate s placenym aionem..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/10/2010 :  08:42:10  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
to je novej druh wifin na ktery se pripojis na 1000ce kilometrovou vzdalenost ?

lastfm
Go to Top of Page

honzicek1982
Starting Member

30 Posts

Posted - 22/10/2010 :  11:17:22  Show Profile Send honzicek1982 a Private Message  Reply with Quote
Tak přez ten program mě to stejně do hry nepustí.Nemáte někdo nějakej jinej postup jak na to?
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 22/10/2010 :  21:36:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Musis mit aspon 8cm v klidu, jinak te to nepusti.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 26/10/2010 :  21:37:09  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Alfasamec TDK ted nakopne svou vernou skodu 120L a bude po cele republice objizdet lidi, kteri urazili jeho penis.

MMOs failed.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 26/10/2010 :  23:49:15  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alfasamec TDK ted nakopne svou vernou skodu 120L a bude po cele republice objizdet lidi, kteri urazili jeho penis.

Hele mamrde můj alfa penis nemůžeš Ty nikdy urazit. To je totiž jiná liga.Ty můžš tak vymrdávat ty svoje náctiletý zubatý jelita a tím končíš. Můj klacek je pro pořádný samice-rozuměj Alfa samice (to jsou ty,jak je máš na hazlu v časopise a honíš si tam nad nima svojeho 9cm ferdu).

//Edit Jó dovča pěkná, asi si možná ještě střihnu Tunis, tady je už moc zima :-)

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 28/10/2010 :  22:33:53  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
panove, co prestat zasirat forum?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 31/10/2010 :  22:58:52  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

panove, co prestat zasirat forum?

Ješiš pokud jsem použil nějaké nevhodné slovíčko, či vypadl s tématu, tak to se moc omlouvám. Já mám Jaceho rád, on to nemá v životě lehké. Od mládí jen šikana a ponižování a pak ještě ta věc s úchylným strejdou. Má už jen to imperko, takže kdo by se na něj mohl zlobit. Je to takový náš maskot, šotek pro štěstí. Sice jeho lejno posty jsou kvalitní, jako značkové tričko z tržnice,ale jsme jenom lidi, tedy aspoň někteří. Jace je naše štěstíčko, viď chlapče:-) Za OT sory ,už se to doufám nebude nikdy opakovat!

PS: Omlouvám se Jace, pokud jsem zde vyčerpal tvůj denní limit vět,které jsi schopen přečíst,ale muselo to ze mě ven

Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 31/10/2010 23:26:24
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/11/2010 :  12:48:55  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Sry, ale me matka nevyhodila z baraku za to, ze jsem tajne nosil jeji hadry, kdyz nikdo nebyl doma, a na imperiu se vydaval za marketu.
Jinak tohle nevnimam jako OT. Bavime se o hre Vindickus, tzn. rec muze prijit i na ty dicky, no a jednoho takovyho tu prave mame, takze je vse v nejlepsim poradku.

MMOs failed.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 05/11/2010 :  00:12:28  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sry, ale me matka nevyhodila z baraku za to, ze jsem tajne nosil jeji hadry, kdyz nikdo nebyl doma, a na imperiu se vydaval za marketu.
Jinak tohle nevnimam jako OT. Bavime se o hre Vindickus, tzn. rec muze prijit i na ty dicky, no a jednoho takovyho tu prave mame, takze je vse v nejlepsim poradku.

Pokud vím, tak jsi to byl právě Ty ,kdo prišel až na prvním rande na to,že Markéta je chlap. Nadrženej Jace běžel na rande a pak si prej tejden nemohl sednou pořádně na prdel. S tím ses tady nechlubil viď chlapáku. Ty mě fakt bavíš Trolle

Edited by - TDK on 05/11/2010 00:18:45
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 07/11/2010 :  00:24:04  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Nechcete to pomalu už ukončit ? Ani jeden nejste vtipnej, ani jeden se o to ani nesnažíte a ani jeden z vás se nenasere ani neurazí ( hádat se přes net je trošku k ničemu ) Já navrhuju vyměnte si adresy pošlete si občanky a navzájem si je roztrhejte.

Btw: Děte si s tou fixací na mužské přirození a s transvestitismem k doktorovi nebo do prdele ..... Výběr už je na vás.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/11/2010 :  12:05:58  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Já jsem myslel ze Jace, Wuuduu a TDK jsou ze stejnýho útvaru rychlé trollování. A hle, jdou do sebe !

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 11/11/2010 :  15:11:10  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
nahodou me to cteni docela bavi :-) Klidne by jste mohli pokracovat:-)))

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Batchman
Starting Member

10 Posts

Posted - 18/11/2010 :  16:56:56  Show Profile Send Batchman a Private Message  Reply with Quote
netusi nekdo kdy se spousti eu verze?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/12/2010 :  03:05:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ten vindictus uz bezi plna ? tady je z 4.11. naka newska
http://vindictus.nexon.net/News/Content.aspx?boardNo=100&contentNo=00A1z&pageIndex=2

koukam 1.12. nakej episode 4 novy mobove
http://vindictus.nexon.net/News/Content.aspx?boardNo=100&contentNo=00AIz&pageIndex=1

aha koukam porad je to jen pro usa :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 06/12/2010 03:11:59
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/12/2010 :  11:25:15  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
1)konto založit jde
2)klient stáhnout jde
3)klient spustit jde
4)na server se nalogovat NEjde

škoda docela jsem se při stahování těšil.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 07/12/2010 :  13:26:11  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:

1)konto založit jde
2)klient stáhnout jde
3)klient spustit jde

Ohoho... I vy stary perverzaci, dicku se vam zachtelo.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/12/2010 :  13:53:50  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1)konto založit jde
2)klient stáhnout jde
3)klient spustit jde

Ohoho... I vy stary perverzaci, dicku se vam zachtelo.

JJ, jsem se namlsal betou Riftu, tak jsem chtěl vyzkoušet jestli ty IP adresy mají nějak ošetřený. A mají.
Jinak koho ještě baví ten Jacův postarší vtip at zmáčkne "Reply to Topic" a napíše "Imgay".
To abych neříkal, že je to už trapné, ale lidi to přitom pořád ještě bavilo.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/12/2010 :  00:36:41  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Look out! Land dicks!!!

Klidne napisu, ze jsem gay, protoze tak legendarni video uz se vytvorit nepodari

MMOs failed.
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 09/12/2010 :  14:14:48  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
quote:

Look out! Land dicks!!!

Klidne napisu, ze jsem gay, protoze tak legendarni video uz se vytvorit nepodari

Jako víš co, ono legendární je jen pro určitou skupinu lidí. S ostatními to nic neudělalo, ale to asi nemůžeš chápat :-)
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 09/12/2010 :  14:44:39  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
To je fakt no, někdo se na to video podívá, pousměje se nad tím a jde dál(můj případ). Někoho to video ani nezajímá a někdo hold u toho videa bude cákat až do smrti
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 09/12/2010 :  19:49:26  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
It's not a video it's a DICK.

Kde se můžu přidat do fankubu ?

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/12/2010 :  19:54:05  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Kdybych s tim spamoval ostatni thready, tak nereknu, ale tento prostor je vyhrazen dickum a vy s tim nic neudelate.

THERE'S DICK COMING FROM THE GROUND...

MMOs failed.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 09/12/2010 :  23:12:04  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
No můžem si udělat fanklub v podpisech. Případně sjednotit avatary jako teplí bratři.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 14/12/2010 :  21:01:24  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Na to mrdam, ty dementi nemaj ani poradnej merchandising. Chtel jsem k Vanocum udelat jedny osobe radost a darovat plysovyho land dicka s venovanim, ale nejsou nikde k sehani.
Tak ted shanim action figurku Fiony a snad budu mit vetsi stesti.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/12/2010 :  02:32:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No ochcat by se to dalo pres Hot Spot Shield. To je takova free VPN, nainstalite soft, zapnete a mate americkou IP :) i s docela nizkym pingem. obcas presto cumim na americky filmovy sajty.

Pro jace a spol - mrdad!

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/09/2011 :  13:00:28  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
rozdavaji beta klice pro eu verzi http://www.facebook.com/VindictusEurope
klient zatim stahnout nejde
jsem na to docela zvedav - podle videi by to mohla byt zabavna odreagovavacka

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 03/09/2011 :  16:17:25  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
dicks everywhere

MMOs failed.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000